3 Beste måter å drepe lopper på hunder

Bekjempelse av lopper er en av de mest frustrerende utfordringene i kjæledyrseierskap. Hvis du ikke dreper dem alle, vil ditt hjem bli infested igjen på kort tid. De beste måter å drepe lopper på hunder inkludere å utrydde parasittene fra ditt hjem også.

Ifølge Center for Disease Control, det er Mer enn 2000 arter av lopper. Disse skadedyrene overlever best i varme og fuktige klima. De er parasitter, noe som betyr at de må mate av blodet til et vertsdyr for å overleve.

Det er viktig at du forstår hvordan lopper lever og reproduserer for å effektivt bli kvitt dem. I løpet av sin livssyklus endres en loppe fra et egg, til larver, til pupper og til slutt til en voksen loppe. En voksen kvinnelig loppe kan leve i mer enn tre uker og legge 20-30 egg hver dag.

Lopper kan også overleve i mer enn 100 dager uten blodmåltid, noe som betyr at de lett kan overleve på tepper, sengetøy, møbler eller andre områder hvor hunden din bruker sin tid. Å bli kvitt en loppeinfeksjon er mer enn bare å lære de beste måtene å drepe lopper på hunder - du må også få dem ut av ditt hjem.

3 beste måter å drepe lopper på hunder

beste måter å drepe lopper på hunderHvis hunden din hadde eller har lopper, er det nesten garantert at disse skadedyrene er rundt ditt hjem også. Selv om du er i stand til å bli kvitt lopper på hunden din, er det lite sannsynlig at du vil være id for de små buggers for lenge. Loppene i tepper, sengetøy og møbeltrekk er fortsatt reproduserende og leter etter en vert. Det er bare et spørsmål om tid før de er tilbake på poochen din.

Du bør sjekke hunden din for lopper Minst to ganger i uken. Tidlig deteksjon er nøkkelen til å bli kvitt lopper raskt og enkelt. Jo før du vet at de er der, desto mindre tid må de flere og infisere kjæledyret ditt.

De beste måtene å drepe lopper på hunder er ved å bruke forebyggende Loppebehandlinger, som vil holde hunden din i å få tak i disse skadedyrene i utgangspunktet. Den vanligste forebyggende Loppeløsninger er krage og piller. Studier har vist at disse er de mest effektive måtene å forhindre og drepe lopper på hunder og katter.

Det er også Naturlige rettsmidler for lopper; Men mens de er mindre skadelige å bruke, er de ikke like effektive som kommersielle produkter. Du kan også kjøpe kommersielle produkter for å drepe loppene i og rundt deg hjemme. Loppbomber, sprøyter og pulver er tilgjengelige for å behandle tepper og møbeltrekk.

støvsuger lopper

Hvordan drepe lopper på en hund

Du må behandle hunden din folen din så snart du ser den første! Enten du finner en loppe på kjæledyret ditt eller se en hopping på stuen din, trenger hunden din et loppebad så snart som mulig.

Du bør alltid ha loppe sjampo på hånden. Gi hunden din et loppebad, og la sjampoen sitte i kappen i minst 10 minutter. Du må gi sjampoen nok tid til å drepe alle loppene før du skyller det ut.

Hvis du ikke er i stand til å bade hunden din, kan du også bruke en hundleas spray som er laget for å bli brukt på kjæledyr. Mange av disse sprayene kan også brukes i ditt hjem og på dine møbler.

Enten du velger en hundlea-sjampo eller spray, følg instruksjonene på emballasjen. Noen produkter må sitte i hundens kappe for en bestemt tid for å være effektiv. Hvis du skyller dem av tidlig, vil loppene sannsynligvis overleve.

Etter at du har badet / sprayet hunden din, bruk en loppe kam for å sikre at ingen av skadedyrene overlevde. Hvis du finner noen lopper, drukner dem i en liten bolle med loppe spray eller en løsning av vann blandet med en liten loppe sjampo.

Fjern lopper fra ditt hjem

Når det gjelder de beste måtene å drepe lopper på hunder, bør du vurdere miljøet som kjæledyret ditt bor i. Det er mange måter å fjerne lopper fra hjemmet ditt, men ingen av dem er effektive nok på egenhånd. Du må behandle kjæledyret ditt og deres hjemmemiljø.

Det beste forsvaret mot lopper i huset er en støvsuger. I motsetning til noen loppebehandlinger, vil et vakuum bli kvitt en loppe i et hvilket som helst stadium av livssyklusen. Etter at du har fullført støvsuging, kast bort innholdet (enten det er en pose eller en beholder) i en utendørs søppelbeholder umiddelbart.

Etter at du har støvsuget hvert rom i huset ditt (selv rommene som hunden din ikke hyppig), går du gjennom hvert rom med en Teppe spray eller loppepulver. Du kan også bruke en loppebombe hvis du velger å, men du må få alle de levende tingene (inkludert planter) ut av ditt hjem før du aktiverer bomben. Du må også være ute av hjemmet ditt i et par timer og gjøre noe omfattende rengjøring når du kommer tilbake.

Les neste: Den ultimate hunden lopper og flått overlevelsesguide

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » 3 Beste måter å drepe lopper på hunder