9 Naturlige hjemmemedisiner for hundens lopper og flått

Top Dog Tips - Natural Home Remedies for lopper og flåttNovember er her! I forrige uke diskuterte jeg Hvordan velge en sikker Halloween-kostyme for hunden din, og nå er juletiden krypet opp på oss. Før vi vet at vinteren vil være i full gang. En vanlig vinter myte er at lopper og flått dør av i kaldt vær. Mange kjæledyrforeldre som bor i kaldere regioner, mener at de ikke trenger å beskytte sine katter og hunder mot disse skadedyrene i måneder med kaldt vær, men det er ganske enkelt ikke sant. Forebyggende tiltak for lopper og flått bør tas hele året.

Som du kanskje vet, bor familien min i Maine. Når kaldt vær begynner å sette i mange kjæledyr, slutter foreldre å behandle sine hunder for lopper og flått. Lite vet de, disse små skapningene kan fortsatt leve inne i sine hjem og lever også på andre dyr. I fjor lærte vi den harde måten med våre boksere.

Vi gikk bort for et par dager og forlot våre hunder med en familie venn. Hennes hund og katt begge hadde Forebyggende hundleas og kryssbehandlinger (topisk), men vi hadde sluttet å behandle våre hunder om lag 8 uker tidligere. Vår venn skjønte ikke at det var lopper i hennes hjem fordi hennes dyr viste ingen tegn på skadedyrene - takket være deres aktuelle behandlinger.

Unødvendig å si, begge jentene mine fikk lopper mens vi var borte og brakte dem inn i vårt hjem. Først var det bare noen få, så vi la ikke merke til. Vi har også to katter som vi også hadde sluttet å behandle for lopper og flått. Etter omtrent en uke begynte vi å legge merke til at vi nå hadde et stort problem.

Det er trygt å si at vi lærte vår leksjon på den harde måten etter å ha bade alle fire dyr, noe som ga dem alle en forebyggende aktuell behandling, ved hjelp av Beste loppepiller for hunder og behandle vårt hjem for å bli kvitt loppene. Vi vil ikke gjøre den feilen igjen. Vi har siden byttet til å bruke et hjemmelaget middel for loppebehandling som har fungert veldig bra, og jeg ønsket å dele noen med dere alle.

Jeg liker å bruke hjemmelagde rettsmidler, som Hjemmelaget hund Flea Shampoo, fordi de er helt naturlige. Nå trenger vi ikke å sette kjemikalier på hundens hud eller i kroppene for å hindre lopper. Vi har bare prøvd to forskjellige hjemmemedisiner, men jeg har gjort mye forskning på emnet for hunden loppe krage, løsninger og forskjellige produkter i det siste, og jeg har funnet et par nye behandlinger som jeg kan prøve.

Jeg vil gjerne høre om de naturlige behandlingene du har brukt med kjæledyrene dine eller en hvilken som helst førstehånds opplevelse du har hatt med noen av disse rettsmidler også, så Vennligst del dem nedenfor og la oss diskutere!

Full guide: Hvordan fjerne lopper fra en hund - alt du må vite

9 Hjem Remedies for hundens lopper og flått

1. Mothearthnews.com

Før du prøver å behandle lopper og flått, må du forstå hvor de bor og deres livssyklus. Denne kunnskapen vil hjelpe deg å kvitte deg med ditt hjem, verftet og kjæledyret ditt i de vanskelige skadedyrene. Lynn Keiley skrev en artikkel for Moder Earth News som ikke bare forklarer måter å kvitte seg med og forhindre angrep av lopper og flått, samt en god informasjon om feilene selv.

  • En loppers levetid går gjennom fire stadier. Forskning har vist om lag 5 prosent av loppene som angriper hjemmet ditt er voksne. Hovedparten av innendørs loppepopulasjoner består av pupper (10 prosent), larver (35 prosent) og & # 8230; [Les videre]

2. GrandMashomeremedies.com

Du må også være oppmerksom på advarselsskiltene på lopper. Hunden din kan ikke skrape uopphørlig i begynnelsen, men det er fortsatt merkbare tegn som kan varsle deg om lopper før hjemmet ditt er helt angrepet. Denne artikkelen fra bestemors hjemmemedisiner forklarer de mange tidlige advarselsskiltene hvis lopper.

  • Bli kjent med følgende tegn på en loppinfeksjon kan hjelpe deg med å få en raskere overhånd på lopper i ditt hjem: Droppings (også kalt "loppe smuss") på kjolen av kjæledyret ditt, se loppeegg på & # 8230; [Les videre]

3. EarthEasy.com

Earth Easy er et nettsted designet for å dele informasjon om bærekraftig levetid. En del av bærekraftig levebær bruker naturlige produkter, og de har noen gode tips for å bli kvitt lopper naturlig i denne artikkelen. De gir deg rettsmidler for å bli kvitt lopper fra innsiden av ditt hjem og tips om hvordan du kan redusere tallet lopper utenfor ditt hjem også.

  • Du kan fange lopper ved å plassere en tallerken med såpevann under et nattlys i nærheten av hvor kjæledyret sover. Lopper er tiltrukket av varmt lys og vil drukne i såpevannet. Dette fungerer bare for voksne lopper, men med flid, kan & # 8230; [Les videre]

4. PETMD

PETMD veier også på emnet, og forklarer at naturlige rettsmidler kan bidra til å redusere ditt karbonavtrykk og kan også være bedre for kjæledyret ditt i det lange løp. Denne artikkelen forklarer forskjellige rettsmidler som du kan bruke til å beskytte deg selv og kjæledyr fra lopper og flått. Jeg liker også at de påpeker hvilke rettsmidler som jobber for hunder, men er ikke trygge for katter.

  • En av de naturlige repellansene som mange mennesker har suksess med, er rose geraniumolje, som kan brukes på hundens krage. Ikke bruk rose geraniumolje på katten din, skjønt. Katter kan ha en dårlig reaksjon på essensielle oljer & # 8230; [Les videre]

5. Everydayroots.com

Hvis du er som meg, kan du være interessert i noe som er skrevet mer tilfeldig og er basert på en persons erfaring i virkeligheten. Jeg liker alltid å lese artikler og blogger fra virkeligheten kjæledyr foreldre som har prøvd det de anbefaler. Bloggforfatter, Claire, gir noen flotte alternativer for aktuelle og inngående behandlinger. Hun diskuterer behandlingen som vi bruker i huset vårt.

  • For hver 40 pund hund, legg til 1 teskje hvit destillert eddik eller eple cider eddik til 1 quart av deres drikkevann. Vi anbefaler på det sterkeste å bruke Braggs Apple Cider eddik. Ikke bare avskrekker det lopper, det forbedrer en pups hud & # 8230; [Les videre]

6. Tre klemmer.com

Denne bloggen på Treehugger.com  Melissa Breyer er også lett å lese. Det er en rask blogg som dekker mange helt naturlige rettsmidler, inkludert nematoder. Jeg vet at det høres ut som en usannsynlig å fikse til et loppeproblem, men som Breyer forklarer, spiser de faktisk loppelarva, som vil holde utendørs loppepopulasjonen ned rundt hjemmet ditt.

  • Fordelaktige nematode ormer, tilgjengelig på hagen butikker og dyrebutikker, som å spise loppe larva. Å holde dem i hagen kan bidra til å holde utendørs loppepopulasjoner kontrollert & # 8230; [Les videre]

7. Fidosavvy.com

Jeg har hørt mange sier at Dawn Dish Vask væske fungerer for å drepe lopper, men jeg visste aldri hvorfor. Ifølge Fido Savvy, & # 8220; Den opprinnelige, blåfargede Dawn-væsken penetrerer faktisk de eksoskeletonene til loppene og dreper dem.& # 8221; Artikkelen fortsetter å gi en liste over hjemmemedisiner for å behandle hunder som lider av lopper. Ikke bare gir dette nettstedet deg remedien, men det forklarer også hvorfor det fungerer.

  • Salt dehydrerer loppene, til slutt dreper dem. Utgjør en 1:10 løsning av salt / varmt vann og suge hunden din med den. Gni saltvannet dypt inn i kappen og gå på i 10-15 minutter. Skyll deretter godt & # 8230; [Les videre]

8. Almanak.com

En av de beste ressursene for hjemmemedisiner, den gamle bondenes Almanac, har en flott blogg på deres nettsted som tilbyr noen unike ideer for å holde lopper og flått i sjakk. De gir også noen tips for å hjelpe hundene med kløende hud, hvordan du hjelper til med å helbrede riper og slitasje, og hvordan man kan kurere andre vanlige hundesituasjoner.

  • Plasser en åpen krukke eller to av eukalyptusstammer og blader rundt huset kan avskrekke lopper. Plasser dem i rom hvor kjæledyret ditt bruker mest tid (spesielt de med tepper - lopper kjærlighet til & # 8230; [Les videre]

9. HomeremedyShop.com

Ticks kan bære mange sykdommer, og det er viktig å beskytte deg selv og kjæledyret ditt fra dem. Noen av disse artiklene og bloggene berørte temaet Tick Forebygging, men denne artikkelen fra Home Remedy Shop fokuserer spesielt på tick fjerning og forebygging.

  • Aromaterapioljer, som basilikum, sitron, kanel, sedertre, lavendel og pennyroyal er den naturlige repellenten for flått. For å fjerne flått, lag en blanding av noen tre oljer. Bland en dråpe hver av de tre oljene som er valgt og # 8230; [Les videre]

Lopper og flått er veldig farlige for mennesker og kjæledyr. For ikke å nevne, kan de gjøre hunden din eller katten din svært ubehagelig.

Lære å bli kvitt lopper er ikke lett oppgave, så det er bedre å bruke forebyggende tiltak fra starten. Som jeg nevnte i begynnelsen av denne bloggen, Det er viktig å behandle kjæledyret ditt for lopper og flått hele året.

Les også: De 50 beste loppebehandlingene for hunder (som valgt av kjæledyrseiere)

Nå er det din tur

Hvis du har brukt et naturlig hjemmemedisin for å kvitte seg med eller hindre lopper og flått med kjæledyrene, vennligst del den. På samme måte, hvis du vet om en blogg eller et nettsted som tilbyr oppskrifter for naturlige rettsmidler for kjæledyr, vil jeg gjerne sjekke det ut! Du er velkommen til å dele dine egne erfaringer i kommentarene nedenfor. La oss snakke!

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » 9 Naturlige hjemmemedisiner for hundens lopper og flått