6 Ressurser på grooming-intensive hunderaser

Ressurser på grooming-intensive hunderaser

søndagFør du vedtar en hund, er det mange ting du må ta hensyn til, inkludert størrelse, energinivå og groomingbehov. Det er mange Grooming-intensive hunderaser som vil enten kreve mye tid eller mye penger til å ta vare på. Før du vedtar en hund, må du vurdere hvor mye tid du er villig til å sette inn i hans grooming trenger hjemme (som kan inkludere læring hvordan å groom ham så vel som de faktisk grooming oppgavene) eller hvor mye penger du vil kunne investere i profesjonell grooming.

Grooming-intensive hunderaser har generelt langt hår, som lett mattes eller sammenflettes. Det er ikke den eneste avgjørende faktoren, skjønt. De kan også trenge vanlig øre og øye omsorg, ha spesielle badestoffer (som mange folder og rynker for å vaske mellom), eller hudforhold som krever spesiell groomingvedlikehold.

Noen ganger blir jeg litt lei av å pusse og bade vår sjokolade Labrador Retriever, men så skjønner jeg hvor mye verre det kan være hvis jeg eide en av grooming-intensiv Hunderaser. Jeg bestemte meg for å lese opp på disse raser denne uken og dele noen gode ressurser med deg.

I SLEKT: Dog Grooming Supplies 101 - The Ultimate Buyers Guide

Hvis du tenker på å vedta en ny hund, kan disse være raser som du vil unngå å fjerne. Eller kanskje du er som meg, og lesing denne artikkelen vil få deg til å sette pris på din egen hund litt mer. Børsting, bading og Nail Clipping kan bli litt frustrerende til tider, men husk at du kan ta vare på en av disse grooming-intensive hundrasene.

Grooming-intensive hunderaser

Grooming-intensive hunderaser

1. Hunderaser i verden

Du kan tenke, jeg kan komme unna med å vedta en av de grooming-intensive hundene raser og ikke sette i full innsats for å holde kappen opprettholdt. Først av alt er grooming mer enn bare hundens kjole. Det inkluderer øre og øye omsorg, tåneglling, anal kjertel som uttrykker og mange flere oppgaver som du kanskje ikke er villige til å gjøre deg selv.

Men du har rett. Kappen er den største delen av grooming. Hvis du tror du kan komme unna uten å opprettholde hundens jakke med jevne mellomrom, tenk igjen! Grooming-intensive Hunderaser må være på en streng grooming timeplan. Hvis kappen begynner å utvikle tangles og matter, vil det føre til mye smerte. Det kan også føre til mer alvorlige medisinske problemer, Som denne artikkelen fra Hunderaser i verden forklarer:

  • Oppført her er raser som trenger vanlig grooming, enten profesjonell eller bare intensiv, vanligvis daglig, grooming hjemme. I disse raser representerer grooming en viktig investering, enten tidlig eller økonomisk, som bør vurderes nøye før du kjøper eller vedtar en av disse raser. Når forsømt, vil disse rasene være utsatt for smittsomme hudproblemer og parasitter.

2. Hunder.Petbreeds.com

Hvis du bare vil ha en oversikt over noen av de beste grooming-intensive hundens raser, skapt denne raske lysbildeserien av Hunder.Petbreeds.com viser 25 av de mest tidkrevende hundene til brudgommen. De gir ikke mye informasjon om de enkelte groomingbehovene til rasen, men det er et fint utgangspunkt. For ikke å nevne, bare ved å se på bildene du vanligvis kan fortelle hvorfor en hund er plassert på denne listen.

  • Hunder er mye arbeid. De krever fôring, gå, sporadisk besøk til veterinæren, og gråte bokstavelig talt hver gang du forlater dem hjemme alene (i det minste er det slik de ville beskrive det). Men noen raser tar enda mer arbeid enn det "8230; å identifisere de 25 mest høylige vedlikeholdshundens raser - de som krever mest pleie, kaster mest, trenger streng trening, og tar det lengste å trene.

3. PetpeoplePlace.com

Grooming krav bør være en av de avgjørende faktorene du anser når du bestemmer deg for å adoptere en hund. De fleste potensielle kjæledyrseiere har utsikt over dette området, men det vil påvirke deg (og kjæledyret ditt) mer enn du tror. Denne nettsiden har samlet en liste over populære hunderaser og sorterte dem av deres grooming krav.

Hvis du klikker på rasen som du er interessert i, vil du bli tatt til spesifikk informasjon om rasen og groomingskravene som følger med det.

  • Grooming anses vanskelig
  • Afghansk hund
  • Australian Shepherd
  • Skjegg collie
  • Bichon Frise
  • Borzoi
  • Bull terrier
  • Cavalier King Charles Spaniel
  • Chow Chow
  • Collie
  • Great Pyrenees
  • Lhaso apso
  • Gammel engelsk Sheepdog
  • Pekingese
  • Shetland Sheepdog
  • Shih tzu
  • Wire Fox Terrier

4. Pet Groomermagazine.com

Dette nettstedet er fullt av informasjon for profesjonelle groomers. Hvis du er en profesjonell hund groomer, det er flott, men du lurer nok på hvorfor jeg inkluderte på min liste denne uken. Vel, satt enkelt, groomers ende opp med å fortelle mange hundeeiere de samme tingene igjen og igjen. Det er mange vanlige grooming feil laget av kjæledyr foreldre som er uutdannet.

Dette er ingen feil, men ved å gjøre litt forskning kan du spare deg selv, hunden din og din groomer bryet. Informasjonen i dette innlegget gir noen gode tips For eiere av de mest grooming-intensive hundene raser. Det kan også lære deg om noen få behandlinger som kan være riktige for hunden din - bare sørg for å diskutere det med din groomer før du tar den beslutningen.

  • Hunder som ikke er preparert ofte nok, er vanligvis i dårlig stand; enten tungt mattet, overgrodd eller ekstra skitten. En hund på en uregelmessig tidsplan kan ikke brukes til grooming-opplevelsen - gjør jobben vanskeligere. Jeg finner hunder som er preparert regelmessig innen to til seks uker, nyter opplevelsen mye mer enn hunder som kommer i hver tredje måned eller mer. Når du adresserer lange dobbeltbelagte raser, kutter noen ganger bare å få hundene på en vanlig rotasjon på fire til seks uker ned på tid og stress for deg og hunden.

5. Pethelpful

Dette nettstedet er fullt av god informasjon for hundeeiere og fagfolk som jobber med hjørnetenner. Grunnen til at Jeg ønsket å dele denne artikkelen er fordi det kan være noen som leser dette som føler at det ikke er noen måte at hunden deres kommer til å la dem, eller noen andre for den saks skyld, komme i nærheten av dem med et par klippere.

Det er sjeldent, men det er tider når en hund må prepareres og kan ikke holdes trygt for å få jobben gjort. I så fall kan sedering brukes eller din grooming og veterinær kan anbefale reseptbelagte medisiner som skal gis før grooming. Dette vil variere i tilfeller av saker som grunnlag, avhengig av alvorlighetsgraden av hundens reaksjon for å bli preparert.

Denne artikkelen forklarer når det er nødvendig for en hund å bli sedated for grooming, andre tips som du kanskje prøver hvis du ikke vil ha kjæledyret ditt sedated og måter å lære din valp til å nyte grooming. Det er godt skrevet og veldig informativt.

  • Trenger å groom hunden din, men ikke for ivrig etter å ha veterinæren din foreskrive narkotika? Tross alt kan stoffet gi bivirkninger som du kanskje vet, og vil ikke gå til roten til problemet. Studier viser at legemiddelbehandling er sjelden kurativ av seg selv, og i de fleste tilfeller er det bare angitt som tilleggsbehandling i et adferdsmodifikasjonsprogram. Så kanskje du kan finne noen naturlige beroligende hjelpemidler et bedre alternativ.

6. Det er også lav vedlikeholdshunder raser!

Hvis du er bekymret for å vedta en av de mest grooming-intensive hundens raser, så ser du sannsynligvis en hundekammerat som ikke krever så mye priming. Jeg skjønte det ville være best å inkludere et nettsted med informasjon om hunderaser som krever veldig lite grooming også. Det er akkurat hva Denne artikkelen fra. Vetstreet.com er fokusert på.

  • Fra børsting til luktkontroll til vannbestandige strøk, er ulike hunderastene sportslige egenskaper som gjør dem enkle å ta vare på på forskjellige måter, selv om de ikke alltid ser ut til å være ved første øyekast. Ta en gander på følgende raser som rangerer høyt i disse fem lavt vedlikeholdsgroom-kategoriene & # 8230;
">
Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » 6 Ressurser på grooming-intensive hunderaser