Diatoméjord for loppekontroll

Hund leashed på fortauet kløe seg selv og panting

Lopper er ikke bare et problem for deg og kjæledyrene dine. Loppe biter kan føre til hudproblemer og andre helseproblemer i kjæledyr og mennesker. Når du har funnet deg selv med en loppeinfeksjon, er det vanskelig å eliminere skadedyrene fra ditt hjem. Dette skyldes hovedsakelig loppe livssyklus. Loppene kan forbli sovende i pupastrinnet og er motstandsdyktige mot loppekontrollmetoder til de kommer til voksne lopper.

Loppekontrollprodukter til bruk på katter og hunder kan bidra til å holde loppene av kjæledyrene dine og redusere loppepopulasjonen i miljøet. Imidlertid krever en stor angrep mer oppmerksomhet for å fjerne lopper, larver og puppene fra ditt hjem. Mange vender seg til diatoméjord for å redusere lopper danner sine hjem.

Det er mange miljømessige loppekontrollprodukter på markedet, noe mer effektive enn andre. Noen av disse er sterke kjemikalier som må brukes med forsiktighet. Heldigvis er diatoméjord en naturlig substans som kan bidra til å redusere loppene i hjemmet ditt.

Hva er diatoméjord?

Diatoméjord er et pulverisert stoff laget av en myk sedimentær stein som forekommer naturlig i miljøet. Denne steinen dannes over tid av de fossiliserte rester av en-celled organismer kalt diatomer som naturlig inneholder silika. Døde diatomer forfall og fossiliser over tid, danner sedimentære rockavsetninger i vannkilder. Disse innskuddene kan bli utvunnet og lett gjort til et fint pulver.

Diatomaceous jord består av silika og spor av andre naturlige mineraler. Hver partikkel har mikroskopiske hakkede kanter som kan forårsake irritasjon i visse overflater. Det har også en naturlig tørkingseffekt. Når det er sett under et høyt drevet mikroskop, ser diatoméjordpartikler ut som glass av glass.

Hvordan Diatomaceous Earth jobber på lopper

Lopper og noen andre insekter har eksoskeletoner, som er harde ytre kropper eller skall. Når disse insekter berører diatoméjord, ødelegger de små slipende partiklene sine eksoskeletoner og klamrer seg til kroppene sine, og absorberer fuktigheten fra kroppene deres til de tørker opp og omgår.

Voksne lopper kan begynne å dø så raskt som fire timer etter kontakt med diatoméjord. Partiklene kan også drepe noen lopp larver, men det er ikke effektivt mot loppegg eller pupper.

Advarsel

Det er to viktigste typer diatoméjord tilgjengelig for kjøp: Matkvalitet og Filter karakter. Pass på at du får matkvalitetsskjemaet som filterkvalitets variasjonen ikke er trygt for bruk i hjemmet ditt.

Hvordan bruke diatoméjord til å kontrollere lopper

Diatomaceous Earth er lett å bruke og giftfri for kjæledyr og mennesker. Målet med å bruke diatoméjord for loppekontroll er å minimere lopper i kjæledyrets miljø. Pulveret bør ikke brukes direkte til kjæledyr med mindre du er spesifikt instruert til å gjøre det av veterinæren din. Selv om det ikke er giftig, kan det forårsake tørrhet og irritasjon. For å holde loppene av kjæledyr, bruk et effektivt loppekontrollprodukt utviklet spesielt for arten av kjæledyr.

  1. Hent matkvalitets diatoméjord (i stedet for filterkvalitet, som kan være farlig).
  2. Bruk hansker og en ansiktsmaske for å beskytte deg mot tørkende effekter av diatoméjord.
  3. Stryk en sjenerøs mengde diatoméjord over hele hjemmet ditt, inkludert tepper, tepper, tregulv, rundt baseboards og på polstring.
  4. Diatomaceous Earth kan brukes utendørs, men du må bruke mye mer. Effektene kan ikke vare lenge, avhengig av værforhold.
  5. La diatoméen jorden forbli på plass i ca tre dager.
  6. Vakuum Alle områder grundig tømmer vakuumbeholderen eller posen.
  7. Gjenta trinn ett gjennom fem som nødvendig.

Hvis du fortsetter å se lopper på kjæledyrene dine eller i miljøet, kontakt din veterinær for råd. Du må kanskje sette kjæledyrene på et mer effektivt loppekontrollregime. For alvorlige loppinfeksjoner, må du kanskje ha en profesjonell eksterminator behandle ditt hjem og hage.

Sikkerhetstips

Selv om matkvalitets diatoméjord er trygg for bruk rundt kjæledyr og mennesker, bør det fortsatt brukes med forsiktighet. Unngå å puste i støvet som det kan tørke ut og irritere luftveiene til mennesker og kjæledyr. Det kan også irritere øynene og tørke ut huden. Bruk en maske og hansker når du bruker diatoméjord. Fjern kjæledyr fra området som blir behandlet til alt støvet legger seg.

Betraktninger før bruk av diatoméjord

Diatomaceous Earth er trygt å bruke på kjæledyrsengetøy. Langvarig eksponering kan imidlertid ha en liten tørkeeffekt på kjæledyrets hud. For bedre loppebeskyttelse, vask kjæledyrsengetøy i varmt vann en gang i uken.

Fordi diatoméjord dreper med en mekanisk metode (i stedet for kjemisk), vil lopper ikke bli immun mot den.

Diatomaceous jord må være tørr til jobb. Ikke våt det ned eller bland det med vann for å lage en spray. Vær også oppmerksom på at diatoméjord er mindre effektiv i fuktige miljøer.

Hvis du mistenker at kjæledyret ditt er syk, ring veterinæren din umiddelbart. For helsemessige spørsmål, kontakt alltid veterinæren din, da de har undersøkt kjæledyret ditt, kjenner kjæledyrets helsehistorie, og kan gjøre de beste anbefalingene for kjæledyret ditt.
Artikkel Kilder
Spruce-kjæledyrene bruker bare høykvalitetskilder, inkludert peer-reviewed studier, for å støtte fakta i våre artikler. Les vår redaksjonelle prosess for å lære mer om hvordan vi faktisk sjekker og holder innholdet nøyaktig, pålitelig og pålitelig.
  1. Loppekontroll. Oklahoma State University.

  2. Diatoméjord. National Pesticid Informasjonssenter.

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » Diatoméjord for loppekontroll