Kan hunder få lopper om vinteren?

Hvorfor kan hundene få lopper om vinteren

Parasitter er irriterende og lopper er en av de viktigste mistenkte kjæledyrseiere må håndtere. Sommeren er vanligvis når vi er helt i armer for å kjempe av lopper, men kan hundene få lopper om vinteren også? Det korte svaret er ja - hunder kan få lopper om vinteren hvis de loppene finner hunden din.

Jo lengre svaret går noe som dette: For det meste, lopper trives i høy luftfuktighet, varmtemperaturmiljø. Av denne grunn er lopper oftest funnet i sørlige og kyststater og er mest aktive under sommermånedene.

Varmt og fuktig vær er når hver kjæledyrseier vil møte lopper (og flått) oftest, men kan hunder få lopper om vinteren og hvordan skjer det som skjer?

SE VIDEOEN: Slik fjerner du lopper fra en hund (trinnvis veiledning)

Kan hunder få lopper om vinteren?

Lopper på en hund

Hvordan kommer hundene lopper om vinteren? For å svare på det, må vi først forstå hvordan lopper lever og trives. Det er Fire distinkte livssyklusfaser at en loppe går gjennom: egg, larver, puppene og voksen. Loppe egg er vanligvis lagt på en hunds hud, hvor hunden fungerer som en vert. Disse eggene vil ofte falle av kjæledyret, på teppet, møbler og sengetøy.

Under larvalsyklusen unngår lopper sterkt lys. De beveger seg inn i teppefibre, i gress, smuss, blader, under møbler, eller noe annet sted. Larver foretrekker fuktig, mørke, varme omgivelser. Når loppen er en voksen, blir de tiltrukket av lyset. Vanligvis lever voksne lopper opp til 3 uker og legger rundt 500 egg. I hungersnødsforhold vil loppen tilpasse seg og kan leve på ett blodmåltid i måneden i opptil to måneder.

Lopper er vanligvis ikke i stand til å overleve i temperaturer under 30.2 F grader i mer enn 5 dager på rad, ifølge Michael Dryden, Professor i veterinærparasitologi, Kansas State University. Loppene finner måter å overleve dette, vanligvis ved å feste seg til hunden din, som fungerer som en varmmodig vert.

Hvordan overlever lopper om vinteren da?

Siden hundene er mer sannsynlig å være inne om vinteren, er lopper mer sannsynlig å komme inn i det også. Når loppene er inne, er de i stand til å overleve på ubestemt tid, så lenge de har en vert for å mate av. De fleste av oss holder våre hjem varme om vinteren, noe som gir lopper et fint varmt sted å leve også. Inne i lopper vil ikke dø med mindre de blir behandlet. Når lopper gjør veien i hjemmet ditt, bør både kjæledyret ditt og hjemmemiljøet behandles med loppe tepper sprayer og loppebomber eller andre metoder som Elektriske loppefeller.

For miljøet er det mange butikkhulne rettsmidler tilgjengelig, sammen med Home loppe rettsmidler, som Borax. Det er også kommersielle loppebehandlinger tilgjengelig for hundene dine. Det er behandling tilgjengelig for angrep, og forebyggende behandling tilgjengelig. De vanligste løsningene for å behandle hundlopper om vinteren er:

Det viktigste aspektet av loppebehandling og forebygging er konsistens. Det bør være flere metoder som brukes, og de bør alle brukes flere ganger, selv etter at du tror at infestasjonen er borte. Loppegg kan ta uker å luke, noe som betyr at selv etter behandling kan du ha et annet problem i fremtiden. Når disse eggene lukkes, begynner livssyklusen igjen som kan føre til ytterligere angrep.

Regelmessig, forebyggende behandling vil forhindre at en annen loppangrep skjer når eggene lukkes. Av denne grunn bør loppebehandling implementeres gjennom hele året. Vi har tidligere testet og sammenlignet mange forskjellige loppebehandlinger for hunder (Se på videoanmeldelsen her) for å finne de mest effektive rettsmidler, som inkluderer:

Spot-on loppe behandlinger. Spot-on loppebehandlinger brukes direkte til kjæledyret ditt. Det er en væske, påført på scruffen på hundens nakke, direkte på huden. Hundens hår skal deles. Voksenknårene i de fleste spot-on loppebehandlinger er designet for å eliminere loppene fra hunden din innen 24 timers søknad.

Orale loppebehandlinger. Orale loppebehandlinger administreres av munnen og dreper alle voksne lopper på hunden din. De er bedre kjent som hunden loppe piller og er en av de mest effektive løsningene der ute.

Insekt vekst regulatorer. Oral insekt vekst regulatorer sirkulerer i et dyrs blodstream. Når en loppe biter hunden din med regulatoren, blir den inntatt av loppen og blir sendt videre på eggene, noe som gjør dem ikke i stand til å luke. Dette produktet er tilgjengelig for hunder i tablettform og er gitt med mat en gang i måneden.

Integrert loppekontroll. Denne typen loppekontroll bruker to former for insektmiddel for å målrette de forskjellige stadiene av loppen. Voktverdenen i produktet dreper de voksne lopper du ser på hunden din, og insekt vekst regulatoren for å håndtere eggene som er igjen rundt huset. Dette er en av de mest effektive metodene.

Les også: De 50 beste loppebehandlingene for hunder (som valgt av kjæledyrseiere)

Hunden loppe angrep grafikk

Behandle hjem for lopper om vinteren

Hvis du regelmessig behandler hunden din for lopper med disse behandlingene, bør du ikke ha et problem med lopper i huset ditt, enten om vinteren eller sommeren. Lopper vil hoppe på hunden din som en del av deres livssyklus, så behandlingen vil drepe dem. Det anbefales fortsatt å behandle ditt hjem som et forebyggende tiltak.

Hund lopper vinterHvis du hadde lopper hele vinteren, er det skritt du må ta når været blir varmt igjen. Målet bør være å eliminere lopper fra både ditt hjem og kjæledyret ditt om vinteren. Så, når det blir varm igjen, må du bare behandle utendørs som et forebyggende tiltak.

Så snart det blir vår, spray hele ditt uteområde med en loppebehandlingsløsning. Fortsett å gjøre dette regelmessig, rundt hver 30. dag eller så. Dette vil bidra til å forhindre at en annen loppeangrep finner sted. Lopper kommer alltid utenfor, så dette vil bidra til å løse problemet ved kilden.

Så for å svare på spørsmålet, kan hundene få lopper om vinteren - ja, de kan absolutt. Din hund og hjem gir varme for dem å blomstre. Regelmessig loppebeskyttelse og umiddelbar behandling er den beste måten å holde hjemmet ditt, hunden din og deg selv loppefri. Når du behandler hunden din, er det viktig å fortsette vanlig behandling, selv om du tror at angrepet er borte. Alle områder av ditt hjem, inkludert utenfor områder, bør behandles jevnlig også. Loppegg er vanskelig å legge merke til, og når de lukkes, starter angrepet igjen.

Les neste: Hvordan lage hjemmelaget loppespray for hunder (3 oppskrifter)

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » Kan hunder få lopper om vinteren?