14 Vitenskapelig bevist tilfeller hvor hunder er bedre enn leger

Hunder gjør fantastiske kjæledyr. De er flotte lyttere, veldig lojale og kjærlige følgesvenner. Mange sier at deres liv ville være tomme uten hunden sin. Kjæledyr foreldre tar sine hjørnetenner overalt og nyte deres eneste tilstedeværelse. Å eie en hund, kan imidlertid være mer gunstig enn bare å gjøre deg glad som en pålitelig følgesvenn. Det er flere helsemessige fordeler som hundenes eierskap gir.

Selvfølgelig, når det gjelder medisinsk behandling som kirurgi eller fysioterapi for å rehabilitere et skadet lem, er det ikke noe bedre alternativ enn en erfaren kirurg i et sterilt operasjonsrom med mye hjelp eller et utstyrsfylt rom med en anerkjent terapeut på hånden. Men ifølge eksperter og forskningsstudier er det mange medisinske forhold eller påvirkninger til ens helse som en hund kan ha en positiv innflytelse på.

Er det ikke utrolig at en rekke alvorlige forhold og livskvalitetsproblemer kan bli hjulpet ganske enkelt ved å velge å bli en hundeier? Vedta en hund og legge til et annet medlem til familien kan være en fin måte å bringe livet til huset og glede til beboerne, samt forbedre fysisk og psykisk helse for dem rundt. Nedenfor viser vi 15 måter hvordan hunder er bedre enn leger og hvordan de forbedrer ens helse.

14 Vitenskapelig bevist tilfeller hvor hunder er bedre enn leger

Vitenskapelig bevist tilfeller hvor hunder er bedre enn leger

Epilepsi. Hunder kan være i stand til å oppdage epileptiske anfall før de skjer og bistå mennesker under epileptiske anfall.

Jegndividuals med epilepsi som eier hunder har rapportert deres hunder advarer dem om dem Før et anfall, varsler eieren til begynnelsen av et anfall før det begynner. Det er også grupper som forsøker å trene hunder for serviceformål. Disse hjørnetenene kalles SEIZURE-ALERTING DOGS (SADS) og skal varsle eieren til et anfall før det begynner, så vel som beskytte individet mot skade i løpet av anfallet og gi komfort som nødvendig - spesielt til yngre epilepsi-pasienter. Det er spesifikke hunder som kun spesialiserer seg i å hjelpe eiere etter at anfallet har skjedd, og de kalles SEIZure Response Dogs (SRD).

Selv om dette har blitt observert mange ganger i media i det siste, er bevisene fortsatt anekdotiske for det meste. Dette talentet som mange hunderaser kan eie, er for tiden under Investigation & # 8221; av forskerne, og vi må vente på mer avgjørende bevis før det hevder at dette skal være et faktum.

I mellomtiden vet vi at de fleste hunder vanligvis vil reagere på eiere som har psykogene ikke-epileptiske anfall (PNES) som er ofte feil for en faktisk epilepsi. Men selv om hunden ikke virkelig vil advare om et forestående anfall - som fortsatt gjenstår å bli avsluttet - kan hunden gi viktig hjelp under og etter et anfall ved å beskytte personen mot ytterligere skade. En hund kan også bli trent til å minne den enkelte til å ta vitale medisiner som forhindrer anfall fra å forekomme.

Epilepsi eksperter er også på gjerdet om hundene kan oppdage et ekte epileptisk anfall, men de unngår også å avvise dette og vurdere at det er mulighet for hunder å kunne oppdage epilepsi. Gregory Krauss snakker om a Studie av Adam Kirton i Calgary:

& # 8220; Forty prosent av familiene rapporterte at hundene utviklet en evne til å svare på anfall. Familiene rapporterte at om lag 20% ​​av hundene viste varslingsadferd før barnas anfall. Familier ble bedt om å beholde dagbøker av sine hunders svar på anfall i studien, og det er uklart om denne varslingsadførselen var som svar på subtile endringer i atferd ved utbruddet av barnas anfall. Ingen hund i dr. Kirtons studie, for eksempel, feil forventede anfall i studien, som er ganske usannsynlig.& # 8221;

Videre leser på anfallsvisning av hunder og hvordan gjør de det:

Vitenskapelig bevist tilfeller hvor hunder er bedre enn leger

ADHD. Hunder kan hjelpe barn og voksne med oppmerksomhetsunderskudd / hyperaktivitetsforstyrrelse ved å bidra til å fokusere på en enkelt oppgave.

ENTtention Deficit Hyperactivity Disorder (ADHD) blir stadig mer vanlig, ikke bare blant barn i Amerika, men til og med Blant voksne og i mange forskjellige land. Men barn med ADHD spesielt trenger å lære ansvar og betydningen av å fullføre oppgaver, da dette er en viktig vei til å lære. Eksperter er nå snakker Om hvordan med en hund i hjemmet har barnet et levende vesen at de elsker å vise dem konsekvensene hvis dyret ikke blir matet eller tatt ut i tide, noe som i sin tur bekjemper symptomer på ADHD.

Å ha en hund tillater også barnet en annen lekekamerat, som barn med ADHD har en tendens til å ha overflødig energi. De kan også ha høyere stressnivåer på grunn av uorden. Disse kan bare lindres ved å ha en hund i umiddelbar nærhet, som diskutert tidligere i artikkelen. Videre forskning har også vist at å ha en hund rundt kan gi en terapeutisk strategi som vil forbedre og forbedre kognitive-atferdsintervensjoner for barn med ADHD.

Selv om det er studier som viser positive effekter på mennesker med ADHD fra å ha en fido rundt, er sterkt avgjørende vitenskapelig bevis på fordelene med kjæledyr eierskap på ADHD fortsatt mangler, men Noen eksperter begynner å veie inn. En UCI-studie tar sikte på å se om barn med oppmerksomhetsforstyrrelser kan dra nytte av å ha hundekammerater rundt, og så langt synes resultatene å være positive:

Hun lanserte studien i juli 2010 og sier at hun allerede ser bevis på at barna faktisk drar nytte av å være rundt hunder. & # 8216; Jeg vet ikke om det er å redusere symptomene sine, sier hun, men det er å senke stress på barnet og hele familiesystemet."

I stedet for å være en distraksjon, har hundene en beroligende effekt som hjelper barna fokus på oppgaver som å lese og skrive. Hundene hjelper også med sine sosiale ferdigheter. & # 8216 de tar ned barnas forsvar, sier Schuck. & # 8216; de som har sosiale utfordringer kan forholde seg til dem.`& # 8221;

Videre lesing på hvordan hunder påvirker forskjellige mennesker (ikke bare barn) med ADHD:

Vitenskapelig bevist tilfeller hvor hunder er bedre enn leger

Kreft. Spesielt trente hjørnetenner kan snuse ut mange forskjellige typer kreftformige vekst i mennesker i deres tidligste stadier.

Flere Studier har gjentatte ganger vist at hunder kan varsle folk til tilstedeværelsen av kreft i sine kropper. Hundens fantastiske luktsans - som er 100.000 ganger mer akutt enn for mennesker - kan hente på flyktige organiske forbindelser, eller VOC. Disse VOCene kan skyldes tilstedeværelsen av kreft en mennesks kropp, slik at hunder kan bli trent til å snuse ut kreftforutsetninger.

Studier har vist at visse raser av hund er bedre i å luktende indikasjonene på kreft enn andre, mens bestemte individuelle hunder kan være bedre på denne jobben enn andre, uavhengig av deres rase, med noen hjørnetenner som oppdager over 500 kreft tilfeller. Derfor er det en prøve- og feilprosess for å finne en hund som kan brukes til dette arbeidet. Men når en vellykket hund er funnet, kan de trent til å lukte ulike former for kreft, fra bryst til blære til hud, lunge, prostata og kolorektal kreft. Italienske forskere har funnet ut at hunder kan snuse ut prostatakreft med 98 prosent nøyaktighet.

Denne prosessen betyr at en hund kan bare diagnostisere kreft med luktesansen. Ingen lege har ennå ikke vært i stand til å oppnå noe som lignende uten å gå gjennom en rekke tester. Dette åpner en verden av muligheter i fremtidig kreftforskning og forebygging. Imidlertid er metoden fortsatt upopulær blant mange kjæledyrseiere, og de fleste vil velge et besøk til deres lokale klinikk, hvor de krever flere tester og analyse av data før de kan fortelle deg at du har kreft, hvor den ligger og størrelsen på massen.

I motsetning til saken med anfallsvarslende hunder, kan beviset for det faktum at hjørnetenner kan snuse ut og oppdage kreftlegemer hos mennesker, langt mer avgjørende, og flere organisasjoner forsøker nå å trene hundene spesielt for dette formålene. Her er hva ekspertene på kreftforskning må si om dette:

Det vitenskapelige grunnlaget for hundens evne til å oppdage lukten av kreft antas å være knyttet til flyktige organiske forbindelser produsert av ondartede celler. Det har blitt fastslått at under tumorvekst forekommer endringer i noen av de cellulære proteiner, noe som fører til peroksydasjon av cellemembrankomponentene, som deretter produserer flyktige organiske forbindelser som kan detekteres i hudtrommet til cellene.& # 8221;

Flere referanser og videre lesing på hunders evne til å oppdage kreftpatienter:

Vitenskapelig bevist tilfeller hvor hunder er bedre enn leger

Bein og muskel styrke. Å ha en hund kan hjelpe kjæledyr foreldre opprettholde sterkere bein og muskler.

Fortsatt på samme notat, er det langt flere fordeler med regelmessig trening med hunden din enn forebygging av hjerteproblemer alene. Som nevnt ovenfor øker sannsynligheten din til å trene mer på daglig basis og derfor opprettholde en bedre generell helse. Som hundeeiere finner vi ikke alltid vårt kjæledyrs ønske om å gå ut på de mest ubeleilige tider for morsomme (binge å se på sporet?), men å ha en hund som bugs deg å gå ut og krever at du går dem flere ganger om dagen, vil uten tvil forbedre flere faktorer av din egen helse.

Den ekstra fordelen med å ha en hund og ta de vanlige turene to til tre ganger per dag i minst 30 minutter er at det er bra for beinhelsen, ifølge Flere studier. Hundeeiere som tar sine kjæledyr for vanlige turer, har en tendens til å tilbringe omtrent en time mer på trening enn ikke-hunden som eier enkeltpersoner. De har også en tendens til å nå større bevegelsesområde på grunn av deres tendens til å tilbringe mer tid på turer og trene mens du spiller med hunden.

Åpenbart, å eie en hund ikke direkte relatert til sterkere bein, derfor trenger du fortsatt å gjøre en innsats ved å tilbringe tid ute med din fido. På den lyse siden, vil det være ditt første våpen mot en aldrende kropp og bekjempe osteoporose. På toppen av det er ikke bare daglige turer med en hund betraktet som en vektbærende øvelse for muskel, og beinstyrke og tetthet, men det gir også eiere flere muligheter til å komme seg ut i solen, som øker kroppens produksjon av vitamin D, nødvendig for Sunn bein og for AN forbedret humør.

Videre lesing på hvordan hunder bidrar til å forbedre ens bein tetthet og generell helse:

Vitenskapelig bevist tilfeller hvor hunder er bedre enn leger

Hjertehelse. Det er en direkte sammenheng mellom hundens eierskap og sunnere hjerte, mindre sjanse for et hjerteinfarkt, rask utvinning fra et hjerteinfarkt og økt levetid etter et hjerteinfarkt.

Å holde hjertet ditt sunt er delvis en prosess for å spise riktig og delvis få riktig trening. En genetikk spiller også en rolle i hvor godt hjertet vil fungere gjennom hele livet, men det er veldig lite som du kan gjøre for å endre ditt eget DNA, og dermed gi deg flere grunner til å understreke sunt kosthold og regelmessig opplæring. Øvelse, som er en av de viktigste delene av god kardiovaskulær helse, blir ofte negert av mange. Men hvis du kan legge til bare litt øvelse til din daglige tidsplan, vil dette betydelig Reduser sjansene å bli et offer for hjerteinfarkt eller et mangfold av andre hjerterelaterte helseproblemer.

Heldigvis, hvis du er en hund eier, er du nesten automatisk forhøyet fra kategorien pasienter med potensial til en hjertesykdom, ifølge flere studier. Sjansen for å få nok mosjon blant hundens foreldre er dobbelt så høy som det ville være for de som ikke eier en hund. Å ha en furry venn som minner deg med jevne mellomrom for å knytte dine sko og hodet ut døren, og holder deg ansvarlig for aldri å savne disse turene, er et godt incitament til å møte den treningsplanen og holde hjertet ditt i god helse.

The American Heart Association har sagt mange ganger at valget å eie en hund betyr gode ting for kolesterolnivåer (det senker dem), stressnivåer (det senker dem også), og det reduserer til og med risikoen for fedme (sjekk den første artikkelen i referansene nedenfor for et mangfold av vitenskapelig bevis). Derfor er det bedre å eie en hund bedre enn regelmessige besøk til legen fordi hunden kan positivt styrke din oppfyllelse av en vanlig treningsplan. Det er ganske muligens den enkleste måten å holde deg på en tidsplan for vanlige turer som er en bedre kilde til kardioopplæring enn ingen trening i det hele tatt. Et eple om dagen kan ikke holde legen en måte, men tilbringe tid med fido utendørs regelmessig vilje. Du vil også ha en høyere sjanse for å overleve etter et hjerteinfarkt, Ifølge en annen studie.

Hva er enda mer interessant, det ifølge Harvard eksperter Og flere studier, det handler ikke bare om øvelsen eller forebyggingen alene; Og - enda viktigere - det har blitt observert at i motsetning til katter som ikke hadde noen innvirkning på deres eiers hjertehelse, kan hunder hjelpe med kardiovaskulære problemer, selv om du allerede har dem:

En 2001-studie så på 48 personer med høyt blodtrykk og høyt stress jobber som ble enige om å adoptere en hund eller en katt hvis så spurte. Halvparten gjorde, og seks måneder senere hadde de som fikk en hund eller katt signifikant lavere blodtrykk når stresset.

Å få en hund synes også å hjelpe selv om du allerede har hjertesykdom. En studie fra 1995 fulgte 369 personer med kardiovaskulær sykdom. Et år senere var de som eide en hund, fire ganger mer sannsynlig å være i live enn de som ikke hadde en hund. Katter forbedret imidlertid ikke sine eiers odds for overlevelse.& # 8221;

Referanser og videre lesing på hvordan hunder bidrar til å holde hjertet i god form:

Vitenskapelig bevist tilfeller hvor hunder er bedre enn leger

Kronisk smerte. Hunder hjelper eierne til å lindre symptomene fra visse typer kroniske sykdommer, samt ta bort sinnet fra smerten.

Forskning viser at kronisk smerte blir en vanlig og Stort helseproblem Ikke bare blant amerikanere, men i de fleste andre land også. Men nylig har flere mennesker hevdet at deres kjæledyr og spesielt hunder har bidratt til å lindre sine kroniske smerteproblemer.

Noen kjæledyr eiere kan fortelle deg at deres hund sanser når de har en bluss opp av kronisk smerte, som leddgikt, eller en episode av migrene. Disse eierne kan legge seg ned og typisk, deres kjæledyr vil bli med dem. Den fysiske kontakten med hunden kan gi trøst via kroppens varme. Varmen fra deres tilstedeværelse, i tillegg til å gi komfort, kan faktisk bidra til å lindre noen av smerten som er forbundet med flare opp av visse forhold.

Studier har vist at hunder faktisk hjelper med alvorlige helsemessige forhold som fibromyalgi. Arbeidet er for tiden laget for å gjøre en bestemt rase av meksikansk hårløs hund (xoloitzcuinten, eller xolo for kort) blir Service hunder For personer med forhold som fibromyalgi, hvor den intense kroppen varmen fra hunden bidrar til å lindre Kronisk smerte forbundet med tilstanden. Dyrassistert terapi for kroniske smertestillende er å få mer trekkraft med vitenskapen, forutsatt at terapi hunder kan betydelig redusere smerte og følelsesmessig nød for pasienter med kronisk smerte, inkludert barns pasienter.

Her er hvordan spesialister på Fibromyalgia forklare Fordelene som kjæledyr kan gi pasienter:

& # 8220; Hvis du har en hund hjemme og har tenkt, "Jeg føler meg så mye bedre, mindre stresset, osv. når jeg tilbringer litt tid med hunden min, "Du har nettopp bekreftet denne studien. Folk med kjæledyrhund, katt eller et annet kjæledyr, finner ofte tid med sine kjæledyr beroligende. Nå vet du at denne gangen gjør mer enn bare distrahere deg fra dine symptomer. Å ha litt myk tid kan være en god måte å bidra til å bringe symptomene ned litt og kan være noe å legge til før trening, avslapning og så videre.& # 8221;

Videre lesing på hvordan hunder og kjæledyr generelt kan hjelpe pasienter med kronisk smerte:

Vitenskapelig bevist tilfeller hvor hunder er bedre enn leger

Depresjon. Hunde eierskap har vist seg å helbrede depresjon, redusere symptomer på en depresjon og til og med hindre depresjon, samt forbedre generell psykisk helse.

Lindring depresjon ved hjelp av hunde eierskap er uten tvil den største fordelen med å vedta en valp. De som aldri har gått gjennom symptomer på depresjon, kan ikke være oppmerksom på hvordan forkrøring av denne psykiske lidelsen kan få. Depresjon er ekstremt deaktivert sosialt og overraskende til noen, selv fysisk hvor det kan bli verre enn mange kroniske smerter, slik som leddgikt. Heldigvis er våre hundekammerater der for å hjelpe oss. Her er en kul Slideshow med historier fra depresjon pasienter på hvordan hundene hjelper dem med å takle denne sykdommen.

Depresjon påvirker 14.8 millioner amerikanere hvert år eller omtrent 6.7-prosent av befolkningen. Med så mange lider, er det viktig å finne midler for å løse problemet. Å bli en hund eier er en enkel måte å bidra til å lindre symptomer på depresjon. Studier har funnet Dette for å være sant for en stund siden, og videre forskning har kun bekreftet mistanke om at kjæledyr - og hunder spesielt - bidrar til å allieveate depresjon smerte.

Når pasienter med symptomene på depresjon søker profesjonell hjelp, kan legene være i stand til å diagnostisere tilfelle av depresjon og foreskrive medisinering eller terapi for å håndtere problemet. Imidlertid vil de fleste medisinske fagfolk ikke være i stand til å hjelpe en pasient til å redusere nivået av depresjon uten hjelp av narkotika som har en overflod av negative bivirkninger. Velge en hund som ditt første verktøy for å bekjempe depresjon er den beste beslutningen En fremtidig kjæledyrseier kan gjøre, fordi bivirkningene av hundeeierskap oppveier de som tar piller på daglig basis.

Studier har vist, og mange hundeeiere selv har rapportert anekdotisk bevis på at tilbringe mellom 15 og 30 minutter med deres fido øker sin følelse av ro og hjelper til med å tørke bort stress. Science er enig Med disse påstandene, fordi hva som skjer når du er bruke tid Med valpen er dopamin og serotoninbehandling i hjernen økt, som er de primære verktøyene for å bekjempe symptomer på depresjon. Oxytocin er et annet hormon som spiller En stor rolle For pasienter med depresjon, og Forskning har vist at hundene øker oksytokinnivåene hos mennesker med kjæledyr, og bestemte hundeeiere sammenlignet med andre dyr.

Det er sammenlignbart med å ha en menneskelig følgesvenn å tilbringe tid med, noe som hjelper en person til å slappe av og føle seg bedre om deres livssituasjon og levende stil. Dagens problemer mister også betydningen når en depresjon pasienter kan slappe av med sine hunder, enda mer enn med mennesker. Psykologtoday sier at kjæledyr eierskap for depresjon er spesielt anvendelig for eldre individer som lider av den psykiske lidelsen, hovedsakelig fordi den viktigste grunnen til depresjon er vanligvis ensomhet:

& # 8220; Personer med utilstrekkelig menneskelig sosial støtte kan virkelig dra nytte av kjæledyr eierskap og de følelsesmessige obligasjonene som kjæledyr gir. Med svekkelsen av utvidede familiebånd, er eldre mennesker spesielt utsatt for å bli ensom, isolert og deprimert. Forskning så på 60 år og eldre, som ikke bodde hos menneskelige følgesvenner, men bodde med et kjæledyr. Sannsynligheten for at de ikke-kjæledyrseierne ville ende opp med å bli diagnostisert, da klinisk deprimert var fire ganger høyere som det fant i kjæledyret som eier mennesker i samme alder. Det var også bevis på at kjæledyrseierne krevde færre medisinske tjenester og var mye mer fornøyd med deres liv.& # 8221;

Referanser og videre forskning på hvordan hundene kan bidra til å lindre symptomer på depresjon:

Vitenskapelig bevist tilfeller hvor hunder er bedre enn leger

Leddgikt. Å bli en hund eier kan bidra til å håndtere symptomer på RA og kan til og med forhindre RA helt.

Med de fleste helsemessige forhold er det lettere å gjøre terapien eller nødvendige behandlinger hvis du kan tenke på andre ting. Når det gjelder reumatoid artritt, kan en hund hjelpe med dette på to måter. Det første som kommer til å tenke, på samme måte som hundene fordeler pasienter med hjertesykdommer, er at hundene får deg til å komme seg ut og flytte. Noen av spillene du spiller med en hund - som å kaste en ball eller Frisbee - Arbeid leddene dine og bidra til å lindre noen av smerten som er forbundet med leddgikt.

Som mer dyreassistert terapi Studier har vist, Hunder er også en stor distraksjon generelt. For de som lider av smerten av revmatoid artritt, har et kjærlig, fuzzy ansikt som er presset inn i dine med jevne mellomrom, noe som gjør det mulig for en ideell distraksjon. Hunder er store på å be om oppmerksomhet eller gjøre ting som genererer en latter, noe som gjør for god underholdning. Hundeeiere finner seg helt glemme noen smerte de er i fordi deres furrige venn har gitt dem noe annet å fokusere på.

Videre forskning på kjæledyrassistert terapi for pasienter som lider av revmatoid artritt så vel som mange andre sykdommer er på vei som flere tilfeller rapporterer positive resultater. Imidlertid er det viktig å merke seg det noen annen undersøkelse har funnet en mulig forbindelse mellom kjæledyr og årsaker til RA, selv om disse resultatene er langt fra avgjørende, og de fleste eksperter hevder at lenken er for svak til å gjøre noen krav ennå, men det er en slik mulighet, Selv om hovedsakelig forbundet med å eie katter og fugler som kjæledyr. Uansett er flere studier fortsatt nødvendig for en bestemt konklusjon, og så langt har vi sett mer positive resultater enn negativ med reumatoid artrittpasienter med hunder.

Artikler om hvordan pasienter hevder at deres kjæledyr hjelper med å håndtere reumatoid artritt smerte:

Vitenskapelig bevist tilfeller hvor hunder er bedre enn leger

Sosial interaksjon. Hunder hjelper mennesker med sosiale interaksjoner, samt hjelpe de med sosiale angstlidelser.

Vitenskapelig bevis viser at det er Mer enn en vei Hvordan eie en hund kan også være bra for ditt sosiale liv, også. Først av alt, eie en hund får deg ut av ditt hjem oftere, som er det vi har etablert i Hjertehelse Seksjon ovenfor med bevis for vitenskapelig forskning. Du har ingen unnskyldning for å unngå å forlate din bolig når hunden din trenger å gå på toalettet og trenger å jobbe med litt energi gjennom vanlige turer eller turer til parken. Gjemmer seg i huset er umulig. Hvis du er heldig nok til å ha en stor bakgård, trenger du ikke å gå langt hjemmefra. Men selv venturing i bakgården kan det være en sosial mulighet hvis du har naboer i nærheten, og forskning viser at hunder er et flott verktøy for sosiale interaksjoner av denne typen.

For det andre, hvis du vil bruke å eie en hund til din fordel, er det mange måter å være sosialt gjennom hunden din. Tar hunden din for en tur på en velutstyrt sti eller venturing til en lokal park for å gå eller en hundepark for å tillate hunden å trene gir rikelig med sosialiseringsmuligheter, som har vært bevist i vitenskapen. Det vil være tonnevis av folk på en park, på en sti eller på en hundepark. De fleste som eier hunder liker å fawn over andre, og hundeparks besøkende er alltid villige til å diskutere sine kjæledyr og din. Venturing til en park En tur, i mellomtiden, vil sette deg i nærheten av en lekeplass eller ballfelt, hvor barn som elsker å dyrehunder, vil være lokalisert, og foreldrene deres vil være i nærheten - mer sosialiseringsmuligheter og mange sjanser til å møte nye mennesker.

Bruker hunden din til å være mer sosiale midler lavere risiko for dødelighet og muligens lengre levetid. Legene kan gi svært klinisk råd når det gjelder å forbedre ditt sosiale liv. Imidlertid kan de ikke være din isbryter eller gi et løft til selvtillit, bare ved å være med deg når du forsøker å sosialisere, i motsetning til hunder.

Referanser og videre lesing på hundens evne til å være en tilrettelegger for sosial interaksjon:

Vitenskapelig bevist tilfeller hvor hunder er bedre enn leger

Helsemessige fordeler for eldre. Eldre mennesker som adopterer hunder har sett store fysiske og psykiske forbedringer.

Ferd med å bli Eldre betyr Du må fokusere på å holde seg frisk, flytte så mye som mulig og holde seg positiv og opptatt. Å være en hund eier i dine senere år hjelper deg med å gjøre alt ovenfor uten bevisst innsats. Selv om hunden din er aldrende med deg, må hunden fortsatt gå på toalettet og trene nok til å unngå fedme. Dette holder hundenes eier også, som igjen har en overflod av positive effekter på ens helse bevis som vi har undersøkt ovenfor.

For de som bor i assisterte levende fasiliteter, faste besøk fra terapi hunder har blitt vist å øke stemningen og bidra til å forlenge residensets levetid. Normalt vil eldre innbyggere se frem til de regelmessige planlagte besøkene, og et kort besøk med en hund betyr alle fordelene med å tilbringe tid med en hundekammerat uten behov for å holde tritt med fôr og omsorg for dyret. Det er imidlertid enda flere fordeler for eldre som en hund kan gi.

Hunder kan hjelpe eldre pasienter med Alzheimers, Årsaker som går tilbake til vår diskusjon om hunder og sosial interaksjon. På toppen av det, bare å gå hunden med jevne mellomrom og engasjere seg med dine naboer eller andre hunden, kan vandrere rundt betydelig redusere sjansen for å utvikle Alzheimers sykdom, noe som betyr at kjæledyr eierskap er et perfekt verktøy for forebygging mot Alzheimers, demens og lignende psykiske lidelser. Mer positive rapporter Fra pasienter som jobber med tjenestehunder (eller demenshunder), vises online, som er et godt tegn for de som tenker på Vedta en valp og tilbringe sine eldre år i et selskap av et lojalt dyr.

Vi har møtt rapporter om hvordan hunder hjelper med multippel sklerose blant Eldre pasienter så vel som hjelp til å håndtere ytterligere stress. Basert på flere studier på hundens eierskap blant eldre mennesker, jobber ekspertene med å utvikle fasiliteter og tjenester med hunder som spesialiserer seg på bistå eldre og andre pasienter med ulike typer psykiske problemer. Interaksjon med hunder synes å ha flere fordeler for eldre enn forskerne har forestilt seg da de nå finner flere ekstra fordeler å bli en hund eier i dine eldre år.

De fleste av disse positive helsemessige fordelene, enten for eldre mennesker eller noen hundeeiere i alle aldre, kommer virkelig gjennom psykologisk innvirkning på at hundekammerater har på mennesker. Eksperter fra American Psychology Association har oppsummert Noen av disse studiene på denne måten:

Den siste studien, som omfatter 97 undergraduates med en gjennomsnittsalder på 19, fant at kjæledyr kan få folk til å føle seg bedre etter å ha opplevd avvisning. Emner ble bedt om å skrive om en tid da de følte seg utelukket. Så ble de bedt om å skrive om deres favoritt kjæledyr, eller å skrive om deres favoritt venn, eller å tegne et kart over deres campus. Forskerne fant at å skrive om kjæledyr var like effektiv som å skrive om en venn da det kom til å staving av følelser av avvisning.& # 8221;

"Nåværende arbeid presenterer betydelige bevis på at kjæledyr bidrar til livene til eierne, både psykologisk og fysisk, ved å tjene som en viktig kilde til sosial støtte," skrev forskerne. "Tidligere arbeid har fokusert primært på kjæledyrseiere som står overfor betydelige helseutfordringer ... Den nåværende studien etablerer at det er mange positive konsekvenser for hverdagens folk som eier kjæledyr."

Les mer om hvordan hunder kan hjelpe eldre mennesker:

Vitenskapelig bevist tilfeller hvor hunder er bedre enn leger

Generelt humør. Hunder kan forbedre deres eiers humør gjennom å senke nivåene av stresshormon og øke nivået av lykkehormon.

De som ikke visste, våre stemninger er svært avhengig på hormonet kalt Cortisol. Hvis nivåene av kortisol går opp, går stemningen ned, noe som betyr at du blir cranky og kanskje litt deprimert. Studier har vist at bare å tilbringe tid med hunden din senker din Nivå av kortisol Dermed forbedrer en hundesituasjons humør. Dette er en imponerende innvirkning hunden din kan ha på deg bare ved å være med deg. Legene kan ikke bidra til å redusere kortisolen din, og de kan heller ikke bidra til å øke serotoninnivåene, som er et hormon som er forbundet med velvære og studier som vi har dekket over

Flere studier har vist hvordan kjæledyr eierskap kan senke blodtrykket ditt som i sin tur lindrer mentalt stress. En annen studie Forholdet mellom oksytocin og hund eierskap ble gjort, og Resultatene har vist at kjæledyrseiere hadde et betydelig forbedret humør fra å samhandle med hundene, spesielt etter å ha steget inn i deres pupas øyne.

Eksperter på PTSD er også pitching inn på dette emnet for å uttrykke sine funn. De har gjennomgått en god del av vitenskapelig bevis for å konkludere med at hunder kan hjelpe ikke bare med post-traumatisk stressforstyrrelse, men løft stemningen av hundeforeldre generelt.

Hundeeiere forstår effekten kjæledyrene på dem, og setter pris på de positive effektene den enkle tilstedeværelsen av hunden deres har på deres liv og generelt humør og velvære. Dette er en faktor som ikke lett kan forklares for de som ser en firbenet vesen som kaster, drømmer og trenger å ta vare på i stedet for en annen levende vesen som elsker og hjelper deg å føle deg bedre, men vitenskapen har Absolutt prøvd, hovedsakelig studere terapi hunder. Det er nå godt anerkjent av dyreelskere og det medisinske samfunnet som å ha en hund kan bety et bedre generelt humør og forbedret livskvalitet.

Flere artikler om kjæledyr og hunders evner til å løfte sine eiers humør:

Vitenskapelig bevist tilfeller hvor hunder er bedre enn leger

Helsefordeler for barn. Det har vist seg at barn som eier hunder opplever flere store fysiske og mentale helsemessige fordeler.

Når det gjelder barn og hunder, er listen over vitenskapelig forskning uendelig. De fleste av de nåværende studiene viser hvordan kjæledyr eierskap gir store fordeler for familier med barn. For eksempel har enkelte studier vist at barn som bor sammen med kjæledyr, er langt mindre sannsynlig å utvikle allergier til kjæledyrdander, ifølge til ekspertene. De er også mindre sannsynlig å lide av astma, ifølge mer forskning og dette papiret spesielt. Mental helse er også forbedret Blant tenåringer og ikke små barn alene.

Studier har også vist at en viss bakteriell koloni i fordøyelsessystemet er ansvarlig for å beskytte mot allergi og infeksjoner i luftveiene. Når en hund er tilstede i boligen, blir et spedbarn utsatt for støv som øker tilstedeværelsen av disse bakteriene. Dette reduserer deretter sjansene for alvorlige helseproblemer som respiratorisk syncytial virus, eller RSV. Hunden er en bærer av forskjellige mikrober fra utsiden. Når den beveger seg regelmessig mellom innsiden og utsiden, holder det ikke bare støv og mikrober i hjemmet omrørt i miljøet, men det introduserer også nye mikrober. Dette skaper en rekke som spedbarnet er utsatt for og skaper nye antistoffer i immunsystemet som følge av den eksponeringen.

Dessuten har en hund i hjemmet en tendens til bidra til å forbedre seg det generelle immunsystemet for barn og spedbarn. Barn som har hunder er funnet å ha bedre immunsystem som de blir eldre, noe som gjør dem bedre i stand til å håndtere sykdommer og redusere antall syke dager i skolen eller arbeidet. Endelig, Flere studier viser at å ha en hund hjemme vil trolig forbedre barnets fysiske helse og deres hjertesykdom.

Selvfølgelig er en av de mest populære grunnene til at flertallet av fremtidige kjæledyrseiere søker å adoptere en hund for barna sine, er å hjelpe med tilfeller av autisme og sosial angst. Heldigvis har flere studier vist hvordan hunder hjelper barn med autisme, spesielt det faktum at hunder kan redusere Nivået på kortisol i autistiske barn (opp til en svimlende 48%) dermed forlater dem i bedre humør. Den største fordelen av å gi en autistisk barn med en hundefag er sosial interaksjon, som bidrar til å håndtere utfordringer pålagt av autisme blant barn. På grunn av det faktum at autisme er så vanlig blant barn i dag, studeres forholdet mellom kjæledyrseierskap og autistiske barn veldig aktivt med flere og mer positive resultater kommer tilbake.

Sosial angst er svært vanlig i disse dager, og psykologer og andre eksperter Legg stor vekt på det På det faktum hvordan hundene kan bidra til å håndtere dette stadig voksende problemet:

& # 8220; Tidligere studier tyder på at i nærvær av følgesvenn, fungerer barn med autisme spektrumforstyrrelser bedre sosialt, & # 8221; sa James Griffin, pH.D., av barnets utvikling og oppførsel av grenen på NIH`s Eunice Kennedy Shriver National Institute of Child Health and Human Development (Nichd). Denne studien gir fysiologiske bevis på at nærhet av dyr letter stresset som barn med autisme kan oppleve i sosiale situasjoner.& # 8221;

Vitenskapelig bevist tilfeller hvor hunder er bedre enn leger

Uavhengighet. Hunder hjelper mennesker med en rekke forskjellige fysiske og psykiske lidelser som blir mer uavhengige i sitt daglige liv.

Denne spesielle fordelen med hundenes eierskap er utbredt. Hunder kan trent å være service hunder, minne folk med forhold for å ta medisiner, hjelpe med oppgaver som folk med visse forhold kunne ikke fullføre på egen hånd eller til og med hjelpe enkeltpersoner med Parkinsons sykdom lever på egenhånd ved å fullføre oppgaver personen ikke ville kunne gjøre på egen hånd. Normalt vil de fleste av disse kjæledyrseierne gjelde for eldre mennesker; Imidlertid kan ikke-seniører som har problemer med å bli uavhengig i samfunnet, også svært nytte av Vedta en hund.

Å være i stand til å opprettholde din egen uavhengighet er et viktig aspekt for livskvalitet og generell psykisk helse, og forskning viser at hunder kan definitivt hjelpe med det. Hvis du ikke eier et kjæledyr, og det kommer til å innrømme at du ikke kan fungere uten hjelp fra en annen voksen, kan denne erfaringen være en svært deprimerende realisering for personer som sliter med helsemessige forhold, og dermed påvirker tilstanden ytterligere i en negativ vei eller bygge på den. Dette reduserer i sin tur forventet levetid blant mange individer fordi disse menneskene har en mindre positiv utsikt, høyere nivåer av stress, Økt sjanse for å utvikle depresjon, mer sannsynlig å unngå menneskelig kontakt og til slutt mindre av en grunn til å kjempe for å leve lenger.

Det er mange forskjellige områder hvor hjelp hunder, servicehunder, terapi hunder, guide hunder og andre typer arbeider hjørnetenner kan betydelig forbedre livskvaliteten ved å bistå dem og hjelpe disse personene til å bli mer uavhengige. Enten det er A fysisk hemmet eller A psykisk funksjonshemning, Vitenskapen sier at å vedta et kjæledyr vil vanligvis føre til et positivt utfall.

Dette er åpenbart et område hvor en lege ikke kunne hjelpe en person til å lykkes, men en hund kan. Legene vil normalt henvise folk til hjelpsprogrammer eller hjelpe dem med å finne et assistert levende anlegg, som gir materiale om hvordan man skal håndtere disse problemene eller gi råd og programmer som er rettet mot å takle disse problemene. Det er imidlertid mye arbeid som de fleste individer ikke er sannsynlig å ta på seg og hvor resultatene aldri er garantert. Heldigvis, bare å være partner med en Servicehund kan tillate en person år med ytterligere uavhengighet uten disse programmene.

Videre lesing på hvordan dyr hjelper mennesker til å bli mer uavhengige:

Vitenskapelig bevist tilfeller hvor hunder er bedre enn leger

Læring og lesing. Å ha en hund rundt har vist seg å hjelpe barna å lære å lese; Voksne med hunder er også bedre på læring.

På toppen av det som har blitt sagt om hundens evne til å forbedre mental og fysisk helse hos barn, har forskere Også oppdaget at hundekammeratene kan hjelpe barn i å lære å lese. Lesing er en ferdighet som kan være en utfordring å utvikle, spesielt for unge mennesker og barn i ung alder spesielt med selvtillit eller oppmerksomhetsspørsmål. Heldigvis, programmer som involverer en hund og tillater et barn å lese til hunden, har vist å øke et barns ferdigheter i stor grad å gi et sympatisk øre via et ikke-verbalt vesen.

Hvis du tenker på det, er dette ikke overraskende i det hele tatt. Bare ved å ha en hundvenn som barn som en aktiv lytter, oppfordres barn til å øve å lese ut høyt. Leser til en hund i en fredelig setting reduserer stressnivået av den sliterende leseren og gir incitament til å oppnå oppgaven bare for å underholde seg selv og hunden. Hunden sitter bare tålmodig og ser ut til å være en oppmerksom lytter. Det vil ikke være noen skadelige kommentarer hvis leseren mispronounces et ord, men når lytteren er furry og firbenet.

Flere hunder i dag kan være funnet i biblioteker sammen med eierne hjelpe dem med å lære og lese. Eksperter forklarer Hvordan dette fungerer og hvorfor hunder er i stand til å hjelpe ikke bare barn med sine leseoppgaver, men også hjelpe tenåringer og voksne med læring:

& # 8220; Hvis du har en hund, eller noen form for kjæledyr for den saks skyld, har du tvilsomt funnet deg selv å transportere samtaler med dyret ditt. Ifølge en ekspert betrodde 48 prosent av voksne i sine hunder. Noen ganger er det bare lettere å snakke med en hund i stedet for et menneske. Og når du griper til hunden din om din professor eller sjåføren som frekt kutte deg i trafikken - vet du at de forstår (vel, slags). At hunden-menneskelig forbindelse brukes til å hjelpe små barn til å lese. Akkurat som du snakker med hunden din, liker barn å lese til hunder, og de med å lese mangler er mer behagelig å lese til en hund enn en lærer eller foreldre.

Hunder er nå en del av offentlige biblioteksprogrammer over hele landet for å hjelpe med å slite leserne praksis og forbedre ved å lese en historie til en hund. En artikkel i biblioteksjournalen om disse terapihundprogrammene citerer et tufts universitet som finner at sliterende leserne som deltok i en studie, gjorde mer fremgang når de leser til hunder enn de som leser til mennesker. Ingen ord på hvor mye hundene lærer eller om de foretrekker hvor de ville tingene er grønne egg og skinke.& # 8221;

Referanser og videre lesing på hunder evne til å forbedre læring og leseferdigheter blant barna:

En lege er uvurderlig i mange situasjoner. Hvis det er en livstruende skade eller en nødvendig operasjon for å øke levetiden eller livskvaliteten, er det ikke noe bedre enn en lege. Det er imidlertid bare utrolig hvor mange forskjellige måter en hund kan forbedre helsen din, både fysisk og mentalt. Den største fordelen av dette er at du ikke trenger å jobbe med det, noe som ellers ville trolig øke ditt nivå av stress, risiko for depresjon og sjanser for å utvikle andre psykiske eller fysiske funksjonshemminger. Å ha en hund rundt er ganske muligens den enkleste måten å håndtere flere helseproblemer i barn, voksne og eldre.

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » 14 Vitenskapelig bevist tilfeller hvor hunder er bedre enn leger