Allergi meds for hunder: når trenger hunden din dem?

Allergi meds for hunder

Plutselig, ut av ingensteds du starter å legge merke til at hunden din riper på ørene, eller gnager på pote non-stop. Du gir hunden din en sjekk for lopper, og ser ingen, du begynner å mistenke at det kan være allergier. Det er viktig å vite om Allergi meds for hunder og om hunden din trenger dem, som ikke alle allergiske reaksjoner krever medisinering.

Mange hunder har symptomer som ser ut til å utvikle sesongmessig, akkurat som mennesker, og kan være allergisk mot mange av de samme utendørs allergenene. Det er mange tilgjengelige allergi medisineringsmuligheter tilgjengelig for hunder, men hvordan vet du om hunden din har allergi?

Å gjøre en avtale med din familie veterinær er den beste måten å komme i gang med å bestemme om hunden din har allergi. Når en gang ble bestemt, vil en rekke allergi meds for hunder bli tilbudt som alternativer. Din veterinær vil hjelpe deg med å velge den som passer best til hundene dine trenger.

Les også: Spør en veterinær - gjør hypoallergenisk hundemat virkelig?

Allergi meds for hunder
Når trenger hunden min dem?

Allergi meds for hunder

Hva er symptomene på allergi hos hunder?

Din hund kan vise andre uvanlige symptomer som kan få deg til å mistenke at hunden din kan være alvorlig syk, men kan faktisk være symptomer på allergi. Allergier kan forårsake en rekke fysiske symptomer fra kløe og øreinfeksjoner for å forstyrre mage og kløende røde øyne.

Du kan merke en plutselig disinterest i maten, eller oppkast og diaré. Endre matvarer kan bare synes å gjøre problemet verre, eller du kan merke at endringen gjorde et nytt problem som begynner, som håravfall.

Allergi meds for hunderDe Overaktivt immunsystem er den primære årsaken til hundens allergier, akkurat som våre egne immunsystemer. Når våre immunsystemer feiler et ikke-truende stoff som en trussel, vil det gjøre sitt beste for å beskytte oss. Denne beskyttelsen kommer i form av reaksjoner på allergener, vanligvis i frigjøring av histaminer i kroppen.

Allergier kan forårsake en rekke reaksjoner, som noen ganger kan hjelpe til med å oppdage kilden, men ikke alltid. Gastrisk opprør kan lett føre deg til matallergi, mens kløe (pruritt) kan få deg til å tenke på noe som lopper.

Men hvis hunden din er uopphørlig tygge og slikke på sine poter, kan du ikke mistenke gresset utenfor som kan være et vanlig irriterende. På grunn av de mange typer stoffer som kan forårsake allergiske reaksjoner, kan det være mange varierte typer symptomer, inkludert:

  • tygge
  • kløe
  • skrape
  • biting
  • oppkast
  • diaré
  • øreinfeksjoner
  • hoste
  • snorking
  • hårtap
  • røde, kløende øyne

Anbefalt: 8 ressurser for de fleste vanlige hundene Alrergeies

Allergi meds for hunder

Er noen raser mer utsatt for allergi?

Du kan spørre deg selv om allergi er et vanlig problem for hundens rase. I virkeligheten viser ca 15% av alle raser noen tegn på allergier. Det kan variere i henhold til geografisk beliggenhet, som bare viser at mange allergener varierer i henhold til vårt miljø og årstider.

Enkelt sagt, allergier er forårsaket av mange ting og NOEN hunden kan lide med dem. Stor eller liten, aktiv eller lat, gammel eller ung og # 8230; Det er en mulighet for at hunden din vil lide med allergier på et tidspunkt. Og hvis hunden din ikke lider av allergier nå, kan han utvikle dem i deg flytte til en annen region.

Hva er årsakene til allergi hos hunder?

Finne det som forårsaker hundens allergier, er ofte en prosess med eliminering. Fordøyelsesproblemer kan enkelt peker på matallergi, så endre merker kan løse problemet. Men det kan ta mer enn ett forsøk.

Sjekker for å se om det fornærmende problemet er lopper, og behandler hunden din og hans sovende områder kan rydde opp kløen. Det kan fortsatt være litt tid igjen når Fido kan reagere på histaminer brakt til skinnflaten fra en allergi mot lopper.

I SLEKT: De 15 beste hypoallergene hundematene for hunder med allergi

Å vite at det finnes forskjellige typer allergier, kan hjelpe med din detektivarbeid for å løse hundens allergi mysterium. De fire hovedtyper av allergi er:

  1. Atopi (allergisk hudsykdom)
  2. Loppe
  3. Mat
  4. Ta kontakt med

Kontakt Allergens synes å være enkle å lindre, bare unngå allergenet. Det er ikke så enkelt. Å gi hunden badene og tørke ned med kjæledyrservietter kan lindre noen av symptomene, ved å fjerne kontaktallergen fra huden, men noen allergener som støv er i miljøet.

Når er testing for hundallergi nødvendig?

Når grunnleggende detektivarbeid ikke har løst problemet ditt, kan det være på tide å konsultere veterinæren din, som kan foreslå allergitester. Allergi testing på hunder (PDF) gjøres mye på samme måte som det er gjort på mennesker, og hvis du noen gang har hatt noen allergitesting gjort deg selv, vil du bli overrasket over å vite at prosedyren er den samme.

Forskjellige allergener er nummerert og injisert i små mengder under huden for å avgjøre om det er en reaksjon og graden av reaksjonen. Hvis reaksjonen er fast bestemt på å være alvorlig, har hunden din en allergi.

Allergi meds for hunderDet neste trinnet er å bestemme behandlingsforløpet, som kan inkludere allergi skudd. Disse skuddene er gjort på kontoret, og består av lave konsentrasjoner av allergenet (e). De hjelper hundens immunsystem bli desensibilisert og mindre sannsynlig å reagere på allergenet.

Hvis hunden din har flere allergener, kan allergi skudd være det beste alternativet. Du kan imidlertid være i stand til å behandle problemet med Allergy Meds for hunder, avhengig av typen allergen, hunden din er allergisk mot og hvor alvorlig reaksjonen.

Behandlingsvalg kan inkludere:

  • Kortikosteroider (prednison, triamcinolon)
  • Antihistaminer (Benadryl)
  • Cyclosporin (Atopica)

PRØV DETTE: Hypoallergenisk hjemmelaget hundematoppskrift

Allergi meds for hunder

Typer allergi meds for hunder

Etter å ha bestemt hva som forårsaker hundens allergiproblemer, kan veterinæren gjøre flere typer anbefalinger som kan inkludere alt fra medisinske og beroligende sjampo til allergi meds for hunder. Mens Allergen Shots ofte anses som den beste behandlingen som er tilgjengelig, er de ofte dyre.

Du kan finne alternativer som er tilgjengelige uten resept på ditt lokale apotek, men disse medisinene kan gjøre mer skade enn godt. Din veterinær vil forklare deg at måten behandlingsalternativene fungerer også, og hvert valg har sine egne ulemper. Steroidmedisiner som prednison fungerer bra, men har bivirkninger og langsiktig kontinuerlig bruk, anbefales ikke generelt.

Cyklosporin medisiner som Atopica kan ha færre bivirkninger, men forårsaker mageforstyrrelser og er langt dyrere enn andre medisiner og krever resept. Noen av reseptbelagte medisiner er dyrere og krever turer til veterinæren som også kan øke kostnadene.

Allergi meds for hunderEtt billigere alternativ, er over-the-counter antihistaminer som Benadryl, som kan bidra til å lindre allover kløe. Antihistaminer bør brukes med forsiktighet, og følges under riktig dosering for hunden din.

Din veterinær kan hjelpe deg med dosering og merker som er tilgjengelige over disken som ville være egnet for hunden din. Benadryl og Claritin er populære valg. Vær oppmerksom på at antihistaminer bare skal brukes i en kort varighet, fordi langsiktig bruk ikke anbefales.

Over-the-counter allergi medisiner for hunder

Hundens allergier kan behandles med over-the-counter allergi meds for hunder. Du kan spare penger og tid ved å kjøpe disse medisinene på ditt lokale apotek eller matbutikk. Mange kan til og med bli funnet som billigere generikk, men antihistaminer som er mest anbefalt, er vanligvis benadryl eller klaritin.

De nøkkel til effektiv behandling Med disse over-the-counter allergi meds for hunder er å være sikker på å ringe din veterinær og følge deres anbefalinger om merker, typer og doser. Når du handler for antihistaminer, er det viktig å lese etikettene svært nøye, eller til og med be om hjelp med å kjøpe riktig type medisiner.

Allergi meds for hunderNår du leser etikettene, må du unngå alle medisiner som inneholder tilsatte decongestants, mange av disse stoffene er i tillegg merket med en D.

Decongestants kan forårsake alvorlige og muligens dødelige bivirkninger for hunden din, slik at de ekstra forholdsregler for å følge veterinærens råd til brevet er ekstremt viktig. Når du har funnet riktig merke og dosering, vil hunden din finne lettelse fra alle kløe og begynne å helbrede.

På slutten av dagen vil kjærlighet og tålmodighet hjelpe deg med å finne svaret på det som forårsaker allergiproblemer for hunden din. Det kan ta litt tid, og svaret kan være enkelt eller komplisert. Stikker med god kommunikasjon med veterinæren din og jobber med hundens immunsystem, finner du allergi meds for hunder som gir hunden din lettelse.

 Les neste: 10 vaksiner som hunder kan være allergiske mot

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » Allergi meds for hunder: når trenger hunden din dem?