Gjennomgang: vetrimax hund sjampo og lotion for hudforhold

Finne de riktige groomingsprodukter for hunder med sensitiv hud kan være en utfordring. Det er spesielt vanskelig hvis hunden din lider av dermatitt eller andre vanlige hudforhold. Vetrimax Dog Shampoo og lotion er spesielt formulert for å bekjempe infeksjoner og behandle bakterier, gjær, pyoderma, kløe og kronisk lukt.

Ofte er kjæledyrseiere ikke utdannet om viktigheten av å velge de riktige groomingprodukter for hunden deres. Bruke menneskelig sjampo på hundens kjole kan forlate kappen kjedelig og fidos hud ekstremt tørr. Menneskelige sjampo er ikke formulert for pH i en hunds hud.

De fleste kommersielle hundesjampoer er laget med giftige kjemikalier, kunstige fargestoffer og falske dufter som faktisk gjør mer skade enn godt. Disse produktene vil ikke bare tørke ut huden og frakken, men de kan også leech i hundens kropp gjennom huden hans. Over tid kan disse kjemikaliene føre til utvikling av mange alvorlige helsemessige forhold, som kreft.

Vetrimax Dog ShampooHunder med sensitiv hud er spesielt vanskelig å handle for. Det er vanskelig å finne en sjampo som er sterk nok til å behandle Tøffe hudproblemer, Likevel, mild nok til å være trygg for hver dag bruk.

Å finne en medisinert hund sjampo kan være enda mer av en utfordring. Mange medisinske sjampoer selges bare med resept, og de er veldig dyre. Over-the-counter medisinske sjampo har en tendens til å bruke harde kjemikalier for å tørke ut huden og rydde opp infeksjonen. Dette fører bare til flere problemer i det lange løp.

Vetrimax sjampo er annerledes enn noen annen medisinsk sjampo som jeg noensinne har sett på markedet. Da jeg lærte mer om produktet og hvordan det er formulert, antok jeg at det bare må være tilgjengelig med resept. Faktisk er det tilgjengelig gjennom Amazon og andre nettbutikker!

I SLEKT: 5 måter å hjelpe hundene med kløende hud

Vetrimax hund sjampo og lotion for hudforhold gjennomgang

Vetrimax Dog Shampoo

Vetrimax kommandoen sjampo for hunder

Vetrimax sier at dette er den første veterinære sjampoen formulert med natriumhypokloritt (en fortynnet blekemiddel) og salicylsyre. Salicyclinsyre er en forbindelse som fungerer ved å øke mengden fuktighet i huden og oppløse stoffet som får hudcellene til å holde seg sammen, og # 8221; Ifølge WebMD.

Studier har vist at fortynnede blekebadene har vært effektive for å redusere symptomene på atopisk dermatitt. Det har vært mange klinikkprøver utført på denne Vetrimax Dog Shampoo, og de har bevist at denne sjampoen er sterk nok til å bekjempe infeksjoner og mild nok til å bli brukt som en daglig vedlikehold av sjampo.

Du finner mer informasjon om kliniske studier og leser mange kundesikkerheter på Selskapets nettside.

Vetrimax Dog Shampoo har vist seg å være effektiv i behandling:

  • gjær
  • bakterielle infeksjoner
  • kløe
  • Pyoderma
  • tilbakevendende lukt

Som du vil se i min video anmeldelse, brukte jeg denne sjampoen på våre hunder flere ganger. Mens jeg ikke kan garantere for det er evnen til å rydde opp infeksjoner, kan jeg si at det alltid forlater kappen skinnende og myk. Jeg ble overrasket over at en medisinert sjampo var så bra for kappen deres!

I min video vil du også legge merke til hvor godt denne sjampoen gjøres. Det skylles rent og enkelt. Totalt var jeg ekstremt imponert over resultatene av bruk av Vetrimax Dog Shampoo for regelmessig grooming vedlikehold.

Dette er en antimikrobiell sjampo som ikke inneholder noen dufter eller fargestoffer. Dette gjør det til et godt alternativ for hunder med sensitiv hud også. Jeg hater sjampo som gir en sterk parfyme lukt bak, så jeg var fornøyd med den milde lukten av dette produktet.

Anbefalt: Hvordan bade en hund 101

Vetrimax Dog Shampoo

Vetrimax ATOPICREAM LOAD-ON LOTIONS

Disse lotionene er rike på ceramider, en familie av voksagtige lipidmolekyler. De jobber som en essensiell fettsyrebarriere for å reparere og helbrede huden. Denne lotionen er tilgjengelig i en kortiko-steroid eller anti-histaminformel.

Begge formlene er laget med en base som inneholder essensielle fettsyrer, vitamin E, aloe vera konjugert linolsyre og et ceramidkompleks. Ceramides er en nøkkelkomponent til denne formelen, fordi de holder ut ting som allergener, bakterier og gjær, mens de holder seg i gunstige ting som vann.

Vetrimax hund sjampo og lotionDisse lotionene kan være effektive i behandling av:

  • allergiske hudreaksjoner
  • hudirritasjon
  • symptomer på pruritt
  • tørr hud
  • Hot spots
  • Selvinducert hud peeling og irritasjon

ATOPICREAM HC inneholder 1% hydrokortison. Den fungerer som en re-hydrerende lotion med unike antiinflammatoriske egenskaper. Den inneholder også et ceramidkompleks som hjelper til med regenerering av sunn hud.

I min videoanmeldelse øverst på denne siden, ser du at jeg brukte denne lotionen på et varmt sted som min Labrador hadde ved siden av øret hennes. Etter bare to dager med å bruke lotionen som anbefalt, var rødheten og irritasjonen borte. Jeg fortsatte å bruke lotionen i en annen dag, og stedet var helt borte. Håret hadde til og med begynt å vokse tilbake!

LIGNENDE: 6 hundens hudforhold og hva de skal gjøre med dem

Vetrimax Dog ShampooDisse produktene er definitivt effektive, men de er også dyrere enn de lavkvalitets hundepleieprodukter du finner i store boks butikker. På tidspunktet for denne anmeldelsen kan Vetrimax Dog Shampoo kjøpes i en 4-ounce eller 12-ounce flaske på Amazon. De selger for $ 12.55 og $ 23.96 henholdsvis.

Vetrimax ATOPICREAM LOAD-ON LOTION er tilgjengelig i en 8-ounce flaske for $ 17.20. ATOPICREAM HC-permisjonen kommer også i en 8-ounce flaske, og retails for $ 29.90 på Amazon.

Som jeg sa, vet jeg at disse prisene virker dyrt. Men når du sammenligner dem med prisene på reseptbelagte behandlinger, tror jeg at disse prisene er ganske rimelige. Det er vanskelig å sammenligne dem med lignende produkter, siden Vetrimax Dog Shampoo og Lotions er laget med en unik formel.

Les neste: Hudetiketter på hunder - 8 måter å forebygge og behandle dem

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » Gjennomgang: vetrimax hund sjampo og lotion for hudforhold