Hjemmelaget loppebeskyttelseshundbehandler oppskrift

Loppene kan være en forferdelig gener for kjæledyret ditt, og de kan også overføre en rekke alvorlige sykdommer. Din pooch kan bli infested med lopper etter å ha kontakt med et annet dyr som har dem. Hun kunne også plukke dem opp fra miljøet rundt her. Disse Hjemmelaget loppebeskyttelseshundbehandler kan bidra til å holde disse irriterende skadedyrene av hundens følgesvenn.

Loppene har ekstremt sterke bakben, noe som betyr at de kan hoppe oppover 5 inches vertikalt og 8 tommer horisontalt! Lopper er parasitter, noe som betyr at de trenger å leve av en vert for å overleve. Når lopper er på hunden din, vil de bite henne og suge hennes blod for næringsstoffer.

Hjemmelaget loppebeskyttelseshundbehandlerDet beste tilfelle scenariet er at disse bittene bare vil føre til at hunden din er litt kløe og ubehag. Det verste fallet er at hunden din kan være allergisk mot loppebitt, noe som kan føre til betennelse, hårtap eller sekundære hudinfeksjoner.

Forhindre lopper er ganske enkelt, da det er så mange forskjellige alternativer å velge mellom. Fra loppekrager til sprayer og aktuelle behandlinger for forebyggende sjampo, er det en forebyggingsmetode som vil tilfredsstille dine behov og budsjett. Ulempen er at de fleste av disse tiltakene inneholder farlige giftige kjemikalier som kan gjøre hunden din syk, forårsake enda mer hudirritasjon enn loppene selv, eller til og med føre til visse typer kreftformer.

Heldigvis er det noen helt naturlige forebyggende tiltak som vi kan ta for å holde lopper av våre hunder. Disse hjemmelagde loppebeskyttelseshundens godbiter er en fin måte å stoppe lopper fra å feste kjæledyret ditt. De er effektive, 100% trygge og sunne, og hunden din vil ikke engang vite at han blir gitt en loppeforebyggende.

Les også: De 50 beste loppebehandlingene for hunder (som valgt av kjæledyrseiere)

Hjemmelaget loppebeskyttelseshundbehandler

Hjemmelaget loppebeskyttelseshundbehandler Oppskrift

Ingredienser

  • 1 1/8 kopp kokosnøttolje (smeltet)
  • 1/2 Cup Brewer`s gjær

Serveringsstørrelse: Du bør mate en godbit for hver 10 pund kroppsvekt per dag. Hvis hunden din ikke veier 10 pund, bare mate en godbit per dag.

Veibeskrivelse

Årsakene er ikke kjent, men Brewer`s gjær har vist seg å være en effektiv, naturlig måte å forhindre lopper og andre skadedyr i bittende hunder. Noen eksperter mener at det har noe å gjøre med supplementets ubehagelige lukt. Andre sier at det gjør blodet til hunden smake annerledes, så mygg, lopper og andre bittende skadedyr vil ikke drikke det.

Uansett årsaken, holder Brewer`s gjær skadedyr bort fra kjæledyret ditt. Det har en sterk, ubehagelig lukt, men når de blandes inn i disse hjemmelagde loppebeskyttelseshunden, behandler hundene våre, og har ikke noe imot å spise det i det hele tatt.

Som jeg nevner i videoguiden ovenfor, gir Brewer`s gjær mange andre fordeler med hunden også. Noen av disse inkluderer:

  • Hjemmelaget loppebeskyttelseshundbehandler OppskriftForbedre hud- og frakkhelsen
  • Behandling av stressproblemer
  • Rik på B-vitaminer
  • rik på antioksidanter
  • rik på omega fettsyrer
  • forbedrer immunforsvaret

Kokosnøttolje har også mange fantastiske fordeler for hunder. Faktisk er det inkludert på mange av lister over Super mat for hunder. Kokosolje er flott for hud og frakkhelse, forbedrer fordøyelsen og reduserer dårlig ånde. Andre fordeler med denne supermat inkluderer:

  • sårheling
  • bistå med vekttap
  • bidrar til å kontrollere og forhindre diabetes
  • antibakterielle, antivirale og anti-soppmidler
  • fremmer normal skjoldbruskfunksjon
  • øker energien
  • Hjelper leddgikt og ligamentproblemer

Som du kan se, vil disse hjemmelagde loppebeskyttelseshundbehandler ikke bare holde bort skadedyr, de vil også hjelpe til med hundens generelle helse og velvære.

Hjemmelaget loppebeskyttelseshundbehandler Oppskrift

Alt du trenger å gjøre er å kombinere smeltet kokosnøttolje og bryggerens gjær. Visp blandingen sammen til den er helt blandet. Nå, hell væsken i en isbitskuff.

Plasser isbitskuffen i kjøleskapet i 1-2 timer eller til oljen har herdet igjen. Når de har herdet, bør du kunne pope disse hjemmelagde loppebeskyttelseshunden behandler ut av brettet ganske enkelt.

Lagre dem i kjøleskapet i opptil 1 måned.

Les neste: 12 helsemessige fordeler med kokosnøttolje for hunder

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » Hjemmelaget loppebeskyttelseshundbehandler oppskrift