4 Hjem remedies for hund allergier

Petallergi er en av de vanligste årsakene til kjæledyrseiere å søke veterinærpleie. Det er vanskelig for en kjæledyrseier å se sin elskede følgesvenn i smerte eller alvorlig ubehagelig på grunn av allergi. Hunder forstår ikke hvorfor de føler seg slik, og alt vi vil gjøre er å ta bort problemet. Å ha disse hjemmemedisinene for hundallergier på hånden, vil spare deg for mye stress og angst.

Men hva er en allergisk reaksjon?

En allergi er en tilstand av hypersensitivitet eller overreaktivitet i immunsystemet til et allergen. Vanligvis er allergener proteiner. Allergenproteinet kan være av plante, insekt eller animalsk opprinnelse. Å være utsatt for allergenet, vanligvis ved flere anledninger, sensitiserer immunsystemet.

Å være utsatt for det samme eller tilhørende allergenet forårsaker igjen en over-reaksjon. Under normale omstendigheter vil immunsystemets respons beskytte hunden mot infeksjoner og sykdommer. Men når det gjelder allergier, kan immunsystemets svar faktisk være skadelig for hundens kropp.

Hver hund reagerer på allergener på en annen måte, og symptomene kan varieres og varierer fra mild til ekstreme. Hvis hunden din opplever symptomer som kløende hud, hoste, nysing, hvesende, rennende øyne, rennende nese, oppkast eller diaré, søker veterinærhjelp for å diagnostisere det underliggende problemet. Det kan være knyttet til hundallergier, men det kan også være andre årsaker.

4 Hjem Remedies for Hund Allergier

Allergy test på hundenBildet ovenfor er et eksempel på en allergitest som utføres på en hund. Dette er det beste å gjøre hvis du mistenker at hunden din har allergi. Testingen vil gi deg spesifikk informasjon om hva hunden din er allergisk mot. Hvis mulig, kan du eliminere allergenet fra hans kosthold og / eller miljø.

Selvfølgelig er dette ikke mulig i alle tilfeller. Hvis du har snakket med veterinæren din, og du har bestemt deg for å bruke hjemmemedisiner for hundallergi, er det noen få alternativer som har hatt mye suksess.

1. Quercetin

Dette er en sammensetning som finnes i frukt og grønnsaker som gir dem sin farge. Quercetin har også naturlig antioksidant, antiinflammatoriske og antihistaminegenskaper. Den er tilgjengelig i pille og kapselform i de fleste apotek og naturlige borestasjoner.

Noen eksperter i veterinærmedisin refererer til Quercetin AS & # 8220;Naturens Benadryl& # 8220;. Det anbefales ofte som et naturlig middel for hundallergi, men det er best å sjekke med veterinæren din på den beste dosen for din valp.

2. Honning

Rå honning blir raskt et hjemmemedisin for kjæledyr og folk som lider av sesongens allergier. Forskning er fortsatt gjort for å bevise at denne teorien er sant. Det er imidlertid mange andre vitenskapelig bevist Fordeler med honning for hunder.

Eksperter som anbefaler honning for allergier, sier at som bier går fra plante til å samle inn i pollen, samler de biter av allergenene på sine kropper. Når de går tilbake for å dreie pollen i honning, er noen av allergenene etterlatt i det ferdige produktet.

Når hunden din spiser honningen, kommer de allergene i små doser. Over tid blir kroppen immun mot allergenet og produserer ikke lenger en reaksjon på den. Som jeg nevnte, blir studier gjort, men ingen vitenskapelig bevis har blitt gitt for å sikkerhetskopiere denne teorien fra ennå.

MER: Allergi meds for hunder - når trenger hunden din dem?

3. Kokosolje

Kokosnøttolje forbedrer tilstanden til hundens hud og frakk. Hvis han lider av allergier som forårsaker kløende hud eller kontaktdermatitt, så er kokosnøttolje et must! Kokosolje vil forbedre og rydde opp disse hudforholdene når de brukes som et aktuelt middel.

Muligens de beste helsemessige fordelene med kokosnøttolje er at den inneholder anti-sopp og antibakterielle egenskaper. Det gir mange gode fordeler for hunden din Samlet helse og velvære, så vel som å bidra til å hindre allergi.

Du kan gi ditt kjæledyr kokosnøttolje oralt. Bare gi ham 1 teskje-1 spiseskje (avhengig av hans størrelse) annenhver dag. Hundene mine vil spise kokosnøttolje som en godbit, men du kan også smelte den og helle den over din venns mat.

4. Apple cider eddik

Apple Cider eddik (ACV) er flott å fjerne pollen og andre miljøallergier fra hundens jakke. Du kan blande et 1: 1 forhold mellom vann og ACV i en sprøyteflaske. Spay hunden din ned, arbeid løsningen gjennom kappen med fingrene, og deretter håndkle ham tørr.

Du kan også gi din valp et bad med ACV. Legg til 2-3 kopper til badet hans. Når du bader ham, vil eddiket strikke allergenene fra huden og frakken.

Les neste: Hvordan mate hunder med matallergi

Ønsker å dele dette?

Topp 4 Hjem Remedies for Hund Allergier

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » 4 Hjem remedies for hund allergier