Det er en $ 15.000 skjult kostnad for hund eierskap i london

Det `tittel =

Det er ingen tvil om det - hunder er dyre. Først er det den opprinnelige kostnaden for å kjøpe en valp eller vedta ditt nye kjæledyr. Valper trenger skudd og enhver ny hund vil kreve et vaskeri Liste over rekvisita. For ikke å nevne spaying / neutering, regelmessig kontroller, loppe og kryss forebygging og alle de andre ekstra helsekostnadene for å heve en hund. Vi kan ikke glemme de skjulte kostnadene som nødoperasjoner, men det er ikke halvparten av det for hundeeiere i London.

Høye eiendomspriser og en trend som presser flere utleiere for å skrive "Ingen kjæledyr tillatt" på deres leieavtaler gjør det mulig å finne et passende hjem en tøff jobb for mange kjæledyrforeldre i Storbritannia`s hovedstad. Kjæledyr foreldre har det vanskelig å finne boliger som vil akseptere sine hundekammerater, med mindre de er villige til å pony opp en enormt innskudd.

Mange utleieegenskaper i USA tar en ekstra $ 100 - $ 300 innskudd for hunder (og noen er høyere), men i London blir noen hundeeiere pålagt å betale en ekstra 10.000 pund - det er litt over $ 15.000. Den gjennomsnittlige leiligheten i London koster ca 10.000 pounds per måned, og de krever et gjennomsnittlig depositum på 15.000 pounds. Hvis en leietaker har en hund som depositum kan øke til oppover 25.000 pounds!

I SLEKT: Kjæledyr på et budsjett: Beste steder å finne billige hundprodukter

Der

På toppen av den ekstra kostnaden vil mange utleiere også inkludere en klausul i sine leieavtaler som krever at hundeeiere betaler for profesjonelle rengjøringstjenester før de beveger seg. Dette kan legge til hundrevis av pounds til deres økonomisk byrde. Til tross for de skjulte kostnadene ved å heve hjørnetenes økende eksponentielt, har hundeeiere i London vokst av sprang i de siste 10 årene. Den trenden blir sett over hele Storbritannia, og i mange andre deler av verden også.

Problemet for kjæledyrforeldre i London stopper ikke bare ved høyere innskuddspriser. Det er også drevet av det faktum at over 40 prosent av alle de primære egenskapene i sentrale London ikke tillater hunder i det hele tatt. Ting er så ille at mange kjæledyr foreldre lyver om det faktum at de eier en hund bare for å komme inn i en leilighet. Jeg antar at de blir kastet ut hvis noen finner ut at de har en, men det er et annet problem.

Noen utleiere sier at det tar omtrent 7 ganger lenger for en leietaker med en hund å leie en flat enn noen som ikke eier noen kjæledyr. Til tross for de store ekstra kostnadene og byrden av å finne et hjem, stopper det ikke folk fra å eie hunder i London. Etterspørselen etter valper og voksne hunder vokser fortsatt.

Der

I SLEKT: 14 tips om hvordan du bor på et budsjett med hunder

Jeg tror ikke hunder gjør mye av en forskjell når det gjelder staten at en eiendom holdes. Hvis en leietaker er ansvarlig og pålitelig, så vil de sannsynligvis være den måten i alle aspekter av deres liv, inkludert å være et kjæledyrforeldre. Sjansen er, disse ansvarlige leietakere er også ansvarlige hundeeiere som rydder opp etter kjæledyret, erstatter noe deres kjæledyrskader og holder hjemmet rent. Selv om en hund er ødeleggende, ville en ansvarlig kjæledyrforeldre kasse ham når de er alene eller sender ham til doggy barnehage.

På den annen side vil en person som er en uansvarlig leietaker trolig være den måten om de eier en hund eller ikke. Deres hjem vil være rotete, de vil ikke bry seg om eiendommen, og de vil sannsynligvis ikke holde tritt med dag til dag vedlikehold heller. Dette problemet ville sikkert bli drevet av det ekstra smuss og dander eller en hund, men hjemmet vil fortsatt være dårlig holdt uansett noen dyr som bor der.

>
Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » Det er en $ 15.000 skjult kostnad for hund eierskap i london