Hvordan å fortelle om hunden din har sesongmessige allergier

Hund med sesongmessige allegjer

Hunder blir ofte betraktet som menneskets beste følgesvenner. Imidlertid er de mye mer som mennesker enn vi ofte skjønner. For eksempel kan de få sesongmessige allergier. Hvis du merker at hunden din er nysing, virker ubehagelig eller generelt virker som du gjør når du føler deg allergisk, kan hunden din lider av sesongens allergier. For å finne ut om hunden din har allergi, kan følgende symptomer være en indikasjon. Pass på å spørre veterinæren din hvis du er bekymret for din furrige venns helse.

Han licker sine poter eller mage

Hunder kan slikke sine poter uopphørlig hvis de har allergier som gjør dem ubehagelige. Hvis du legger merke til at hunden din slikker hans poter nonstop, det er en god sjanse for at noe gjør ham til å føle seg ikke helt riktig. Hunden kan også slikke magen hans. Hvis du legger merke til at hunden din obsessivt slikker en av disse kroppsdelene, ta ham til veterinæren for å få sjekket ut. Obsessiv slikking kan også være et tegn på andre helsemessige forhold.

Han rister på hodet hans mye

En hunds hode og ører kan føle seg prippen og kløende når han har allergier, akkurat som din. Hvis du se hunden din risting hodet hans mye, det er en god sjanse han prøver å lindre noe av ubehag og overbelastning han føler.

Han har hårtap rundt ørene hans

Har du lagt merke til Bald Patches rundt hundens ører? Disse flekkene av hårtap kan være et tegn på sesongens allergier. Hunder har en tendens til å kløe og kløe på ørene når de har sesongmessige allergier, noe som kan føre til at håret kommer ut. Hvis du oppdager uregelmessig hårtap rundt dine poochs ører, ta ham til veterinæren for å få sjekket ut.

Han har typiske allergi symptomer

Åndedrettssymptomer er mindre vanlige hos hunder med allergi, men de kan forekomme. Hvis hunden din har samme slags symptomer, får du når du har sesongmessige allergier som en rennende nese, vannaktig øyne, nysing og hoster, er det en god sjanse han lider av allergier. Ta hunden din til veterinæren for å sikre at symptomene er forårsaket av allergier og ikke forkjølelse eller noe mer alvorlig.

Hans symptomer kommer og går som været endres

Hvis hundens symptomer kommer og går, er det sannsynligvis et godt tegn de er forårsaket av sesongbaserte allergier. Men fordi sesongmessige allergier kan forverres og bli året rundt i hunder, er det smart å være oppmerksom på symptomene så snart de oppstår.

Han får hot spots

Hot spots er flekker på en hundens hud hvor han har slikket, riper eller gnidd så mye at huden hans er irritert eller betent, eller har til og med blitt et åpent sår. Hvis du ser hotspots på hundens hud, er det mulig at det er et sesongbasert allergen som forårsaker ham ubehag.

Hvis du legger merke til at hunden din har noen av de ovennevnte symptomene når en ny sesong kommer, er det en god sjanse for at han lider av allergi. En god måte å sikre at hunden din blir behandlet riktig for allergi er ved å gå til veterinæren. Din veterinær kan gi din pup riktig behandling, enten det er medisin for å lindre respiratoriske problemer eller for å lette kløe, som apoquel for atopisk dermatitt. Hvis du får riktig behandling for hundens allergier, kan du sørge for at han lever det sunneste, lykkeligste og mest komfortable livet mulig.

Nedenfor er noen nyttige ressurser referert i artikkelen som kan gi noen veiledning for de som leter etter nyttig informasjon om kjæledyrsartikler og medisinering:

http: // Allivet.com / p-5261-apoquel-tablett.Aspx

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » Hvordan å fortelle om hunden din har sesongmessige allergier