Går hunder lopper om vinteren?

Har hunder lopper om vinteren?

Lopper er en plage. De er kløende, uhygieniske, og kan kompromittere hundens helse. Men kan hundene få lopper om vinteren?

Mange tror at lopper bare er et varmt værproblem, men dette er bare sant. De er sikkert mindre vanlige i vintermånedene, men lopper utgjør en trussel mot våre kjæledyr hele året.

Går hunder lopper om vinteren?

Hunder kan få lopper hele året rundt. Mange tror at lopper dør i kulde, så de beskytter bare hundene sine i de varmere månedene. Og mens det er sant at de foretrekker varmen og kan ikke overleve for lenge i temperaturer rundt frysing (32 ° F), ikke alle vintre blir det kalde.

Selv i de som gjør, kan lopper fortsatt overleve av gjemmer seg på varme steder som låger, dyrelivsdens og hus. De lurer alltid rundt et sted, klar til å hoppe på bordet din hunds pels. Så det er viktig at vi beskytter våre hunder mot lopper i vintermånedene, også.

Lopper påvirker alle hunderaser og angriper vanligvis en hundsmedsection og bakenden.De er farlige fordi de kan gjøreometimespass på sykdommer, som for eksempel bartonellose, båndmask, og pest. De kan også forårsake infeksjon Hvis hunden din riper for hardt.

Tegn på at hunder har lopper om vinteren

Det er noen tegn som hunden din har fått lopper. Hvis hunden din har noen av disse symptomene, må du sørge for at du tar handling!

Riper og slikker

Lopper mat på blod ved å bite inn i huden. Hvis hunden din har dem, vil han være veldig Sår og kløende og vil forsøke å lindre dette ved å slikke og skrape. Dette er det mest åpenbare tegn på lopper.

Patcher av rød hud

Hvis du ser hunden din riper, se under hans pels For røde flekker av huden. Det blir rødt fra loppebittene og er veldig sår. Ekstreme røde flekker, kjent som Fad (loppe allergi dermatitt), oppstår når hunden din er allergisk mot lopper eller har svært sensitiv hud. Det er veldig ubehagelig, men ikke farlig.

Svarte flekker

Mye av tiden, du kan se lopper. De er små mørkebrune bugs som hopper rundt. Hvis hunden din har lopper, kan du vanligvis se små svarte flekker på huden deres. Dette er loppeavfall og det ligner flekker av pepper (brutto!). Du kan se dette ved å kjøre en fintand kam gjennom hundens pels, mot retningen den vokser.

Potensielt hårtap

Dette er et mindre vanlig symptom, men det kan skje hvis hunden din er alvorlig allergisk mot lopper. Hvis hunden din er allergisk mot dem, spesielt deres spytt, kan han oppleve noen flekker av hår som faller ut hvor han har blitt spesielt dårlig bitt. Det er veldig sårt, men ikke farlig. Noen hunder kan trekk sitt eget hår ut fordi de er så kløende.

Blek tannkjøtt

Til slutt, en mye sjeldnere, men veldig alvorlig symptom på lopper er blekgummi. Hundens tannkjøtt kan bli blek hvis deres angrep er alvorlig, og de mister mye røde blodceller.

Dette er kjent som loppeanemi og påvirker ofte valper og eldre hunder som ikke er sterke nok til å takle tapet av blod. Det kan være veldig alvorlig, selv livstruende i alvorlige tilfeller og krever umiddelbar veterinær behandling. Vanligvis, medisiner, men i alvorlige tilfeller, blodtransfusjoner. Veterinæren din vil ta en blodprøve for å avgjøre om de har loppeanemi.

Hvordan behandler jeg og hindrer at hunden min får lopper om vinteren?

Alle Etter behandlinger og produkter kan kjøpes i disken fra dyrebutikker eller online, og ofte fra din lokale veterinærpraksis.

Spot-on loppe behandling og forebygging

Spot-on loppe produkter er brukes direkte på huden. De kommer i en flytende form som er sprøytet rett på huden på nakken. Dette er garantert å drepe alt litters og eggene sine innen 24 timer av søknaden og Forhindrer reinfestasjon i opptil 8 uker. Det er en veldig populær og rimelig metode for loppebeskyttelse.

Den eneste con til denne behandlingen er at du ikke kan røre hunden rundt det området til væsken har tørket.

Det er mye lettere å hindre lopper enn å bli kvitt dem fordi de reproduserer raskt. Lopper kan legge opp til 10 000 egg i en måned, så du bør bruke en forebyggende jevnlig å stoppe angrepene som skjer i første omgang.

Oral behandling

Du kan også kjøpe tyggbare tabletter som dreper voksne lopper innen 24 timer. derimot, de dreper ikke egg eller hindrer fremtidige angrep. En forebyggende og behandling for eggene må også tas sammen med orale behandlinger.

hund lopper om vinteren
Det er tyggbare tabletter som kan bidra til å kvitte seg med hunden lopper!

Insekt vekst regulatorer

IGRS er tabletter som umiddelbart forstyrre livssyklusen av lopper ved å sirkulere vekstregulerende kjemikalier i hundens blodstrøm. Når en loppe biter dem, inntar den regulatoren og passerer den på eggene, og stopper dem fra klekking. De er ment å være blandet inn med mat en gang i måneden.

Men de dreper ikke voksne lopper. De er fine å bli tatt alene som forebyggende, men hvis hunden din er infested, bør den brukes sammen med noe som fjerner de voksne også. Ellers må du vente opptil 3 måneder for de voksne loppene å dø, og hunden din vil fortsatt bli bitt i mellomtiden.

IGRS regnes som en av sikreste loppebehandlinger for hunder, men de kan være ganske dyrt sammenlignet med andre behandlinger.

Loppe sjampo

Du kan også kjøpe loppe sjampo at Drep voksne lopper og egg på kontakt. Bare bade hunden din og skum deg grundig med sjampoen, bør du børste den med en fintand kam for å få de døde loppene ut etterpå.

derimot, loppe sjampo bare drepe den nåværende angrepet, de beskytter ikke mot fremtidige. Denne metoden er flott for billig, umiddelbar lindring for hunden din, men det må fortsatt kombineres med en forebyggende behandling. Når det er sagt, har noen ingredienser funnet i Pet Shampoos vært knyttet direkte til helseproblemer hos hunder. Når du kjøper loppe sjampo for hunden din, Unngå sjampo som inneholder sulfater, parabener, fosfater, dea, parfymer eller syntetiske fargestoffer.

Det er noen Naturlig hjemmelaget sjampo rettsmidler, Men de retter seg bare mot de voksne lopper, ikke eggene. Men hvis du vil gi hunden din litt lett lettelse mens du venter på en annen intern behandling for å jobbe, bader du hunden din i kokosnøttolje eller en 50/50 blanding av eplecider eddik og vann vil definitivt gjøre det. Kokosolje kan være en god ide for hunder som opplever Fad som trenger et mildere alternativ.

Loppekrager

Loppekrager er krage som avgir kjemikalier for å drepe og holde unna lopper. De Drep alle eksisterende lopper innen 3 uker. Så ikke en øyeblikkelig løsning, men de er en god metode for forebygging og Beskytt hundene mot nye angrep for Mellom 5 - 8 måneder.

Men noen hunder opplever bivirkninger fra stadig å puste i kjemikalier og ha kjemikalier mot huden deres. Den vanligste bivirkningen er dermatitt (hudbetennelse), rundt halsen. En mye sjeldnere bivirkning er oppkast og anfall. En annen ulempe er at noen mennesker hevder at disse krage kan produsere en dårlig lukt.

Gjenoppretting

Selv om disse behandlingene fungerer raskt og hunden din, bør du begynne å føle øyeblikkelig lettelse, kan det ikke løse alle symptomene med en gang. Din hund vil fortsatt skrape og slikke i noen dager, Som huden hans er helbredende fra bittene.

I hjemmet

Noen ganger er det ikke nok å bare fjerne lopper fra kjæledyret ditt. De kan hoppe av hunden din og angripe ditt hjem. Dette er ikke bare grovt og utgjør en risiko for deg selv, men etterlater også din hyggelige, rene hund sårbar for re-infestation.

Vask, støvsuging og / eller damprengjøring Alle sengetøy, tepper og myke møbler, er alle måter du kan eliminere lopper fra ditt hjem. Det er tilrådelig å vaske og Vakuum din hunds seng regelmessig.

Hvis du trenger ekstra hjelp, Bruk en kjemisk behandling. Når huset er tømme av alle mennesker og kjæledyr, bruk en fogger, loppepulver, eller aerosol spray (mens du har på seg hansker og en maske) som inneholder loppepesticider. Flea drepende plantevernmidler bør inneholde både et voksenhet, slik som permetrin eller lufenuron, som dreper de voksne loppene og en insektvekstregulator, som pyriproxyfen eller metopren, som dreper eggene og unge. Ingen bør gå tilbake til huset til kjemikaliene har tørket.

Lopper i vintertid - FAQ

Her er et par vanlige spørsmål om hunder som får lopper i løpet av vinteren svarte så kortfattet som mulig.

Dører lopper i vintermånedene?

Lopper kan ikke overleve for lenge i temperaturer rundt frysing, men ikke alle vintre får det kalde. Selv i de som gjør, kan de fortsatt finne varme steder som låger og hus til overleve.

Hvilke måneder får hunder lopper?

Hunder kan få lopper hele året. Selv om det er mer vanlig i de varmere månedene, utgjør de fortsatt en trussel når det er kaldt. Så sørg for at hunden din alltid er beskyttet!

Hva dreper lopper på hunder umiddelbart?

Dog Shampoos dreper lopper og eggene sine på kontakt men ikke hindre dem i å returnere. For å sikre at alle aspekter av loppene fjernes innen 24 timer, og at hunden din er beskyttet mot fremtidige angrep, bruk en spot-on behandling.

Forhåpentligvis, nå har du all informasjon du trenger Hold hunden din trygg mot lopper om vinteren.

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » Går hunder lopper om vinteren?