Diy dog shampoos: 3 hjemmelaget shampoo oppskrifter for din pooch!

DIY-DOG-SHAMPOO

Canine Shampoos kan være dyrt - Spesielt for de med hunder som elsker å bli skitne!

Men heldigvis, Det er en rekke måter eiere kan gjøre DIY Dog Shampoos hjemme. Dette vil ikke bare tillate deg å spare noen få dollar, men det vil også gi deg sjansen til å skreddersy sjampoen for å passe til hundens spesifikke behov.

Vi diskuterer noen av de beste DIY shampoo-oppskriftene vi kunne finne nedenfor, så vel som en oppskrift på en super enkel DIY loppe spray.

hund såpe

1. Hjemmelaget bar såpe fra DIY naturlig

Dette er ikke så så teatralsk, grafisk eller farlig som kampklubbens måte å gjøre såpe på, men dette prosjektet har en ting til felles med flick: Du må være forsiktig når du blander noen av ingrediensene i denne formelen.

Mer om dette senere.

Begynn å gjøre denne såpen for stedet ved å montere de nødvendige ingrediensene. Dette inkluderer:

  • Destillert vann
  • Lut
  • Oliven olje
  • Kokosolje
  • En annen olje (DIY naturlig anbefaler en laget av like deler saflorolje og solsikkeolje)

Du trenger også noen mugg. Åpenbart, det spiller ingen rolle hvilke såpeformer du bruker. Men gitt at du gjør såpe for hunden din, føler vi at disse er spesielt hensiktsmessige.

Lye er kjemikaliet som du trenger Bruk med omhu.

Det er en veldig kaustisk alkali som kan forårsake alvorlig brenner, den reagerer voldsomt med mange andre kjemikalier, og det er Giftig ved inntaket.

Vi vil sterkt anbefale leserne sjekke ut Retningslinjer for håndtering av lye trygt Før du går videre.

Begynn med å blande laken inn med destillert vann (gjør det sakte og forsiktig). Deretter blander du alle oljene sammen. Tilsett løytvannsblandingen og hold på omrøring. Ifølge DIY Natural`s Guide kan du varme opp blandingen hvis temperaturen faller under 100 grader Fahrenheit.

Deretter legger fase to: tilsett ricinusoljen, sitronsaft og sitrongrass, sedertre og eukalyptusoljer. Hell den resulterende blandingen i formen du vil bruke og la dem sette inn. Det er det!

Bare hold øye med poochen din til sørg for at hunden din ikke spiser såpens bar - Med alle disse fantastiske luktende ingrediensene, kan aromaen virke veldig velsmakende for hunden din!

2. Dyp rengjøring sjampo fra petcarerx

Dette er en ganske rett fremover sjampo som krever ikke mange ingredienser, og det tar heller ikke mye tid å gjøre. Begynn med å bare montere alle de tingene du trenger:

  • 2 kopper eple cider eddik
  • 2 kopper mild oppvasksåpe
  • 4 kopper vann
  • 4 gram vegetabilsk glycerin

Petcarerx anbefaler å prøve å bruke en oppvaskmiddel med en pH på mellom 7 og 8. Nettstedet anbefaler også å unngå såper med sterke dufter eller unødvendige tilsetningsstoffer.

Start med å blande eplecider eddik og oppvask såpe i en beholder. Så bland i de fire koppene vann, og til slutt, glycerin. Rist godt for å sikre at alt er blandet opp, og gjør det igjen når du gjør deg klar til å bruke sjampoen på poochen din.

Havral sjampo for hunder

3. Sjampo for tørr og kløende hud fra AKC

Ikke alle pooches er like: Mange lider av kløende eller tørr hud, som kan gjøre dem elendige. Det er en rekke kommersielle Shampoos designet for å bidra til å berolige sensitiv hud, men du kan også lage en på egen hånd.

Det er også lurt å snakke med veterinæren din om problemet, da kløende hud kan være et symptom på et underliggende helseproblem. Du kan også ønske å revurdere hundens mat og bytte til en kan bidra til å fukte huden sin.

De fleste DIY Shampoos designet for å behandle kløende hudbruk samme grunnleggende ingrediens: havregryn. Og dette er ikke noe unntak.

Du trenger bare tre ting for å piske opp denne kløe-beroligende sjampoen til skape et avslappende havremelbad for din pooch:

  • 1 kopp ukokt havremel
  • 1/2 kopp natron
  • 1 quart av varmt vann

Begynn med å slipe havregryn i en kaffekvern eller matprosessor. Stopp når den er nådd konsistensen av mel. Legg til bakken havregryn, natron og vann i en stor bolle, bland den opp, og du er klar til å rocke.

Det er ofte en god ide å la havregrynbaserte sjampo sitte på hunden din i flere minutter før han skyller ham av.

4. Hjemmelaget loppespray fra granen

Dette er virkelig mer av en loppespray enn en sjampo, men vi inkluderer det fordi det kan være nyttig for noen eiere.

Hjemmelaget loppebehandlinger er sjelden like effektive som høykvalitets kommersielle alternativer. derimot, de kan være tilstrekkelig for noen tilfeller. For eksempel, hvis du bor i et kaldt klima og bare har en enkelt hund, kan et DIY-alternativ være effektivt nok til å holde lopper i sjakk.

Og hvis du skal bruke en DIY loppebehandling, kan du også bruke den enkleste til å gjøre. Denne, som kommer til høflighet av Granen, absolutt passer regningen.

Ingrediensene for denne loppe spray er latterlig enkelt:

  • Pott av vann
  • Sitron
  • Beholder for å blande dem i
  • Sprayflaske

Granen anbefaler at du begynner med å koke vannet. Skjær sitronen opp mens du venter. Deretter fjerner du vannet fra varmen, kast den skivede sitronen inn i den, og la det stå over natten. Neste morgen kan du helle blandingen i flasken, så den er klar til bruk.

Sitronekstrakter hjelper til med å avstøte lopper takket være tilstedeværelsen av en kjemisk kalt D-Limonen. Det er faktisk tilstede i de fleste sitrusfrukter, så du kan sannsynligvis bruke limes i stedet for sitroner hvis du vil.

Vi håper at du finner en av disse oppskriftene fungerer bra for din pooch!

Sørg for å dele noen av dine egne DIY Dog Shampoo-oppskrifter i kommentarseksjonen, og gi oss beskjed om andre hundeservakter du kan dele.

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » Diy dog shampoos: 3 hjemmelaget shampoo oppskrifter for din pooch!