4 Hunderaser som krever mest omsorg, vedlikehold og penger

Hund raser som krever mest omsorg

Bringe en ny hjørnetann inn i hjemmet ditt er en stor beslutning og en som skal møtes med nøye vurdering. Tross alt kommer din nye furrige venn til å være en del av familien din i mange år, så det er viktig å vite hva du kan forvente av dette nye tillegget. Mens ingen rase er perfekt, og hver hund krever dedikert oppmerksomhet, er det noen få hunderaser som har en tendens til å kreve mer omsorg, vedlikehold og til slutt mer penger enn andre hunder.

Hver hund og hver rase er unikt. Men disse kostbare hundene er mer sannsynlig å gjøre en pute i lommeboken din - fra økt risiko for helseproblemer, til essensielle hund grooming behov og andre Overdreven vedlikehold, Disse spesielle hundene kommer til å kreve mer velvære og omsorg fra kjæledyrseiere enn din gjennomsnittlige valp.

Hvis du ønsker å vedta en hund og lurer på hvor mye en hund vil koste, Pass på at du legger til noen ekstra midler på toppen av gjennomsnittlig kjæledyrbudsjett hvis målet ditt skjer for å være en av disse fire kostbare hunderaser.

Men ved å utdanne deg selv på hva du kan forvente med disse hundens raser, kan du være en fullt informert, fullt forberedt ny kjæledyrseier. Å forstå de vanlige helseproblemene, groomingbehov og daglig omsorg som en rase krever, vil hjelpe deg å være klar til å ta på seg hvilke utfordringer som kommer og til og med hindre noen store utgifter.

I SLEKT: 25 mest rimelige lavpris hunderaser

4 hunderaser som krever mest omsorg, vedlikehold og penger

Hund raser som krever mest omsorg, vedlikehold og penger

1. Franske Bulldogs

Stout, spunky og kjent for deres signatur bat ører - det er svært få raser som kan sammenligne med utseendet og sjarmen til Fransk bulldog. Dessverre kommer disse søte hjørnetennene ofte med mye vedlikehold og potensialet for noen ganske høye veterinære regninger.

Du kan si at deres høye kostnader starter før de er født. Den søte korte og stout bygningen av "frenchie" gjør det faktisk nesten umulig for avl. De fleste hunder må være kunstig inseminert for å få nye valper. Pluss, for kvinner, deres bygning gjør vanligvis naturlig fødsel ekstremt utfordrende, med flertall av valper som krever en keisersnitt.

Med alt dette ekstra vedlikeholdet før den gjennomsnittlige franske bulldog er enda født, bør det ikke komme som en overraskelse at disse dyrebare valpene vanligvis trenger mye ekstra omsorg i deres liv.

Den korte, stocky bygningen som gjør avl av en utfordring, kan også forårsake en rekke andre problemer. Franske Bulldogs er i fare for ryggvirvler problemer og for tidlig degenerasjon, noe som betyr at de kanskje trenger pågående medisinsk behandling for å behandle disksykdommer og andre ryggproblemer.

Franske Bulldogs er en av de dyreste hundeneMens de fleste eiere ikke kan få nok av frenchie`s bat ører, Ifølge American Kennel Club (AKC), Disse store ørene er utsatt for infeksjon. De må kontrolleres og rengjøres regelmessig for å fjerne både voks og rusk.

Så kort, presset i snute kan også forårsake noen helseproblemer. AKC fortsetter å merke seg at de korte ansiktene kan gjøre pusten vanskelig for franske bulldogs. De er høyrisikopasienter hvis de trenger å gå under anestesi, og har en høyere risiko for overoppheting av stress eller anstrengende aktivitet.

Denne rasen er kjent for sin snorting og støyende puste, men eiere bør være på utkikk etter frenchies som spytter opp skum. Dette er typisk et tegn på svært vanlige problemer som en klemt nesebor eller langstrakt myk pall som er vanlig i Brachycephalic hunderaser.

Mens de fleste eiere vil være enige om at det ikke er noe vedlikehold som kan overskygge glede av en frenchies smil eller den ubehagelige bedårende snorking, er denne rasen kjent for, ekstra omsorgsregimer og en rekke potensielle helserisiko kan gjøre dem til en kostbar rase å eie.

Definitivt lese: 20 dyreste hunder raser fra hele verden

Hund raser som krever mest omsorg

2. Basset Hounds

Man ser på de dråpe, triste øynene til en bassethund, og det er vanskelig å ikke bli forelsket. Disse vennlige, floppy vennene kan være relativt små i størrelse, men de kommer med en stor liste over Potensielle helseproblemer. Den første er oppblåst.

For kjæledyrseiere som ikke er kjent med oppblåsthet, er det en av de mest ødeleggende vanlige forholdene for å påvirke hundene til dags dato. I tillegg til å være en dyr og ofte risikabel tilstand for å behandle, oppblåst, eller gastrisk dilatasjon-volvulus, er en av de ledende dødsårsakene blant pooches i dag.

Bassethunds er en av de dyreste hundene raserNår det gjelder de goofy, overdimensjonerte ører, dessverre, på grunn av deres størrelse, er de svært sannsynlig å bli smittet med kvaler og bakterier, og må rengjøres regelmessig.

Hva med de søte rynket ansikter? De rynker, kjent som hudfolder, må rengjøres så ofte som mulig. Hvis ikke, kan de bli en cesspool for bakterier og forårsaker ofte infeksjoner som kan være svært vanskelig å behandle.

Eiere vil også trenge å være nøye med sine bassethunds `droopy øyne, som mens de er begeistret, er utsatt for sykdom og infeksjoner. Det er best å snakke med veterinæren din om hva du skal se etter når det gjelder øyeproblemer, da de må behandles så raskt som mulig for å redde Yups syn.

Sørg for å sette bort noen penger for en inngjerdet gård, eller gjør deg klar for noen treningsøvelser med bassethunder. Disse hundene trenger daglig mosjon, som de fleste større-rasehunder. Men fordi de jakter hunder, hvis de fanger en duft, gjør deg klar til å jage dem i miles.

I SLEKT: 20 beste korte hår hunder raser som er enkle å groom

Great Danes er en av de dyreste hundene

3. Great Danes

The Great Dane er hver Big Dog-Lovers drøm: En overstørrelse pooch som ikke vil ha noe mer enn å tilbringe dagene sine snuggling på sofaen. Disse milde gigantene er en favoritt blant alle fra å vokse familier til unge urbane fagfolk. Faktisk, siden de trenger så liten trening, er gode danskere faktisk Perfekt leilighetshund.

Men alle fordelene i disse elskede hjørnetenner kommer også med like mange potensielle problemer. Den første er den generelle daglige kostnaden for å holde en så stor hund. Kjent for å nå opptil 200 pund, bør eiere forvente å betale mer for mat, godbiter og medisinering bare for å holde tritt med den rene størrelsen på store dansker.

Hund raser som krever mest omsorgI tillegg er hundekasser, kenneler til pensjonat og senger for XXL hunder ikke billig, og de skal legge til den totale kostnaden for å holde en flott dansker.

Dessverre er disse demurehundene også utsatt for en rekke helseproblemer, inkludert kardiomyopati, entropion, fellespørsmål og hip dysplasi. Som Basset Hounds, Bloat er også et alvorlig problem blant store dansker, og Ifølge Embrace Pet Insurance, Kostnaden for behandling og diagnostisering av denne tilstanden kan være så høy som $ 7.500.

Bloat er et så alvorlig problem i denne rasen, at noen oppdrettere anbefaler eiere har tidlige magesekkende operasjoner når hundene deres fortsatt er unge for å hindre oppblåsthet og mageflipping i fremtiden. Faktisk finner mange dane-eiere dette dyrt, selv om det er effektivt, kirurgi som en må-ha-prosedyre for å hindre pågående Canine Bloat problemer i disse hundene.

Anbefalt: 25 mest alvorlige hundens helse symptomer som ikke kan ignoreres

Hund raser som krever mest omsorg

4. Chow Chows

Kanskje en av de mest umiskjennelige raser på planeten, har Chow Chow vært sportslig et signaturutseende og umiskjennelig stil i århundrer. Denne gamle kinesiske rasen er preget av sitt tykke fuzzy hår, og er en av de Høyeste vedlikeholdsraser der ute!

I tillegg til å komme ut tangles og rengjøre rasenes notoriske tykke frakk, er vanlig grooming viktig for å unngå matte- og hudinfeksjoner. Men rengjøring av det tykke håret er bare halvparten av kampen. Chows er også utsatt for loppinfeksjoner. I tillegg til å være vanlige mål for skadedyrene, innser de fleste eiere ikke engang at hunden deres har lopper på grunn av tykkelsen på Chow`s Coat.

Chow Chows er en av de dyreste hundene raserDa de innser det, har de å gjøre med en full-on angrep. Lopper, flått og andre parasitter er nesten umulige å finne gjennom sine tykke strøk, så eiere kan også forvente problemer med skadedyr. Riktig loppe og kryss forebygging er viktig; Hyppig grooming kan bidra til å redusere disse sjansene.

Dessverre for chow eiere, stopper potensielle helserisiko ikke der. Vetbesøk kan være like hyppige som turer til groomeren. Mens avl har eliminert noen av helseproblemene som Chow Chows hadde tidligere, er de fortsatt utsatt for visse problemer.

I følge DogbreedHealth.com Dette inkluderer en rekke øyeproblemer, inkludert glaukom, arbeidet, en høy risiko for overoppvarming, fellespørsmål, sirkulasjonsproblemer og hip og albue dysplasi. Med disse furry og fuzzy venner er det viktig å holde seg på toppen av deres mulige helseproblemer og være klar til å holde seg på utkikk etter potensielle problemer.

Les neste: 18 tips om hvordan du sparer penger på hundeservice, helse, veterinære regninger

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » 4 Hunderaser som krever mest omsorg, vedlikehold og penger