Kan hunder spise hvit ris? (Ernæring guide)

kan hunder spise hvit ris

Hver hund eier skylder det til sitt kjæledyr for å gi måltider som ikke bare er godt planlagt og balansert, men også gi allsidig ernæring. Tross alt, ingenting i verden kunne være mer tilfredsstillende enn å se på din Canine Companion glødende med helse og fortsetter å spre glede og juble uten så mye som en hikke. Men å sikre at dette er en oppgave som er lettere sagt enn gjort, spesielt i tilfelle hunder.

hunder spiser ris

Når det gjelder Velge mat til hunder, De fleste eiere har en tendens til å fjerne fads som tydelig tilhører farezonen. Det er bare i tilfelle visse typer mat som dilemma setter inn, gitt at disse matgruppene ikke tilhører hver kategori. En slik mat er hvit ris, så mye at det er et vanlig syn å komme over hundenes eiere som diskuterer om de skal tjene den til hundene sine.

Hunder kan definitivt spise hvit ris, men det som betyr noe, er hvor godt det passer dem når det gjelder helse, ernæring og fordøyelse. I fravær av noe klart kutt ja / nei, diskutert som følger er noen aspekter som du som kjæledyrseier må huske på mens du serverer hvit ris til hunden din.

Typer av ris - hvit og brun

Ikke alle typer ris er hvite - det er også et brunt utvalg som anses å være like bra, om ikke bedre, spesielt for hunder. Hvis du kjører fingeren ned, nevnt listen over ingredienser som er nevnt på pakken anerkjent merkevare av hundemat, Du er sikker på å komme over omtale av ris. Imidlertid er typen ris brukt - brun eller hvit - vanligvis ikke spesifisert, og gir dermed oppgaven med å drive forskning.

Uavhengig av fargen, hva som virkelig betyr noe, er karakteren av ris som brukes, og i denne effekten er en sterk anbefaling å holde seg for å unngå å kutte hjørner og holde fast i human-grade ris.

Fordeler med å servere hvit ris til hunder

Etter å ha valgt å inkludere hvit ris i hundens kosthold, følger følgende fordeler som du står for å tilføre:

  • Siden det er immemorial, har det blitt ansett å være et perfekt hjem middel for å stabilisere mage i tilfelle fordøyelsesbesvær eller diaré og det fungerer også i tilfelle hunder.
  • Tatt i betraktning at hunder ofte har en tendens til å ta tak i maten uten å tygge, er hvit ris et praktisk alternativ siden det er mykt nok til ikke å nødvendiggjøre mye tygge.
  • På grunn av å være enklere i sammensetning i forhold til brun ris, er hvit ris mye lettere å fordøye.
  • Fordi det kokker raskere, er hvit ris et enklere alternativ for kjæledyrets eier også.
  • Som et alternativ som er billigere i forhold til brun ris, er det et kostnadseffektivt alternativ.

Er ris giftig for hunder?

Med mindre hunden din er allergisk mot ris, er det ingen fare for toksisitet. For å teste om hunden din kan spise ris, serverer du en liten mengde og holder øynene åpne for en bivirkning. Noen måter som risallergi kunne manifestere er konstant kløefølelse, hårfall og økt følsomhet for øreinfeksjon. Siden disse symptomene blir tydelige så snart risen forbrukes, spotting risallergi eller mangelen på det er ganske enkelt og greit.

Forutsatt at din hunden er ikke allergisk og ser frem til å bli servert ris, det må være visse begrensninger i forhold til kvantitet. Når serveres i begrensede mengder og blandet med andre typer mat, kan risen vise seg å være din hundens favorittmat.

Relatert innlegg: Beste hundemat for allergi

hunden spiser ris

Hvordan drar hunder av å spise hvit ris?

Inkludert hvit ris i hundens kosthold kan være til nytte for hundens følgesvenn på en rekke forskjellige måter, hvorav noen er oppført som følger:

  • Hvit ris er naturlig beriket i karbohydrater som vil sikre at hunden din forblir mentalt og fysisk energisk gjennom dagen.
  • Hilsen for å be om vekst av gode bakterier, det ville bidra til å regulere tarmbevegelsen og muliggjøre bedre fordøyelse. Det er også en naturlig kur for å bekjempe mage relaterte problemer, diaré er den vanligste i tilfelle hunder.
  • Å være lav i fett og natrium, holder hvit ris en sjekk på nivåer av dårlig kolesterol.
  • Hver gang hunden din spiser hvit ris, nærer han kroppen sin med vitamin D og en rekke essensielle mineraler.
  • I en grad har spise hvit ris også en positiv innvirkning på hudrelaterte problemer.

Endelig ord

Moderering er nøkkelen mens du inkluderer hvit ris i hundens diett og så lenge det er blandet med grønnsaker, kjøtt eller andre matgrupper, det er ingen grunn til hvorfor hunden din ikke kan eller ikke skal spise den. Faktisk ville det også være det sikreste, med tanke på at du ville forberede det selv og ville sikre at det er friskt og fri for forurensninger av noe slag.

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » Kan hunder spise hvit ris? (Ernæring guide)