Gjennomgang: eco dog care pet shampoo og freshening spray

Det er sant at grooming hunden din hjemme kan Spar deg mye tid og penger. Ingen flere avtaler på groomer og ikke flere profesjonelle priser!

Selvfølgelig trenger noen hunder fortsatt profesjonell grooming fra tid til annen, men du kan holde tritt med mellomvesenet hjemme med trygge og sunne groomingprodukter som denne hunden sjampo og freshening spray fra øko hundesorg.

Ikke alle grooming produkter er de samme. Mange kjæledyrforeldre tror at de fleste hundesjampoer er de samme, men de er veldig gale. Som et annet produkt du kjøper for kjæledyret ditt, må du sørge for at du velger klokt når det gjelder hjemmepleieforsyninger.

Noen Dog Shampoos er laget med sterke kjemikalier, giftstoffer og andre dårlig kvalitet ingredienser. De kan gjøre hundens hud tørr, kjedelig kappen hans eller til og med forårsake en alvorlig reaksjon. Det er best å lete etter naturlige produkter som vil være milde på hundens hud og fremme jakkehelsen også.

Eco Dog Care Pet Shampoo og Freshening Spray Review

Jeg var fornøyd med begge disse produktene fra Eco Dog Care. Vårt sjokoladelaboratorium, som stjerner i min videoanmeldelse, har tørr hud, og verken sjampoen eller den friske sprøyten irritert huden hennes. Sjampoen gjorde en god jobb å rense kappen hennes, men jeg la ikke merke til noen forbedring i hennes hudtilstand etter å ha brukt det.

Selskapet gir ingen krav om at deres bare rene sjampo er gunstig for tørr hud skjønt - jeg trodde det var verdt å nevne hvis kjæledyret ditt har tørr hud også.

Eco Dog Care Pet Shampoo og Freshening Spray Review

Bare rengjør sjampo

En av de vanligste misforståelsene om sjampo er at jo mer det slettes jo bedre det renser. Boblene har absolutt ingenting å gjøre med rengjøringskraften til en sjampo eller såpe. Eco Dog Care Products er laget uten fosfater, sulfater, ftalater og parabener. Disse harde kjemikaliene er det som gjør tradisjonelle kjæledyrskampoer, har en rik skum.

I SLEKT: The Best Dog Shampoo Review

Jeg savnet ikke skummen i det hele tatt. Jeg vil innrømme at jeg var en av de kjæledyrseierne som trodde en rik lather betydde en bedre ren. Jeg har nettopp lagt litt mer vann for å gjøre det lettere å jobbe sjampoen i Saddie`s Coat. Det er verdt det lite ekstra stresset å vite det sjampoen Jeg bruker er trygt for henne.

Eco Dog Care Pet Shampoo og Freshening Spray Review

Eco Dog Care Simply Clean Shampoo ble opprettet ved hjelp av en plantebasert rensemiddel som er pH balansert for hunder. At rensemiddel er infundert med essensielle oljer citrongras, peppermynte, lavendel, myrrh, bergamot og ylang-ylang. Disse essensielle oljene bidrar til å rense, berolige og fukte hundens frakk.

En av de tingene jeg alltid ser etter når du kjøper sjampo, er kompatibilitet med Loppebehandlinger. Vi bruker en aktuell behandling for våre hunder, så jeg bruker ikke en hund sjampo som vil vaske den av. Bare rent fra Eco Dog Care er ikke bare kompatibel med loppebehandlinger, men noen av de essensielle oljene som den er laget med, er naturlig loppe og kryssmessige repellants.

Jeg var fornøyd med lukten av denne sjampoen. Noen hundesjampoer har en sterk duft som vanilje eller lavendel. Bedrifter bruker kunstige ingredienser til å gjøre disse duftene veldig sterke. Det er for sterkt for min smak. Bare rent, etterlater en fin urte-aroma som ikke er overveldende.

En 16 oz. flaske med rett og slett rent er $ 17.95 på selskapets nettside.

Bare frisk spray

For å holde hunden din luktende frisk mellom bad, kan du prøve Eco Dog Care, bare frisk spray. Dette produktet har også en ren, urte duft. Basil, Bergamot, Sage, Red Thyme, Vanilje og Ylang-Ylang brukes til å legge til duft til denne sprayen.

Eco Dog Care Pet Shampoo og Freshening Spray Review

Det er også infundert med aloe vera og avokado for å forbedre skinnen og mykheten til hundens frakk. Dette bør også gjøre børste ut tangles mye enklere. Jeg har ikke hunder med langt hår, så jeg er ikke sikker på at det er effektivt på tangles, men det gjorde definitivt Saddie`s Coat Shinier og mye jevnere.

I SLEKT: Søndagens tilbakekalling: Naturlig hjemme rettsmidler for lopper og flått

Jeg brukte Peppermynt og Citrongras for å lage en hjemmelaget loppe og kryss repellant spray for hundene mine i fjor, og det fungerte bra! Siden jeg bor i Maine, bekymrer vi oss ikke mye om flått om vinteren, men det er mange av dem rundt om sommeren. Min hjemmelagde spray holdt flippene bort hele året, så jeg var glad for å se at dette produktet bruker de samme to essensielle oljene til naturlig avstøtende skadedyr.

Eco Dog Care legger også til Cedar og Geranium som naturlig loppe og kryss repellents. Vi bruker også en aktuell behandling på våre hunder. Det er helt naturlig og vår Vet fortalte oss Vi bør øke effektiviteten med en helt naturlig spray hvis vi går for en tur eller camping. Jeg liker at denne freshening spray inkorporerer den naturlige behandlingen som jeg allerede brukte og legger til flere fordeler, som en skinnende og sunn frakk, også.

En 8 oz. flaske simpy frisk er $ 14.95 på selskapets nettside.

Eco Dog Care Pet Shampoo og Freshening Spray Review

Sammendrag av Eco Dog Care Pet Shampoo og Freshening Spray Review

Fordeler: Disse produktene:

  • er helt naturlige
  • avstøtende lopper, flått og andre skadedyr
  • Bare rent fungerer dypt ned for å rengjøre kjæledyrets hud helt
  • Bare friske vanligvis naturlige dufter for å holde hunden din luktende bra mellom badene

ULEMPER: Både hund sjampo og freshening spray er litt dyrere enn andre grooming produkter, men de er helt naturlige og mye tryggere og sunnere for hunden din. Sjampoen er ikke konstruert for hundens følsom hud, tørr hud eller hudallergi.

Fordi det er helt naturlig, bør det ikke irritere kjæledyrets hud, men du vil kanskje prøve en av de mindre stedene "8220; Starter Kit & # 8221; som kommer med en 4 oz. flaske av hvert produkt bare for å sikre at hunden din ikke vil ha noen negativ reaksjon på begge produkt.


Nå er det din tur

Har du brukt Eco Dog Care Pet Shampoo og freshening spray allerede? Har du suksess med det, eller har det mislyktes? Du er velkommen til å la din egen anmeldelse og vurdering for Eco Dog Care Pet Shampoo og Freshening Spray nedenfor og gi oss beskjed om hva du synes!


Formidling: Vi kan tjene tilknyttede provisjoner uten kostnad for deg fra linkene på denne siden. Dette påvirket ikke vår vurdering av produkter. Les mer her og finn full avsløring her.

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » Gjennomgang: eco dog care pet shampoo og freshening spray