Diy hjemmelaget flea trap: en billig og enkel måte å fange lopper hjemme

Hjemmelaget Flea Trap - The DIY GuideSi & # 8216; lopper `og du vil se noen hundemenn cringe. Disse irriterende små parasittene har forårsaket mange hodepine, men ikke fortvilet, det er lett å lage hjemmemedisiner som kan hjelpe deg med å slå de små rascalene, inkludert en god hjemmelaget loppefelle.

Lopper er en trussel gjennom hele året, og angrep kan fortsette i flere måneder hvis du ikke er forsiktig. Tar tiltak så snart som mulig, og ridding ditt hus av dem når du spot lopper vil forhindre kompliserte situasjoner, og du trenger ikke å bruke noen harde plantevernmidler.

En fin måte å felle og drepe lopper i huset ditt er ved å bruke loppefeller. Du finner forskjellige feller på din lokale dyrebutikk som Elektriske loppefeller, Men det er noen påviste metoder du kan prøve i ditt eget hjem, for en brøkdel av prisen, når du bygger din egen trygge hjemmelagde loppefelle.

Før vi kommer til å lage din egen DIY hjemmelaget loppefelle, husk at loppefeller skal brukes sammen med andre loppekontrolltiltak, som loppe sjampo og loppe pulver, å virkelig være effektiv. Loppefeller, kjøpt eller hjemmelaget, vil ikke hjelpe med lopper som allerede er på hunden din - de har all den varme og næring de trenger og vil helt ignorere noen feller.

Se på dette: Hvordan lage hjemmelaget loppespray for hunder (3 oppskrifter)

DIY Hjemmelaget loppefelle

DIY Hjemmelaget loppefelle

Hvordan fange lopper

En av de vanligste, enkleste, billigste og mest effektive hjemmelagde loppematalternativene for å fange lopper i bestemte områder i huset ditt er med vann og oppvasksåpe.

Fyll en grunne tallerken med vann. Du kan bruke en tallerken, Cookie Sheet eller Gummi Lids. Så lenge beholderen har korte sider, som ikke vil fungere som en barriere for hoppende lopper, og har en stor overflate. Tilsett 15-30 ml flytende oppvask såpe til vannet og bland for å dispensere såpe i hele vannet.

Hvorfor såpe? Lopper kan ikke drukne i vanlig vann. De veier ikke nok til å bryte gjennom vannets overflatespenning. Å legge til flytende oppvasksåpe reduserer overflatespenningen, fangst lopper og forårsaker at de synker og drukner.

Sett denne hjemmelagde loppefellen på et sted hvor du allerede har sett lopper. Velg strategiske steder som vil maksimere antall lopper du fanger. For eksempel, hvis hunden din bruker mye tid i sengen, kan du satse på at loppene vil være i sengen og i det omkringliggende området. Plasser den hjemmelagde loppefellen nær sengen.

Andre steder å lete etter lopper og plassere fellen kan være:

  • Nær kjæledyr sengetøy
  • På tepper og tepper
  • I nærheten av mat eller kjæledyrskåler
  • Nær dører
  • Rundt puter og møbler
  • Nær gardiner og gardiner

Du må kanskje sette mer enn en hjemmelaget loppfelle, avhengig av størrelsen på angrepet. Når du legger fellen (e), la den ut hele natten lang. Lopper er mest aktive om natten. Hvis det er mulig, lukk døren til rommet for å holde hunden din borte fra fellen - du vil ikke at han drikker en såpebeleggscocktail.

Beste hjemmelagde loppefelle

Om morgenen, sjekk om du fanget noen lopper. Hvis du gjorde det, kast vannet og skyll parabolen. Forbered din neste felle for neste natt. Du må kanskje gjenta prosessen for et par netter for å bli kvitt mest, om ikke alle, av loppene.

Hvordan tiltrekke seg lopper:

Lopper er tiltrukket av lys og til og med to ganger som tiltrukket av gulgrønt lys. Øke effektiviteten til din hjemmelagde loppefelle ved å plassere en lampe ved siden av fellen og plasser pæren over vannet, slik at lyset skinner på det. Når lopper hopper mot lyset, vil de falle i vannet og drukne.

Legg til et gulgrønt filter på lyset, eller bruk en gulgrønn pære, for ekstra loppekjøring oomph. Du kan kjøpe fargede pærer i de fleste butikker, eller se etter filtre og geler på kameraet eller kunstforsyningsbutikken. De er veldig billige og verdt det for fellen.

For å gjøre hjemmelaget loppfelt feilsikker, kan du legge til ett nivå: en plante. Planter frigjør karbondioksid og lopper som karbondioksid. Dette vil tiltrekke dem enda mer.

Sikkerhet først:

Pass på at lampen ikke er i fare for å bli banket over i vannet. Hvis det er en sjanse for at barn eller kjæledyr kan støte på lampen, kan du vurdere å plassere et te stearinlys i midten av fellen. Dette vil også skape lys og varme som vil tiltrekke seg noen lopper. Pass på at fellen ikke er nær noen vegger, gardiner eller andre brannfarlige gjenstander hvis du bestemmer deg for å bruke et lys.

OPPSKRIFT: Hjemmelaget loppebeskyttelseshundbehandler Oppskrift (video)

Hjemmelaget loppespray

Hjemmelaget loppespray

Det er mulig å bli kvitt lopper med Herbal hjemmelaget loppe spray. Ingrediensene som brukes er kjent for å ha anti-loppegenskaper og kan ødelegge lopper på samme måte som en kjemisk spray ville - uten de skadelige effektene, selvfølgelig.

Kombiner følgende ingredienser:

  • ½ gallon renset vann
  • 1 gallon hvit eddik
  • 16 gram sitronsaft
  • 8 gram hekse hassel essensiell olje

Hell oppløsningen i en sprøyteflaske og spray et liberalt beløp i hele rommet. Hvis du vil øke effektiviteten til urte spray, støvsug eller damp, rengjør teppet før du sprøyter løsningen. Den urte loppe spray vil ikke drepe larver, damp vil!

Et annet alternativ er å drysse fint Jordhavsalt i rommet. Du har kanskje lagt merke til det mye kommersielle loppesprayer og pulver inneholder natrium som en ingrediens. Det er fordi natrium trenger inn i loppeeskallet og dreper det ved å dehydrere det fra innsiden.

Hjemmelaget loppepulver

Du kan også lage din egen hjemmelaget loppepulver som vil trenge inn i loppeskall for full eliminering. Det gode med hjemmelaget loppepulver er at du kan unngå å bruke farlige eller irriterende ingredienser eller plantevernmidler som kan være skadelige for kjæledyr.

For hjemmelaget loppepulver, trenger du:

  • 1/2 kopp tørket rosmarin
  • 1/2 kopp tørket rue
  • 1/2 kopp tørket malurt
  • 1/2 kopp tørket fennikel
  • 1/2 kopp tørket peppermynteblader

Plasser alle ingrediensene i en kaffekvern og slip til en fin pulverformer. Dryss pulveret i hele huset ditt, med fokus på strategiske områder som området rundt hundens seng.

Det er viktig å la noen tørre ingredienser, som salt eller hjemmelaget loppekraft, "hvile" i 48 timer før støvsuging. Du må kanskje gjenta prosessen et par ganger før total utrydding av skadedyrene.

Les også: De 50 beste loppebehandlingene for hunder (som valgt av kjæledyrseiere)

Hold det enkelt

Før og etter å ha brukt hjemmelaget loppfelle, er det noen enkle trinn du kan ta for å hindre ytterligere loppinfeksjoner:

Riktig hundesorgspraksis, og vanlige groomingvaner vil bidra til å stoppe angrepet på sin kilde som kjæledyret ditt er den mest sannsynlige skyldige som gir disse uønskede besøkende inn i huset ditt. Ved hjelp av loppe dråper, mest effektiv loppekrager eller trygg loppe piller, Vask hunden din med loppe sjampo og kammer ham med en loppekam for å bli kvitt noen lopper som kanskje har hoppet på fra utsiden.

Gå ut vakuumet og suge opp noen lopper og larver. Sørg for å komme inn i alle kroker og kroker hvor de kan gjemme seg. Hvis vakuumet ditt har en pose, fjern posen og kast bort umiddelbart på en slik måte at loppene ikke vil kunne komme tilbake til huset ditt, eller på hunden din.

Vask hundens sengetøy, tepper, leker og alt annet som er overskredet med lopper. Bruk den heteste innstillingen på vaskemaskinen og tørketrommelen som lopper og eggene deres vil ikke overleve varmen.

Hvis alt annet feiler, og som en absolutt siste utvei, kan du vurdere å bruke et plantevernmiddel. For lopper er den mest populære en pyretrinbasert plantevernmiddel med en insekt vekst regulator. Før du søker, får du alle ut av huset, legger på beskyttelsesutstyr som hansker, vernebriller, lange ermer og åndedrettsvern og begynner å drysse eller spray insektmiddelet. Pass på å dekke alle overflater. Før du la familien og kjæledyrene tilbake i huset, la støvet slå seg ned. Husk å vakuum etter 48 timer.

Les neste: Den ultimate hunden lopper og flått overlevelsesguide

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » Diy hjemmelaget flea trap: en billig og enkel måte å fange lopper hjemme