5 Måter å hjelpe hundene med kløende hud

Konsekvent kløe og riper i hunder - En gyldig og vanlig bekymring for de fleste kjæledyrseiere. Det er normalt for hunder å oppleve en slags hudirritasjon på et eller annet tidspunkt. Men i visse tilfeller kan hunden kløende hudproblem være alvorlig og forårsake alvorlig stress på kjæledyret ditt.

Hund kløende hud: 5 måter å lindre kløe i hunden dinHvis du har lagt merke til at hunden din opplever mye kløe med jevne mellomrom, er det på tide å handle. I tillegg til å snakke med veterinæren din, har nedenstående liste fem ting for hunden kløende hud som du kan gjøre for å lette kjæledyrets ubehag og stoppe den irriterende praksisen.

Alle hunder er forskjellige, og det samme gjelder også huden deres. Hva som fungerer for en hund, kan ikke hjelpe en annen: for noen bare et enkelt hjemmemedisin for kløende hud eller bytte til a Medicated Dog Shampoo kan være tilstrekkelig, mens andre tilfeller kan kreve sterkere behandlinger. Å ha noen triks opp i ermet ditt betyr at du kan berolige din kløende hund og hjelpe ham til å føle seg komfortabel igjen.

Hvorfor er hunden min så kløende?

Hund kløende hud kan skyldes en rekke ting, og noen av dem har bee i stor grad undersøkt i Vitenskapelige studier. Disse studiene viser det mest Vanlig årsak er tørr hud hos hunder. Det er mer sannsynlig i ekstreme vær sesonger, som de varmeste månedene av sommeren og kaldeste måneder om vinteren, men det andre årsaker også.

Hvis du bor i et område med konsekvent lav luftfuktighet, kan du ha lagt merke til at hundens hud er veldig tørr. Dette kan påvirke hvor som helst fra et lite område til en varierende stor del av hundens kropp. Den beste måten å unngå tørr hud på hunder er å holde dem godt hydrated.

Veterinærer advarer om at noen av årsakene til hundens tørre hud (hvorav hunden kløende hud er en av symptomene) kan være svært alvorlig og farlig for kjæledyrs helse. Vanligvis, hvis hunden din er kløe er alvorlig og ikke går bort, må du gjøre tester på din lokale veterinærklinikk for å utelukke alvorlige helsemessige forhold.

; Tørr hud kan ikke virke som en stor avtale, men det kan faktisk være et tegn på et mye større problem i hunden din. Tørr hud er et symptom forbundet med et bredt spekter av forhold, fra allergier og parasitter til alvorlige medisinske lidelser som Cushings sykdom og hypothyroidisme.& # 8221; - AKC.org

En annen vanlig årsak til kløe er allergier. Som oss kan hunder være allergiske mot visse miljøallergener. Noen hundemateriell og kjæledyrmatvarer kan forårsake en allergisk reaksjon i hunden din også. Alt fra hundens godbiter og mat, til leker, senger og andre ting som hunden kommer i kontakt med, er mistenkt. Matallergi er svært utbredt, og bytter til sensitiv mage matvarer kan ofte hjelpe kjæledyret ditt.

Andre symptomer på hundallergi kan inkludere:

  • kløende, røde øyne
  • rennende nese
  • nysing
  • Kløende ører
  • hyppige øreinfeksjoner
  • diaré

Bug biter og stikk kan forårsake kløe, også. Dyret ditt er utsatt for alle slags skadedyr ute, inkludert mygg, lopper, flått og bier. Hvis han blir bitt eller stakk av et av disse insekter, er han sannsynlig å oppleve litt hevelse og kløe sammen med den. Pass på at poochen din alltid er beskyttet mot lopper, flått og andre parasitter.

Det kan være spesielt dårlig hvis hunden din er allergisk mot noen av disse feilene. Et hudutslett er sannsynlig å utvikle seg på grunn av en allergisk reaksjon på bitt eller sting og forårsake at kjæledyrets hele kroppen skal være kløende. Det ville være din cue å komme til veterinæren så snart som mulig.

Hvis du har å gjøre med hunden kløende hud, er det fem påviste metoder for å hjelpe deg begge.

Hund kløende hud: 5 måter å hjelpe kjæledyret ditt

Hund kløende hud: 5 måter å hjelpe kjæledyret ditt

1. Prøv å bakke soda først

Et naturlig kløe rette for kjæledyr er natron. Baking soda er flott fordi det er allsidig og er vanligvis noe du allerede har på hånden. Det er veldig billig og et enkelt alternativ hvis kjæledyret ditt plutselig blir angrepet med alvorlig skrape.

Mennesker har brukt natron å lindre kløe i århundrer.

For bugsebitt eller konsentrerte områder med irritasjon i hunden din, kan du lage en natronpasta med vann, som er veldig enkelt. Deretter legger du bare et tykt lag av denne pastaen over de irriterte områdene på hundens hud og la den sitte i ca 20 minutter.

Henge ut med din pooch så han prøver ikke å slikke blandingen, noe som gjør det ineffektivt. Etter å ha ventet, skyll den av med vann. Det bør ikke være mer hunden kløende hud etter det.

For hunder som har kløeproblemer over hele kroppen, forbereder en litt varmt bad. Legg til en kopp natron på badekaret og bland det i vannet. Plasser hunden din i vannet og la ham suge litt. Pass på at du heller vannet over hele kroppen for den beste fordelen. Du kan milde massasje kappen.

2. Hydrokortisonkrem er ofte effektiv

Hydrokortison krem ​​for å lindre kløe hos hunderHvis kløen skyldes en feilbit eller allergisk reaksjon, hydrokortison (HC) krem ​​kan være en god løsning for å få hunden din lettelse fra kløe. HC skal ikke brukes regelmessig for noe som tørr hud på hunder, da en toleranse kan bygges opp, og effektiviteten vil bli redusert.

Hydrokortison er et veldig populært produkt for en rekke hudbetennelser og kløeforhold hos hunder, og det brukes ofte som Hund øre infeksjon behandling. Denne krem ​​kan kjøpes over-the-telleren, og du kan bruke samme type som mennesker gjør. Det er imidlertid visse merker av hydrokortisonkrem som er designet spesielt for hunder og er tilgjengelig for kjøp.

Alt du trenger å gjøre med kremet er å sette en liten mengde på det berørte området på pupens hud, og gni den forsiktig i noen få sekunder. Vær klar over at Din pooch kan bestemme seg for å slikke av kremet, og kan fortsatt skrape området. Bli hos hunden din for å holde ham fra å slikke av kremet for tiden.

Når du bruker noen form for aktuelle behandlinger for hunden kløende hud, er det alltid en god ide å holde øye med dem og forsøke å oppmuntre hunden til å forlate området alene for å la medisinen fungere. Det kan også være farlig for kjæledyr å konsumere disse produktene.

3. Børste hunden regelmessig

Børsting av hunden din for å lindre kløeDet er et enkelt og enkelt triks som er veldig effektivt for hunden kløende hud. Det er også muligens den billigste metoden på listen. Hvis kjæledyret ditt har problemer med tørr hud og flass, En flott børstet økt er i orden.

Banker ut alt hunden din er løs pels vil la kjæledyrets hud få bedre luftstrøm, redusere riper. Brushing fjerner også dander, et felles allergen og irriterende.

Børstingstiltaket vil spre hundens naturlige oljer gjennom hele pelsen, noe som gjør det mindre sannsynlig for ham å ha et bestemt irritert område. Mange hundeeiere fant dette å være årsaken til hundens hudirritasjon og kløe, og det ville ofte gå bort etter en god grooming-sesjon.

Børsting av Fido regelmessig vil også stimulere huden og øke blodstrømmen til området. Dette kan hjelpe området å fjerne seg ut og helbrede. Børsting ett sted vil fjerne eventuelle knuter og tangles som har bygget opp, som kan ha forårsaket irritasjon. Til slutt, de fleste hunder elsker å bli børstet, spesielt når de er kløende.

Når du børster hunden din, vil du alltid være forsiktig. Børsting for hardt kan trekke pels, bryte hårene, eller til og med skrape huden, noe som fører til flere problemer og ytterligere kløe.

I SLEKT: Den beste hundens børste for å lindre kløe

4. Gi ham et havremelbad

Prøv et havremelbad for å lindre kløe hos hunderJa, havremel. For hunden kløende hud, en av de første tingene å prøve er havregryn. Årsaken til det skyldes havregryn som er veldig naturlig beroligende på hundens hud og frakk, og det er også lett å finne. Bare forberede en litt varm bad For kjæledyret ditt ved hjelp av havregryn.

Du kan bruke vanlig havregryn fra dagligvarebutikken og slip den opp hjemme, eller kjøp havregryn spesielt designet for å bade. Uansett, hell havregryn i karet og la hunden din suge litt. Det vil være en øyeblikkelig lettelse for hundens kløende hud.

Hvis du trenger mer bekvemmelighet, prøv å bruke en havregryn hunde sjampo, eller til og med et effektivt kjæledyr balsam for hunder. Dette er også et godt valg for hunder med kroniske kløeproblemer. Bruke havregrynsbaserte produkter gir ikke bare din valp med lettelse, men det hjelper deg også med å vite at du ikke bruker noe de kan ha en reaksjon på.

Alternativt kan du også lage din egen hjemmelaget hund sjampo. Det er ganske enkelt og mange eiere velger å gjøre det selv. Det sparer deg litt penger; Du vet også hvilken type ingredienser du setter der, og at de er trygge for hunden din.

Imidlertid, andre kommersielt laget hund sjampo som er trygge, organiske og naturlige, kan være et bedre alternativ siden de også bruker spesifikke ingredienser til å behandle kløe og tørre hudproblemer hos hunder. Pass på at du vet hvilken type hund sjampo ditt kjæledyr trenger.

5. Prøv antihistaminer som en siste utvei

Antihistaminer kan bidra til å lindre kløe hos hunderDet endelige alternativet på listen for hunden kløende hud er noe mer hardt. For virkelig alvorlig kløe kan over-the-counter antihistaminer være den eneste løsningen. Dette kommer til å være noe som Benadryl. Costco`s Brand Kirkland selger de mest populære og kostnadseffektive antihistaminer som mange eiere bruker til hundens og katters allergier.

Benadryl for hunder anses som en medisin som kan påvirke kjæledyrene dine i forskjellige (uforutsigbare) måter, så det er best for deg å kontakte din veterinær før du administrerer en pille eller flytende Benadryl.

Selv om Benadryl er trygt for hunder generelt, er riktig dosering avgjørende. Den vanligste dosen for noe som Benadryl er .05-1 mg per pund hundens kroppsvekt, Ifølge PETMD.

Dette betyr at du kanskje trenger barns varianter av medisinen, siden de fleste menneskelige benadryl-tabletter er sterkere og større. Du kan også bryte en tablett i halvparten etter behov. Bare gi hunden din en dose benadryl hver 8. time. Denne medisinen er sannsynlig å gjøre ham litt søvnig og loopy; Hold øye med hunden for å sikre at han gjør det bra, og forblir trygt innendørs.


Til slutt må vi gjenkjenne at hunden kløende hud er vanlig - alle hunder riper på et tidspunkt, det er en del av å være en valp. Men hvis kjæledyret ditt er for å kløe og bite huden og pelsen, kan det være på tide å finne noen effektive løsninger for å håndtere dette.

Ovennevnte metoder vil trolig hjelpe 99% av hundene for å lindre kløe og føle seg mer som deres vanlige selvtillit. Hvis ingen av de ovennevnte løsningene fungerte, eller hvis kjæledyrets tilstand forverres, kontakt din veterinær så snart som mulig.

Les neste: Den beste hunden sjampo for sunn hud og frakk

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » 5 Måter å hjelpe hundene med kløende hud