25 Mest rimelige lavpris hunderaser

Mest rimelige, lavpris hunderaser

La oss innse det, og eie et kjæledyr kan være dyrt, Men selv folk på en begrenset inntekt ønsker å nyte fordelene med hundeeierskap. Tro det eller ikke, det er noen Lavpris hunderaser som er ideelle for potensielle kjæledyr foreldre på et budsjett. Mange faktorer som størrelse, generell helse og groomingbehov er fakturert i når de bestemmer hvilken hund som ikke er dyrt å ta vare på.

Utgiftene som er forbundet med å eie en hund begynner før du selv adopterer din nye & # 8220; Fur-noensinne & # 8221; venn. Planlegger du å adoptere en valp fra en oppdretter? Dette er et mye dyrere alternativ enn å vedta en voksenhund fra et ly. Hvis du adopterer en valp, må du betale for vaksinasjoner, spay eller neutering avgifter og andre kostnader forbundet med å ønske en ung hund i familien din velkommen.

På samme måte er det raser som vil bli dyrere å eie. Noen raser er utsatt for helseproblemer som krever mye veterinærpleie. Andre er grooming intensive raser, og regningen for grooming tjenester og hjemme pleie forsyninger vil raskt legge til. Hvis du leter etter en budsjettvennlig pooch, sjekk ut disse billige hundens raser.

Hva gjør en hund rase rimelig?

Som du ser på vår liste og utforske de rimeligste hundene raser, husk de faktorene som gjør en rase rimelig. 

Den forhåndskostnaden er en bekymring, noe som betyr hvor mye du vanligvis vil betale hvis du fikk hunden fra en oppdretter. 

Andre viktige kostnadshensyn inkluderer:

  • Mengden mat de spiser
  • Hvor mye grooming de trenger
  • Om de krever profesjonell grooming
  • Hvor hardt trening er, og hvis du kan gjøre det selv
  • Om de er sunne eller predisponert for helseproblemer

I SLEKT: 48 måter å spare penger på hundenes grooming, trening og rekvisita

25 mest rimelige lavpris hunderaser

Lavpris hunderaser

1. Mutt

Mutts er blandede rasehunder. De kan ikke være høye på din ønskeliste, men de er absolutt rimelige. Mutts er vanligvis gitt bort gratis eller funnet i husly for en liten avgift.

Mutts er generelt sunnere, siden de ikke inneholder de genetiske feilene som noen ganger finnes i rasehunder. Disse feilene kan forårsake helse og atferdsmessig, problemer. Siden de kommer i alle former og størrelser, kan du finne en mutt som ikke spiser mye og trenger liten grooming.

I SLEKT: Kjæledyr på et budsjett - beste steder å finne billige hundprodukter

2. Puggle

Lavpris hunderaserPuggle er en relativt ny rase laget av å krysse en beagle og en pug. De har kort hår som bare lett skures. Enhver grooming kan gjøres hjemme. Puggles er også små og trenger ikke en hage å løpe inn.

Den enkle sannheten i saken er, jo mindre hunden, den billigere de skal opprettholde. Deres størrelse betyr at de ikke bruker mye mat, hundprodukter til små raser er vanligvis billigere, og opprettholder en liten hundens grooming behov koster en brøkdel av grooming-utgiften for en stor rase.

3. Beagle

Lavpris hunderaserBeagles er korte hår hunder med minimal grooming behov. De er aktive og trenger en hage eller daglige turer, men deres matinntak er lavt. Beagles har mye energi og kan trenge et par leker å leke med, så vel som Riktig beagle hundemat å opprettholde gode helse- og energinivåer.

Denne lille hunden har blitt oppdrettet for å jakte, så de kan være vanskelig å holde på gården. Et gjerde eller trådløst inneslutningssystem vil trolig være en nødvendig kostnad for disse hundene. Beagles er en av de mest populære lavpris hunderaser som de er vennlige og gjør gode følgesvenner.

4. Amerikansk hårløs terrier

Lavpris hunderaserDenne hunden vil spare deg for tonnevis av penger. Ingen hår, betyr mindre grooming og mindre rengjøring. Hvis du har allergi, vil denne hunden også hjelpe deg med å holde allergi medisiner til et minimum.

Du vil legge merke til at denne listen over de øverste billige hundene er fylt med små raser. Som de andre, mat til din amerikanske hårløse terrier vil ikke koste en arm og et ben. Du vil kanskje legge til doggy gensere inn i budsjettet ditt skjønt, som disse små gutta vil bli kaldt lett.

5. Kinesisk crested hårløse

Lavpris hunderaserDenne hunden har noe hår, men det er ikke nok å ta bort fra kostnadsfordelene ved å eie en hårløs hund. Som en liten hund spiser det lite. Som en hårløs hund er grooming begrenset til bad som kan gis hjemme.

Hengiven og livlig, denne rasen gjør en god følgesvenn. De er mye moro for eiere som liker å leke med sin valp. Dette er også en ideell hund for potensiell kjæledyrforeldre som håper å reise med deres pooch.

6. Chihuahua

Noen Chihuahuas har kort hår, som virkelig kutter ned på grooming regningene. De er også små hunder som spiser veldig lite. Mens det er noen vanlige helseproblemer med Chihuahuas, hvis du har en veterinær, ta en titt på valpen, kan de unngås.

Hvis du ikke har noe imot å pusse hjemme, er det også lange hårvarianter som passer din fancy. Disse valpene krever litt mer vedlikehold, men de er fortsatt en av de mest kostnadsfrie hundene.

Anbefalt: 10 beste billige hundemat merker

Lavpris hunderaser

7. Foxhound

Lavpris hunderaserDisse hundene vurderes av mange å være en av de mest sunne og elastiske raser rundt. Ikke bare vil du spare penger med veterinær regninger, men med grooming regninger også. De er litt større enn noen andre på listen, men spiser fortsatt bare en moderat mengde mat.

Som mange andre raser av hunden, er disse gutta myke-temperert og lettvint. De er også uavhengige og stædige, så det er best å holde foxhounds i en inngjerdet hage.

I SLEKT: 30 mest lat hund raser perfekt for en sofa potet eier

8. Rat Terrier

Lavpris hunderaserTerriers er en hyperhund, så de trenger noen leker og bein for å tygge på. Å kompensere for at kostnaden er deres størrelse. De blir små og spiser bare en minimal mengde mat.

Denne rasen har også kort, wiry hår som gjør for enkel grooming og rydde opp. Rat Terriers er en av de mest vennlige og elskelige lovkostnadshundraser. De er nysgjerrige og feisty. Opp for nesten alt, denne hunden er godt valg for eiere på et budsjett.

9. Australian Terrier

Australian TerrierAustralske terrier blir små. Kåpen deres skal bli preparert profesjonelt et par ganger hvert år, men du kan lett lære å ta vare på de behovene hjemme. Denne rasen er energisk og kan nyte en tur et par ganger i uken.

De har vanligvis utmerket helse som vil kompensere de dyrere groomingskostnadene. Som mange andre raser på denne listen over de mest kostnadsfrie hundens raser, spiser den australske terrieren ikke mye mat.

10. Cane Corso

Cane CorsoSelv om Cane Corso er en større hund, har den kort hår med minimal shedding. Disse hundene er veldig intelligente som krever minimal trening. De har også utmerket helse.

Julen er ivrig etter å behage, noe som gjør dem stille, milde måneds hunder. Hvis du er interessert i raser med lav vedlikehold, men du vil ha en stor hund, kan dette være det beste valget for familien din.

11. Boykin Spaniel

Lavpris hunderaserDisse spanene er middels størrelse med langt hår. De vil kreve litt grooming, men ingenting intensiv. Deres lettgående natur og søte temperament betyr at denne rasen vil kreve mindre trening.

Boykin Spaniels er veldig lydige og ofte trent som Jakt hunder. De vil ikke bruke hele sin tid ute i feltet, skjønt. Boyin Spaniels elsker å være inne i snuggling med eieren og vise seg å være en veldig kjærlig rase.

12. Dachshund

Dachshunds blir små med korte, små ben. De krever ikke mye plass til å løpe rundt i og er fornøyd med korte turer, men de trenger god dachshund hundemat å opprettholde riktig helse og energinivåer.

Hvis du får en fra de korte hårvariene, krever de lite bading og grooming. Håret deres er lett å hente, så det kreves ingen spesielle rengjøringsverktøy.

I SLEKT: 14 tips om hvordan du bor på et budsjett med hunder

Lavpris hunderaser

1. 3. Bolognese

Lavpris hunderaserDette er en hund av det lange håret. Det vil trenge å pusse et par ganger i uken. Bolognese er ganske rolig og trenger ikke mye trening.

Deres energinivåer og størrelse betyr at de er en av de billigste hundene å mate, som er det som lander dem på vår liste over de mest kostbare hundene. Denne rasen har også en tendens til å være veldig sunn, noe som betyr at veterinærene dine også skal være lave.

14. Bichon Frise

Lavpris hunderaserSelv om de ser ut som en bolognese, anses de som en annen rase. Bichon Frise er rolig og rett og slett lat. Du vil ikke bryte banken på mat og trene med disse hundene.

Som du kan se, krever kappen litt grooming, men du kan lett lære å gjøre dette hjemme. En rask kutt og et bad hver nå og da, og din Bichon Frise vil se bra ut!

Se også: 40 beste hunderaser for kvinner

15. Engelsk bulldog

Engelsk bulldogDen engelske bulldogen er uten tvil en av de lateste hundene rundt det elsker å spise mat og lur mye. Du trenger ikke å bruke mye på krage og bånd. De er en mellomstor hund, men deres lave energinivåer holder maten ned.

Bullies har kort hår med svært lite shedding. Imidlertid må du rengjøre mellom sine fettruller for å holde bakterier ute. Bulldogs er vennlige og har en robust statur, noe som gjør dem ideelle for Familier med barn.

16. Manchester Terrier

Manchester TerrierManchester Terrier gir et godt hushund. Deres korte hår krever ingen grooming, men du trenger fortsatt å klippe neglene sine, rense ørene og gi dem bad. Hvis du er komfortabel med det, kan du lett lære å gjøre alt dette hjemme.

Manchester Terriers har også svært lite duft, noe som betyr sjeldne bad og ikke behov for møbler deodorizers. Denne rasen er imidlertid aktiv, og vil nyte turer og leker.

I SLEKT: 4 hunderaser som krever mest omsorg, vedlikehold og penger

17. Jack Russell Terrier

Lavpris hunderaserEt annet kort hår, liten rase er Jack Russell. De anses å være veldig sunne hunder. Mens de er billige å mate og vedlikeholde, er Jack Russells sta og trenger streng trening.

Disse hundene er også veldig hyperaktive. De er egentlig bare egnet for boliger hvor de ikke vil bli igjen alene i lange perioder. Jack Russells er kjent for å utvikle seg Oppførselsproblemer Når de ikke får den oppmerksomheten de trenger. Bare få en av disse hvis de er den eneste hunden i et barn fri hjem.

18. Meksikansk hårløs

Deres offisielle navn er Xoloitzcuintli Xolo, men ikke mange mennesker kan faktisk uttale det. Det er derfor de fleste refererer til denne rasen som den meksikanske hårløse. De trenger ingen børsting og minimal bade.

Den meksikanske hårløse har gjennomsnittlig treningsbehov. Deres veterinærbehov er også minimal. Bare vær sikker på at de har ly fra solen - som med andre hårløse hunder - fordi de er utsatt for solbrenthet.

Anbefalt: 20 Best Billig Dog Grooming Supplies

Lavpris hunderaser

19. Glen av Imaal Terrier

Lavpris hunderaserEn annen Terrier å legge til listen over lavpris hunderaser. Disse gutta er mildere og mindre spennende enn de fleste andre terrier. Hvis du vil ha minimal grooming og gå, vil Glen of Imaal Terrier være en god passform for deg.

De er en annen liten hund med minimal shedding gjør for billig rydde opp og lavpris grooming. De er sunne og intelligente, noe som gjør dem enkle å trene og mindre kostbare på Vet`s Office.

20. Yorkshire Terrier

Lavpris hunderaserDen populære Yorkshire Terrier er kostbare valper å kjøpe, men de kan bli funnet på dyrehyller og reddet for rimelige priser. Disse hundene er små og spiser ikke veldig mye i det hele tatt.

De krever børste. Noen foretrekker å holde deres Yorkies hår kort for å kutte ned på rengjøring. Disse hundene er runde hunder som krever liten trening utenfor noen få leker.

I SLEKT: Beste hundemat for Yorkies

21. Miniatyr Schnauzer

Lavpris hunderaserSchnauzers trenger grooming. De elsker oppmerksomhet, så børsting kan være en spesiell tid mellom deg og hunden din. Mange eiere foretrekker å holde håret klippet kort.

De er små hunder med små appetitt. Schnauzers er kjent for å ha høy energi.Hvis du tenker på å vedta denne rasen, vær sikker på at du har god tid til å bruke å spille, trene og trene.

22. Havanese

Lavpris hunderaserHavanese er svært små hunder. Ikke bare sparer du penger på mat, men de er en av de sunneste hundene rundt. Disse er også gode raser å reise med.

Ikke kaste, så du trenger ikke å bruke penger på spesielle rengjøringsartikler. Light grooming er alt en havanese krever, og de er utgående og morsomme. De vil holde deg smilende med sine dumme personligheter.

I SLEKT: 15 beste billige tygge leker for hunder under $ 10

23. Pug

Lavpris hunderaserHvis du vil ha en avslappet hund, er Pug for deg. De er en av de billige hundene raser fordi de krever minimal grooming og ikke spiser Mange pug hundemat. Pug er en liten hunder med kort hår.

De er like glade på sofaen som de er i parken, så du kan trene dem når det er praktisk for deg. Denne rasen er hengiven, og de liker å være lap hunder.

24. Skye Terrier

Lavpris hunderaserSkye Terriers er lydige og lojale gjør dem til en bris til å trene. De er lett å gå og vil matche deres energinivåer til sine eiere.

Mens de har langt hår, bør det være bra med bare sporadisk børsting. Disse hundene er vanligvis rolige og vil gjøre en God familiehund.

25. Australian Shepherd

Lavpris hunderaserIngen lav vedlikehold hund rase liste ville være komplett uten den australske shepherd. De er en middels størrelse hund med litt høyere matbehov.

Lojalitet, intelligens og lydighet i denne hunden betyr lite trening. Rask trening betyr færre messer. Deres pels trenger ukentlig børsting.

Ærlige nevner

Mens ovennevnte er de rimeligste hundene raser, er følgende også billig. Hvis du ikke ser en rase over det, blir du oppmerksom på en av disse i stedet:

  • Affenpinscher
  • American Foxhound
  • American Pit Bull Terrier
  • Svart og Tan Coonhound
  • Border collie
  • Border Terrier
  • Boston Terrier
  • Bull terrier
  • Cairn Terrier
  • Cavalier King Charles Spaniel
  • Cesky Terrier
  • Collie
  • Dalmatian
  • Engelsk setter
  • Felt spaniel
  • Tysk Wirehaired Pointer
  • Golden retriever
  • Greyhound
  • Harrier
  • Irsk terrier
  • Japansk hake
  • Maltesisk
  • Miniatyr Pinscher
  • Otterhound
  • Papillon
  • Pekingese
  • Pembroke Welsh Corgi
  • Plotthound
  • Redbone Coonhound
  • Schipperke
  • Shetland Sheepdog
  • Shih-poo
  • Shih tzu
  • Toy Fox Terrier
  • Treing walker coonhound
  • Weimaraner

Vanlige spørsmål om rimelige hunderaser

Følgende oppsummerer vår informasjon om rimelige hunderaser og svarer på eventuelle lingerende spørsmål du måtte ha. 

Hva er den billigste hunden å kjøpe? 

Mens du vedtar en mutt vil typisk være det billigste alternativet, er en amerikansk foxhound også utrolig rimelig, som er Puggles. 

Hvilken ras av hunden er billigste?

Den billigste hunden rase vil ha lave innledende kostnader og matkostnader, samt minimal medisinsk problemer. Beagles er blant de rimeligste, takket være deres minimale groomingskrav. 

Hva er den billigste hunden å kjøpe?

Noen av hundene på vår liste er billig, men den rimeligste Hunderaser er mutts, puggles og beagles. 

Hva er den billigste hunden å adoptere?

En mutt vil nesten alltid være den billigste hunden å adoptere som shelters er overfylt med dem. 

Hva er den dyreste hunden?

Fra og med 2020 var den dyreste hunden i verden en tibetansk mastiff som en kinesisk forretningsmann kjøpte for $ 1.6 millioner.

Nøkkelen til å ha en vellykket kjæledyropplevelse er utdanning. Sørg for at du fullt ut undersøker rasen og deres individuelle behov før du tar en beslutning. Et besøk med veterinær er også en god ide. Lykke til!

Les neste: 17 små hunderaser som er gode med barn

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » 25 Mest rimelige lavpris hunderaser