Måter å hjelpe din kløende hund

Hjelp for kløende hundskrape

Kanskje dette høres kjent for deg: hunden din har kløende hud og riper mesteparten av tiden. Du har prøvd hjemme rettsmidler, bad og over-the-counter loppe medisinering. Du er bekymret for hundens komfort. Du er også frustrert av den konstante slikker, tygging og riper. Det kan til og med holde deg opp om natten. Du er på din wits end! Hva kan du gjøre for å gi hunden din litt lettelse og deg selv litt trygghet?

Hudproblemer hos hunder er altfor vanlige, og det er så vanskelig å se våre hundekammerater lider. Det beste du kan gjøre er å snakke med veterinæren din om hundens helsemessige forhold. I mellomtiden er det noen forslag for å hjelpe deg Administrer hundens hudproblemer.

Bruk loppeforebygging

Loppekontroll er et året rundt må for hunder med kløende hud. Selv om lopper ikke er den viktigste årsaken til hudproblemene, bare noen få loppe biter kan føre til at huden kommer ut av kontroll. Det er mange loppekontrollprodukter på markedet, og nye som kommer ut hele tiden. Vær oppmerksom på at loppeproduksjonen kan redusere over tid som lopper utvikle motstand mot produktene. Vettens kontor er vanligvis den beste kilden til effektive loppeprodukter. Noen over-the-counter produkter er bare en sløsing med tid og penger.

Se etter et loppebeskyttelsesvikt som begynner å drepe lopper innen 30 minutter og kan drepe alle lopper i løpet av få timer. Oral loppebeskyttelse har en tendens til å jobbe på denne måten, selv om de krever at loppen skal bite før den kan bli drept. Med aktuell loppebeskyttelse, må loppene ikke engang måtte bite hunden din for å bli drept. Topicals tar imidlertid vanligvis lengre tid å begynne å drepe etter påført, noe som betyr at det er et lengre vindu for de levende loppene å bite før produktet begynner å fungere. Noen topicals kan heller ikke vare så lenge muntlige loppemøter, avhengig av hundens miljø. Bad og svømming kan gjøre aktuelle produkter slites av raskere.

Ikke alle de beste loppebeskyttene jobber mot flått. Du kan trenge et eget produkt for flått. Spør din veterinær for å hjelpe med å finne den beste loppen og kryssprodukter til hunden din. Uansett hva du velger, må du bruke det regelmessig og som angitt hele året.

Bunnlinjen: Ulike hunder reagerer annerledes på produkter, så du må kanskje prøve noen og se hvordan det går.

Mate et riktig kosthold

Diet spiller en viktig rolle I tilstanden til hundens hud. Det er viktig å mate kjæledyret ditt et høykvalitets diett, og du kan til og med vurdere en kvalitet Naturlig / Holistisk mat for å se om det hjelper. Tilhengere av naturlige kosttilskudd (mange veterinetter inkludert) anbefaler å legge til fiskeolje og / eller omega-3 fettsyrer til kostholdet.

Hvis du allerede lager en diett som dette, bør du vurdere å bytte til en av lik kvalitet. Gi det noen uker og se på. Hvis hunden din fortsatt er kløende, må du kanskje prøve en hypoallergenisk diett eller begrenset ingrediens diett. Spør din veterinær for kostholdsanbefalinger. Matallergi står for en meget stor andel av hudproblemer hos hunder. Hvis du bestemmer deg for en begrenset ingrediens diettforsøk, må du velge å velge et nytt protein (en hunden din ikke hadde blitt utsatt for, muligens and, fisk, osv.) og mat bare det dietten i 6-8 uker.

Bade hunden din regelmessig

Hyppig bading er veldig viktig for hunder med hudproblemer. For hunder med sesongbaserte allergier, bør du vurdere å bade en gang i uken når huden utsteder flare opp. For et naturlig alternativ, prøv en beroligende sjampo som inneholder havregryn og / eller aloe. Hvis det ikke hjelper, spør veterinæren din for å få ut de store våpenene. Det er mange medisinske sjampoer som bidrar til å berolige kløende hud og avverge sekundære hudinfeksjoner. Det er mange andre flotte aktuelle produkter, inkludert kortisonbalsam for kløen av hunder.

Besøk din veterinær

Kløende hud kan være et tegn på underliggende hudinfeksjon eller andre medisinske problemer. Ikke la kløende hud komme ut av kontroll! Hvis du oppdager hårtap, rødhet, sår, skjul huden, eller hvis huden bare ikke vil stoppe kløe, gjør en avtale til Se din veterinær så snart du kan. Det kan være medisiner og andre behandlinger som bare veterinæren din kan hjelpe deg med. Moderne medisin har gitt veterinærer med noen gode alternativer for å hjelpe kløende kjæledyr. Mange av de nyere produktene er sikrere og mer effektive enn eldre medisiner.

Hvis du mistenker at kjæledyret ditt er syk, ring veterinæren din umiddelbart. For helsemessige spørsmål, kontakt alltid veterinæren din, da de har undersøkt kjæledyret ditt, kjenner kjæledyrets helsehistorie, og kan gjøre de beste anbefalingene for kjæledyret ditt.
Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » Måter å hjelpe din kløende hund