Forskning markedet før du begynner å avlne hunder

Forskning markedet før du begynner å avlne hunder

Hver hund raser tall i et særegent marked med en annen konkurranse, ulike priser og egne utgifter og investeringer som kreves ved avl av disse hundene. Vi ønsker å se nøyaktig hva prisene er, hvor mange som er interessert i denne rasen, og hvorfor, hvor mye er de klare til å bruke for å adoptere en og kostnaden hvis du skulle gå videre med denne rasen.

Når du har valgt hundens rase du vil begynne å avl, vil du begynne med å søke, vite og forstå alt om denne presise hunden rase fra temperament, behov, genetikk og felles helseproblemer. Å studere markedet er å se utenfor hunden for å forberede en markedsføringsstrategi for å erobre dette rase markedet.

Konkurranse (tilbud)

Noen mennesker ønsker å komme inn i et jomfrumarked med svært lite konkurranse, men det kjører vanligvis mot en vegg, så få vil være i stand til å bryte den. Hvis ingen er i dette markedet, kan det være fordi klienter ikke er også.

Du vil finne en uorganisert konkurranse, kanskje husholdninger gjør det som en hobby uten faktisk online tilstedeværelse som i dag de fleste hunder kjøpes og finnes online.

Hvor mange oppdrettere konkurrerer du med? Hvis du oppdretter, raser du godt. Så konkurransen din er hovedsakelig de registrerte oppdretterne, det er veldig enkelt å finne på den britiske Kennel Clubs nettsted En liste over oppdrettere per hundeslag.

Oppgi de øverste oppdretterne, og studere hvordan kom de til toppen og hvor lenge det tok dem til å ankomme hvor de er nå. E-post dem inkognito for å be om informasjon om hva som gjør dem slike anerkjente oppdrettere (mestere, konsistens, etc.)

Klientell (etterspørsel)

Forstå hva som går gjennom dine kunders sinn er primordial, og hvis de er her i tall, ser det ut som lovende for din virksomhets fremtid.

Registrer deg på de mest populære meldingstavlene som berører fra langt eller i nærheten av dine shortlisted raser og ikke vær redd for å stille noen spørsmål, i forkledning. Du kan for eksempel spørre "Hvor mye vil du være klar til å bruke for en god kvalitet Labradoodle?"Eller andre spørsmål som vil hjelpe deg å forstå hva kundene dine vil ha, og hvorfor de er interessert i den aktuelle rasen. Hvis du skal til en Chihuahua, skal du gå for lang eller korthåret? Vel, la markedet bestemme deg for deg og spørre potensielle kunder på nettet.

Du kan finne mye informasjon fra faktiske eiere av rasen du undersøker markedet for. Spør dem hvilke feil de ikke ville gjøre igjen mens du kjøper deres vakre kjæledyr, eller kanskje hva de ville se i en oppdretter nå, har de mer erfaring med denne rasen.

Du vil nå Excellence, det betyr ikke å vinne mesterskap, det betyr å svare på dine kunder og potensielle kunders behov for den beste måten, slik at de stoler på deg i stedet for en tilfeldig oppdretter.

Prisene

Det er ingen svar på hvor mye en valp selger for, det avhenger åpenbart av sin rase, dens stamtavle, dens linje, oppdretter og markedsføring rundt den. Ja, du leser meg riktig, markedsføringen. De fleste oppdrettere markedsfører ikke og mangler på noen betydelige ekstra inntekter. Denne håndboken vil hjelpe deg med å selge valpene dine så mye som mulig ved å bli et merke, det er et kapittel som er viet til dette.

Hva du må gjøre nå er å kontakte oppdrettere som for tiden har kuller og spør dem om deres beste pris. Legg merke til prisen og anerkjennelsen av oppdretteren og kullets stamtavle, linje og andre kriterier, slik at du kan se hva prisene er i gjennomsnitt, for en god prøve.

Du er åpenbart ikke å kjøpe valpen, men hold et godt forhold til oppdretterne som du kanskje vil spørre om en valp når du er klar til å kjøpe dine første eksemplarer ... og de kan være de som selger deg din fremtidige mester!

Ta notater om hvor mange annonser du fant, og hvordan er handelen nettopp å gå (hvor mange nye annonser som er lagt ut per dag for eksempel.) En annen tips er å gå på klassifiserte annonser nettsteder og se "ønsket" -delen og se hvor mange som proaktivt ber om en presis rase.

Utgifter og investeringer

Den første utgiften er selve prisen på hunden (e), du trenger minst to eller enda flere kvinner hvis du vil ha flere kuller.

Du må kanskje også betale for å registrere hundene dine, for å kjøpe sin spesifikke alimentasjon eller svare på det du er oppført i denne rasenes behov. Her igjen, spør oppdrettere, fora og søk på nettet for å finne omfattende informasjon. Det legger raskt opp & # 8230;

Din hund rase`s hype & trend?

Hvis du vil vite om du går inn i et voksende marked som interesserer potensielle kunder, vil du gjøre en enkel oppgave: spør google trenden i søkespørsmålene for den presise hunden rasen. Det er gratis, raskt og enkelt, det gir deg en generell oversikt over hvordan hype denne hunden rasen er. Trendieren det er, desto mer kan du øke prisen, osv.

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » Forskning markedet før du begynner å avlne hunder