Beste hundemat for yorkies: hvordan og hva å mate yorkshire terriers?

Beste hundemat for Yorkies Terries

Forsiktig kostholdsregnskap er viktig For helsen til alle hundene, men veldig små raser kan være spesielt vanskelig å mate. Yorkshire Terriers er blant de minste av selv leketøy raser, og trenger en godt gjennomtenkt, sunn fôringsregime å føle sitt beste. De Beste hundemat for Yorkies vil møte alle dine kjæledyrs ernæringsmessige behov.

Utdanne deg selv på ernæringsmessige behov og inkorporere dem i hundens måltidsplan, vil hjelpe deg med å gi Yorkie et langt og lykkelig liv. Riktig ernæring er direkte korrelert til god helse, Så hvis du vil at hunden din skal være sunn, må du sørge for at du spiser henne et sunt kosthold.

Selvfølgelig har hver hund sine egne individuelle ernæringsmessige behov, så det er best å konsultere en veterinær eller utdannet hundens ernæringsfyser før du bestemmer deg for kostholdet som du skal tilby kjæledyret ditt. De vil ikke bare fortelle deg om den beste maten til Yorkies, men de vil fortelle deg hva du kan gjøre for å tilfredsstille noen individuelle behov din

Beste hundemat for Yorkies: Hvordan og hva å mate Yorkshire Terriers?

Beste hundemat for Yorkies

Beste hundemat for Yorkshire Terriers (kommersiell)

Når du velger den mest optimale beste maten til Yorkshire Terriers, må du holde hundens rase og størrelse ernæringsmessige krav i tankene. Her er ernæringskravene til Yorkies:

  • Voksne: 150-170 kcal
  • Valper: 190-210 kcal
  • Seniorer: 110-130 kcal

* Andre faktorer kan påvirke presis kalorisk krav, for eksempel daglige aktivitetsnivåer.

Det er flere kommersielle hundemerker som ville bli vurdert som den beste maten til Yorkies, og mange veterinærer og hundematrevisjon nettsteder er enige om dette. Jeg forsket og plukket de fem av de beste hundematene for Yorkshire Terriers nedenfor.

Dog Food Brands Pris Verdi Vurdering
Royal Canine Breed Health Yorkshire Terrier $$$$$ $ 4.4 / lb 4.7/5
Smak av den ville tørre hundematen $$ $ 1.6 / lb 4.5/5
Eukanuba Breed Spesifikke Yorkshire Terrier $$$ $ 3.0 / lb 4.2/5
Velvære komplett helse liten rase $$$ $ 2.5 / lb 4.2/5
Velvære kjernen korn gratis liten rase $$$ $ 2.9 / lb 4.5/5

* Klikk på Yorkie Dog Food merkevare for informasjon og priser. Eller bla nedover under flere detaljer.

Husk, du trenger ikke å kjøpe dyrt hundematmerke for kjæledyrets kosthold for å følge en AAFCO-godkjenning. Men hvis du vil ha mer spesifikk hundemat merkevare anbefalinger som er prøvd og sant, de ovennevnte er vanligvis merkene som flertallet av Yorkie eiere og deres veterenter velger som de beste alternativene. For mer, anbefaler jeg å lese denne grundige anmeldelsen på Topp 10 Dog Food Brands av Samantha.

Hvor mye å mate din yorkie?

Beste Yorkie Dog FoodI gjennomsnitt vil en Yorkshire Terrier spise mellom ¼ til ½ kopper tørr hundemat per måltid. Valper krever mer mat per pund kroppsvekt, siden de vokser og stadig utvider energi.

På samme måte vil en eldre Yorkie som er minimal aktiv, trenger mindre mat til vekten hennes enn en yngre voksen.

Siden forskjellige hundematvarer har varierende kaloriverdi, er det alltid best å sjekke næringsfakta på emballasjen for en anbefalt serveringsstørrelse.

Hvis du oppdager at hunden din virker overdreven sulten eller ikke fullfører maten, kan du justere serveringsstørrelsen for å passe til hennes behov. Metabolismer og aktivitetsfrekvenser varierer fra hund til hund.

Hvor ofte å mate Yorkie?

Som folk, hunder trenger å spise et par ganger per dag i stedet for alt på en gang. Den gjennomsnittlige hunden vil være bra med å spise to måltider per dag, men små raser som Yorkies trenger hyppigere, mindre måltider.

I SLEKT: Hunden har en sensitiv mage? Prøv disse fem matvarene.

Du bør mate den beste hundematen til Yorkies tre eller fire ganger daglig. Dette vil holde kjæledyrets blodsukker fra å bli lavt mellom måltider og hindre henne i å overeating alt på en gang.

Hvis du er usikker på om Yorkie får riktig mengde mat, kan en rask konsultasjon med veterinæren gi råd til deres spesifikke behov.

Hver hund er annerledes, og som de vokser, kan du finne ut deres individuelle fôringsplan. Noen kan være hungrier på forskjellige tider av dagen enn andre, avhengig av aktivitetsnivå og timing. Det er ingen angi tidsplan som du må følge for å mate hunden din så lenge hun får riktig ernæring fra den beste hundematen til Yorkies.

Beste hundemat for Yorkies

Hva å mate en Yorkie? Prøv hjemmelaget mat

Ligner på å rense å spise for folk, lage din egen hjemmelaget hundemat er den beste måten å garantere at du vet nøyaktig hva som går inn i hundens kropp. Hvis du jobber med en Canine Nutrition Expert, vil du alltid vite at du lager den beste hundematen til Yorkies.

Du vil være sikker på at hunden din får riktig mengde vitaminer og protein og trenger ikke å bekymre seg for fyllstoffer og tilsetningsstoffer.

PRØVE: Her er 5 USDA-sertifisert mest sunne hundemerker

Hvis du allerede følger en ukentlig måltid Prep Schedule for din husstand, vil det være ganske enkelt å inkorporere hundemat prep-tid i matlagingsdagen din. Sørg for å tillate tid og tålmodighet for forskning på oppskrifter og ernæringsmessige verdier på forhånd skjønt. Dette vil mest sannsynlig være det mest tidkrevende scenen.

Beste hundemat for YorkiesDet er mange oppskrifter for hjemmelaget hundemat og godbiter tilgjengelig online for å hjelpe deg med å komme i gang.

Et godt utgangspunkt er å vite at din hjemmelagde hundemat bør inkludere om to deler kjøtt til en del sunn stivelse og en del grønnsaker.

Velsmakende og sunne ingredienser for godbiter inkluderer yoghurt, gresskar, peanøttsmør og epler bare for å nevne noen få.

Sørg for å unngå smaksstoffer som hvitløk og løk, da de vil senke hundens røde blodlegemer når det brukes i overskudd. Nutmeg og natron er også giftige. Hundsikker frukter som bær, bananer, og mango kan også legges til og er en sunn søt godbit. Pass på å unngå druer og alt med en grop (fersken, aprikoser, kirsebær, osv.) Som disse fruktene er giftige for hunder, så vel som kvelende farer.

Å vite hvilken mat som hunden din ikke kan spise, er spesielt viktig når du gjør den beste hundematen til Yorkies, siden potens er relatert til størrelse. Yorkshire Terriers, som er blant de minste raser, trenger et ekstra våken øye med kostholdet deres.

I SLEKT: 3 vanlige hundesykdommer knyttet til hundemat

Selv om du ikke velger å lage din egen hundemat, vil disse ingrediens retningslinjene gi deg en god ide om hvilke folk mat er trygge for hunder hvis de skulle få tak i dem på en eller annen måte.

Hva annet å mate en Yorkie? Kommersiell hundemat

Beste hundemat for YorkiesDessverre har mange av oss rett og slett ikke tid til å lage vår egen hundemat, og det er helt greit. Din Yorkie kan fortsatt være lykkelig og sunn å spise en diett av butikk kjøpt mat; bare sørg for å være en smart shopper.

Når du velger den beste hundematen for Yorkies og godbiter for din furrige venn, ignorerer du krav på emballasjen og se på ingrediensene. En høy kvalitet hundemat vil liste noen form for kjøtt, sannsynligvis flere, som sine første ingredienser.

En sikker innsats er alltid å sjekke om en AAFCO (Association of American Feed Control Offiserer) Sertifisering også. Dette betyr at disse matene er bekreftet for å ha passende næringsverdi gjennom laboratorieprøver og fôringsforsøk.

Pass på å se etter tilsetningsstoffer, fyllstoffer og kunstige farger. Disse er ikke sunne for hunden din og bør unngås hvis mulig. Det samme gjelder for hundebehandler. Se etter naturlige ingredienser og ingen kunstig fargestoffer når du kjøper godbiter.

Det er ingen grunn til at en hundbehandler skal være en lys farge, og det spiller ingen rolle for hunden din uansett. Velge naturlig farget godbiter eller en frukt eller grønnsak erstatning i stedet. Yorkie vil elske dem akkurat det samme, og de vil også bli bedre for henne.

Kort oppsummert

Vær en hjertelig hund eier og en smart forbruker. Motstå din Yorkie søte tiggere tendenser og vær bevisst på hva som går inn i hundens kropp. Som kjæledyrets vaktmester og familie er det ditt ansvar å være oppmerksom på kostholdet og reaksjonene på matvarer.

En sunn Yorkie som ikke er skutt ned med ekstra vekt og har rikelig med energi til å løpe og spille vil være mye mer innhold enn en som er næringsbehov ikke blir oppfylt.

Les neste: I år er 15 topphundmat merker


Formidling: Vi kan tjene tilknyttede provisjoner uten kostnad for deg fra linkene på denne siden. Dette påvirket ikke vår vurdering av produkter. Les mer her og finn full avsløring her.

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » Beste hundemat for yorkies: hvordan og hva å mate yorkshire terriers?