Skulle du kjøpe barnet ditt en kjæledyrfugl?

Bird Bydgie sitter på bur og spiser fra menneskelig hånd frisk grønn grønn

Tenker du på å få en kjæledyrfugl for barna dine, men er revet for hvorvidt det er en god ide? I så fall har du kommet til rett sted! I denne artikkelen vil vi se på fugler som kjæledyr for familier med barn, vurdere realiteten til fugleierskap, og spør oss selv noen spørsmål som vil bidra til å avgjøre om en kjæledyrfugl ville være en god passform for familien din. Husk at forskning er nøkkelen! Samle så mye informasjon som du kan om Pet Bird Eierskap før du kjøper en egen fugl. Både deg og din familie er fremtidige kjæledyr vil bli mye lykkeligere hvis du gjør det!

01 av 05

Mens du eier en kjæledyrfugl, er en givende opplevelse, finner nye fugl-eiere ofte å ofre ganske mye for å sikre deres kjæledyrs helse og lykke. Justering til fugl Eierskap kan være en vanskelig overgang selv i boliger uten barn. Legge til barna til blandingen kan gjøre situasjonen så mye mer stressende for alle involverte. Tenk på de mindre glamorøse poengene å eie en fugl og tenk på om du har tid til å ta vare på et kjæledyr før du bringer et hjem.

  • 02 av 05

    De fleste foreldre blir opptatt nok bare å rydde opp etter barna sine. Er du sikker på at du kan holde tritt med en rengjøringsplan for a fuglens bur på toppen av alle dine andre oppgaver? Fugler må leve i sanitære forhold for å unngå helseproblemer, så det er cage rensing plikter som må utføres på daglig basis. Bortsett fra buret selv, må området det er i, må bli feid eller støvsuget daglig for å unngå opphopning av kassert mat og annet rusk. Hvis barna dine er for unge til å låne en hånd i omsorg for en fugl, vil du være i stand til å gjøre jobben selv? Vurder din tidsplan og sørg for at familien din kan holde kjæledyrets miljø rent før du hopper inn i verden av fugleierskap.

  • 03 av 05

    Veterinærpleie for en syk fugl kan koste like mye eller mer enn medisinsk behandling for deg selv og din familie. Før du kjøper barnet ditt en kjæledyrfugl, evaluer budsjettet ditt og avgjøre om du vil ha råd til årlige veterinære kontroller og eventuelle nødsituasjoner som kan oppstå. Som noen foreldre vet, skjer ulykker, og du må være forberedt på dem. Den samme regelen gjelder eierskap av fugler eller annet kjæledyr.

  • 04 av 05

    Selv om du kjøper en handfilt baby fra den mest anerkjente fugloppdretter du kan finne, det er nesten garantert at på ett tidspunkt eller en annen, vil du eller dine barn bli bitt. Mens det store flertallet av disse bittene ikke vil bli gjort i aggresjon, er det nesten umulig for en fugl som ikke "biter" i en viss grad når de håndteres. Fugler bruker deres nebber som en "tredje hånd" for å hjelpe dem med å forstå og klatre, og denne naturlige oppførselen kan lett bli feilfortolket av barn som et tegn på at fuglen ikke er deres venn. Før du tar med et fuglehjem, diskuterer håndtering og interaksjon med fugler med familien din, og om mulig, besøk en oppdretter eller dyrebutikk for en praktisk læringsopplevelse.

    Fortsett til 5 av 5 nedenfor.
  • 05 av 05

    Det er bokstavelig talt hundrevis av forskjellige kjæledyr fuglearter tilgjengelig, hver med sine egne vakre farger og sjarmerende personlighetstrekk. Ut av alle disse fuglene, er imidlertid svært få som er anbefalt for boliger med små barn. Gjør litt forskning på ulike kjæledyr fuglearter og velg en fugl som er kompatibel med familien din, budsjettet og livsstilen. Rådfør deg med oppdrettere, veterinærer og andre ressurser for å lære mer om Fugler som er gode for første gangs eiere. Omsorgen du tar inn Velge den rette fuglen For familien din vil bli belønnet med varig følgesvenn i slutten.

  • Del det i det sosiale nettverket:

    Løp
    » » Skulle du kjøpe barnet ditt en kjæledyrfugl?