Hundekostnader og budsjetteringsguide for kjæledyrseiere

Du har bestemt deg for å ta det store skrittet for å bli en hundseier. Hunder lever lange liv, så du gjør en forpliktelse i minst 10 år å være ansvarlig for alle dine furrige venns behov. Men Hvor mye koster en hund?

Hvor mye koster en hundekostnadsguideI USA er det blitt beregnet at en hund kan ende opp med å koste alt fra $ 22.000 i løpet av hans levetid for å nær $ 90.000, Ifølge Forbes. Det er mye ekstra inntekt som trengs for å støtte et annet familiemedlem.

Før du bestemmer deg for å vedta en hund, må du gjøre et budsjett, slik at du vet om du er opp til det økonomiske ansvaret som følger med å ha en hundesammensetning. På toppen av de vanlige hundekostnadene trenger du et kjæledyr nødfond, bare uventede utgifter og andre variabler.

Det er mange ting å ta hensyn til. Fra hundemat og hund forsyninger koster til veterinær regninger og overraskelse hund omsorgskostnader. Hvis du ikke er heldig å være blant en av de øverste 1% -tjenestene i USA, må du kanskje ha et eget kjæledyrbudsjett for å regne med hvor mye en hund koster deg. Disse 80 + tips på hvordan å spare på hundekostnader kan bli spesielt nyttig for å unngå at kjæledyret ditt fører deg til konkurs.

En av de vanlige grunnene til at kjæledyr blir returnert til hus, er fordi eiere innser at de ikke har råd til kostnadene ved å eie en hund. Du må være sikker på at du er i stand til å være økonomisk ansvarlig for en hund før du vedtar. Hvis du er usikker, er det best å gjøre matematikken på forhånd og finne ut hvor mye en hund koster deg spesielt per måned, per år, og over hele sin levetid.

Så hvor mye koster en hund nøyaktig og hvordan kan du gjøre et budsjett før du vedtar en? La oss grave inn og gjøre noen foreløpige beregninger for å hjelpe deg med å bestemme om det er noe du har råd til eller ikke.

LES DETTE: Den beste hundematen for pengene - 17 merker verdt prisen

Hvor mye koster en hund?
Budsjetteringsguide for hundeeiere

Hvor mye koster en hundHund rase kostnader: $ 50- $ 2000 første år

Før du velger hunden din, må du undersøke rasen.

Noen hunderaser koster mer enn andre å kjøpe fra Get Go. Andre raser er ikke like iboende sunne, derfor kan ende opp med å koste mye i veterinærregninger. Eller de kan kreve mye grooming og generelt vedlikehold, noe som betyr at du vil bruke ekstra penger på Dog grooming forsyninger og andre kjæledyrprodukter.

Her er noen første budsjettrelaterte faktorer du vil vurdere før du vedtar en hund:

  • Ønsker du å betale for en sertifisert ren avlet hund? Noen raser er dyrere enn andre på grunn av hvor sjeldent eller eksotisk deres rase er. Videre vil betale for en ren avlet vil også være dyrere enn for en mutt. Så sørg for at du ikke har en smak for Pure Bred Dogs hvis du har et budsjett på 8220.& # 8221;
  • Å få en hund fra en anerkjent oppdretter vil redusere sjansene for genetiske helserisiko. Som det var diskutert på vår podcast, Inbreeding forårsaker risiko for genetisk sykdom hos hunder. De kan være blindhet, døvhet, beinproblemer, fordøyelsesproblemer og atferdsproblemer. Sørg for at hvis du får en hund fra en oppdretter som de har referanser og sertifiseringer. "Puppy Mills" produserer dyr som allerede er syk på grunn av uhygieniske forhold, som i siste instans vil koste deg mye ekstra i veterinærregninger.
  • Har du undersøkt ønsket rase for å sjekke for generell helse? Noen raser har hatt mindre inbreeding. Noen er også bare genetisk mer solid. Heden av hunden du velger, vil være den største faktoren i total kostnad. Så hvis det bekymrer deg hvor mye koster en hund, gjør du bedre forskning på typen hund du adopterer og vet hvor sunn han skal være.
  • Ikke glem om første gangs hunder. Når du har vedtatt en valp eller en voksenhund, trenger han hundemat og hundeleker, så vel som noen nødvendigheter som bånd, krage, boller og så videre. Du trenger ikke å splurge på dyrere ting som ikke er avgjørende, men noen av disse du (og hunden din) kan ikke gjøre uten, så sørg for at du står for det (mer om hvor mye disse kostnadene under artikkelen).

Her er et flott diagram på dyrkostnader som gir deg noen generelle ideer om hvor mye en hundekostnader. For flere grundige detaljer, fortsett å lese.

Hundeservice kostnader
Kilde: Aspca

Vetskostnader: $ 200- $ 400 årlig

Akkurat som oss blir dyrene syk og det er ingenting vi kan gjøre med det.

Dyret ditt vil også trenge veterinær omsorg Mange ganger i løpet av hans levetid, er veterinettkostnadene noe du må tenke på de når du prøver å beregne hvor mye en hund koster og skaper budsjettet i det minste for det første året.

Det første du bør budsjettere i når det gjelder veterinærskostnader, er å vaksinere hunden din, og ha ham neutered eller spayed. Dette er de to primære tingene du må ta vare på helt fra starten (med mindre lyet du har vedtatt fra har gjort det for deg).

Jeg anbefaler at du ringer til din lokale veterinær før du adopterer en valp og spør om hvor mye koster en hundekostnad som er spesifikt i deres klinikk, og hva du bør planlegge for. Alle priser varierer, så din lokale vil kunne gi deg en mest nøyaktig dollar figur du kan få.

Her er et diagram som gir deg bare en ide om hvor mye du ønsker å bruke:

Hund veterinær kostnader
Kilde: BeverlySpreciousPets

Noen få ting du må vurdere:

  • Hvor stor av en hund får du? Medisinbeløp, vaksinasjoner og anestesi, alle går i vekt. Jo større hunden din, desto mer vil disse tingene koste. Store hunder koster generelt mer i andre avdelinger også: Mer hundemat, store hundesenger (dyrere) og de er ofte mer utsatt for mange helseproblemer med alderen. Dette kan være hvor som helst fra $ 100 til $ 500 - $ 700, avhengig av hvor mye du vil splurge på din store pooch.
  • Du har bedre stabil inntekt. Selv etter det første første året av vaksinasjoner, trenger hunden din årlig rabies. Noen vaksinasjoner trenger selv boosterskudd hvert par år. Det er på toppen av vanlige veterinærkontrollene, og forutsatt at ingenting går galt. Det er rundt $ 200 - $ 300 i året.
  • Hunder blir syk akkurat som folk.De kan få bakterielle og virusinfeksjoner som ofte er en av de mest kostbare å behandle. Så vurder om du skal ha råd til en annen $ 50 til $ 200 per år for uventede veterinærutgifter?

Generelt, for veterinær regninger alene (unntatt uventede utgifter og store operasjoner eller hva ikke), ser du på å bruke rundt $ 200- $ 400 i året minst minst i det første året. I de følgende årene, forutsatt at ingenting går galt, kan det være rundt $ 100- $ 200 årlig For generelle veterinære ting.

Billigste raser: 25 mest rimelige lavpris hunderaser

Parasittforebyggingskostnader: $ 120- $ 600 årlig

Lopper og parasitter koster: $ 120- $ 600 årligHundes mest berømte problem er lopper. Deretter har du også intestinale ormer, hjerte ormer, EAR MITES, og andre parasitter som kontinuerlig angriper våre hjørnetenner og har hunders eiere å håndtere dette. Loppe og parasittforebygging er en av nøkkelutgiftene å sette på budsjettet ditt før du adopterer en hund.

Husk at det er forebygging og ikke behandling som du bør fokusere på. Forhindre potensielle sykdommer hos hunder kommer til å koste deg mye mindre penger enn å behandle dem etterpå, og også holde hunden din sunnere generelt.

Du må budsjettere for månedlig parasittforebygging og beregne for disse loppementene, hundemedisinen, og noen alt-i-ett parasittbehandlinger. Å snakke med veterinæren din er en måte å gå, men å gjøre online forskning kan vanligvis gi deg en god ide om hvor mye en hund koster i forhold til loppe og kryss behandlinger.

Her er noen ting å huske på:

  • Vil hunden din bruke mye tid på dører eller skal han være hjemme til enhver tid? Mye av dette vil avhenge av hvilken type hunderavl du velger, og hvor mye trening og ute som er den spesifikke hunden som krever. Naturligvis, jo mer tid har hunden din ute, jo høyere sjansen for at han kommer i kontakt med parasitter.
  • Hvor stor er hunden din? Som med andre medisiner og behandlinger for hunder, vil kostnaden for loppe og ormforebygging litt avhenge av størrelsen på hunden din. Det er ikke så stort av en faktor, men større mengde er nødvendig for en større hund når du bruker dråper, for eksempel.
  • Skulle du bruke den billigste metoden? I følge NY Times artikkel, Det har blitt vist at lopper utvikler immunitet mot visse giftstoffer. Derfor er det ikke bare sant at den billigste loppekraven eller aktuell loppeskjema kanskje ikke dreper loppene du har, men du må kanskje rotere typen loppebehandling du bruker. Det er som at du regelmessig trenger å oppgradere til et annet merke, og et dyrere produkt hvert par år.

Som du kan se, igjen, mye av dette kommer ned for å plukke den rette hunden rase siden dem alle vil ha forskjellige kostnader. Hvis du gjør nok forskning på forhånd, kan du spare deg for mye penger i det lange løp.

I SLEKT: 10 verste hunderaser for første gang eiere

Hundematkostnader: $ 100- $ 255 årlig

I likhet med mange andre hundrelaterte helseproblemer, er noen hunderaser mer utsatt for fordøyelsesproblemer, og andre er mer hjertelige. Hjertelige hunder kan være i stand til å spise noen av Billigste hundemerker der ute og ikke bryr seg, og kjæledyrseiere av de hundene kan vurdere seg heldige.

Imidlertid vil visse hunderaser være mer kresen om deres hundemat. Din hund kan ha predisponerte fordøyelsesproblemer og kreve hundemat som er spesifikt formulert for Hunder med følsomme mage. Disse merkene kan være litt dyrere (minst mer enn de billigste hundemerkene), eller du må kanskje begynne å lage mat, hjemmelaget hundemat til poochen din, som også kan vise seg å være kostbar.

På toppen av det, vil du kanskje vurdere å gi hunden din essensielle vitaminer og kosttilskudd. Du kan tenke på å kjøpe hundemat som har blitt forsterket med disse vitaminene, så vel som probiotika for hunder. Dette sikrer en sunnere hund, som til slutt fører til mindre i veterinærer. Igjen, det er noe av matematikken du trenger å gjøre når du gjør foreløpige beregninger om hvor mye koster en hund.

Forebygging av helseproblemer vil alltid koste mindre i det lange løp enn å håndtere kjæledyrs helseproblemer; Imidlertid er det alltid mulig å gå overbord med å mate poochen for mange vitaminer, dyre hundemat og andre ting som er helt unødvendige og sløsing med penger. Tenk på noen av tipsene nedenfor på shopping for hundemat (og andre hundeprodukter) som vil spare penger.

LES DETTE: 25 klare tips om shopping for hundemat på et stramt budsjett

I mellomtiden er det noen ting å ta hensyn til:

  • Hva er størrelsen på hunden din? Dette er en av de enkleste tingene å se og vurdere. Større raser spiser mer enn mindre raser. De er også veldig utsatt for Muskuloskeletale helseproblemer, som betyr at du vil være smart å gi dem visse hundtilskudd som bekjemper hjørnetann, hip dysplasi eller andre bein og felles relaterte problemer.
  • Hvor aktiv er hunden? Hunder som er mer aktive ender med å brenne flere kalorier, derfor må de bli matet mer for å opprettholde en sunn vekt. Lat hunderaser som lå rundt huset, brenner ikke mange kalorier, så de kan spise mindre enn en liten hyperhund, selv om de er av middels størrelse. Dette er noe du må diskutere med et ly, slik at de også kan fortelle deg at hundens oppførsel også.
  • Hvor sunn er rasen? Du kan gjøre forskning på nettet for å finne ut om den spesifikke rasen du er interessert i. Hvis du ikke vil bruke mye penger på hundemat, finn en rase som er kjent for å ha ingen hundematallergi eller sensitive fordøyelsesbaner, og det krever ingen Spesifikke hundtilskudd for å hindre sykdommer.

Dog forsyninger koster: $ 50- $ 200 årlig

Dog Toys Collars Leashes kostnaderDet er nesten ingen grense for hvor mye penger du kan bruke i Institutt for hundeforsyninger. Dine lokale dyrebutikker vil ha hundeklær, en rekke hundekrager og bånd, alle typer tygge bein og hund leker at du vil bli lokket til å kjøpe for din nye pooch.

Deretter kommer vi til online hundebutikker, hvor mengden valg synes å være uendelig. Du begynner å se på ting som DNA-testing for hunder eller noen unødvendige hundforsyninger bare fordi det virker som at din Fido kunne ha det gøy med det. Min anbefaling er å beregne kostnadene for alle essensielle hund forsyninger og holde fast i den planen.

Når du elsker hunden din, er det enkelt å ved et uhell gå over budsjettet ditt. Jeg kan garantere deg at de fleste kjæledyr foreldre har vært der. Så hvis du bare vurderer å vedta en valp og prøve å beregne hvor mye koster en hund, er dette en viktig del av planleggingen.

Før du bestemmer deg for hunden, tenk på budsjettering for følgende:

  • Er hunden din av valg en stor chewer? Du kan enkelt søke og finne ut om rasen tygger alt i sikte. Hvis du ikke vil ha din hund gnaging På skoene dine og møbler (som kan bli dyrt ganske raskt), må du sørge for at du har ting for ham å tygge på. Husk at tøffe tygge leker vil vare lenger og ende opp med å koste mindre i det lange løp. Også, jo større hunden din, den større / sterkere / dyrere tygge leketøy han trenger.
  • Er det en aktiv rase? Hvis du har en rase som er aktiv og lekfull, må du sørge for at du har nok av hund leker for fido å holde seg okkupert. En rekke leker er best, så hunden blir ikke kjedelig og begynner å leke med dine eiendeler. Igjen, avhengig av rasen, kan hunden din kreve mer eller mindre hundeleker hjemme.
  • Vil du ta hunden din for hyppige turer? Er du noen som liker å gå løp med hunder? Jo mer du tar hunden din ut for løp eller går, desto oftere trenger han erstatning av hundekrager og bånd. Også, som bestemmer den spesifikke typen krage eller bånd du trenger. Noen er bare gode for generelle turer mens andre Hands Free Dog Leases brukes ofte til å løpe.

Ovenstående er bare noen få ideer å vurdere å vite hvor mye en hund koster, men ta dette eksemplet og komme opp med noen av dine egne hensyn. Prøv å dekke så mye grunn som mulig på forhånd for å unngå uforutsette utgifter for å eie en hund.

Hvor mye tid vil hunden din bruke utendørs? Bor du i et varmt eller kaldt klima? Vil han trenge en kaldt vær hund hus? Trenger du å installere en skjerm Dør for hunden din? Vil han kreve en ortopedisk hundeseng uansett grunn? Dette er bare noen av spørsmålene som skal settes på listen og begynne å gjøre litt matte.

Hver av disse lister har ti elementer som er oppført. Sjekk kostnadene på Amazon, siden denne nettbutikken vanligvis tilbyr den beste prisen, og begynn å lage en liste over hva du trenger og hvor mye det potensielt kan koste deg etter at du har vedtatt en hund.

I SLEKT: 10 beste hunderaser for første gang eiere

Hundetreningskostnader: $ 0- $ 200 Første år

Hundetreningskostnader: $ 0- $ 200 Første årEnten du får en lap leketøy hund rase som en Yorkie eller en stor hund rase som stor dansker, må han gå gjennom noen grunnleggende om hundetrening. Du må vurdere dette når du prøver å finne ut hvor mye en hundekostnad, fordi trening - spesielt med sertifiserte fagfolk - kan være ganske kostbart.

Heldigvis kan mange hundeeiere velge å lære sine hunder den mest grunnleggende hundetreningskommandoer selv, så lenge de har tid til det. Hvis du er interessert, ta en titt på videoen nedenfor om hvordan du starter med denne typen hundetrening.

Det er imidlertid noen ting du må vurdere på forhånd slik at du vet om du vil kunne gjøre denne typen hundetrening selv, eller hvis du trenger å bruke penger til hundetreningsklasser, spesifikke hundeksperter og fagfolk og andre treningsressurser.

Tenk på dette:

  • Hvorfor får du en hund? En hund som kommer til å være en hjemmebasert runde hund trenger ikke så mye trening som en hund du vil ta med til Hunden park. Hvis Fido hovedsakelig bor hjemme hos familien, trenger du ikke så streng trening som du ville med en hund som kommer til å være rundt andre dyr, fremmede og merkelige steder.
  • Hvor stor er hunden du er interessert i? Dette har blitt påpekt før, men størrelsen på en hund er veldig viktig - det spiller virkelig en stor rolle i hvor mye en hund koster totalt. En liten hund som er lett å plukke opp og Corral, vil egentlig bare trenge de grunnleggende kommandoene. "Sitte", "opphold", "kom", "crate", og "nei" kommandoer bør gjøre det. Hvis han er stor og tung, kan du ikke bare plukke ham opp og skyve ham i en hundekasse hvis nødvendig. Store raser må vite et bredere utvalg av kommandoer, og være mer lydig når de får kommandoene av åpenbare grunner.
  • Vurderer du å få en rase kjent for aggressiv oppførsel? Aggressive hunderaser trenger utmerket topp hakk trening, og det må starte umiddelbart. Dette kan legge opp til stor del av endring når du skjønner hvor mye koster en hund. Hvis du har tid, tålmodighet og dedikasjon, kan du lære gode treningsteknikker fra Internett og bøker, men noen profesjonelle råd med aggressive raser anbefales likevel likevel. Hvis du er opptatt, utålmodig eller passiv, bør du ta hunden din gjennom et fullt program for hundens lydighetsklasser.

Full guide: Hvordan trene en hund grunnleggende kommandoer

Dog grooming koster: $ 25- $ 400 årlig

Dog grooming kan bli ganske dyrt. Det er noen få faktorer å vurdere å avgjøre hvor mye en hund koster når det gjelder deres daglige, ukentlige og månedlige grooming behov.

Du må også faktorere om du skal være den som gjør hele kjæledyrets grooming, eller du vil ta dem til en profesjonell kjæledyr groomer (noen ganger eller hele tiden).

Hvis du er klar til å lære alt grunnleggende om grooming hunder hjemme, enten fra bøker eller Dog grooming kurs, Og du tror du har det som trengs for å gjøre det selv, så vil du spare ganske mye penger ved ikke å gå til groomers. Men du trenger fortsatt å faktor i alle hundens grooming forsyninger, for eksempel hund sjampo, balsam, børster, verktøy og clippers.

Du må også tenke på:

  • Vil hunden din ha langt hår? Hunder med langt hår vil kreve minst ukentlig børsting og bading. Hvis du ikke vil gjøre dette, kan du holde hundens frakk klippet kort. Noen hunder kan gå 6 måneder mellom utklipp.
  • Hvilken type frakk har en hund? Noen raser har det som kalles en dobbel frakk. Det ligner på en fugl. De har lengre, grovt hår som viser på toppen, men en mykere, kortere hår som underlag. Disse hundene kan ikke klippes så kort som andre raser. Det kan få dem til å se morsomme mens klippet, men også håret kan aldri vokse rett igjen. Disse rasen trenger også at begge strøkene bidrar til å regulere temperaturen. De trenger litt mer grooming enn raser med en enklere frakk.
  • Er du interessert i en tørr eller fet rase? Hunder som har fet hud trenger flere bad, vanligvis ukentlig. Noen raser har tørr hud, så de må bare være badet månedlig. Hvor ofte de trenger å bli badet, vil påvirke hvor ofte du trenger å kjøpe kjæledyrets badeforsyninger.

Det er mange andre ting å vurdere når det gjelder hundegroomkostnader, og hvor mye du vil ende opp med å betale enten for en profesjonell groomer eller gjør det selv å kjøpe alle groomingprodukter. Her er noen artikler som du finner veldig nyttig:

Diverse utgifter: $ 60- $ 300 årlig

Diverse hundekostnaderDet er ting som kan slippe tankene dine før du har hunden. Her er noen vanlige penger spisere som folk glemmer når man vurderer hvor mye koster en hund.

  • Hvordan har du hustruen din hund? Har du en hage for hundene dine å gå inn? Vil du måtte gå ham? Gjør du papir trening eller "pee-pad" trening?

Hvis du ikke har en hage, eller du jobber og kan bare gå hunden din to ganger om dagen, må du bruke housetraining Puppy Pee Pads for din pooch å bruke når du ikke er hjemme, eller om natten. Jo større hunden, jo større tissepute, og jo større tissepute, desto dyrere tissepute.

Alternativt kan du bruke enkle aviser til Housetrain din hund; Det vil bli billigere hvis du bruker papirer du allerede er abonnert på, selvfølgelig. Mens hunder er housetraining, vil det være ulykker. Har du teppe gulv, eller harde gulv? Tepper og tepper vil kreve flere rengjøringsmidler for å rengjøre og eliminere hundens urin lukt og flekker.

Noen flere ting på å beregne hvor mye koster en hund / # 8230;

  • Har du litt ekstra penger for erstatningsartikler? Valper tar tid å trene. Før da kan de tygge dine møbler, sko, bøker og andre ting de kan nå. Vil du få pengene til å erstatte nødvendige elementer som kan bli ødelagt?
  • Er din hage inngjerdet? Noen hunder graver under, og tygger gjennom gjerder før de er fullt utdannet. Vil du ha penger til å gjøre reparasjoner etter behov? Dette gjelder ikke for gjerder alene som bare er et eksempel; Dette kan brukes på alt du eier. Bare noe å vurdere.

Hvordan redusere hundens omsorgskostnader

Dette kan virke som mye å tenke på, og det er - å få en hund er en stor beslutning som ikke bør tas lett og trenger mye hensyn. Heldigvis, som med de fleste ting, er det måter å senke foreløpige på Kostnader for hundens eierskap og krevde mengder midler når de prøver å finne ut hvor mye koster en hund.

Det er mye informasjon på nettet på å finne ut av kostnadene ved hundens eierskap og binde løse ender, slik at du ikke har lekkasje i budsjettet ditt på grunn av å vedta et nytt familiemedlem. Nedenfor infografiske om hvordan du sparer på hundekostnader, vil også gi deg en god mengde tips og triks på smart budsjettering.

Nå er det noen få raske tips for å sikre at du ikke bruker en formue når du får en hund:

  • Forskningshundaser. Ved å gjøre en liten undersøkelse kan du se om en rase er sunt, lett å trene, smart, aggressiv, aktiv, osv. På denne måten kan du få en ide om raser som vil fungere best med inntektene dine.
  • Gå til shelters og reddet. Mange shelters og redning tilbyr besparelser. De belaster en adopsjonsavgift som inkluderer alle vaksinasjonene hunden har hatt. Også dyrene fra disse stedene er vanligvis allerede spayed og neutered. Adopsjonsavgiften er ofte mindre enn hvis du betalte for alle disse tingene separat. Jeg anbefaler at du lytter til Podcast-episoden for å vedta en hund for flere detaljer.
  • Sjekk ønsker annonser. Hvis du kan finne en "fri til god hjemme" hund, sparer det penger som kan gå mot hundetrening og veterinæravgift. Bare vær forsiktig; Når du snakker om hvor mye koster en hund, må du huske at billigere ikke alltid er bedre. Disse hundene kunne ha dyre helseproblemer eller andre alvorlige problemer som vil koste deg mye penger i det lange løp.
  • Kontakt din by. Mange byer og byer partner med lokale veterinærer for å være vert for gratis rabies vaksinering klinikker, eller gratis til lavpris spay og neuter kuponger.
  • Bargain butikk. Hunden din vil ikke vite hvor hans leker kom fra. Du kan få mange hund leker for en dollar på bargain butikker (lenke over). Ikke føl deg som at du alltid trenger "de beste" kvalitetshundrekvisita, spesielt hvis hunden din tårer gjennom leker på ukentlig basis. Bare husk, noen ganger bargain leker ikke holde opp så vel som dyrere. Finn en god balanse mellom kvalitet og kostnad.

Å ha en hund er veldig givende. Mange føler at deres liv ikke er komplett uten en firbenet følgesvenn. Men så mye som det er morsomt å være omgitt av disse dyrene, kommer de til en kostnad, og som en ansvarlig kjæledyr, må du ta vare på alle deres behov. Som kommer til en pris, så sørg for at du er klar før du tar med en hund hjem.

Med mer enn 1 million kjæledyr blir rehomed noensinne år, og 36% av de som slutter i et dyr, må du sørge for at du er klar for din furrige venn. Du må ha en fast forståelse av budsjettet ditt og vet hvor mye koster en hund før du tenker på adopsjon.

Aspca sier at boliger med en årlig inntekt på $ 50 000 i året eller mindre er mer sannsynlig å måtte rehome eller overgi sitt kjæledyr. Hvis du får en hund, ta deg tid til å gjøre den grunnleggende forskningen og få en hund som passer ditt budsjett.

Hvordan å spare på hundekostnader

Nå som du vet hvor mye koster en hund, er det noen 80 + tips og triks på hvordan du sparer på hundekostnader og sørg for at kjæledyret ditt ikke konkurrerer deg:

Hvordan å spare penger på hunder

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » Hundekostnader og budsjetteringsguide for kjæledyrseiere