25 Beste hunderaser for små leiligheter

Hvis du tenker på å vedta en hund, er det mange ting å vurdere, inkludert ditt fremtidige kjæledyrs temperament, energinivåer og selvfølgelig, størrelsen på hunden (blant andre aspekter). Alle disse er enda viktigere hvis du bor i en liten leilighet i en urbane by.

Mangel på plass kan forårsake en rekke problemer for en hundeier og deres kjæledyr. En høy energi hunder som ikke har nok plass, kan bli engstelig eller ødeleggende. Ikke å ha nok plass kan også tvinge hunden til å bli deprimert. En rase som har en tendens til å bjeffe mye, vil være en plage for naboer, og hunder som ikke er riktig størrelse for miljøet, kan forårsake skade.

Ikke vurderer din nåværende situasjon og vedta en hund som ikke passer til din livsstil og nåværende hjem vil gjøre dere begge ulykkelige til slutt. Når du har en liten leilighet, vil en stor hund ende opp med å slå ting over, og en energisk hund på et lite sted vil være et mareritt å leve med når du trenger bare litt fred. Nedenfor er de beste hunderrasene for små leiligheter som er mer sannsynlig å passe til din livsstil og hjemme.

Les også: 30 mest stille hund raser perfekt for leiligheter eller condos

25 beste hunderaser for små leiligheter

Boston Terrier

1. Boston Terrier

Boston Terrier er en vennlig liten hund som passer til en liten leilighet. De vokser ikke for å være mer enn en fot og en halv i størrelse, så det er perfekt, men de er veldig aktive og elsker daglige turer. Hvis du kan holde Boston Terrier aktiv, så har du en lykkelig hund. De er milde og veldig kjærlige. Boston Terriers er virkelig flotte små følgesvenner.

Bichon Frise

2. Bichon Frise

Bichon Frises er et annet godt valg for små leiligheter, som de ikke blir større enn en fot i størrelse. De er livlige små hunder og elsker å spille. Denne rasen gjør en god følgesvenn for de som bor i små leiligheter. Husk at rasen er utsatt for flere helseproblemer, som for eksempel grå stær og fedme. Hvis du adopterer en, må du kanskje sette opp en PET-sparekonto i tilfelle en helsepersonell oppstår.

Engelsk bulldog

3. Engelsk bulldog

Engelsk Bulldogs er kjent for å være lat hunder. Par dette med sin lille statur, og du har en av de beste hunderaser for små leiligheter. De trenger bare en kort spasertur hver dag og vil ikke bli større enn 18 tommer i høyden. De er et perfekt kjæledyr for å tilbringe tid innendørs og kose med foran TV. Hvis du ikke er mye av en utadvendt person selv, vil du ha en pålitelig følgesvenn som bare vil være glad for å bli med deg innendørs.

Basenji

4. Basenji

Basenjis gjør gode kjæledyr ikke bare på grunn av deres kompakte størrelse, men også fordi de er den roligste rasen der ute. Faktisk er de A & # 8220; ingen bark & ​​# 8221; rase som er perfekt hvis du har naboer som kan heve problemer med deg å bringe et kjæledyrhjem. De blir sjelden høyere enn 18 tommer og sjelden får over 25 pund i vekt.

Brussel Griffon

5. Brussel Griffon

Disse hundene er små og livlige, og gjør generelle gode følgesvenner. De er en veldig kjærlig rase og vil raskt knytte seg til sine eiere. De kan være litt trengende fordi de liker kjæledyrseiere kjærlighet, men vil ellers være et perfekt pooch for et lite sted og gjøre gode kjæledyr til å ha rundt.

I SLEKT: 35 beste medium og små hunder for barn

Chihuahua

6. Chihuahua

Denne listen over raser for små leiligheter ville ikke være komplett uten den berømte Chihuahua. Åpenbart er størrelsen på dette en av de mest passende hundene for alle som bor i et lite sted, men husk at Chihuahuas ikke er den roligste hunden og har en tendens til å bjeffe mye. Annet enn det, er de fantastiske små hunder som virkelig passer godt til leiligheten. De trenger svært lite trening og elsker absolutt sine eiere.

Coton de Tulear

7. Coton de Tulear

Coton de Tulear er så glade små hunder og vil komfortabelt bo i en liten leilighet og nyte kjæledyrets eiere selskap i umiddelbar nærhet. Rasen forblir liten og vil ikke kreve for mye plass, foretrekker i stedet å slappe av ved siden av eieren. De elsker også å leke og er veldig lett å ta vare på og vil komme bra med andre dyr.

Cavalier King Charles Spaniel

8. Cavalier King Charles Spaniel

En annen veldig populær liten rase, Cavalier King Charles Spaniel rase er et bedårende kjæledyr som vil være en perfekt passform for deg. De elsker absolutt sine eiere og har ikke noe imot å være lat hjemme. Cavalier King Charles Spaniels vil sannsynligvis være veldig glade for å leve på et lite sted. De er hyggelige små hunder og Lag gode familie kjæledyr.

Kinesisk Crested

9. Kinesisk Crested

Disse hundene er veldig avslappet og er den perfekte følgesvenn for små leiligheter, og det er en av de mest populære raser blant kvinner på grunn av deres størrelse og stilige pels. De er en relativt lave vedlikeholdshunder og vil ikke kreve for mye grooming på din side, med mindre du er i det. De elsker sine eiere, og hvis du kan sette pris på deres unike utseende, vil du også elske disse små gutta.

Havanese

10. Havanese

Havanese hunder er veldig vennlige mot sine mennesker som de elsker og er veldig kjærlige mot. De er absolutt en av de beste hundene raser for små leiligheter på grunn av deres kompakte størrelse. Havanese er imidlertid en veldig energisk rase som elsker å spille mye, så du må tilbringe tid med dem, både innendørs sand utendørs. De vokser sjelden til å være over en fot høy, noe som gjør dem til en stor rase hvis du ikke har mye plass.

Dachshund

11. Dachshund

Ut av alle raser i deres kategori, er Dachshund den minste. Denne ekstremt populære hunden blir ofte vedtatt av eiere som bor i New York City og andre Metropolitan steder der det ikke er mye plass både innendørs og utendørs, og Dachshunds passer den livsstilen helt bra. De har den minste av bena, er ikke for høy energi og vil trives på små steder.

Japansk hake

12. Japansk hake

Den japanske haken vil gjøre den perfekte følgesvenn og vil nyte å bo i en liten leilighet, så vel som hvor som helst annet - de er ikke en kresen rase til tross for deres utseende. De har veldig elegante strøk og trenger regelmessig børsting for å holde strøkene i topptilstand. De krever ikke mye trening og er den perfekte rasen for små leiligheter, men du må bruke mer tid på å groome dem.

Fransk bulldog

1. 3. Fransk bulldog

En annen populær NYC-hund på grunn av deres kompakte størrelse som passer godt inn i små steder, den franske bulldogen er en morsom liten hund som vil være mer enn glade for å bli med deg i en strammere plass. De har høyere energinivåer og liker å spille, så du må bruke mer tid med puppen din. Disse hundene er lojale og kjærlige.

Greyhound

14. Greyhound

Greyhounds, til tross for deres lange ben, er en av de beste mellomstore hunderrasene for små leiligheter. Mens de passer godt i en liten leilighet, er de en veldig høy energihundavlen som elsker å gå og vil kreve minst en dag lang tur for å holde dem lykkelige og innhold. Greyhounds er vennlige hunder og er også rolige, og derfor er de et godt valg for de som bor i små condos og små boliger.

Lowchen

15. Lowchen

Lowchens er mye mindre populære enn mange andre raser nevnt ovenfor, men de er verdt å vurdere for ditt lille sted. De er milde små hunder som elsker eierens selskap og vil være noe trengende. De krever ikke mye trening og vil komme godt sammen med andre kjæledyr. De vil være veldig glade i en liten leilighet.

Manchester Terrier

16. Manchester Terrier

En annen mindre kjent valp for din situasjon, ville Manchester Terrier gjøre et flott kjæledyr for liten leilighet som bor. De er svært intelligente og vil kreve mer mental stimulering enn din gjennomsnittlige valp, så daglig spilletid er ikke-omsettelig. De er små i størrelse og ellers vil passe din livsstil brønn.

Lhasa apso

17. Lhasa apso

Lhasa Apso vokser sjelden større enn en fot i høyden, noe som gjør dem til en av de beste hundene raser for leiligheter. På grunn av deres lange frakk, er du også sannsynlig å bruke mer tid på å groome valpen din, omsorg for deres pels og finne mer hår rundt i huset. Ellers er de vennlige og lojale, og gjør dem også ideelle følgesvenner.

Maltesisk

18. Maltesisk

Maltesisk er en veldig populær rase av hunden, og det er ikke vanskelig å se hvorfor. Deres utseende gjør dem minneverdige og bedårende. Size-wise de vil passe til leiligheten din godt, men du må bruke mer tid med poochen på grunn av deres trengende temperament og spilletidskrav. De elsker sine eiere og vil generelt være fint å bo i en liten leilighet.

Pomeranian

19. Pomeranian

Hvem elsker ikke en søt pommersk hund? Disse hundene er feisty små kjæledyr med mye karakter og energi. De trives på menneskelig kontakt og liker å være rundt andre kjæledyr også. Det er mange grunner til at disse hundene er perfekte for leiligheten, og deres ekstremt kompakte størrelse er den åpenbare.

Shih tzu

20. Shih tzu

Shih Tzu hund vil kreve mer grooming tid, men ellers vil det være en fin passform for et lite sted. De er perfekte følgesvenner som elsker å være nær eierne, og har blitt oppdrettet for å være lapdogs. De er kjærlige små valper og er generelt rolige også, noe som gjør dem ideelle for leilighetslivet med naboer rundt. De går veldig bra med barn og andre kjæledyr.

Pekingese

21. Pekingese

En annen liten hund for din lille leilighetstid, pekingese trives på menneskelig kontakt. De er en trengende rase alltid søker oppmerksomhet og elsker sine eiere. De vil komme veldig bra med barn og andre kjæledyr i familien din. Hvis du leter etter den perfekte hunden for leiligheten, Pekingese ville være en av de oftere anbefalte raser av andre kjæledyrseiere.

Pug

22. Pug

Snakker om de mest anbefalte raser, er den ultra-populære Pug et annet valg du vil høre ofte. Pugs er fantastiske små følgesvenner og elsker sine eiere. Deres størrelse og energinivåer gjør dem helt perfekte for en liten leilighet. De er lojale og er veldig lekne også. De vil være veldig fornøyd med barn og andre kjæledyr også.

Yorkshire Terrier

23. Yorkshire Terrier

En annen populær hund blant kvinner Hvem vi ofte ser å bli båret i vesker, Yorkshire Terrier - også kjent som Yorkie - virkelig gjør gode kjæledyr for liten leilighet som bor. På grunn av deres lille størrelse vil de ikke kreve mye plass eller trening. Ingen liste over de beste hunderasene for små leiligheter ville være komplett uten den berømte Yorkie!

Puddel

24. Puddel

Poodles kommer i tre forskjellige størrelser som inkluderer miniatyr, leketøy og standard. Leketøy og miniatyrpudler er de som ville være det perfekte valget for din lille leilighet som bor. Pudler er svært intelligent hunder og er veldig enkle å trene. Poodles trenger vanlige turer og rikelig med grooming for å holde seg i form og mentalt lykkelig.

Toy Fox Terrier

25. Toy Fox Terrier

Sist men ikke minst, er Toy Fox Terriers svært intelligente små hunder og er enkle å trene for å oppføre seg rundt naboer hvis du bor i et lite leilighetskompleks. De er et godt valg for de levekårene og vil generelt gjøre et godt kjæledyr til bylivet. De elsker sine eiere og vil trives på din bedrift og nærhet til deg.

Les neste: 25 mest rimelige lavpris hunderaser

Ønsker å dele dette?

De 25 beste hundene raser for små leiligheter i byen

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » 25 Beste hunderaser for små leiligheter