Viktigste skritt for å hindre lopper på hunder

Lopper er ikke bare en plage for hunder og deres eiere, de utgjør også et betydelig helseproblem. Loppene har et bredt spekter av sykdommer som er farlige for både hunder og deres eiere, hvorav noen kan være dødelige! Lære om Forhindre lopper på hunder er nødvendig for alle kjæledyrseier.

Ta det fra noen med erfaring - det er mye lettere å forhindre lopper fra å komme på hunden din enn det er å bli kvitt de små buggers når de har infested kjæledyret ditt. En angrep av lopper på en hund kan føre til sekundære hudinfeksjoner, båndorm, loppe allergi dermatitt eller til og med anemi.

Foto av en hund loppe
Dette er den mistenkte i spørsmålet.

Det er mange forskjellige typer loppebutorgativene å velge mellom, inkludert aktuelle loppebehandlinger, muntlig hund loppepiller, sprayer, hunden loppe krage og pulverbehandlinger. Før du bestemmer deg for en metode for å hindre lopper på hunder, må du snakke med veterinæren din.

Ikke alle hunde loppebutorgene er opprettet likt, og veterinæren din vil kunne forklare fordeler og ulemper ved hvert av alternativene dine.

Noen loppebehandlinger er ikke trygge, men i motsetning til popular tro, har tonnevis av klinisk testing vist at orale loppebehandlinger er sikreste og mest effektive. Det er viktig å finne en loppeforebyggende som fungerer, men du vil ikke ofre hundens helse og velvære i prosessen, så husk å gjøre forskningen og velge gode alternativer.

Les også: De 50 beste loppebehandlingene for hunder (som valgt av kjæledyrseiere)

Viktige trinn for å hindre lopper på hunder

For mer informasjon om vanlige loppebeskyttelsesmidler og hvordan å bli kvitt lopper på hunder, sjekk ut Denne omfattende oppskrivningen og videoguiden nedenfor som vi har opprettet.

Bruk av aktuelle forebyggende medisiner på hunder

Påfør en aktuell loppe og kryss forebyggende mellom hundens skulderblad. Sørg for å bruke aktuelt loppe- og kryssbehandlinger minst 24 timer før du tar hunden din til et område der han kan komme i kontakt med lopper.

Ikke rør det området der du brukte den aktuelle forebyggende, da den forblir våt og "fettete" i ganske lengre tid. Berøring av hunden din vil overføre forebyggende til hendene, og det er et giftig stoff.

Overvåk hunden din for tegn på allergisk reaksjon eller nød som muligens kan skyldes mange hund loppe medisiner, spesielt hvis dette er første gang han har blitt utsatt for det. Symptomer på en reaksjon på aktuell loppemedisin kan omfatte:

  • utslettViktigste skritt for å hindre lopper på hunder
  • kløe
  • Overdreven salivating
  • diaré
  • oppkast
  • anfall
  • tremor
  • utslett
  • sløvhet
  • depresjon
  • opphovning
  • nektet av mat eller drikke

Gjenta den aktuelle loppe og kryss forebyggende på et vanlig intervall - dette er vanligvis hver 30. dag, men hver forebyggende medisinering er forskjellig. Pass på å følge instruksjonene på pakken.

I SLEKT: 15 Billige måter å forhindre vanligste helseproblemer hos hunder

Forhindre lopper på hunder

Bruke oral forebyggende medisiner for hunder

Hvis du velger å bruke en oral forebyggende medisin, som for eksempel Hundle loppe piller, Pass på det Rådfør deg med din veterinær eller få resept for de. Du må gi kjæledyret riktig dosering i henhold til instruksjonene på emballasjen.

Overvåk ham for eventuelle bivirkninger fra oral forebyggende hvis dette er første gang han har tatt den. Symptomer på en reaksjon på oral loppemedisin kan omfatte:

  • Overdreven salivating
  • oppkast
  • diaré
  • anfall
  • tremor
  • depresjon
  • sløvhet
  • Nektelse av mat og drikke

Administrer oral medisinering som angitt av hundens veterinær. Sørg for å jobbe med en profesjonell når du bruker denne typen behandling for å hindre lopper på hunder. Hvis ikke gitt riktig, kan disse medisinene forårsake alvorlige helseproblemer. En overdose kan til og med resultere i døden.

Naturlig alternativ: Hvordan lage hjemmelaget loppe sjampo for hunder

Forhindre lopper på hunder

Hund loppebilde sjampo

Velg en Pet loppe forebygging sjampo det er best for hunden din. Avhengig av hans behov kan dette være en urte og all naturlig sjampo løsning, eller det kan være en sterkere medisinsk sjampo.

Sett hunden din i badekaret og våt pelsen hans grundig med varmt vann. Ta en dukke av loppebeskyttelseshampen i håndflaten din og bruk den på hundens frakk. Begynn på ryggen og bruk fingrene til å jobbe sjampoen opp til en god skum.

Fortsett å jobbe Flea Prevention Shampoo opp til en god skum mens du sprer den gjennom hundens frakk. La sjampoen sitte i kappen hans så lenge instruksjonene på flasken spesifiserer. Dette vil tillate sjampoen å effektivt jobbe med å forebygge lopper på hunder.

Skyll Fidos kappe grundig med varmt vann. Pass på at du bruker fingrene til å skrubbe på kappen, og fjern eventuell gjenværende sjampo. Bruk en Håndkle for å tørke din pooch. Når hunden din er tørr, sørg for å sette håndkleet rett inn i vasken.

Overvåk ham for tegn på irritasjon. Irritasjon fra Flea Prevention Shampoo er generelt begrenset til hudirritasjon som kløe, rødhet, elveblest eller gråt. Gjenta applikasjonen av loppebeskyttelseshampen så ofte som angitt på den spesifikke merkevaren. Mange sjampo krever applikasjon hver annen uke.

Beslektet Video Guide: Hvordan bade en hund 101

Bruker hunden loppebilder krage

Mål hundens nakke for å bestemme riktig størrelse på loppebeskyttelsesprog. Kjøp en krage fra din lokale Pet Supply Store eller fra veterinærklinikken din. Bare vær sikker på å gjøre din undersøkelse før du velger en krage.

Du må velge en krage som vil være både trygt og effektivt å forebygge lopper på hunder. Les opp på ingrediensene som brukes til å gjøre kragen og se på vurderinger fra andre kjæledyrseiere. Du vil ikke Kjøp en loppekrage som er kjent for å gi hundens utslett eller irritere huden.

Hvordan sette på en hund loppe krage
En perfekt passform av en hund loppe krage.

Passer forsiktig kragen rundt hundens nakke, og sørg for at det ikke er for stramt eller for løs. Du bør kunne glide to fingre mellom kragen og hundens nakke, som du ser på bildet.

Sørg for å vaske hendene grundig med såpe og varmt vann etter å ha rørt loppebanen. Disse kragene inneholder konsentrerte ingredienser som kan være skadelige hvis de er inntatt.

Overvåk kjæledyret ditt for eventuelle reaksjoner på hans loppeforebyggende krage hvis dette er første gang han har på seg en eller første gang iført et bestemt merke. Reaksjoner på Flea Prevention Collars ligner de andre loppebeskyttelsesreaksjoner, men som sjampo, har de en tendens til å være mer dermatologiske.

Overvåke kragen når valpen din bærer den for å sikre at den ikke blir for løs. En løs krage kan gå tapt eller kan tygges på av hunden og resultere i alvorlig sykdom. Husk å endre loppekraven så regelmessig som foreslått av produsenten for å sikre at den fortsetter å jobbe for å forebygge lopper på hunder.

Beslektet vurdering: Amber Crown Natural Loppe og Tick Collars for Dogs

Forhindre lopper på hunder

Naturlige og homøopatiske hundleasebutikker

Snakk med veterinæren din om sikkerheten og effekten av naturlig eller homøopatisk loppe forebyggende som du vurderer. Ikke alle naturlige og homøopatiske behandlinger er like ufarlige som de er påstått å være, så det er viktig å få en utdannet veterinær til å veie inn.

Med klaring fra veterinæren din, bruk den naturlige eller homøopatiske loppebutten som angitt. Overvåk kjæledyret ditt for noen tegn på en allergisk reaksjon. Bare fordi noe er "naturlig" betyr ikke at det ikke kan forårsake en allergisk reaksjon for hunden din - tenk på folk som har matallergi!

Overvåk hunden din for bevis for lopper gjennom din bruk av naturlige og homøopatiske loppebeskyttelsesmetoder. Disse typer forebyggende stoffer har en tendens til ikke å være så potente som andre forebyggingsmetoder, så det er viktig å se nærmere på noe bevis på en loppeinfeksjon.

Forhindre lopper på en hundGjenta den naturlige og homøopatiske loppebeskyttelsen som angitt. Dette kan være så ofte som daglig eller så sjelden som månedlig, det avhenger egentlig av hvilken type forebyggende som du bruker.

Og ikke glem ..

Hunden loppebutorgativene er ikke 100% sviktende.

Hva betyr dette for deg? Selv om du er årvåken i anvendelsen av loppebutorg, kan hunden din fortsatt kontrakt lopper. Dette skjer ikke ofte, men hvis det skjer, er det viktig å fange en angrep tidlig, slik at du kan forhindre at det blir for mye av et problem. Sørg for å bli kvitt noen lopper i ditt hjem også, noe som lett kan gjøres med Teppe loppe sprayer eller loppe pulver.

Du bør prøve å kjøre en loppekam over hunden din for å sjekke om noen tegn på lopper eller loppe smuss regelmessig. Du bør gjøre dette en gang i uken, da den ikke bare vil identifisere lopper, men det vil også hjelpe deg med å identifisere andre parasitter eller vekst på hundens hud.

Les neste: 9 Naturlige hjemmemedisiner for hundens lopper og flått

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » Viktigste skritt for å hindre lopper på hunder