10 Spørsmål par må spørre før du vedtar en hund

Vedta en hund er en stor forpliktelse, og enda mer så når du gjør det som et par. For å sikre at valpen ikke ender opp igjen på lyet, er det viktig å ikke gjøre en hastig beslutning og sørge for at du er både på samme side. Mens det er det mange fordeler For å vedta en hund som et par som kan forbedre forholdet ditt, er det noen ting å vurdere før du tar dette trinnet.

1. Hvor vil vårt forhold være 5-10 år nedover veien?

Det første spørsmålet du trenger å diskutere med partneren din før du adopterer en hund innebærer hvor alvorlig forholdet ditt er med din nåværende partner. Ser du og din partner en lys fremtid sammen? Hunder er ofte en forpliktelse som varer hvor som helst fra ti til femten år.

Breakups er ikke bare vanskelig for folk - de er også vanskelig for kjæledyrene involvert. Hunden din vil være følelsesmessig knyttet til dere begge, og ikke å se sin andre eier vil få ham til å stresse. Så er det også et spørsmål, hvem holder kjæledyret etter en oppbrudd? Så hvis du forventer en mulig oppbrudd eller hvis forholdet ditt er "på klippene", kan det ikke være den beste tiden å adoptere en hund sammen akkurat nå.

Kan vår økonomi dekker de ekstra kostnadene ved å ta vare på en hund

2. Kan vår økonomi dekker de ekstra kostnadene ved å ta vare på en hund?

Når du adopterer en hund, legger du til et annet familiemedlem som trenger ly, vann og mat, samt veterinærer og vaksinasjoner Blant andre kostnader. Den laveste årlige kostnaden etter det første året for de grunnleggende nødvendighetene til en hund er ca $ 326.

Det som ikke er inkludert i den årlige hundekostnaden, er kjæledyr nødsituasjoner som kan inkludere en hund som spiser noe farlig og krever en kostbar kirurgi. Kostnaden for sykdommer eller sykdommer som kanskje trenger behandling, er heller ikke inkludert i den generelle årlige kostnaden for å ta vare på adopterte hunder, så du trenger en Nødsparingskonto for det.

En annen faktor som ikke er inkludert i den årlige kjæledyrkostnaden, er grooming. Hvor ofte hunden din må være preparert, vil avhenge av hvilken type hund du og din partner bestemmer deg for å vedta. Deretter er det et behov for hundetrening som også koster litt, så vel som eventuelle ekstra kjæledyrpleie hjelpe deg to kan kreve (e.G. ansette A kjæledyr sitter eller bruke en boarding anlegget).

Det er mange kostnader som følger med å gi din adopterte hund den beste livslang omsorg. Du og din partner må være åpen og komfortabel med å snakke om din økonomiske situasjon før du adopterer. Gjør en skriftlig plan sammen om hvordan du vil betale for omsorg for hunden, og hvem som skal betale for hva, eller hvordan midlene vil bli brukt.

3. Er det noen kjæledyrrestriksjoner der vi for tiden bor?

Hvor bor du og din partner for tiden? Eier du eller leier ditt hjem? Bor du og din partner alene eller med andre mennesker? Mer enn sannsynlig, hvis du og din partner eier ditt hjem, vet du hvilke restriksjoner ditt hjem har så langt som kjæledyr går.

Det samme er sant hvis du bor i et nabolag som er under en huseiereforening. Mange ganger nabolaget huseiereforening vil ha regler Med hensyn til typen hunder tillatt.

Hvis du leier eller leasing et hjem eller en leilighet, bør du diskutere kjæledyrs adopsjon med utleier og sjekk inngått en avtale om Pet Policy. Noen utleieboliger tillater ikke noen hunder eller visse raser, og noen utleiere kan være spesielt vanskelig. Det kan være noen rase, størrelse eller vektbegrensninger, samt et kjæledyr innskudd eller månedlig kjæledyr avgift.

4. Har våre nåværende innbyggere eller felles gjester kjæledyr allergier?

En av de viktigste årsakene som hundene blir rehomed, skyldes nyoppdagede kjæledyrallergi. Du eller din partner kan ikke vite det ennå, men har allergier. Barn som allerede er i bildet, eller kan til slutt være på bildet, kan også få allergier til en hund. Andre familiemedlemmer som kan komme og besøke deg regelmessig, kan være allergisk.

Hvilke store livsarrangementer ser vi sammen i fremtiden

5. Hvilke store livsarrangementer ser vi sammen i fremtiden?

Store livsendringer er en del av livet. Har du og din betydelige andre noen livsforandrende hendelser du planlegger for i fremtiden? Dette kan være å ha barn, flytter inn i et nytt hjem, eller starter en ny karriere. Hver av disse vil endre din daglige rutine. Under disse endringene kan du og din partner fortsatt bryr deg om din adopterte hund?

Når, eller hvis du har barn, vil du ha ressursene for å sikre at ditt hjem er trygt for babyen og hunden? Hvis du og din partner planlegger å flytte nedover veien eller over hele landet, vil du kunne ta kjæledyret ditt med deg?

Vil A ny karriere påvirker hvor lang tid du må bruke med hunden din? I så fall kan du imøtekomme hunden din ved å finne en måte å gi dem riktig omsorg og tid som en hund trenger?

6. Tillater våre tidsplaner tiden som trengs for å ta vare på en hund?

Vedta et kjæledyr innebærer deg og ditt nye familiemedlem som lærer om livet sammen. For hunden din, innebærer det også å lære å leve livet utenfor et ly. Etter en konsekvent rutine vil være viktig for hunden din for at de skal lære tauene til å leve i ditt hjem med deg.

Sørg for at din daglige livsplan (arbeid, skole og andre rutinemessige aktiviteter) har nok plass til å sikre at hunden din får den tiden de trenger med deg og din partner også. Det er viktig at hunden du adopterte sammen, har tid til å binde med dere begge.

7. Hvilke regler skal vi sette i hjemmet?

Snakk med partneren din om reglene du bør sette til ditt hjem og ditt nye tillegg. Skriv en liste som både deg og din partner er enige om det dekker flere forskjellige områder.

Du vil sørge for at dere begge er enige om hva hunden din kan og ikke kan gjøre i huset. Vil hunden din få lov til å sove på sengen med de to av dere? Skal du tillate poochen din på møblene i hjemmet?

Din partner og du må også sette regler på hvor hunden din er og ikke er tillatt i hjemmet. Hvis partneren din har et kontor, kan de ikke ha hunden der ute uten tilsyn eller i det hele tatt. Parametre bør settes før hunden kommer hjem.

Hvordan vil vi dele ansvaret for hundesorg

8. Hvordan vil vi dele ansvaret for hundesorg?

Hundens adopsjon er sannsynlig påvirke forholdet ditt på mange måter. En av disse endringene er et nytt behov for å dele ansvaret: hvem vil hjelpe potty trene hunden? Hvem tar hunden ut og når? Det er mye å gjøre her: Housebreaking, fôring, grooming, badulykker, veterinærkontroll, tenner børsting, bading, osv.

Hvis hunden krever profesjonell trening, hvem vil sørge for at hunden går på trening? Vil du dele ansvaret for å sørge for at hunden din kommer til treningsleksjonene sine? Diskuter med dine betydelige andre alle disse oppgavene på forhånd, så du er begge på samme side.

9. Hvem vil ta vare på hunden vår hvis vi er borte eller i en nødsituasjon?

Som et par vil det være mange ganger du vil ønske å ta av og nyte tiden hjemmefra med en ferie. Det vil også være mange ganger hvor nødsituasjoner skje, og du må kanskje forlate hjemmet ditt på en lue.

Vedta en hund som et par vil forandre livet ditt sammen, og din planlegging. Det er ikke alltid mulig for to av dere å ta hunden med deg i visse situasjoner. Lag en plan med partneren din og diskuter hvem som vil ta vare på hunden din mens du er borte.

Har du et familiemedlem eller en venn som kan invitere hunden din til deres hjem mens du er borte? Du kan ha et familiemedlem som kan komme og ta vare på hunden din hjemme mens du er borte.

Hvis du ikke har noen lokal familie eller venner, kan du nå ut til et lokalt kjæledyrsenger eller uavhengige hundepasser å ta vare på hunden din mens du er borte. Boarding fasiliteter er en annen måte å holde hunden din under et vakkert øye mens du er borte.

Er det noen krav når det gjelder hva slags hund

10. Er det noen krav når det gjelder hva slags hund?

Adopterte hunder kommer i forskjellige former, størrelser, aldre og temperament. Snakk med partneren din og oppdag hvilken hund som passer begge dine behov, ønsker, aktiviteter, personligheter og levende situasjoner det beste.

Større raser har en tendens til å koste mer å ta vare på. Dette skyldes at ressursene som trengs for å ta vare på dem, er større og brukt hyppigere for å gi tilstrekkelig omsorg. Loppe og kryss forebyggende, for eksempel, er basert på vekten av en hund. Jo mer hunden veier, desto dyrere vil forebyggingen bli.Hunder med mer hår, stort eller lite, vil kreve mer rutinemessig grooming. Mange hunder trenger hjelp fra en profesjonell hundegroomer minst månedlig.

Diskuter hvilken aldersgruppe du vil at din adopterte gjør for å falle inn. De fleste valper vil kreve mer innledende investering i tid, penger og rotet rydde opp. Dette kan også være sant for adopterte hunder som er eldre.

Ta hjemmelding

Vedta en hund som et par er en forpliktelse som kan vare godt over 10 år. Pet adopsjon kan enten være til nytte for forholdet ditt, eller ødelegge det hvis ikke planlagt for. Diskuter alle problemer som kan oppstå i løpet av livet ditt sammen. Finn ut hvordan disse problemene kan påvirke hvor godt du er i stand til å ta vare på din adopterte hund sammen.

Pass på at du og din partner er komfortabel nok sammen for å diskutere fremtidige planer, beredskapsplaner og økonomi. Det viktigste er å sørge for at alle i husstanden er på samme side. Dette vil sikre at din nye hund og din familie vil ha en jevn overgang sammen.

Les neste: 50 Dog Adoption Spørsmål Shelters Spør

Ønsker å dele dette?

Spørsmål par bør spørre før du vedtar en hund

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » 10 Spørsmål par må spørre før du vedtar en hund