Hvordan å drepe lopper på hunder

Lopper er en hundes eierens største nemesis. Vi bruker så mye tid og penger som prøver å forhindre en angrep, men disse skadedyrene kommer på våre hunder uansett. Dette er grunnen til at kjæledyrseiere må vite hvordan å drepe lopper på hunder, og hvordan å gjøre det trygt.

Loppinfeksjoner på hunder

Ifølge Center for Disease Control, Det er mer enn 2000 arter av lopper. De gjør det beste i varme, fuktige klima og fôr av blodet av et vertsdyr (hund). I løpet av sin livssyklus endres en loppe fra et egg, til larver, til pupper, og til slutt til en voksen.

Livssyklusen til en loppeEn voksen kvinnelig loppe kan leve i mer enn tre uker og legge 20-30 egg hver dag. Lopper kan også overleve i mer enn 100 dager uten blodmåltid, noe som betyr at de lett kan overleve på tepper, sengetøy, møbler og andre områder som hunden din har hyppigere.

Hvis hunden din har kontraktet lopper, er det en god sjanse for at de har infested ditt hus også. For å si det enkelt, lærer du hvordan du dreper lopper på hunder, krever også at du blir kvitt loppene i ditt hjem. Hvis du ikke gjør det, vil hunden din bli infested med lopper igjen på kort tid.

Kjæledyr eiere må sjekke sine hunder for lopper 2 ganger per uke. Hvis du oppdager angrepet tidlig, vil du kunne kvitte seg med de små skadedyrene som er mye raskere. Hvis du bruker forebyggende tiltak, trenger du aldri å bekymre deg for å bli kvitt en loppeinfeksjon på en hund.

Det beste å gjøre er å konsultere veterinæren om høyre loppeforebyggende for kjæledyret ditt. Det er mange alternativer, og veterinæren din vil kunne styre deg i riktig retning etter å ha evaluert kjæledyret ditt. De Lopper i ditt hjem, Din hunds alder, hans generelle helsetilstand og andre variabler vil avgjøre loppebeskyttelsen som passer for ham.

Hvordan å drepe lopper på hunder

Hvordan å drepe lopper på hunder

Hjem Remedies vs Kommersielle produkter

Når du prøver å drepe lopper, selv om jeg har brukt loppe hjemme rettsmidler Før (og de er effektive i milde tilfeller), er det bevist at kommersielle produkter er mer effektive enn hjemme rettsmidler. Jeg prøver å bruke naturlige behandlinger når det er mulig for våre hunder, men jeg har ennå ikke funnet en effektiv naturlig behandling som dreper lopper på hunder.

Hvis du bruker naturlige rettsmidler for å forhindre en loppeinfeksjon, trenger du ikke å bekymre deg for å bruke kommersielle produkter med sterke kjemikalier for å drepe skadedyrene. Betydning, du kan prøve billige naturlige rettsmidler først for å se om de jobber før de går til kommersielle produkter.

5 typer produkter for å drepe lopper på en hund

De fleste loppebeskyttelsesprodukter vil drepe loppegg, larver og voksne lopper. Det kan være overveldende å velge mellom alle tilgjengelige alternativer, men veterinæren din vil definitivt kunne hjelpe.

Den beste måten å drepe lopper på hunder er med en Tradisjonelt loppebad. Det er mange loppe sjampo tilgjengelig som vil drepe lopper i nesten alle stadier av livet. Noen av disse loppene sjampoene vil også forhindre ytterligere angrep i noen dager eller uker etter badet.

Loppekrager og Aktuelle loppebehandlinger er de to mest brukte produktene for å drepe lopper på hunder. Aktuelle behandlinger og loppekrager ble vist å være nesten 100% garantert å drepe lopper, loppeegg og larver.

Andre alternativer er spiselige loppe piller å drepe lopper og holde dem fra å infisere sitt kjæledyr i fremtiden. Loppe piller er mer praktisk enn krage eller aktuelle loppebehandlinger, og mye lettere å bruke. Alt du trenger å gjøre er å mate dem til din pooch som en godbit. Ulempen er at hunden må konsumere et kjemikalie som, selv om de er trygge, kan ha bivirkninger i sjeldne tilfeller.

Du kan også finne loppsprayer som kan brukes til å drepe lopper på hunden din og rundt hjemmet ditt. Noen eiere velger loppsprayer som det første produktet fordi de kan behandle alle områder i huset, og ikke bare hunden, og hindre fremtidige angrep.

Jeg vet at disse anti-loppementene ikke er et naturlig alternativ, men de er de mest effektive. Bare vær sikker på å konsultere en veterinær eller en groomer, gjør forskning på produktet du velger og produsenten, og bestem deg om det sikreste produktet for hunden din.

Naturlige rettsmidler for å hindre lopper på hunder

Som jeg sa ovenfor, har jeg prøvd en rekke hjemmemedisiner, men jeg vet ikke om noe naturlig middel som er like effektivt å drepe lopper som kommersielle produkter. Det finnes en rekke hjemmets rettsmidler som jeg bruker til hindre lopper, og jeg har funnet dem å være effektive. Men når infestasjonen faktisk skjer, er det sannsynligvis for sent for disse naturlige rettsmidler.

Apple cider eddik og essensielle oljer er de to mest populære hjemmemedisinene for å hindre lopper. Hvis du vil prøve dem som en metode for hvordan du skal drepe lopper på hunder, kan du gi dem et skudd uten å bekymre deg siden de er helt trygge for hunder. Det verste som kan skje er at de vil være ineffektive. Les mer om dette her.

Legge til en teskje eple cider eddik til hundens vann sies å hjelpe avværge lopper. Essensielle oljer kan også hindre lopper fra å hoppe på hunden din. Vanligvis brukes disse oljene i a hjemmelaget loppespray eller Hjemmelaget loppe sjampo.

Ikke legg essensielle oljer direkte på hundens hud eller jakke.

Noen av de vanligste essensielle oljene som brukes til å avstøte lopper, inkluderer lavendel, peppermynte og eukalyptus. Igjen er det ingen vitenskapelig bevis for at disse oljene vil drepe loppegg eller lopper i ethvert stadium av livet.

Les neste: Vetets guide på loppepiller for hunder

Ønsker å dele dette?

Tips om hvordan du dreper lopper på hunder

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » Hvordan å drepe lopper på hunder