25 Fordeler med barn som vokser opp med kjæledyr

Å bringe en hund til en familie med små barn rundt er ikke en beslutning om å ta lett. Mange foreldre er opptatt av barns helse og sikkerhet med hunder rundt, og med rette det. Det er imidlertid også en rekke fordeler for at barna som vokser opp med kjæledyr, både katter og hunder, hvorav mange har vært vitenskapelig bevist.

Vi hadde tidligere hatt en barnsterapeut Dr. Jody A. Dekanus På vår podcast å forklare alle fordelene barna vil høste når de vokser opp rundt hunder og katter. Vi dekket mange forskjellige emner, men noen foreldre og kjæledyr eiere kan fortsatt være forvirret om de nøyaktige måtene som dyr kan være til nytte for små barn.

Les også: Den ultimate guiden for å heve barn med hunder

25 Fordeler med barn som vokser opp med kjæledyr

1. Astma og allergier

Barn som vokser opp med kjæledyr har lavere risiko for å utvikle vanlige allergier og astma, i henhold til en 10 år lang Svensk studie som analyserte data på over 1 million barn.

2. Mer aktivitet

Barn med kjæledyr går utenfor oftere for daglige turer, trene og har mer spilletid med hunden eller en katt. EN 2010 studie fra University of London viste hvordan barn i husholdninger med kjæledyr er langt mer sannsynlig å trene mer. Andre studier funnet lignende resultater med funksjonshemmede barn og hvordan hundene kan hjelpe disse barna til å håndtere tilstanden.

3. Hjertehelse

Å vokse med hunder reduserer risikoen for kardiovaskulære sykdommer og forbedrer blodsirkulasjonen, ifølge mer enn én studie og meta gjennomgang fra Harvard Helse. Det ser ut til at barna som tilbringer tid med kjæledyr, er mindre sannsynlig å ha hjerteproblemer.

4. Fedme

Slår ut reduksjonen i fedme gjelder ikke bare for voksne og eldre, men også barn. Faktisk, selv babyer som er utsatt for kjæledyr gjennom sine tidlige år, er mye mindre sannsynlig å bli overvektige, ifølge til noen få studier.

5. Ansvar

Eksperter forklarer i en Washington Post artikkel Hvordan å vedta et kjæledyr i en familie med barn kan lære unge menneskers ansvar, blant andre relaterte fordeler. Fôring og omsorg for et kjæledyr oppfordrer barns verdi på ansvar og empati.

6. Medisinske regninger

Kjæledyr eiere og barna går til leger mindre mens de opprettholder bedre generell helse, ifølge en NY Times artikkel som så på dataene til legebesøk blant kjæledyrseiere og ikke-eiere.

7. Sterke relasjoner

Familier med kjæledyr er sterkere, mer forent, har færre skilsmisser, bedre relasjoner og en økt lykkeprogni, ifølge Meta-gjennomgang av data og vitenskapelig litteratur fra Nasjonalt senter for helseforskning.

8. Kunnskaper forbedringer

I en 2017 studie, Forskere fant at leseferdighet klart forbedrer seg i barn som får kjæledyr fordi de ofte leser til sine hunder og katter. Resultatene viste også hvordan barn utviklet en mer positiv holdning til akademisk læring.

9. Omsorg og empati

Barn med kjæledyr rundt er mer omsorgsfull og empatisk folk enn de uten kjæledyr, som demonstrert a Flere studier. De begynner å utvikle sterke følelser av empati i tidlig barndom og vokse opp for å være mer empatiske voksne også.

10. Kilde til omsorg

I bytte, kjæledyr er sin egen kilde til kjærlighet, næring og omsorg for barna. Studier har vist Hvordan barna opplever disse følelsene bare fra å ha hunder og / eller katter rundt, og disse mentale fordelene er forbundet med de ovennevnte og under nevnte poeng.

11. Bedre foreldre

Barn som vokser opp med kjæledyr, er bedre foreldre og har barn i seg selv, i henhold til analyse av data i Waltham Book of Human-dyreinteraksjon. Dette er for det meste relatert til at barna er mer empatisk, sympatisk og omsorgsfull som følge av kjæledyrseierskap.

12. Impulsivitet og ADHD

Husdyr gjør barna mindre impulsive og lærer dem å være mer gjennomtenkte, ifølge undersøkelser. Av denne grunn, kjæledyr - hunder og katter - kan være spesielt stor hjelp til barn med ADHD.

1. 3. Søsken bond

Husdyr styrker båndet mellom søsken ved å gi dem noe å ta vare på sammen og lære dem viktige livsleksjoner om å jobbe sammen, omsorg for sine søsken på samme måte som de gjør for sine kjæledyr og mer.

14. Mindre stress

Flere studier viser at barn med kjæledyr er langt mindre stresset og engstelig. EN 2016 studie fra Tufts Universitet viste reduksjon av stress og angst i barn av militære familier. En oppfølging 2017 studie Med en større prøvestørrelse på barn i vanlig husstand bekreftet den forrige konklusjonen.

15. Respekt

Å ha et kjæledyr lærer et barn å være mer respektfull mot dyr og mennesker, og vokse opp for å være en mer respektfull voksen som et resultat, ifølge intervjuet eksperter.

16. Emosjonell Velvære

Autistiske og misbrukte barn har forbedret følelsesmessig helse når kjæledyr blir introdusert. Behavioral forskere gjennomførte studier og fant hvordan kjæledyr og terapi hunder spesielt forbedrer helse og lykke til autistiske barn.

17. Mindre aggresjon

Barn med kjæledyr er mindre aggressive og mindre sannsynlig å bli mobber, ifølge eksperter og statistikk fra skolene.

18. Åpent sinn

Folk som har vokst opp med kjæledyr, er statistisk mer tolerante og åpne. Faktisk, Studier funnet at katteiere spesielt er mer følsomme og åpne enn folk uten kjæledyr, og til og med enn eiere av hunder.

19. Bedre kommunikasjon

Å ha et kjæledyr forbedrer barnets samlede kommunikasjonsferdigheter. Noen få studier, om enn kontroversielt, har demonstrert hvordan barn som vokser opp med kjæledyr, utvikler mentale ferdigheter som fordeler deres tilnærming til å kommunisere med andre barn og voksne.

20. Ensomhet

Husdyr gir mye sosialisering til innadvendt barn og forhindrer ensomhet, som det ble funnet i en 2017 studie. Forskere fant at sjenert, stille barn blir mindre innadvendt med hunder rundt.

21. Forbedret sosialisering

Å ha et kjæledyr rundt hjelper også barn til å sosialisere med andre barn i samme alder. Flere studier på saken funnet at kjæledyr bidrar til at autistiske barn spesielt forbedrer sosialiserings- og kommunikasjonsferdighetene.

22. Bedre selvtillit

Studier viser at barn som vokser opp med kjæledyr har færre selvtillitsproblemer. I en av studiene, Barnas selvtillit score forbedret vesentlig etter bare 9 måneder med å ha kjæledyr rundt.

23. Distraksjon

Husdyr er en perfekt distraksjon for svært aktive, ubemannede eller til og med hyperaktive barn. På samme måte hjelper hundene med barn med impulsivitet, det er mye forskning direkte relaterte fordelene med hunder og katter for barn med ADHD og bruk av kjæledyr som distraksjon.

24. Forbedret immunsystem

Forskning viste at å ha et kjæledyr rundt positivt endrer barnas gut mikrobiota og forbedrer immunsystemet. Basert på A nylig 2017 studie, Forskere fant en klar korrelasjon mellom unge barn som var rundt hunder og sterkere immunitet mot ulike sykdommer.

25. Økt lykke

Å ha et kjæledyr gir gode minner og som en kombinasjon av de ovennevnte fordelene, gjør barna lykkeligere. Det er mange grunner Hvorfor hunder og katter er flotte for barn, men forbedrede antall lykke kan være den viktigste.

Nedenfor infografiske lister alle fordelene med barn som vokser opp med kjæledyr, er vi for tiden klar over det som er påvist i statistikk og vitenskapelig forskning. Så lenge foreldre praktiserer Sikkerhetstips for å heve barn og hunder Sammen kan dette partnerskapet føre til at barn vokser opp mye sunnere både mentalt og fysisk blant andre fordeler.

25 Fordeler med barn som vokser opp med kjæledyr [Infographic]

Som denne infografiske? Spre ordet! Del det på nettstedet ditt:

Vennligst inkludere attribution med denne grafikken.

25

Les neste: 21 nyttige ressurser for hundeeiere med barn

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » 25 Fordeler med barn som vokser opp med kjæledyr