De skjulte kostnadene for hundens eierskap

De skjulte kostnadene for hundens eierskap

Å ha en ny valp i huset er sikkert tvinge meg å gjøre mye forskning om trening og adferdsmodifisering. Det spurte også en god samtale med en venn av meg, og andre hundelsker, i helgen. Jeg trodde det ville gjøre et interessant tema for min kolonne denne uken.

Min venn og hennes mann tenker på Vedta en valp i nær fremtid. De er fantastiske mennesker som ville være gode kjæledyrforeldre, og deres livsstil og tidsplan er fleksible, noe som gjør dem gode kandidater til valp adopsjon. De har et vakkert hus med god plass og en stor hage som ville være perfekt for en aktiv valp.

Så du kan forestille deg vennens overraskelse da jeg fortalte henne at jeg ikke tror at familien hennes er klar for en hund ganske ennå?

Du ser, jeg har vært venner med denne kvinnen i mange år, og vi snakker om nesten alt, inkludert økonomi. Jeg tilfeldigvis vet at denne familien, som de fleste, sliter økonomisk oftere enn ikke.

Min venn er forberedt på den opprinnelige kostnaden for å vedta en hund og å kjøpe alle de grunnleggende nødvendighetene som hundemat, en mat og vannskål, en hundeseng, tygge leker og Grooming forsyninger. Imidlertid visste jeg at hun ikke var forberedt på de skjulte kostnadene for hundeeierskap.

Les også: Hvor mye koster en hund? Budsjetteringsguide for hundeeiere

De skjulte kostnadene for hundens eierskap

Før jeg kommer inn i dette, er det noen få artikler på hvordan å spare penger som en hund eier:

Nå ønsket jeg å bidra til å spre ordet om hvor mye det koster å eie en hund, og spesielt de typer kostnadene som fremtidige kjæledyrseiere vanligvis overser, fordi jeg ikke tror at mange potensielle hunder foreldre gir denne nok tanken.

Jeg tror også at skjulte kostnader for å eie et kjæledyr er en av de største grunnene til at hundene blir forlatt eller rehomed. Den opprinnelige utgiften til en valp er høy, men mange skjønner ikke at en hund ikke er et engangs kjøp; Hunder er en pågående investering.

Din nye hund trenger hans boosterskudd, a Klesvask Liste over forsyninger, og selvfølgelig rikelig med hundemat. Har du vurdert engangskostnadene for spaying / neutering eller hundetrening? Og ikke tro at du er ferdig etter at disse tingene blir betalt for. Din hund er en økonomisk forpliktelse som vil koste deg tusenvis av dollar i løpet av livet hans.

Jeg prøver ikke å snakke noen ut av å vedta en hund. Mitt mål her er å understreke betydningen av å planlegge for de skjulte kostnadene for hundenes eierskap.

I følge AspcaS-statistikk, den gjennomsnittlige startkostnaden for å vedta en mellomstor hund inkluderer:

  • Spaying / neutering - $ 200
  • Medisinsk utredning - $ 70
  • Krage og snor - $ 30
  • Kasse - $ 95
  • Bære kasse - $ 60
  • Hundetrening - $ 110

Dette bringer den totale engangskostnaden for adopsjon til $ 565.

På toppen av det, PET-foreldre bør også legge til kostnaden for hundemat, boller, boosterskudd, en hundeseng og den opprinnelige prisen på adopsjonen (som vanligvis er gjennomsnittlig rundt $ 200 fra de fleste shelters og redningene).

Nå ser du på rundt $ 1000 for å adoptere en blandet rase eller lysthund.

Hvis du er interessert i å kjøpe en renraset hund, vil du sannsynligvis bruke $ 1000 bare på hunden selv - muligens enda mer - og fortsatt trenger å investere i hans eller hennes medisinske omsorg og innledende nødvendige hundforsyninger.

Etter det må hundeeiere vurdere alle hundeshelsetrelaterte rutinemessige kostnader som alle hjørnetenner vil kreve.

I SLEKT: Husdyr på et budsjett - beste steder å finne billige hundeneprosesser

De skjulte kostnadene for hundens eierskap

Din pooch trenger vaksinasjoner, rutinemessige kontroller, loppe og tick forebygging, hjerte-ormforebygging, hundemat og Grooming verktøy. Du har kanskje trodd at jeg var gal da jeg sa at en hund vil koste deg tusenvis av dollar i hans levetid, men du begynner sannsynligvis å forstå at utsagnet er litt bedre nå.

Og vi har ikke engang dekket alle de skjulte kostnadene ennå!

Hva skal du gjøre med kjæledyret ditt når du trenger å reise? Vil du ta ham med deg? Da må du tilbringe ekstra på hans Reising forsyninger.

Vil du styre hunden din på en kenneling anlegget? I så fall, igjen, vil det koste deg litt penger, og jeg vedder på at du ikke var nok om dette ennå. Det vil være for sent å gjøre matte etter at du har vedtatt din pooch.

Min venn hadde ikke tenkt på dette heller.

Skal du trenge kjæledyrsitting eller Dog Walking Services? Du bedre faktor de utgiftene i valpens budsjett også. Selv om du ikke er sikker på dette nå, er det aldri en dårlig ide å planlegge for noe som dette bare i tilfelle.

Hva med alle de uventede kostnadene ved å heve en hund?

Tenk deg at din hunden kommer inn i en kamp med en porcupine eller han blir sprayet av en skunk. Ofte vil det kreve en tur til veterinæren for å fjerne disse quills eller et besøk til profesjonelle hunden groomers for å fjerne stinken av en skunk. Nødtjenester er alltid dyrere, så ikke glem å legge til den ekstra kostnaden også. Bedre ennå, ha et nødfond for din fido.

Uansett hvor mye tid og krefter du legger inn i å velge den beste dyrehyllen eller ansvarlig oppdretter med de høyeste kvaliteten som stamtavle hundene, kan du fortsatt ende opp med en pelsbarn som krever mye medisinsk behandling.

Hundekreft og diabetes hos hunder er like vanlige i hunden verden som de er for mennesker. Du kan ha en hund som lider av tidlig begynnelse Canine artritt eller hip dysplasi. Eller, som vår familie, kan du vedta et kjæledyr som til slutt må ta reseptbelagte medisiner flere ganger om dagen for resten av livet.

I SLEKT: Ta vare på hunden din på et budsjett

De skjulte kostnadene for hundens eierskap

Når du vurderer valpens adopsjon, må du tenke på alle kostnadene forbundet med å ta vare på ham gjennom hele sitt liv, ikke bare den første investeringen.

Senior hunder er vanligvis dyrere enn yngre dyr. De trenger Dog Supplements lagt til kostholdet, ortopediske hundesenger, mer vanlig veterinærpleie og ekstra kjæledyr forsyninger for å hjelpe dem i hverdagen som kjæledyr trapper og ramper.

Disse uventede hundelaterte utgiftene kan virkelig legge opp, og hvis du ikke har råd til dem, hva vil du gjøre?

Du trenger absolutt ikke å være millionær å eie en hund, men du trenger å ha litt besparelser satt til side spesielt for dine furrige familiemedlemmer. Uten en sparepute for å hjelpe deg med ditt følgesvennsdyr, trenger du enten å overgi ham til et ly, rehome ham med en venn eller et familiemedlem, eller du vil bli tvunget til å rakke en haug med gjeld for å få kjæledyret ditt omsorgen han trenger. Ingen av disse alternativene er gode for deg eller din hund.

Hva er dine tanker?

Hvilke uventede utgifter har du kommet over det du vil advare andre kjæledyr foreldre om? Har du funnet noen gode måter å strekke ditt kjæledyr budsjett?

Jeg vil høre om dem og så gjør andre lesere, så vær så snill å dele dine råd i kommentarene nedenfor.

Les neste: Forbedre livskvaliteten for eldre hunder

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » De skjulte kostnadene for hundens eierskap