Topp 5 beste hunder for allergi

En av hovedgrunnene til at folk som ønsker å få en hund men unngå å vedta en er allergi. Heldigvis er det noen Hypoallergeniske hunder der ute, og visse raser bare ikke forårsaker noen problemer med folk som er allergiske mot hunder. Nedenfor er en liste over fem beste hunder for allergi som ville være et godt alternativ for de fleste.

Ifølge det menneskelige samfunn i USA, ca 15% av verdens befolkning er allergisk mot husholdningens kjæledyr. Men kjæledyrhåret kan ikke alltid være hovedproblemet, spesielt siden du kan forhindre eller minimere betydelig mengden av kjæledyrhår og dander at & # 8220, faller ut & # 8221; fra din fido gjennom vanlig grooming.

Å velge hypoallergene hunder og kjæledyr generelt blir en svært vanlig grunn Potensielle kjæledyrforeldre gir i dyrehjem. Amerika fortsetter å adoptere hunder, og de som er allergiske, vil ikke bli utelatt, og derfor kan disse beste hundene for allergier være et godt alternativ.

Fremtidige kjæledyrseiere som ønsker å vedta en hypoallergen hund, tror vanligvis at hunder med shaggierjakker er de som du bør holde seg borte fra, men det er ikke alltid tilfelle. Kjæledyr dander, eller flakene som kommer av dyrets hud er normalt årsaken til allergiske reaksjoner. Så her er hypoallergeniske hunderaser som ikke burde forårsake noen problemer.

5 beste hunder for allergi

Beste hunder for allergi

1. Puddel

Poodles er vanligvis den første rasen som kommer opp når en hunde eier spør om beste hunder for allergier eller hypoallergeniske hunder i et dyrs husly. Poodles er klassifisert i tre størrelser som separate hunderaser: standard, miniatyr og leketøypuddel. Alle tre er ekstremt intelligente hunder.

Faktisk utmerker Poodles i nesten hver hunde sport. Disse hundene har egentlig ikke pels - de har hår, og derfor kaster de ikke. Men på grunn av deres krøllete, raskt voksende hår, krever de hyppige hundpleieprosedyrer.

2. Shih tzu

Shih tzus for allergiske mennesker

Shih tzus kaster veldig lett og kan betraktes som en av de beste hundene for allergier til tross for deres lange hår, men de krever også mye vanlig grooming. En Shih Tzu har normalt mye spunk og karakter og liker å være rundt folk.

Dessverre har Shih Tzus et sinn av seg selv og kan vise seg å være veldig sta, så de er en utfordring å trene. Mens de fleste hundeeiere finner denne hunden raser ekstremt søt og adoptable, finner de snart at det ikke alltid er lett å leve med en Shih Tzu, spesielt den som ikke er lett opplært.

3. Bichon Frisé

Bichon Frise for personer med allergi

Bichon Frisés er et annet flott alternativ for de som leter etter beste hunder for allergi. De for nesten ikke kastet, men trenger vanlig grooming. De er godt herdede hunder og liker folk.

Bichon Frise rase har en lignende karakter og temperament til Shih Tzus, men de er mye lettere å trene. Hvis du er interessert i en liten hund, ville en av disse to leketøyhundrasene være et godt valg for en familie.

4. Schnauzer

Schnauzer som beste hund for allergi

Schnauzer er en annen hund rase som kan klassifiseres som en & # 8220; ingen skur hund rase.& # 8221; Imidlertid krever deres lange ansiktshår konstant vedlikehold og riktig grooming, som ligner på alle andre hypoallergene hunderaser. Schnauzers er en veldig kjærlig rase, og vil bli veldig knyttet til sine eiere.

Vanligvis er disse hundene gode vakter som vil gi deg beskjed når det er problemer. Schnauzers er også klassifisert i tre størrelser: gigantisk, standard og miniatyr. De er veldig energiske, men kan være ganske sta. De trenger disiplin og konsistens, så de krever en eier med mye tid og tålmodighet.

5. Bergamasco

Bergamasco hypoallergenisk hund

Alle fire hunder raser nevnt ovenfor satt et mønster for hypoallergene hunderaser: Hvis du vil ha en av de beste hundene for allergi, må du regelmessig være klar for mye grooming og vedlikehold regelmessig. Men hvis du er en opptatt kjæledyrseier eller føler at konstant grooming ikke er noe du ønsker å gjøre, da Bergamasco Hunderavlen kan være mer din stil. Disse hundene er svært lavt vedlikehold.

Bergamascos er mellomstore hunder som hagler fra de italienske Alpene og har en veldig unik jakke. Disse hundene har tre typer hår som matter sammen, og disse mattene vil til slutt vokse lenge nok til å nå bakken. Når kappen er fullstendig modnet, føles det mye som følt og krever lite eller ingen vedlikehold i det hele tatt. Veterinærer vil anbefale å gi Bergamasco et bad et par ganger i året og noen små grooming prosedyrer, men det er all grooming som du må gjøre.

Oppsummert

Shih tzus som beste hypoallergen hunderNår det gjelder å finne de beste hundene for allergi, er det ingen virkelig hypoallergeniske hunder. Dette betyr at selv om du velger en av disse raser, er det fortsatt en sjanse for at dette kan føre til at allergiene dine kommer opp.

Men grunnen til at disse hundene anses som et godt alternativ for personer med allergi, er fordi de er mindre sannsynlig å forårsake det.

Til slutt må du konsultere en hundsekspert, snakke med folk på dyrehjem og kanskje til og med en veterinær. Gjør riktig forskning på jakt etter beste hunder for allergier som burde lede deg til en lang liste over hunder som ikke kaster, eller kaster veldig lite og ikke sprer kjæledyret deres dander over alt.

I SLEKT: 17 små hunderaser som er gode med barn

Husk at Dander er faktisk den ledende årsaken til hundallergi, så du bør også være på utkikk etter en rase som ikke gir mange flager bak. Du kan til og med prøve å konsultere på din lokale dyrebutikk hvor de gir deg en bedre ide om hvilke raser å se på.

Når du velger hunden du vil ha, sørg for å tilbringe en tilstrekkelig tid med hunden i et lukket område, slik at du kan få en følelse av hvordan det vil påvirke allergiene dine.

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » Topp 5 beste hunder for allergi