Hvorfor er labradoodles så populære?

Hvorfor er Labradoodles så populære?

Dette Labrador og Puddel Crossbreed har blitt elsket siden etableringen. Men Hva gjør Labradoodles så populære? I denne artikkelen har vi brutt ned årsakene til at folk sa at de elsket Labradoodles! Vi har også besvart noen vanlige spørsmål for å hjelpe deg med å forstå rasen mer!

I denne artikkelen har vi gått i dybden om de forskjellige faktorene som gjør Labradoodles den kjære rasen som de er. Vi adresserte Labradoodle fakta, informasjon, og hvorfor og når de ble oppdrettet! Hvis du har en kjærlighet til denne furrige vennen, vil du bare vite mer, eller til og med tenke på å få din egen Labradoodle, fortsett å lese for å finne ut mer!

Grunner til at Labradoodles er så populære

Så, hva faktisk gjør denne vakre rasen så elsket? Er det de forskjellige frakkfargene de kommer inn? Eller de forskjellige teksturene i deres pels? Hva får folk til å bruke opptil $ 6000 på denne lekende puppen? Vi har adressert noen av de vanligste årsakene til at folk sier at de elsker Labradoodoes. Vi har brutt det ned i fire kategorier; service og terapi hunder, Allsidig, flotte familiehunder, og det faktum de ikke kaster på!

Service & Therapy Dogs

Den første grunnen til at Labradoodles er så populære er at de gjør gode servicevirksomhet! Labradoodle var faktisk opprinnelig oppdrettet for å være en tjenestehund for en blind kvinne hvis mann var allergisk mot hunder! Egenskapene til deres foreldre raser, den Puddel og Labrador var begge ønskelige. Så de styrte Labradoodle, den perfekte blandingen av begge hundene!

De er en mild rase som gjør dem gode for folk med familier også! Labradoodles lever også for å behage som gjør dem gode til tog. De er omsorgsfull, elsker, og vil gjøre hva de kan for å hjelpe sine menneskelige venner!

Allsidig

Labradoodles er så populære fordi de også kommer inn mange forskjellige størrelser og frakkfarger. Mens visse størrelser eller frakkfarger kan øke prisen, hvis penger ikke er en bekymring, så er det mange forskjellige varianter for deg å velge mellom. Ikke bare kommer de i mange forskjellige frakkfarger, men de har også et bredt utvalg av kappteksturer. Det er 14 kjent frakkfarger for deg å velge mellom. Disse inkluderer; karamell, sjokolade. krem, gull, pergament og rød!

De tre kappene å velge mellom for Labradoodles inkluderer ull, fleece og hår. Det er viktig å gjøre din forskning om Labradoodles Coat Type i forhold til hva slags klima du bor i. Du vil sørge for at Labradoodle vil være komfortabel med dine levende steder temperaturer og vær.

Ikke skures

Så denne erklæringen kan ikke være helt nøyaktig. Alle hundene kaster til noe nivå. Labradoodle, med unntak fra dem med en hårbelegg type, skur langt mindre enn visse raser som er der denne utsagnet kommer fra. Mengden skur de produserer kommer fra hva slags kappe de har arvet fra foreldrene sine.

Skuret som denne hunden produserer kan håndteres som enhver annen rase. Dette gjøres ved å pusse regelmessig, støvsuging og andre former for grooming. Hvis du er ute etter å få en Labradoodle, men har noen i ditt hjem som er følsomt for hundhår, sørg for at du gjør forskning på din nye valpes kapptype.

Great Family Dogs

Som vi nevnte tidligere, gjør Labradoodle en flott familiehund på grunn av hvordan kjærlig og omsorgsfull de er. Dette er en del av grunnen Labradoodles er så populære! De elsker å tilbringe tid med familien og kose seg på sofaen med deg. Imidlertid kan Labradoodles være ganske en rambunctious rase, så trening er viktig. Dette gjelder spesielt i et hus med yngre barn.

Når du først får Labradoodle, bør du sørge for at barna i ditt hjem vet hvordan du skal nærme seg og behandle en hund. Din nye valp kan være like nervøs om å komme inn i et nytt hjem som barna dine skal møte dem.

Hvorfor er Labradoodles så dyrt?

Hva faktisk gjør Labradoodle så dyrt? Hvis du har sett på å få en Labradoodle, vet du at disse hundene kan koster oppover på $ 2000 hver. En av de første faktorene som gjør disse hundene så kostbare er at de er en blandet rase av to renrasede hunder. Dette betyr at det vil være mye dyrere for oppdretteren å avle dem. Oppdretteren må også betale for å kontrollere at begge hundene er sunne og passer og har egenskapene folk vil ha. Dette er for å sikre at valpene vil møte rasenstandarden.

Labradoodles har også høye helserisiko, noe som betyr at oppdretteren må sette ut en betydelig sum penger til å ta vare på de nye valpene og få en Vet å sjekke helsen deres. Med et søppel av flere valper, vil veterinærene fortsette å vokse til valpene er klare for deres evig hjem på tolv uker. Så, for at oppdretteren skal tjene penger, må valpens pris reflektere dette.

Totalt sett er Labradoodles en dyr rase på grunn av Hvor mye oppdretteren må betale for ikke bare rase dem, men å ta vare på og mat dem for de første ukene av livet. Så, etter at oppdretteren har racket opp noen få tusen for å avle og heve disse valpene, må de øke prisen på hunden for å få pengene tilbake. Prisen kan også bli høyere på grunn av etterspørselen det er for selve hunden.

Hvorfor Labradoodles er dyre
Det er flere faktorer hvorfor Labradoodles er dyre.

Hvor mye koster Labradoodles?

Labradoodles, som de fleste doodle raser, kan koste ganske mye beløp. Men hva koster disse hundene? Og er det noen billigere alternativer? En nylig undersøkelse sa det Den gjennomsnittlige personen som ser på en vanlig Labradoodle, ville betale $ 1500. Prisen på denne hunden kan øke dramatisk, men hvis du er ute etter en annen frakk type størrelse. Labradoodles kommer i tre forskjellige kapptyper og kommer også som leketøy som kan øke prisen. Denne prisen øker også hvis du ønsker en spesiell frakkfarge.

Det er alltid mulighet for å vedta i stedet for å handle. Hvis du undersøker og finner anerkjente husly, kan du kanskje finne en Labradoodle for bare en enkel adopsjonspris. Dette varierer fra ly til ly, men vanligvis ser du på rundt $ 100 - $ 500 på Shelters. Du må også da betale en ekstra pris for vaksinasjoner eller neutering, avhengig av hva lyet har gjort, eller hvis hundens tidligere eier gjorde det for dem.

Labradoodles FAQ

Vi har brutt ned og besvart noen av de vanligste spørsmålene om denne kjærlige familien hunden.

Når ble Labradoodles blitt populære?

Både Labradors og Poodles hadde egenskaper perfekt for denne familien, men andre de ikke kunne ha, således ble født Labradoodle. Så, Denne rasen steg til berømmelse i 1990 som en guide eller tjenestehund for familier med hundallergi. Labradoodle ble raskt veldig populært etter at det tilbød flere egenskaper enn folk visste at de kunne komme i en hund av denne typen.

Labradoodles ble opprinnelig avlet i Australia rundt 1989. Dette ble gjort som et forsøk på å gi en guidehund for en kvinne i Hawaii hvis ektemann hadde hundallergi.

I hvilken alder rømmer Labradoodles ned?

Denne søte rasen har en tendens til å roe ned mer når de blir eldre. Gjennomsnittlig, De blir rolig med 3-4 år gammel. Dette er imidlertid ikke alle labradoodles. Noen av disse hundene vil være like aktive i sine eldre år. Disse lekne hundene trenger mye tid til å løpe rundt og leke mens de vokser opp for å kunne bruke sine høye energinivåer.

Er labradoodles høyt vedlikehold?

Så, vi vet hvor lenge våre furrige venner kan bli aktive og energiske. Men hvor høyt vedlikehold er disse furrige vennene? Totalt sett er disse hundene moderat når det gjelder hvor mye omsorg de trenger. Dette Intelligent rase er ivrig etter å gjøre deg glad som kan gjøre det lettere å trene enn noen andre hunderaser.

De er sosialt, utgående og kjærlige. De kan være utsatt for høy angst som gjør separasjonsangst veldig sannsynlig. Deres angst og grooming behov er hovedsakelig hva som klasser dem som et moderat vedlikeholdsnivå.

Hvorfor er australske labradoodles så dyrt?

En av hovedgrunnene til at disse hundene er så dyre, er fordi autentiske australske labradoodle blodlinjer er veldig sjelden. De er ikke en vanlig hundeslag. Det er også mange strenge standarder på plass som gjennomsnittlige oppdrettere må gjøre mye helseprøving for å opprettholde rasenes integritet.

Labradoodles er en dyr rase på egenhånd, så hva mer gjør deres australske brødre så mye dyrere? Australske Labradoodle oppdrettere trenger ikke bare å ta hensyn til hvor mye de betaler for avl, heve og omsorg for valpene og foreldrene, men også andre kostnader.

Gjør labradoodles spise mye?

Labradoodoes Ikke ha spesielle fôringskrav som en rase, men enkeltpersoner kan. Hvis du er bekymret for hundens spisevaner, sørg for at du kommer i kontakt med hundens veterinær. Labradoodle skal spise 1 til to og en halv kopper av tørrmat en dag.

Hvis noe i hundens appetitt dramatisk endres, sørg for å bestille en avtale med veterinæren din, da noe kan forstyrre magen. Labradoodles er ikke typisk kresne eaters, og de vil spise om alt de kan få sine poter på.

Labradoodles er fantastiske hunder med ønskelige egenskaper. Det er ingen overraskelse de er så svært ettertraktede. Hva er din mening om denne rasen? Gi oss beskjed i kommentarene.

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » Hvorfor er labradoodles så populære?