Den ultimate guiden til å behandle og forebygge hot spots på hunder

Hunden spiller i gress

Hvis din firbenede venn er ubarmhjertig kløe og slikker seg, kan de lide av varme flekker.

Hot spots, også kjent som akutt fuktig dermatitt eller pyotraumatisk dermatitt, er en av de mest frustrerende hudforholdene en hund kan få. De er kløende, smertefulle, og de kan til og med være alvorlige hvis de blir ubehandlet.

Verre fremdeles, hot spots kan utløses av en rekke ting, fra en loppe allergi eller en enkel insektbit, til følelsesmessig nød eller kjedsomhet.

Her, Petbucket, Den elektroniske forhandleren av tick og loppebehandling, anbefaler hvordan du hjelper (og bidrar til å forhindre) hotspots på hunder, slik at du kan bidra til å holde poochen din sunn og glad.

Men først, hva er det hot spots?

Hot spots er i hovedsak en immunrespons som forårsaker deler av hundens hud å overproduce naturlige bakterier. De har en tendens til å dukke opp så rød, irritert, og noen ganger oozy hud lesjoner - og de kan beskjære opp hvor som helst på hundens hud.

Hot spots er ekstremt ubehagelig for din fattige pooch, og mest berørte hunder har en tendens til å slikke og tygge på stedet overdrevet. Dessverre forårsaker dette ytterligere betennelse, åpner sårene til bakterier, og forverrer lesjonen og hundens ubehag.

Smittsomme hotspots kan forekomme innen få minutter til timer, og hvis de blir ubehandlet, kan de spre seg ekstremt raskt.

Det er ekstremt viktig derfor å ta opp problemet så snart du legger merke til en på hundens hud, eller hvis du legger merke til at valpen din er konstant kløe eller skrape.

Hund med flått

Hvorfor får hundene hotspots?

Insekter som biter, som lopper, flått og mygg, er hovedårsaken til hot spots hos hunder.

En dårlig grooming rutine forlater også hunder mer utsatt og fuktig eller mattet pels kan også utløse hot spots. Matallergi og sesongbaserte allergier mot alt fra pollen eller mugg kan også være skyldige.

Hvilke hunder er mer utsatt for varme flekker?

Mens noe kjæledyr kan utvikle den smertefulle tilstanden, er hotspots mest vanlige hos mannlige voksne hunder med tykke strøk. Collies, tyske hyrder og labradorer er populære raser som er svært utsatt for denne ubehagelige hudforstyrrelsen.

Hvordan behandle hotspots

Uansett årsak til hot spots, heldigvis er de behandlet. Petbucket anbefaler at du tar følgende trinn:

  1. Rengjør det infiserte området. Det anbefales at du barberer eller forsiktig fjerner pelsen rundt det varme stedet før du desinfiserer huden med fortynnet povidon-jod eller en annen type antiseptisk middel. Rengjør såret minst to ganger daglig i de tidlige stadiene av behandlingen. Ditt fattige kjæledyr vil trolig være i mye smerte, så smertelindring er også nyttig
  2. Sørg for å hindre at din koselige følgesvenn i å skrape det infiserte området ved å dekke det, noe som gjør ham med en E-krage, eller tilbyr kjæledyret ditt Anti-inflammatoriske medisiner å lindre kløen
  3. Ta kjæledyret ditt til veterinæren Hvis deres sår fortsetter å vokse eller ikke bli bedre etter noen dager med hjemmebehandling. Antibiotika kan være nødvendig - og i alvorlige tilfeller av hotspots - ytterligere behandling eller ytterligere diagnostiske tester kan være nødvendig

Når du har renset kjæledyrets hotspots, er neste trinn å bestemme hva som forårsaker problemet. Enten det er en loppeallergi, en insektbit eller følelsesmessig nød, må du behandle problemet, og deretter ta tiltak for å hindre det i fremtiden.

Slik forhindrer du hot spots

Hot spots er vanligvis forårsaket av insekt biter eller lopper, så det er super viktig at du groom ditt kjæledyr med en loppekam regelmessig og sørge for at de tar tiltak for å hindre lopper og plagsomme flått.

Det er nå veldig enkelt å holde lopper i sjakk med "spot-on" -behandling som du kan kjøpe online. Bravekto topisk er et populært tick og Loppebehandling for hunder som effektivt behandler kryssinfeksjoner mens du kontrollerer fremtidige angrep i opptil 3 måneder!

En god grooming rutine er også viktig for å hindre hot spots. Hold pelsen tørr og børstet, og unngå allergener i matvarer. Hvis kjæledyret ditt lider av sesongens allergier og blir verre i løpet av pollen, sørg for at du tar dem til veterinæren og får den rette medisinen på forhånd. Ernæringsmessig Kosttilskudd for hunder kan også hjelpe.

Hot spots kan også skyldes å være følelser. Emotion Distress kan manifestere seg fra separasjonsangst (kanskje du har vært på ferie eller arbeid, har holdt deg bort fra kjæledyret ditt lenger enn de er vant til) - endringer i levende situasjon, si å flytte hus eller område - og til og med kjedsomhet.

Vær så snill, derfor hvis du vet at kjæledyret ditt er i en følelsesmessig sårbar stilling, og ta tiltak for å sikre at de er så avslappet og rolig som mulig. Øvelse er en stor hjelp for å lindre stress og kjedsomhet, og massasje er en annen måte å roe en engstelig hund og holde dem så glade som mulig.

Til slutt, mens det er umulig å helt forhindre at varme flekker noen gang forebyggende, med forebyggende behandling og litt planlegging, kan du redusere valpens risiko.

Om forfatteren

Petbucket er en pålitelig nettbutikk som gir kvalitetsryss og loppebehandling for hunder og katter, inkludert Advantage Multi For Dogs, Bravekto for hunder, og Seresto loppe krage.

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » Den ultimate guiden til å behandle og forebygge hot spots på hunder