Elsker hunden min meg? Myter og fakta om hundens følelser

Har du noen gang spurt deg selv spørsmålet & # 8220;Elsker hunden min meg?& # 8221; Hunder føler følelser og kjærlighet, men ikke helt på samme måte som mennesker. For å omfavne hvordan hunder elsker deres mennesker, må vi forstå hvordan deres Minds arbeid. Deres måte å tenke på, så å si.

Elsker hunden min megEn hunds kjærlighet til eieren hans er fortsatt kjærlighet. Det er bare en enklere, mer rettferdig type kjærlighet som burde bli verdsatt for hva det er. Hunder har følelser, men de opplever ikke dybden av følelser som vi gjør.

Det faktum at hunder opplever glede og lykke når eieren er rundt, eller hva vi mennesker tolker som "hunden min elsker meg," har faktisk vært vitenskapelig bevist.

Professor Gregory Berns på Emory University gjorde m.R.Jeg.Er på hunder for å studere disse følelsene. Han oppdaget at en hundens kaudatkjerne, den delen av hjernen som opplever glede, blir mer aktiv i nærvær av hans eier.

Imidlertid ble det også mer aktivt da hunden trodde han skulle få noe hundemat. Det er fortsatt ingen konkret bevis på at hunder er i stand til å elske sine mennesker på samme måte som mennesker elsker andre mennesker. Dette er bare bevis på at de føler meg fornøyd og lykkelige følelser når eierne er rundt.

Elsker hunden min meg?
Myter og fakta om hundens følelser

Gjør hunden min meg - hvordan man leser følelser hos hunder

Hunder er pakningsdyr. Deres pakke mentalitet dateres helt tilbake til når deres eldste forfedre roamed verden. Det er mest tydelig i Wolves oppførsel. I verden av ulver og hunder må det være et hierarki.

Det må være en "linjal" eller dominerende leder av gruppen. Når det ikke er noen dominerende leder, må noen andre i pakken gå opp og etablere dominans. Det er bare hvordan det er. Det er ingen andre mulige alternativer.

Wolver og hunder som bor i faktiske hundpakker synes noen ganger å elske hverandre og deres leder, men det er ikke den samme slags kjærlighet som folk føler for hverandre. Den dominerende lederen beskytter pakken, fører jakten og gir mat til de unge. Det er en tøff jobb, men i en ulvs verden må noen gjøre det.

I verden av den domesticert hunden er hans eier hans pakke leder. Han elsker og respekterer sin pakke leder. Hunder kommer ikke naturlig å tenke på eieren som alfa, men med Riktig opplæring Denne forståelsen kan dannes.

I SLEKT: Forstå hundens kroppsspråk

Vis litt kjærlighet

Gjør hunden min meg - vis litt kjærlighet

Elsker hunden min meg? Det er bare en måte å finne ut - du må observere kjæledyret ditt og hans oppførsel rundt deg. En av måtene hundene viser kjærlighet til eierne er ved å være underdanig for dem.

I et nøtteskall vil en hund gjøre det han blir fortalt å gjøre fordi dette gjør pakningslederen lykkelig. Han svarer på "Gjør min hund, elsker meg" spørsmålet med en rungende "ja", i sin egen doggy måte. Hunden går utenfor å potte Fordi dette gjør sin menneskelige lykkelige som, ved utvidelse, opprettholder ordren i pakken.

En hunds lydighet mot eieren er et produkt av hans trening. Han lærte at hans eier er fornøyd med ham når han oppfører seg og følger kommandoer. For å oppfylle sin plass i Pack Hierarchy han trenger, vennligst alfa - det er deg!

I SLEKT: Hvordan hundene hjelper folk - 5 beste historier

Med det ser i øyet

Hunder demonstrerer deres følelser med sine uttrykk også. En lykkelig hund vil ha et avslappet ansiktsuttrykk når han ser på hans menneske. Hans ører vil være nede og hans ansiktsmuskler løper ofte på en måte som gjør at øynene deres synes å blinke.

Hvis han er veldig glad og litt spent, vil han vandre sin hale eller til og med hele kroppen. Med dette kroppsspråket sier han "Ja, jeg elsker deg."Det er enda noen hunder som kan vokalisere på en måte som høres ut som de sier" Jeg elsker deg "til eieren deres.

Selvfølgelig har disse hundene ingen anelse om hva de egentlig sier. Hunder som gjør lyder som virker som ord, etterligner bare sine eiere fordi det gleder seg til dem. Det er fortsatt ganske søt, selv om!

Hold meg

Det er misforståelser når det gjelder doggy kjærlighet. Når en hund ønsker å bli holdt, cuddled og petted, vil deres mennesker ofte tro det er fordi hunden deres elsker dem og ønsker å bli elsket tilbake. Dette, igjen, er ikke sant i samme forstand at mennesker som elsker hverandre disse oppføringene å vise kjærlighet og kjærlighet.

Kuddling og petting for en hund er mer en forsikring om at pakningslederen eller eieren fortsatt aksepterer ham som medlem av pakken. Slik oppmerksomhet fra fremmede har ofte den samme effekten, men ikke alltid. Noen hunder trenger ikke eller vil ha så trygghet fra folk som ikke er medlemmer av pakken.

LES DETTE: Studer på hvordan hunder forstår deres eiers følelser

Blandede signaler

Elsker hunden min meg - hold meg

Mens en hund vil vandre sin hale når han er glad, betyr en wagging hale ikke alltid at hunden er glad. Han kan ikke si "Jeg elsker deg." En hunds samlede presentasjon må evalueres for å forstå en hale wag.

  • En hund som føler seg truet eller aggressiv, vil holde halen og vev det stivt frem og tilbake. Denne samme hunden kan stå så høy som han kan med ørene hans opp og hans ansikt trukket litt fremover som om han prøver å pucker opp. Han kan til og med være growling stille.
  • Når en hund holder halen ned og litt tucked mellom hans bakben, men vri det på samme tid, viser han underdanig eller nervøs oppførsel. Hodet hans vil sannsynligvis bli senket litt med ører ned og blikk avverget. Mens denne oppførselen er sannsynligvis underdanig, betyr det ikke nødvendigvis "Jeg elsker deg."Han kan bare ikke slåss.

LES DETTE: Topp 5 beste billige hundesenger under $ 20

Sover sammen

Elsker hunden min meg - sov med meg

Hunder vil ofte sove med sine mennesker, men dette er ikke fordi de elsker dem på den måten som par som elsker hverandre vil sove i samme seng. Freeze-baby hundene vil sove med sine mennesker for å holde seg varm.

Hunder som ofte bare liker å føle seg nær deres pakke leder eller andre pakke medlemmer. Hunder som har en naturlig dominerende disposisjon, vil kanskje sove med sin mester som en måte å hevde sin dominans eller utfordre deres mester dominerende posisjon i pakken. Disse dominerende-typen hunder bør aldri få lov til å sove på sengen med deres menneskelige.

Å gjøre dem sove på gulvet i en lavere posisjon vil bidra til å opprettholde pakkethierarkiet som tror det eller ikke, vil gjøre den dominerende hunden lykkeligere. Denne typen hund føles ofte som han må fylle den dominerende posisjonen fordi, vel, noen må.

I SLEKT: Respekter ditt Fido - Humane Dog Training Equipment

& # 8220; oh, min helt & # 8221; * Swoon *

Elsker hunden min meg - min helt

En annen vanlig misforståelse når du svarer på spørsmålet & # 8220; gjør hunden min meg?& # 8221; Er det kjæledyret beskytter deg ut av kjærlighet. Beskyttende hunder beskytter ikke nødvendigvis sine familiemedlemmer fordi de prøver å si "Jeg elsker mitt menneske."

Folk kommer ofte til denne konklusjonen fordi mennesker har en tendens til å beskytte sine kjære. Hunder, på den annen side, beskytter deres pakke medlemmer. Hvert pakkemedlem tjener en hensikt i pakken.

De beskytter hverandre i et forsøk på å opprettholde status quo, så å si. Redde hunder redde folk fordi de er opplært til å gjøre det. De lærer at redning folk gleder sin mester eller dominerende pakke leder.

& # 8220; Aw, han prøver å få meg til å føle meg bedre & # 8221;

Gjør hunden min meg - myter og fakta om hundens følelser

Hunder synes å vise følelsene mennesker tolke som empati for en ulykkelig eier. Når en hunds menneske er trist eller ikke føler meg bra, vil hunden ofte synes å være lei deg for dem og prøve å vise kjærlighet og hengivenhet. Hunden vil ønske å snuggle eller legge hodet på fanget av hans ulykkelig menneskelig.

Denne oppførselen virker søt og snill, som om hunden elsker deg og føler deg lei for at du er sykelig eller ulykkelig, men det er for det meste lært atferd. Folk som er triste, opprørt eller syk føler seg bedre når de kjæledyr eller koser hunden sin. Det er en faktisk fysiologisk respons hos mennesker når de kjæledyr hunder.

Det er derfor det er servicehunder som besøker sykehus for å oppmuntre pasientene. Hunder liker kontakten med sine mennesker, deres mennesker liker kontakten med hundene sine og belønner naturligvis oppførselen ved å snakke mykt og petting eller kramme hunden.

Les neste: 10 Psykologisk hund trening triks

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » Elsker hunden min meg? Myter og fakta om hundens følelser