8 Ressurser for de fleste vanlige hundallergier

Top Dog Tips - Common Canine AllergierI forrige uke diskuterte jeg Forbereder hunden din for nødsituasjoner. Det er et viktig problem som mange kjæledyr foreldre ikke tenker på. Et like viktig tema er vanlig Canine allergier. Mange hunder lider i flere måneder før eierne innser at de lider av en allergi. Noen ganger kan den allergiske reaksjonen komme fra noe enkelt som hundens diett, men altfor ofte er det ikke så lett å diagnostisere. 

Denne uken bestemte jeg meg for å undersøke hundeneallergier, hva som kan forårsake dem og hvordan de blir behandlet. Petallergi er en av de vanligste årsakene til kjæledyrseiere å søke veterinærpleie. Men hva er en allergisk reaksjon?

En allergi er en tilstand av overfølsomhet eller over-reaktivitet av immunforsvar til et allergen. Vanligvis er allergener proteiner. Allergenproteinet kan være av plante, insekt eller animalsk opprinnelse. Å være utsatt for allergenet, vanligvis ved flere anledninger, sensitiserer immunsystemet. Å være utsatt for det samme eller tilhørende allergenet forårsaker igjen en over-reaksjon.

Under normale omstendigheter vil immunsystemets respons beskytte hunden mot infeksjoner og sykdommer. Men når det gjelder allergier, kan immunsystemets respons faktisk være skadelig for hundens kropp. Hver hund reagerer på allergener på en annen måte, og symptomene kan varieres og varierer fra mild til ekstreme.

Denne uken bestemte jeg meg for å grave opp litt informasjon om hundens allergier for å dele med dere alle. Hvis hunden din opplever symptomer som kløende hud, hoste, nysing, hvesende, rennende øyne, rennende nese, oppkast eller diaré, søke veterinærhjelp i å diagnostisere det underliggende problemet. Det kan være knyttet til hundallergier, men det kan også være andre årsaker.

I SLEKT: 8 grunner til å mate hunden din rå mat diett

8 ressurser for de fleste vanlige hundallergier

Vanlige hjørnetenes allergier

1. Pet Alliance of Grater Orlando

For en større forståelse av hundallergi, denne ressursen Fra Pet Alliance of Grater Orlando er et flott sted å starte. De gir en kort forklaring på allergi og forklarer noen av de vanligste typer allergi hos hunder. Denne artikkelen diskuterer også de mange tingene som kan forårsake hjørnetenes allergi.

  • Et meget stort antall stoffer kan fungere som allergener. De fleste er proteiner av insekt, plante eller animalsk opprinnelse, men små kjemiske molekyler kjent som Haptnens kan også forårsake allergi. Eksempler på vanlige allergener er pollen, muggsporer, støvmidd, skur hudceller (ligner "kjæledyrallergier" hos mennesker), insektproteiner som loppe spytt, og noen medisiner.

2. Hundes helseveiledning

Doghealthguide.org funksjoner en artikkel som har en grundig informasjon om de fire årsakene til hundallergi. De viser også bilder av hver type allergi, som er flott hvis du prøver å finne ut hvilken type allergi kjæledyret ditt lider av.

Som jeg nevnte, reagerer hundene på allergener på forskjellige måter, og effektene av den allergiske reaksjonen vil variere sterkt. Noen ganger vil du legge merke til problemet i et lite område, og noen ganger kan det påvirke forskjellige områder rundt hundens hele kroppen. Disse bildene kan være i stand til å hjelpe deg med å begrense det som forårsaker kjæledyrets allergiske reaksjon.

  • Det er 3 årsaker til hundallergi:
  • Insekter: Lopper (vanligste allergi, kalt loppe allergi dermatitt) og andre bite insekter eller parasitter
  • Airborne allergener: Pollen, myter, gress, mugg som inhaleres (hjørnetenes atopi). Disse allergene kan også absorberes gjennom huden.
  • Kontakt Allergier: Allergene som kommer i kontakt med huden (kontakt overfølsomhet).
  • Mat og rusmidler: kalt matallergi

3. American Animal Hospital Association

En blogg På nettsiden for American Animal Hospital Association snakker om kjæledyrallergi og betydningen av å søke veterinærhjelp så snart som mulig. Som de fleste medisinske forhold, hvis venstre ubehandlede mindre hjørnetenes allergi kan bli et mye større problem. Åndedrettsvern kan føre til infeksjoner og øyeirritasjoner kan føre til synshemming.

  • "Hvis det blir ubehandlet, vil hunder og katter med sesongmessige allergier skrape eller slikke seg hele tiden," sier Dr. Link Welborn, Aaha forbi president. "I et forsøk på å avlaste seg, skaper hunder og katter ofte sår som blir sekundære infeksjoner."

Allergiske reaksjoner som resulterer i hudirritasjon er de vanligste. Faktisk, ifølge Veterinærinstituttet for integrativ medisin (VIIM), er hudallergi (også kjent som atopisk dermatitt eller "Atopy") en av de vanligste hudforstyrrelsene som er diagnostisert i hjørnetenner i landet.

4. Veterinærinstitutt for integrativ medisin

Viim har en artikkel på deres nettsted som diskuterer atopisk dermatitt spesielt. Du vil lære om årsakene, symptomene, hvordan veterinæren din vil gå om å diagnostisere tilstanden, og noen vanlige behandlinger. Atopi kan ikke herdes uten å finne årsaken til den allergiske reaksjonen. Derfor vil mange behandlinger hjelpe symptomene, men kjæledyret ditt vil fortsatt lide med tilstanden.

  • Hudallergi kan kontrolleres i de fleste tilfeller; men ikke herdet uten å identifisere og eliminere det spesifikke allergenet bak allergien. Antihistaminer, kortikosteroider og immunundertrykkende midler kan tilby lettelse til din berørte hund. Kortikosteroider er imidlertid kraftige stoffer med alvorlige bivirkninger når det brukes langsiktig.

5. Texas A & Ms veterinær medisinsk læringssykehus

Texas A & Ms veterinær medisinsk læringssykehus har en svært omfattende nettside med informasjon for alle kjæledyrseiere. De gir ressurser for små dyr, katter, hunder og til og med hester. Selvfølgelig har de en artikkel om dyrallergier. En ting jeg fant spesielt interessant var avsnittet om hvordan å fortelle om kjæledyret ditt er kløe for mye.

Jeg tror ikke kjæledyr eiere kan alltid fortelle når hunden deres er kløe mer enn normalt. Mange hundeeiere skjønner ikke omfanget av deres hundens kløe til de begynner å miste hår eller de begynner å bløde.

  • Slikker, tygger, biter, gnidding og riper er alle tegn på kløe (kløe). Mange ganger er dyr kløe om natten når de ikke er opptatt av andre hendelser. Ansiktet, ører, poter, armhuler, lyske og rump har en tendens til å være kløende områder i allergiske små dyr & # 8230; Hvert kjæledyr har sin egen kløe toleranse som betyr intensiteten og grunnen til at kjæledyrets kløe ikke kan vær den samme som en venns kjæledyr.

Matallergi er en av de ledende årsakene til hudallergi hos hunder. Matallergi hos hunder manifesterer seg på mange forskjellige måter i hjørnetenner enn de gjør hos mennesker. Et menneske som er allergisk mot hvete kan kaste opp, ha diaré eller magesmerter hvis de inntar det. En hund med hveteallergi er sannsynlig å ha kløende flekker av huden, men ellers virker bra.

Noen matallergier resulterer i riper og tygge på bakenden eller tygge av potene. Huden under pelsen i disse områdene kan se rødt eller litt hovent. Hvis venstre ubehandlet kan kløen bli uutholdelig og gjøre kjæledyret ditt ekstremt ubehagelig.

6. Adoptere og handle

Blogger Estelle W. skrev en blogg for adoptandshop.org der hun diskuterer sin personlige erfaring med hundallergi. Hun dokumenterer Hennes hunder kjemper med kløende hud og hvordan hennes veterinær behandlet den. En ting mange kjæledyr eiere ikke skjønner er at å behandle en hund for en allergi er en multi-trinns prosess.

Det er virkelig mer av en prosess med eliminering enn noe annet. Det kan være tidkrevende, dyrt og frustrerende. Hvis du har litt bakgrunnskunnskap, kan du kanskje luke ut noen av de vanligste underliggende som forårsaker deg selv.

  • I forbindelse med å holde boo boo loppe-fri, fortalte veterinæren meg at det var viktig å holde henne smussfri ved å gi henne ukentlige bad. Hunder som BOO BOO som har allergener som arbeider mot dem fra innsiden, kan også være utsatt for allergener fra utsiden (som sesongbaserte pollen eller andre miljøfaktorer). Bade hennes ukentlige vasker bort noen overflate allergener som hun kan ha plukket opp og beroliger henne kløende hud på samme tid. 

7. Michigan State University`s Veterinary Medical Center

Hvis du er interessert i Mer informasjon om Canine Food Allergies, har Michigan State University`s Veterinary Medical Center en grundig artikkel på deres nettsted. De diskuterer de vanligste ingrediensene som forårsaker matallergi og noen av de beste kommersielle hundematdiedene som er gunstige for hunder med matallergi. De deler også en liste over raser som er mest rammet av matallergi, som inkluderer:

  • Soft-Coated Wheaton Terrier
  • Dalmatian
  • Collie
  • West Highland White Terrier
  • Kinesisk Shar-Pei
  • Bichon Frise
  • Lhasa apso
  • Miniatyr Schnauzer
  • Cocker / Springer Spaniels
  • Labrador Retriever
  • Golden retriever
  • Tysk Shepherd

8. Pet Health Network

Det siste jeg vil forlate deg med denne uken er et lite råd om Benadryl. Veterinær Justine A. Lee har skrevet en blogg For Pet Health Network om allergiske reaksjoner og bruk av Benadryl. Hun oppfordrer sterkt alle kjæledyrforeldre til å snakke med sine veterinærer før de bruker Benadryl.

Selv om Benadryl ofte brukes til å hjelpe med allergiske reaksjoner hos mennesker, kan det ikke være riktig for kjæledyret ditt. Sørg for å konsultere din personlige veterinær først, da de kjenner hundens medisinske historie og hans spesifikke behov.

  • Med milde allergiske reaksjoner kan du konsultere veterinæren din om å bare behandle med Benadryl hjemme (sørg for at Benadryl ikke har noen ekstra andre ingredienser). Dosen av Benadryl er typisk 1 mg per pund av hunden din (så en 50 pund hund ville få 50 mg Benadryl).

Les neste: Hunder Eye Allergier - Symptomer, Årsaker og Basis Remedies

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » 8 Ressurser for de fleste vanlige hundallergier