Hvordan lage hjemmelaget loppe sjampo for hunder

Hvordan lage en hjemmelaget loppe sjampo for hunder

Bading av hunden din er en viktig del av din vanlige hjemmehudgroom-rutine. For å bli kvitt lopper, trenger du en god kvalitet hund sjampo. Mange eiere velger å unngå kommersielle merkevarer og i stedet lage sin egen hjemmelagde loppe sjampo for hunder.

Men gjør hjemmelagde loppe sjampo for hunder fungerer så vel som butikk-kjøpte merker, og hvilke ingredienser går inn i dem? Hvor lett er det å lage din egen hjemmelagde hund loppe sjampo og hva du trenger for det?

Hvordan lage hjemmelaget loppe sjampo for hunderDet er neppe en overraskelse for de fleste av oss hundenes eiere at noen merker av hund sjampo har stoffer i dem som er skadelige og til og med giftige for hunder. Senter for veterinærmedisin (CVM, et datterselskap av FDA, har Utstedte rapporter og advarsler For kjæledyr eiere på giftigheten av noen kjæledyr sjampo merker flere ganger før.

På toppen av det har vi sett flere studier fra U.S. Sentrene for sykdomskontroll (CDC) på sykdommene som er tilknyttet med bruk av visse hundlea sjampo. Hovedproblemet er at stoffene kalles Pyrethrins, som ofte er inkludert i dårlig kvalitet hund loppe sjampo og er farlig for hunder.

For å unngå problemer, må du enten velge en Høy kvalitet testet hund sjampo eller lage din egen hjemmelagde loppe sjampo for hunder.

ALTERNATIV: 5 beste loppepiller for hunder for å beskytte kjæledyret ditt mot parasitter

Hvordan lage en hjemmelaget loppe sjampo for hunder?

Hjemmelaget loppe sjampo for hunder

Det er mange hunderaser som har sensitiv hud og de harde kjemikaliene i butikk kjøpt hund sjampo merker kan irritere det. Du kan finne hundrevis av forskjellige oppskrifter for hjemmelaget loppe sjampo for hunder på internett.

Fra det jeg ser, mange av de hjemmelagde hunden sjampo & # 8220; oppskrifter & # 8221; inkludere ingredienser som ikke vil skade hunden, men de inkluderer også ting som er helt unødvendig.

I SLEKT: 12 helsemessige fordeler med kokosnøttolje for hunder

Her er virkeligheten: Å lage din egen hjemmelagde hundlea sjampo er veldig enkel, og det trenger svært få ingredienser. Det er ikke nødvendig å inkludere noen av de galne ingrediensene visse & # 8220; Oppskrifter & # 8221; foreslå, siden det ikke er noen bevis, hjelper de ingrediensene på noen måte.

Hjemmelaget hund sjampo takeawaySå hvordan lager du en?

Den minste kompliserte måten å lage din egen hjemmelagde loppe sjampo for hunder er ved å bruke en klar antibakteriell såpe og hvit destillert eddik. Alt du trenger å gjøre er å blande dette i like deler og bruke det til å rengjøre kjæledyret ditt. Gjort!

Du kan få en stor krukke med billigste antibakterielle suppe og eddik, og bruk de i flere år for å vaske kjæledyret ditt. Denne merket av antibakteriell suppe fungerer bra og er svært kostnadseffektiv. For hvit destillert eddik er min favorittmerke denne. Begge vil vare deg i årevis.

Noen hjemmelagde hund sjampo oppskrifter jeg har sett på nettet før også kaller oppvask såpe eller glyserin å bli lagt til, men de er ikke nødvendige i det hele tatt. Du kan legge dem til, men det er bare en unødvendig utgift.

I SLEKT: Hvorfor bruke menneskelig sjampo på hunder er farlig

Fordeler med hjemmelaget hund sjampo for lopperDu kan også lage din egen hjemmelagde bar såper for hunder som vanligvis inkluderer noen av disse ingrediensene:

  • Oliven olje
  • Kokosolje
  • Castor Oil
  • Jojoba olje
  • Shea smør
  • Kakao smør
  • Melk
  • Bivoks
  • Lut

Hvis du foretrekker en hjemmelaget loppe sjampo for hunder som lukter bedre enn bare ren såpe og eddik, kan du også legge til essensielle oljer eller butters for å forbedre lukten. Lavendel og kamille er vanlige dufter, men du kan legge til noen duft som du liker. Jeg tidligere brukt denne merket av essensielle oljer, men jeg har ikke brukt det på lenge.

Ifølge artikkelen du ser nedenfor, kan visse essensielle oljer brukes til å behandle vanlige hundens hudforhold også. Kamille er antiinflammatorisk og lavendel er beroligende for hunder med irritert hud, så de har lagt til fordeler i tillegg til å forbedre lukten.

I SLEKT: 9 grunner til å bruke essensielle oljer for hunder

På samme måte, hvis kjæledyret ditt har sensitiv hud, kan du også lage en hjemmelaget havremelsjampo for hunder som vil bidra til å berolige tørrhet og kløe. Disse hjemmelagde sjampooppskrifter kalles vanligvis for havremel, natron og vann. Igjen, veldig enkelt og lett å lage. Du kan legge til essensielle oljer eller butters til disse sjampoene også.

Mange hundeeiere som lager sin egen hjemmelagde loppe sjampo for hunder, elsker også å legge til peppermynte ekstrakt til oppskriften. Det ser ut til at lopper ikke liker lukten av lavendel eller peppermynte, så de begge jobber godt for å holde dem unna. Denne merket av peppermynte ekstrakt synes å være veldig populær blant kjæledyrseiere, men jeg har aldri brukt det selv.

Eddik og oppvaskvaske i hjemmelaget loppe sjampo for hunder kan være gode til å kjøre bort lopper, men jeg har ikke sett noe bevis på det. Andre kjæledyr eiere fortalte meg at å bruke disse ingrediensene hjalp deres hundens loppe tilfelle. Det er anekdotisk, så ta det med et saltkorn.

Anbefalt: 5 beste loppekrager for hunder for å hindre lopper og flått

Ta hjemmelding

Ingredienser av hjemmelaget hund loppe sjampoPå samme måte som å lage din egen hjemmelaget hundemat eller Hjemmelaget hund leker, Når du gjør dette selv, vet du nøyaktig hva som er i produktet som hunden din bruker.

Kombinere ingredienser for å skape din egen hjemmelagde loppe sjampo for hunder er uten tvil den beste måten hvis hundens helse er bekymret, så vel som kostnaden som går inn i den.

Hvis du har noen ekstra dollar å spare, trenger du ikke å gå gjennom bryet. Det er rikelig med høy kvalitet sjampo for hunder som er helt trygge å bruke, men de koster litt ekstra.

I SLEKT: Hvordan bygge et hundhus - 5 DIY ekspert tips

Hundeeiere som lager sin egen trygge, naturlige og sunne hjemmelagde loppesjampo for hunder, elsker vanligvis ideen om noe og er hjemmelaget.& # 8221; Disse eierne, selv inkludert, er ofte de som skal ta på seg andre DIY-prosjekter, og lage sin egen hjemmelagde mat, senger, hus, leker og andre gjenstander for hunder.

For flere tips og råd om å lage din egen hund sjampo, spør din kjæledyr groomer eller til og med din veterinær. De fleste hundeksperter er veldig klar over toksinene i visse hundprodukter, og vil vanligvis ha noen gode ideer om hvordan du kan gjøre det beste valget for poochen din.

Les også: De 50 beste loppebehandlingene for hunder (som valgt av kjæledyrseiere)

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » Hvordan lage hjemmelaget loppe sjampo for hunder