Klar til å adoptere et kjæledyr? Ti beste familiehunder

Beste familiehundene

Å bringe hjem en ny hund i familien din er spennende, men det er også en stor beslutning å gjøre. Det er mange ting å vurdere når du bestemmer deg for adoptere en hund eller hvilken rase er best for familien din. Før du drar til lyet, en redning eller en anerkjent oppdretter, må du stoppe og tenke på hjemmemiljøet ditt og kvaliteten din familie ønsker i et kjæledyr.

Jeg har gjort noen av undersøkelsene for deg og samlet en liste over 10 Beste familiehundene som vil gi deg et godt utgangspunkt, men du vil fortsatt ha noen undersøkelser å gjøre på egen hånd. De fleste av disse hundene er rundt Great Family Dogs, Men som du kan se nedenfor, er noen hunderaser bedre egnet for familier med eldre barn, eller familier med en mer aktiv livsstil, eller familier med mye plass til å streife rundt.

Jeg vil foreslå å bruke denne listen over beste familiehundene for å begrense dine valg til en topp 3 eller topp 5 beste raser av din personlige valg, og så gjør litt mer grundig lesing på hver av disse raser for å sikre at de passer til familiens livsstil og miljø. Bortsett fra ditt lokale bibliotek og Internett, kan du snakke med rasespesifikke redninger, ditt lokale AKC-kapittel, eller en ansvarlig hundoppdretter for å få mer informasjon om rasen som du synes best passer inn i familiens behov.

I SLEKT: 35 beste hunder for barn

Vurder dette før du bestemmer deg for en rase og ditt valg av en beste familiehund:

Når du har svart på disse grunnleggende spørsmålene om familien din og typen hund du ønsker, kan du begynne å lete etter et kjæledyr som passer til din livsstil. Bare husk at det er viktig å vedta dine beste familiehunder ansvarlig. Hvis du ikke er sikker på hvordan du skal gå om å finne et anerkjent sted å adoptere en hund, sjekk ut vår Kolonne viet til dette emnet

Ti beste familiehunder

Beagles

Beste familiehundene

Beagles er en av de beste familiehundene man kan velge. De er fulle av energi og veldig lojal mot pakken. De er en middels størrelse rase, så de krever ikke tonnevis av plass, men de trenger en bakgård for å løpe rundt i. På grunn av deres jaktbakgrunn har Beagles en tendens til å jage mindre dyr og kan forlate gården hvis de lukter noe fristende, så en Inngjerdet hage ville være best.

Beagles kan håndtere grov og tommel av barn og kan holde dem gå i timevis. De liker mindre barn samt eldre barn. Denne rasen er noe trengende og krever mye oppmerksomhet og hengivenhet fra familien sin. Som valper, krever de en god, fast trening, eller de kan komme seg ut av hånden veldig raskt.

Basset Hounds

Beste familiehundene

Ikke bare er Basset Hounds helt søte som valper, de er flotte med små barn og passer perfekt til beskrivelsen av de beste familiehundene. Bassethunds er en veldig robust rase og kan håndtere å bli klatret på, og ha ørene trukket på, og Eventuelt annet misbruk som et ungt barn kan kaste på dem uten å svare aggressivt. De pleier å være lat hunder, så de krever ikke en stor hage eller plass.

I SLEKT: 11 interessante fakta om hunder for barn

Bassethunds har en stor appetitt og er kjent for Sneak mat av telleren Når ingen ser. Bassets trenger ikke mye oppmerksomhet og gjør det bra når det er hjemme alene i løpet av dagen. De trenger trening for å holde dem i form, så daglige turer er alltid et pluss, men de ville passe godt inn med en mer stillesittende livsstil.

Golden Retrievers

Beste familiehundene

Denne hunden rasen er flott for en travel familie og absolutt en av de beste familiehundene du finner. Golden Retrievers er enkle å trene og full av energi. De er veldig vennlige hunder og gjør det bra rundt andre kjæledyr og barn. Denne rasen er ekstremt intelligent og hengiven.

Golden Retrievers er fantastiske beste familiehunder og vil være den typen hund på parken som jager ned fotballer eller frisbees. De er atletiske hunder og trenger plass til å løpe og leke. De er et utmerket valg hvis du har aktive barn som vil elske å løpe rundt ute med en hund. En ting å huske på er at de trenger Hyppig grooming på grunn av deres lange hår som er lett mattet.

Labradors

Beste familiehundene

Labradors er kjent for å være en av de mest lojale og kjærlige til alle hunderaser. De er den perfekte hunden for den travle, utendørsfamilien. Labs er flotte på fotturer og har blitt trent til å være en jegers hjelper. De elsker å være ute og er veldig raske elever.

I SLEKT: Hvilken rase er hunden min?

Labradors er ekstremt lojale mot pakken og er flotte for barn. En ekstra bonus, de har en kortere frakk, så det er mindre grooming nødvendig, men de har en tendens til kaste mye. Labs lider også av arvelige hofte- og fellesproblemer, så hvis du velger denne rasen, vær sikker på at du velger en anerkjent oppdretter som skjer på hundene sine.

Bulldogs

Beste familiehundene

Bulldogs er flotte, robuste hunder. De er mildmodige og vennlige. Bulldogs er veldig bra med barn, katter og andre hunder. Bulldogs er lojale og beskyttende, noe som gjør dem gode vakthundene, og de er veldig modige. Det er litt vanskelig å få denne rasen av sofaen, Men de trenger regelmessig trening.

Noen ting å vurdere. Bulldogs gjør det ikke bra i varme på grunn av deres robuste bygg og kort snute. Når du tar dem for turer, tidlig morgen og kveld når det er kjøligere er best. Bulldogs foretrekker en mindre aktiv livsstil, så hvis du leter etter en hund for å ta fotturer og camping, er dette sannsynligvis ikke rasen for familien din.

Pugs

Beste familiehundene

Pugs er en liten rase, og definitivt en av de beste familiehundene. De er veldig vennlige, gjør dem gode med barn og andre kjæledyr. Siden de er små i størrelse, krever pugs ikke mye plass. Dette gjør dem ideelle for familier i leiligheter eller boliger i byen der det ikke er mye innendørs plass, og det er ingen hage.

I SLEKT: Essential hundeprodukter til hundeeiere med barn

Pugs liker å ha folk til å leke med og er veldig milde. For de som liker pynter seg deres kjæledyr, pugs er et godt valg. De er lojale mot familien sin, og selv om de er små, er gode vakthunder. Pugs har en tendens til å ha nasal problemer nedover veien, så det er noe å huske på hvis du velger en for familien din.

Saint Bernard

Beste familiehundene

Saint Bernard er en stor rase, men også veldig vennlig og vakker. De er gode, hardt arbeidende hunder og veldig jevnt temperert. De regnes som en gigantisk rase og trenger mye plass både inne og ute. En annen ting å vurdere når du vedtar en hund av denne størrelsen, er hvor mye mat de vil forbruke. Du vil bruke minst dobbelt så mye å mate en hund denne størrelsen i forhold til en liten eller medium rase.

Saint Bernard er ekstremt intelligente og lett trenbar. De er en rolig rase og et godt valg for en ny familie. Du må også tas i betraktning når du tenker på å vedta en Saint Bernard. Kappen deres trenger konsekvent børsting. De har også en tendens til å kaste mye. Saint Bernards er en av de mer vedlikeholdsrasene på denne listen.

Collie

Beste familiehundene

Det er en grunn til at det var et tv-show om Lassie The Collie. Selv om det kan virke som at bindingen mellom hunden og hans familie var laget for tv, Det er faktisk veldig sant at denne rasen bindes tett med mennesker og er så lojal som enhver hund kan være. Collies er absolutt en folksorientert rase som liker oppmerksomhet fra alle familiemedlemmer.

Denne rasen er aktiv, hardt arbeidende og sterk. Collies er milde, mild-mannered og meget vennlige. De er energiske og trenger plass til å løpe, men de er også ekstremt intelligente og krever også mye mental stimulering. Dette er ikke en god rase å velge om du ikke har mye tid til å tilbringe med en hund. Collies krever mye stimulering og kan bli kjedelig eller deprimert veldig raskt uten aktiviteten de trenger.

Bokser

Beste familiehundene

Boksere er en god hund for en aktiv familie. Denne morsomme, goofy rasen vil holde deg ler. De er lekne og energiske. De reagerer godt på kommandoer, men har en tendens til å være sta. Boksere er flotte watchdogs og arbeider hunder. De kan være aggressive mot rare dyr, men er vanligvis ok Hvis hevet rundt Husets kjæledyr.

I SLEKT: 16 Beste hunder for familier med barn

Boksere er veldig hengiven og bevar deres pakke godt. Når det er sagt, er boksere veldig behøvde og krever mye oppmerksomhet. Denne rasen elsker familien sin og vil følge deg rundt hvor som helst du går. Hvis du ikke vil ha en hund som er konstant i ansiktet ditt, eller du er borte fra hjemmet i lange perioder i løpet av dagen, kan boksere kanskje ikke være rasen for familien din. De krever mye tid og oppmerksomhet.

Great Danes

Beste familiehundene

Dette kan komme som en overraskelse, fordi de er en av de største hunderasene, men denne milde giganten er flott med barn og andre kjæledyr. De elsker, følsomme og en god følgesvenn. Det viktigste å huske med store dansker er at de er en veldig stor hund, og deres størrelse kan overvelde små barn.

På grunn av deres ekstra store størrelse krever store danskere mer plass enn mange andre raser. De trenger god plass i og utendørs. Et stort hjem med en stor bakgård ville være det ideelle miljøet for denne rasen. Great Danes er myk og krever ikke mye aktivitet, men trenger fortsatt daglig trening som enhver annen rase.

Hunder bringer kjærlighet, energi og moro til den heldige familien som adopterer dem.

Topp 10 beste familiehundene

Disse raser er bare noen av hundene som er en god passform for en familie. Gjør din egen forskning for å se hva som vil være best egnet for alle aspekter av livet ditt og din familie dagens situasjon. Sannheten bli fortalt, å ha en hund vil trolig bringe familien din nærmere sammen. Hunder er gode følgesvenn som danner varige obligasjoner med hvert medlem av husstanden din.

En hund vil bringe moro og spenning i livet ditt, pluss mye ekstra arbeid, men de er mer enn verdt det. Hunder tvinger deg til å bli mer aktiv og setter pris på alt du gjør for dem. Bare husk, selv om det er herlig å ta med en hund i familien din, er det ikke for alle.

I SLEKT: Hvordan å leve på et budsjett med hunder

Hjørnetenner kan bli et problem, og de kan koste mye penger. På samme måte som de fleste andre kjæledyr, vil din pooch kreve tonnevis av tid og energi, og de er et stort ansvar. Tenk lang og hardt om din beslutning om å vedta et kjæledyr og avgjøre om nå er den beste tiden å ta med en hund i familien din. Å bringe en hund i husstanden din ligner på å ha en annen baby; Det endrer alt. Pass på at du er klar for forpliktelsen før du tar det trinnet.

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » Klar til å adoptere et kjæledyr? Ti beste familiehunder