8 Morsomme hunder å følge hvis du elsker tunfisk hunden

En brunfarget hund legger ned på en mossy-logg som ser på kameraet

Trenger en god latter? Hodet til Instagram. Det er der du finner endeløst kjæledyr kontoer hvor eiere post videoer og bilder av deres søte og morsomme kjæledyr hele dagen lang. Tunfisk hunden er bare en av kjæledyrkontiene som har steget til berømmelse. Folk over hele verden har blitt forelsket i tunfisk for sitt morsomme, likevel-søte ansikt og hans galte antics. Tunfisk eierne deler alle hans eventyr på Instagram, så hele verden kan se.

Det er så mange andre kontoer der ute som følger i Tunas fotspor. Følg dem slik at du aldri savner et innlegg om disse elskelige valpene. Du vil smile fra øre til øre på kort tid.

01 av 08

Daisy underbit

Så, tror du tunfisk er under bitt er søt? Gode ​​nyheter - denne Internett-berømte Pup, Daisy, har en fantastisk underbit som vi vet at du vil elske like mye. Daisy elsker å frolic og spille hele dagen lang og hennes eiere elsker å vise den på hennes Instagram-side. Ikke bekymre deg, det er også mye koselig sovende innhold, også. Daisy vet virkelig hvordan man skal leve.

Følg Daisy Underbit på Instagram

  • 02 av 08

    Finn og Henry

    Finn og Henry startet først sine opplevelser sammen da Henry vedtok Finn fra en organisasjon som reddet ham og hans familie fra gatene i Puerto Rico. De har vært Bor på veien sammen siden og deres profil viser hvor sterk deres bånd er. Henry deler ikke bare morsomme bilder og videoer av Finn på den vanlige, men han deler også nyttige tips for hundeeiere og for de som velger å leve livet på veien.

    Følg Finn og Henry på Instagram.

  • 03 av 08

    En gylden kalt Kevin

    Hva er ikke å elske om Golden Retrievers? De er søte, goofy og sjarmerende som kan være. Kevin representerer rasen godt. Når du ruller gjennom sin Instagram-konto, finner du tonnevis av bilder og videoer av ham i dumme kostymer, som utfører morsomme triks, og bare å være en generell goofball. Kevin vil stjele hjertet ditt så snart du klikker på siden hans. Du har blitt advart.

    Følg en gylden kalt Kevin på Instagram.

  • 04 av 08

    Kingsley Palmer

    Kingsley`s Short, Stubby Legs stopper ikke ham fra å gjøre hver dag et eventyr. Denne vakre blåen dachshund Elsker å utforske utendørs med sine eiere i Storbritannia. Han forventer gjennom felt og romps langs fantastiske strender. Det er trygt å si at ingenting kan stoppe Kingsley fra å ha en god tid. Hvis du følger sin konto, kan du til og med fange ham vise seg et dumt antrekk mens han eventyr.

    Følg Kingsley på Instagram.

    Fortsett til 5 av 8 nedenfor.
  • 05 av 08

    Dougie The Shih Tzu

    Små hundelskere, gleder seg! Dougie Shih Tzu er her for å få et smil til ansiktet ditt på det daglige. Dougie kommer inn i alle slags usikre situasjoner og hans eiere elsker å dele hva han er på på Internett. Han elsker å lure, så det betyr at du vil se mye snoozing innhold på hans fôr. Men det er definitivt ikke en dårlig ting.

    Følg Dougie Shih Tzu på Instagram.

  • 06 av 08

    Pugdashians

    Pugs virker uanstrengt komisk. Det må være hvorfor det er så mange Pug Instagram-kontoer der ute. Pugdashians er en må-følge pug-konto hvor Sissy, Tilly, Natty, Missy Express selv. De utgjør stadig kameraet og har pug partier. Noen ganger har de hilarious Kostymer, også.

    Følg Pugdashians på Instagram.

  • 07 av 08

    Menswear hunden

    Møt Bodhi. Bodhi er muligens den mest stilige hunden i hele verden. Han har vært omtalt i New York Times, GQ, Time Magazine, CNN og mer. Hans krav til berømmelse er hans fantastiske motefølelse. Hans eiere elsker å kle ham på stilige herreklær-antrekk som han kan vise frem til verden. Hans modellering bilder har selv dukket opp i annonsekampanjer for merker som Asos, Tie Bar, og Brooks Brothers. Berømmelse, stil, sjarm-bodhi har alt. Denne fasjonable Pups Instagram-feed er virkelig enestående.

    Følg menswear hunden på Instagram

  • 08 av 08

    Hunden

    Denne Instagram-profilen inneholder ikke en hund konstant - den har en helt ny en nesten hver dag. Fotografen Elias Weiss Friedman vandrer gatene i New York City, bevæpnet med sitt høykvalitets kamera, og fremhever morsomme og søte valper av alle raser. Hver og hvert innlegg er latterlig (fordi, la oss innse det, de fleste hunder er morsomme). Elias fremhever hunder som ofte ikke har sin egen Instagram-feed og lar dem få sine femten minutter med berømmelse. Han inkluderer alltid en bildetekst som innkapsler hundens personlighet også.

    Følg hunden på Instagram.

  • Del det i det sosiale nettverket:

    Løp
    » » 8 Morsomme hunder å følge hvis du elsker tunfisk hunden