10 Beste hunden loppe behandlinger og forebygginger som fungerer

Beste hunden loppe behandlinger og forebygging

Det er ikke alltid lett å bli kvitt lopper på en hund, Men med fremdriften i alle forskjellige typer kommersielle produkter, får kjæledyrseiere et bedre håndtak på dette. Det er tonnevis av løsninger for å fjerne lopper og hindre dem i å angripe hunden din, så vi plukket den beste hunden loppebehandling og forebygging nedenfor.

Som alltid, en unse av forebygging er verdt et pund av kur, spesielt når det gjelder å fjerne lopper fra en hund. Dette betyr at det beste forsvaret mot hunden lopper er å ikke la dem bosette seg i hundens jakke i utgangspunktet. Hunden loppebeskyttelsesprodukter har faktisk vist seg å fungere veldig bra for dette, og vi nevner noen av dem nedenfor.

Hvis hunden din fikk lopper, så er det andre hunden loppe behandlingsløsninger som vil hjelpe deg å bli kvitt dem, men det vil ta litt tid, og du vil også trenge å behandle huset ditt for lopper, bare i tilfelle de har allerede begynt å spre seg. For flere tips om dette, anbefaler jeg at du ruller helt nedenfor i denne artikkelen, og ser på vår video om hvordan du fjerner lopper på hunder og les den vedlagte artikkelen der på lopper.

I SLEKT: 9 Naturlige hjemmemedisiner for hundens lopper og flått

10 beste hunden loppebehandling og forebygging

Topp Best Dog Flea Treatment and Prevention

1. Hund loppe pulver

Zodiac Flea & Tick Powder30 år siden, loppe pulver var forkant i loppe eradication teknologi. I dag, de anses ikke å være like nær å være den beste hunden loppebehandling. Nyere loppekontrollmedisiner er enklere å bruke, mer effektive og vare lenger.

For en komplett vitenskapsbasert sammenbrudd, er det en god side på hunden loppe og kryss forebyggingsmetoder Med studier på hva som fungerer og hva som ikke kan hindre flått og lopper i hunder.

Uansett er loppepulver fortsatt veldig billige, men det er derfor de får nevnt på listen. Hvis du føler deg tilbøyelig til å gi dem et skudd, kan de brukes til å gi litt lettelse til hunden din i 2-3 dager om gangen.

Zodiac Flea & Tick Powder er en av de bedre kjente loppepulver for hunder som fungerer bra.

Legg merke til at andre loppekampsmetoder som diskuteres senere i denne listen, er effektive for en måned om gangen, så langsiktig gjentatt bruk av loppepulver kan vel ende opp med å bli dyrere enn en engangs påføring av noe som faktisk fungerer.

2. Hunden loppe krage

Bayer Seresto loppe og kryss krageEn loppe krage anses å være et billig og praktisk beste hunden loppe behandling alternativet. Dessverre har du en tendens til å få det du betaler for.

Hunden loppe krage gjør bare en god jobb mot lopper som er nær kragen, så hvis hunden din har en fullverdig angrep, er du bedre å bruke noe annet. Disse krageene kan også være nyttige som en første forebyggende metode, før poochen din selv har et loppeproblem å begynne med.

Bayer Seresto Loppe og Tick Collar har lenge vært en av lederne i denne kategorien.

Husk det loppekrager inneholder noen ganske ekkel gifter. Så lenge kragen forblir på din pooch, er sjansen for at han ikke vil kunne innta dem. Imidlertid kan andre kjæledyr i husstanden enkelt bli utsatt mens du spiller eller grooming.

Noen av dem jobber, og noen av dem gjør det ikke. Det beste du kan gjøre er å se hva andre kunder har å si om noen av de beste hundene loppekrager eller gi det en prøve og avgjøre da (eller begge deler).

3. Loppe sjampo

Vet-Kem Ovitrol Plus Loppe og Tick ShampooFlea shampoos er en annen billig beste hunden loppe behandling våpen i ditt loppekamp arsenal.

I utgangspunktet skyller du hunden din med loppgift, og noen lopper på hunden din vil dø. Enkelt nok, selv om det kan være lettere sagt enn gjort avhengig av hvor lett det er å bade hunden din.

Vet-Kem Ovitrol Plus Loppe og Tick Shampoo har blitt godt vurdert av mange kjæledyrseiere og ser ut til å være veldig effektivt.

Flea shampoos gir ikke noe for å beskytte hunden din mot re-infestation. I en ekte loppangrep vil hele huset gjemme de små buggers, så de kommer tilbake på hunden din på kort tid.

Bruk hunden loppe sjampo for umiddelbar lettelse hvis hunden din er virkelig riddled med tonnevis av lopper. I mellomtiden bruk en av de andre metodene på denne listen for å hindre at loppene kommer tilbake.

4. Frontline Plus

Merial Frontline Plus Loppe og Tick ControlFrontline Plus er den første såkalte spot-on loppekontrollmedisinen. Det kalles spot-on fordi du bruker det på et enkelt sted mellom hundens skulderblad, som ble funnet å ha mest effekt mot lopper.

Spot-on medisiner anses som en av de beste hundens loppebehandlinger som de er langt mer effektive enn de utdaterte loppekranene / pulverene / sjampoene.

Men Merial Frontline Plus Loppe og Tick Control er en av de eldre spot-on-alternativene, og noen hundeeiere hevder at det bare ikke er så bra som det pleide å være. Hvorvidt dette skyldes at lopper har utviklet en immunitet, eller fordi Frontline har endret formelen, er du sannsynligvis bedre med en av de andre spot-on-medisiner senere i denne listen.

5. Capstar

Capstar for hunder tabletterCapstar er som et loppe sjampo bad i en pille. En pille vil drepe 99% av loppene som for tiden bor på hunden din.

Det er det samme resultatet som du får fra å bruke loppe sjampo bad med hunden din, så med mindre du bader hunden din er lettere enn å mate ham en pille, bør du sannsynligvis vurdere Capstar for hunder tabletter det overordnede alternativet. Pillene er også billige.

Dessverre, på samme måte som hunden Flea Shampoos, gir Capstar ikke noe varig gift for hundens lopper, og er definitivt ikke den beste hundens loppebehandling du kan kjøpe.

Men hvis huset ditt er infested, kan du kombinere Capstar med en av de andre metodene på denne listen; Ellers vil loppene dine bli re-infested i løpet av dagen.

6. Sentinel Spectrum

Sentinel SpectrumSentinel Spectrum Pills er i hovedsak det motsatte av Capstar. Dette produktet vil rydde opp kløen forårsaket av lopper, og det vil forhindre loppedaboer fra å vokse på hunden din (dermed stoppe re-infestation).

Problemet med Sentinel Spectrum er at dette produktet ikke dreper voksne lopper som for tiden lever på hunden din, som er naturlig uvanlig for en beste hundleasbehandling. Hver hund eier ønsker å utrydde for tiden å leve lopper.

Derfor er den beste måten å lindre din pooch fra lopper og gi en varig beskyttelse for henne å kombinere sentinelspektrum med noe som vil ha en umiddelbar lindring (noen av produktene nevnt neste vil gjøre kunsten). Dette er en enkel, bevist og effektiv metode.

7. Frontline spray

Frontline loppe og kryss behandling sprayFrontline-sprayen er vanligvis mye mer effektiv enn den allerede nevnte Frontline Plus.

Grunnen Frontline Flea og Tick Behandling Spray Ikke så populær, er imidlertid fordi du må sprøyte hele hunden din med det, noe som er litt mer irriterende enn en spot-on-behandling, men sannsynligvis enklere enn et loppekampobad.

Dessverre er denne frontlinjen spray ganske dyrt. Hvis penger ikke er noe objekt, er frontlinjens spray mulig de mest effektive behandlingene på denne listen, og ganske muligens den beste hundens loppebehandling.

Men hvis kostnaden er et problem, er de resterende elementene på denne listen nesten like gode, og mye billigere.

8. Fordel / Advantix / Advocate

K9 Advantix IILangt en av de beste hunden-loppebehandlingene på denne listen, er en av disse spot-on-kurene laget av samme firma - Bayer.

De bruker alle samme loppgift, men hver har forskjellige flere giftstoffer som behandler andre parasitter (som kvaler eller flått). Hvis du bare bryr deg om lopper, er disse alle i utgangspunktet det samme.

Bayer-produktene er enkle og svært effektive. De er ikke det billigste alternativet på denne listen, men 9 ganger ut av 10 de vil få jobben gjort riktig første gang.

K9 Advantix II er spesielt effektivt mot et bredt spekter av parasitter, så det er et flott alternativ hvis du ikke er helt sikker på hva som spiser hunden din.

9. Revolusjon

Revolusjon Best Dog Flea TreatmentRevolusjon er et konkurrerende hunde loppeprodukt og et flott alternativ til Advantage Multi. Det fungerer også veldig bra på et bredt spekter av critters.

Ærlig talt, å velge revolusjon over en av Bayer-alternativene, kommer ned til merkevare lojalitet. Begge selskapene gjør gode og effektive hundleasbehandlinger.

Det er verdt å merke seg at Bayer`s Advantage Multi vil behandle hundens mange (Demodex), mens revolusjonen ikke vil.

Hva er Puppy Mange? Det er en ekstremt irriterende sykdom, og du kan lese mer om det her og her. Hvis hunden din mister store mengder hår på ansiktet og kanskje andre deler av kroppen, kan du se veterinæren din ASAP.

10. Comfortis og Panoramis / Trifexis

Comfortis og Panoramis / Trifexis Best Dog Flea TreatmentDette beste hunden loppebehandlingsproduktet kommer i piller (begge merkene er produsert av Elanco og bruker samme loppgift).

Comfortis behandler loppene, hele lopper, og ingenting annet enn loppene. Det gir lettelse fra symptomer mens de utrydder voksne lopper og hindrer re-infestation.

Panoramis er nyere enn Comfortis, og behandler en rekke andre bugs. Det gir ikke så mye målrettet symptomavlastning som komfort, skjønt.

Disse to medisiner er de nyeste komerne til loppemeldingen, og har raskt vist seg å være noen av de beste. De kan være litt overveldende for noen hunders mage, skjønt. Se etter oppkast etter administrering av dosen, og gi en annen pille hvis den første kommer tilbake. Tydeligvis, husk å konsultere veterinæren også.

Full guide: Hvordan fjerne lopper fra en hund - alt du må vite


Formidling: Vi kan tjene tilknyttede provisjoner uten kostnad for deg fra linkene på denne siden. Dette påvirket ikke vår vurdering av produkter. Les mer her og finn full avsløring her.

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » 10 Beste hunden loppe behandlinger og forebygginger som fungerer