Gutt og hund for alltid immortalisert i sider av årbok

Gutt og hund for alltid immortalisert i sider av årbok

Servicehundene blir viktige for både voksne og barn med varierende begrensninger. De er øynene til de blinde, ører til døve og en mild tilstedeværelse for de som har trukket eller nerver.

Terapi hunder er lojale og velutdannede hjørnetenner det er så mye mer enn bare en bff (beste furry venn). For funksjonshemmede, er disse dyrene avgjørende for å hjelpe dem med å gjenvinne sin uavhengighet.

SEPH WARE, en klasse syv student som deltar på God håp mellomskolen i Louisiana, vet nøyaktig hvor viktig hans omsorgsfull og hengiven Golden Retriever kalt Presley er til ham. Seph lider av en medfødt tilstand kjent som Duchenne muskeldystrofi, som i stor grad begrenser sin nåværende og fremtidige mobilitet. Denne sykdommen treffer 1 i hver 3.600 gutter og fører til degenerasjon av musklene og en for tidlig død.

Gutt og hund for alltid immortalisert i sider av årbok

I SLEKT: Service Dog Gear Must-Haves: Hva er viktigst for eiere?

For tiden med Presleys hjelp, er Seph i stand til å navigere seg gjennom skolehallene og klasserommene. Hans konstante følgesvenn er godt mottatt av studenter og fakultet. Så mye, at presley har selv vært evig immortalized sammen med eieren i skoleåret.

Denne hjertemessige side-by-side-skuddet er ikke den første tjenesten Dog / Child Eier Combo for å treffe sidene i dette minneset, men for denne ene unge gutten og hans familie, er det en verdsatt Påminnelse om et verdsatt og elsket medlem av deres liv.

Hva vil presley`s rolle innebære som Sephs sykdom utvikler seg?

Et nært familiemedlem av meg led også av denne forferdelige tilstanden, og vi så da hans unge kropp snart ble krøllete. Hans hver eneste bevegelse ble kombinert med stor smerte og noen dager var det en kamp bare for ham å komme seg ut av sengen eller å mate seg selv.

Relatert: 14 Vitenskapelig bevist tilfeller hvor hunder er bedre enn leger

Gutt og hund for alltid immortalisert i sider av årbok

Dessverre hadde nevøen min nevø ikke nytte av en presley, men jeg er sikker på at Seph vil ha en våt nese og slurvet kyss velkommen i hver ny dag til han legger hodet ned for sin siste hvile. Jeg kan forestille meg Presley vil være på hans side da han når det punktet hvor han ikke har noe annet valg, men å gå i gang med livet fra rammen av rullestol.

Som enhver god hund, vil Presley være der for å gi Seph mot som han står overfor hver og Hver ny utfordring denne livstruende sykdommen bringer inn i sitt unge liv. Til alle disse fantastiske hundene og de gode folkene som trener dem for denne viktige plikten, sier jeg & # 8220; godt gjort!& # 8221; Hatter av til de tjenestehundene som gir opp et liv i en Normal & # 8221; Canine Companion, å bli en høyre hånd & # 8220; mann & # 8221; til de som er så desperat i nød.

Hvis du ser en person med en terapi eller tjenestehund, vet du at disse hjørnetenatene gjør en stor forskjell i livskvaliteten. Vet at de bare kan være ute og om dette dyret har gitt dem evnen og motet til å gjøre det. Det gjør en pause og revurdere det gamle ordtaket av, & # 8220;manns beste venn & # 8221;...ikke det?

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » Gutt og hund for alltid immortalisert i sider av årbok