New celebrity puppy alert!

New Celebrity Puppy Alert

Hvis det er noe vi liker mer enn kjendiser, må det være deres hunder. Vent til du ser Anderson Cooper`s New Puppy Lilly - hun smelter hjerter rundt om i verden! Selvfølgelig, å få en valp, er alltid spennende, men Cooper gikk gjennom et ødeleggende tap før han adopterte Lilly.

Cooper mistet sin kjære hund, Molly, ikke lenge siden. Hun var en stor del av sitt liv, og han postet bilder med henne på Instagram ofte. Vi følte alle sin smerte da han mistet henne, og visste hvor vanskelig det kan være å miste et kjæledyr.

Molly var en springer spaniel, som er en kjærlig og søt rase med ekstra myk pels. De gjør gode kosede venner og følgesvenner. Nå har Anderson en ny Springer Spaniel kalt Lilly som er nesten for søt! Hun er hvit og brun, og jeg kan fortelle Cooper er allerede forelsket.

New Celebrity Puppy Alert

Hvis du er en hundelsker, vil du kanskje følge Lilly på Instagram bare for å legge til et smil og litt varme til dagen din. Det er inspirerende å se noen som berømt som Anderson Cooper tar tid ut av hans travle liv og viktige oppgaver å vise kjærlighet til naturens skapninger. Han har tydeligvis ikke mistet kontakten med naturen, og forhåpentligvis inspirerer hans forhold til dyrene andre også.

Springer Spaniels er en mellomstor hund fra England. De har korte ben og søte lange ører. De var opprinnelig retriever hunder som gjør dem våken og spunky. De kommer i alle forskjellige farger og høyst vil veie ca 55 pounds.

Ikke bli overrasket hvis etter å ha sett på disse bildene av Lily og Anderson, er du inspirert til å legge til et annet medlem i familien din.

Springers vil være med sine eiere hele tiden som om de er en del av familien. De elsker mye trening, og fordi de er svært intelligente, er de enkle å trene. Virker som Anderson valgte en stor rase! De kommer til og med godt sammen med andre hunder.

I SLEKT: Vedta en hund som passer til din livsstil

New Celebrity Puppy Alert

Anderson hadde sin hund Molly på hans show Anderson Live, og publikum var også klar da hun passerte. Alle som har problemer med å sørge for tapet av sin egen hund, kan bli inspirert av Andersons historie.

Han var villig til å få en annen hund og lage et nytt vennskap. Overtid vil han ha muligheten til å være der for Lilly, og hun vil være der for ham.

Puppy har en måte å reparere hjertet og helbrede våre følelser. De er fulle av kjærlighet og uvitende om problemer. Valper vil alltid være der for å hilse på deg når du har hatt en tøff dag og får deg til å smile. De er det perfekte eksempelet på en god venn, fordi de viser ubetinget kjærlighet. Valper tar ikke det du sier personlig, og de er alltid glade for å fullføre tallerkenen din.

Lilly er allerede kjent på grunn av hennes kjendis pappa som har 679.000 tilhengere på Instagram. Forhåpentligvis vil flere mennesker bruke sin berømmelse som Anderson er å vise sitt bånd med dyr. Mange kjendiser tilskriver en stor del av deres lykke til sine kjæledyr, og de er ikke redd for å innrømme det.

Hvilke andre kjendis kjæledyr elsker du? Vi vil gjerne høre om dem i kommentarene nedenfor.

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » New celebrity puppy alert!