Skulle du få en andre hund? Hoved ting å vurdere

Skulle du få en annen hund

Vel, hva er det å tenke på? Doble hunder betyr dobbel moroa!

Sant nok. Men spørsmålet er, er du klar for en annen hund? Har hunden din absolutt en annen søsken? Før du fortsetter og får en annen av disse goofballs, er det noen ting å vurdere.

Som en hund forelder må du være klar for alle ekstra ansvar som følger med et pluss en. Her er hva vi synes er viktig for deg å vurdere før du ønsker en annen valp:

Er din eksisterende hund klar for en søsken?

Med all den spenningen, ikke glem hvordan din nåværende hund kan oppleve situasjonen. Hvis du fortsatt jobber med atferdsproblemer med din nåværende hund, vil det bare forverre problemet å bringe inn en annen. Spesielt, de første ukene kommer til å bli et mareritt.

Tenk deg å legge til en annen valp til husstanden din, bare for å ende opp med at de begge lærer hverandres dårlige oppførsel. Du må bruke doble energinivåene, trene dem i disiplinert hunder, og du kan like godt bli håpløst overveldet.

Så, har din nåværende hund bli gammel, som ikke krever den ekstra spilletiden? Eller er den nye hunden av motsatt kjønn? I så fall kan du vurdere å bringe inn en ny.

Vær imidlertid oppmerksom på at to kvinnelige hunder ikke er en god kamp på grunn av territoriumproblemer.

Har du nok ledig tid?

Innrøm det at kjæledyret ditt forbruker mye tid på en dag. Derfor må du og ditt nåværende kjæledyr ha godt justert til din rutine, som forresten, og legger til en ny, kan kaste alt av. Imidlertid vil din nye valp trenger individuell oppmerksomhet, samt trening. Hvis du tenker at den nye Pup vil spare tid siden de begge vil spille sammen, og du trenger ikke å gripe inn. Vel, din oppfatning er egentlig ikke riktig.

Hvis en av dem har noen dårlige vaner, må du trene dem separat. Dette betyr i sin tur at du må sette inn mer tid og krefter. For å gjøre det, må du sørge for om du har nok plass i timeplanen din til å sette inn den ekstra innsatsen.

Relatert innlegg: Beste hundetrening bøker

Hvis du er en ekte hundelsker, er du mer sannsynlig å fortsette med beslutningen om å få en annen hund, men vi forteller deg, å finne den lille ekstra tiden på timeplanen din ikke alltid er mulig.

Har du ekstra plass?

Din nåværende kjæledyrhund må ha tatt opp et helt hjørne av huset ditt, så å bringe inn en annen ville bety å okkupere et annet hjørne. Har du virkelig den ekstra plassen? Plassen er ikke et problem hvis du eier mindre hunder som Pomeranians. Men for større raser trenger du sikkert ekstra rom, både innendørs og utendørs.

La oss ikke glemme gården. Hvis det er der du trener og leker med hundene dine, må det definitivt være stort nok. De trenger rikelig med plass til å streife rundt sammen. Når dyrene er tvunget til å dele et begrenset rom, er det veldig sannsynlig for deres temperament til å blusse!

Er alle enige om din beslutning?

Alle inkluderer alle i familien din. Fra din partner, barna dine, foreldrene dine eller besteforeldrene dine (hvis noen), og viktigst ditt eksisterende kjæledyrhund. Tross alt handler det om familieforpliktelse som det er avgjørende for deg å få alles samtykke til å bringe en annen hund. Selv om det er en person som føler at å ha en annen hund er en uvelkommen byrde, vil de aldri ønske å ta hundens ansvar.

Og om din nåværende hunds avtale, sørg for om han er klar for søsken eller kanskje trenger en. Selvfølgelig kan han ikke stemme det ut til deg, men du må forstå kjæledyrets hunds kroppsspråk og hans måte å kommunisere. Vær oppmerksom på hundens oppførsel rundt naboens hund eller andre hunder når du tar ham til parken en tur. Hvis han reagerer assertivt, så er det hans måte å fortelle deg at en annen hund kanskje ikke er en god ide. Vi vet hvordan skuffende som kan være, men du kan ikke ofre din nåværende hunds velvære for en ny hunds skyld.

eier med sine hunder

Undersøk rasen

Hver hunder rase har sin egen personlighetstrekk, og deres rase definerer generelt deres karakter og oppførsel. Du må allerede vite om egenskapene til din nåværende hund, så det neste som du må gjøre er å finne en annen hund som ikke vil ha en personlighetsklash med den nye. Hvis hunden din er litt lat eller foretrekker å sove 16 timer i døgnet, vil du ikke koble ham opp med en hund som er veldig aktiv og hyper, ville du? Det ville ende opp med å bare irriterende hverandre, noe som førte til kaos i huset ditt. Mens du gjør din forskning, må du være veldig forsiktig med rasen du vurderer å bringe inn i hjemmet ditt og se på forskjellene sine. Sjekk hvilken type problemer din nåværende hund kan møte med andre hunder.

Vurder din nåværende hunds helse

Har din nåværende hund noen gang blitt diagnostisert med noen helseproblemer? Hvis han blir gammel, kan han bli diagnostisert med noe ekte snart. Og det er det som skal få ham til ikke å leke med andre hunder eller til og med sitt eget menneske.

Bringe hjem en annen yngre hund, som ville plage den eldre kan være hodepine for deg. Det er fordi du må holde den yngre bort fra, den eldre, som i sin tur ville bety at du må gjøre alle oppgavene.

Fostering er en god ide

Hvis du har sjekket alle de ovennevnte faktorene og fortsatt føler at du er klar for et eventyr med å ha en andre hund, hva du kan gjøre er å fremme en først. Du og din familie kan teste ut hvordan det er å ha en annen hund rundt uten å begå. Ved å gjøre det, vil du også hjelpe en hund i nød. Hvem vet, kan du ende opp med å holde fosterhunden som kjæledyret ditt!

Så, er du klar for en andre hund?

Hva med deg? Er du faktisk forberedt på å ta på seg en ekstra forpliktelse til en annen hund? Du kan tenke at å ha en annen hund er akkurat det samme som å ha en, men det er egentlig ikke tilfelle. Les videre for å vite hvordan du kan avgjøre om du er klar eller ikke.

Først av alt, tenk på mengden trening som din nye hund vil kreve. Hver hund trenger grunnleggende trening når de er velkommen til et nytt hjem. Ikke bli overrasket om din nye hund trenger litt mer praksis enn andre. Når du er ferdig med å trene den nye hunden, er det neste du trenger å gjøre, revidere på treningen for din eksisterende hund. Etter en stund kan du lære både kjæledyrene dine sammen.

På denne måten vil de lære å lære å gå sammen, spille med harmoni, samhandle sunt, og så videre. Selv om denne prosessen vil ta litt tid, er det fortsatt verdt det! Det er her familien din spiller sin rolle. Kanskje kan ett medlem av familien din gjøre den andre hunden til en tur mens du disiplinerer den nye.

Unødvendig å si, det er mange ekstra kostnader forbundet med en andre hund. Du har allerede en kjæledyrhund, slik at du kan anslå hvor mye dyrt det kan få. Nå når det er en annen hund, betyr det at det må være dobbelt mat, dual forsyninger og ikke å glemme de doblede veterinene. Det er mange andre variable kostnader knyttet til hundenes eierskap som hundedagspare, hundepasser, trener, og mange flere. Vil du kunne budsjettere alt dette?

Verste scenario, hva om de to hundene egentlig ikke kommer sammen? Du må ansette en profesjonell trener å trene og endre deres atferd om nødvendig. Det siste som du vil gjøre er å gi tilbake den andre hunden. Det ville være så tragisk!

Hunder bonding

Tror du at hunden din er klar for et nytt housemate?

Det er ikke så lett å bestemme. Du trenger virkelig å sette hjernen din til å jobbe for å tenke om kjæledyrhunden din er klar til å ønske deg velkommen i huset. Har hunden din en historie om å komme inn i kamper med andre hunder eller annen type hund aggresjon? Så en annen kan ikke være en utmerket ide.

Men hvis du virkelig vil ha en annen en uansett, er det første du trenger å gjøre, konsultere en hundekspert eller en behaviorist. Hundeksperten er sannsynlig å bidra til å desensibilisere kjæledyret ditt til andre hunder og hjelpe ham til å bli mer akseptert av andre hunder.

Vanligvis må du se om kjæledyret ditt er godt trent eller ikke. Ellers kommer en annen hund virkelig å være mye arbeid! Å ha en dårlig utdannet hvalpe er allerede dårlig nok, og gitt at en annen som kommer til familien, kan skape kaos. Derfor, hva vi foreslår er å trene den første riktig og så bestemmer seg for å bringe den andre.

Pluss, la oss fortelle deg at å bringe en annen hund er ikke løsningen på deres atferdsproblemer som separasjonsangst eller Overdreven bjeffing. Faktisk kunne ankomsten av den andre forverre dette problemet. I stedet for doble hunder blir dobbelt moro, ville det da bety doble problemer. På toppen av det, få din nåværende hund diagnostisert grundig. Snakk med din holistiske veterinær om deres helsetilstand. Det ville ikke vært fint hvis din nåværende hund har en sykdom og innbydende en annen kan føre til å ha det samme problemet for den andre. Vær forsiktig!

Ytterligere tips:

Gleden som en valp bringer inn i en familie er umiskjennelig, for hvilken det er vanskelig å motstå ideen om å få en annen pooch når du allerede har tenkt på det en stund. Her er noen ekstra tips for å hjelpe deg med å jobbe gjennom vår beslutning om å vedta et annet pooch:

  • Allokere tid og ressurser for både dine valper nøye. Gjør aldri noen av dem føler at de blir fratatt noe.
  • Forstå at den andre poochen ikke kommer til å kurere separasjonsangst for din nåværende hund. Hvis de ikke kommer godt sammen, kan det skape en mer kaotisk situasjon. Studer rasene godt.
  • En annen hund av motsatt kjønn fungerer fantastisk. Det verste tilfelle av to hunder som aggresserer over hverandre, er to kvinnelige hunder; Situasjonen kan vise seg å være et mareritt til tider.
  • En eldre hund og en rambunctious valp følger ikke med hverandre på noen måte. Ytterligere kompliserer situasjonen, vil valpen ta bort all oppmerksomhet, og etterlater den eldre hunden som føles isolert.
  • Vurder din eksisterende kjæledyrhunds liker og misliker. Selvfølgelig ville det beste valget være å få en hund som følger med din nåværende hunds liker og misliker. Begge har to forskjellige preferanser, vil tømme lommen raskere!

Bunnlinjen

Etter at du har lest artikkelen, er vi sikker på at du allerede er bestemt om å få en andre hund. Gå videre! Hvis det er det du virkelig er i. I enhver situasjon kan to hunder alltid kjøpes sammen i fred og harmoni. Det er bare et spørsmål om tid. I tillegg er det også opp til deg å ta de nødvendige trinnene i å skape en jevn overgang mellom dyrene.

Hvis din nåværende hund allerede er rikelig stimulert og bare litt ensom til tider, ville vårt råd være å gå for det! Sikkert, å legge til en ny furry venn ville bety to ganger arbeidet, men hvis du gjør det riktig, er det bare verdt det!

Hvor mange kjæledyr hunder har du i huset ditt? Hvordan håndterer du hver og en av dem? Gi oss beskjed i kommentarene nedenfor!

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » Skulle du få en andre hund? Hoved ting å vurdere