Hvordan adoptere fra tsa dog adoption-programmet

Pentagon forbereder 10 års jubileum av 11. september angrep

Hvis du noen gang har spurt deg selv, "Hvor mye er den søte valpen i Airport Security Line?"Du er i flaks. Vel, slags.

Transportsikkerhetsadministrasjonen (TSA) trener alltid nye tjenestehunder for å ta på seg de viktige oppgavene med å snuse for eksplosiver på deg.S. Flyplasser. Men som alle Service Dog treningsprogrammer, ikke alle hundene gjør kuttet. Noen kan anses for uinteressert i oppgaven for hånden, for stresset av høy intensitets livsstil, eller ja, selv for fint. Og når det er tilfelle, blir hundene satt opp for adopsjon gjennom TSA Canine Adoption Program. Programmet vedtar også ut hunder som har blitt pensjonert fra sin regjeringstjeneste.

Hva å vite om TSA adopterable hunder

Hunder som har mislyktes TSA-trening kan fortsatt gjøre fantastiske kjæledyr. Faktisk feiler noen av grunnene som hundene trening - de er for folk-vennlige, for eksempel, er de veldig tingene som gjør dem gode dyrefester.

For å bli valgt for TSA Canine Training Center i utgangspunktet må hunder presentere med noen viktige kvaliteter, inkludert høy energi og kjøre. Og mens de vanligvis får litt trening i eksplosiverdeteksjon - det er det. Ingen grunnleggende trening, og de fleste hundene er ikke house brutt. Det betyr ikke at de ikke kan trent til fantastiske dyr, men du må være klar til å sette i litt arbeid først. Enhver hund som er vedtatt gjennom programmet, skal fortsatt kreve Rikelig med lydighetstrening og mosjon, samt hjelpe å lære grunnleggende ferdigheter. De fleste hundene har ikke vært rundt små barn eller andre dyr enn andre stor-rase hunder, Så du vil også holde det i bakhodet, når du bestemmer deg om at TSA Canine Adoption Programmet er et godt valg for deg.

Alle TSAs hunder er vaksinert, og de er spayed eller neutered før de blir plassert for adopsjon, hvis de ikke allerede har vært. Mesteparten av adoptere hunder er mislykkede praktikanter og på den yngre siden - om to til fire år gammel. Pensjonerte TSA-tjenesten hunder er eldre, men de er mindre ofte satt opp for adopsjon gjennom programmet.

Som for raser, ingen pekingese eller chihuahuas her. TSA fungerer bare med store rasehunder, oftest Labrador Retrievers og tyske shorthaired pointers. De jobber også med Schæferhunder og Belgisk malinois, Men de hundene overføres vanligvis til rettshåndhevelsesbyråer hvis de ikke lenger er en god passform for TSA. Du kan be om en bestemt rase når du foretar en forespørsel gjennom programmet, men raspesifikke adopsjonsforespørsler kan ta lengre tid.

Hvordan kvalifisere og søke om TSA Dog Adoption Program

Hvis en mislykket AirPort Service hund høres ut som nøyaktig hva din familie trenger, kan du gjelder for å adoptere en gjennom TSA.

Ikke alle familier er en god passform for TSA hunder. Her er kravene du må møte først for å kvalifisere, i henhold til TSAs nettsted:

  • Du må ha en inngjerdet hage på tidspunktet for søknad
  • Det bør ikke være noen intensjoner om å bevege seg innen seks måneder av Vedta en hund
  • Boligene må overholde alle lokale kjæledyrordinanser
  • Du må godta å gi hunden passende medisinsk behandling, trening, trening og følgesvenn
  • Alle eksisterende kjæledyr i hjemmet må ha nåværende vaksinasjoner og forebyggende omsorg
  • Alderen på barn i hjemmet vil bli tatt i betraktning når du velger en hund

Hvis du bor i en leilighet i byen eller har små barn som kjører rundt, vil du sannsynligvis ikke kunne adoptere gjennom programmet. Vær oppmerksom på at det er nok av andre organisasjoner som du kan vedta mislykkede eller pensjonerte servicedyr, inkludert Freedom Service Hunds of America, Mission K9, og Service Dogs Inc.

Hvis du kvalifiserer for og blir akseptert for å adoptere en hund gjennom TSA-hjørnetenes adopsjonsprogram, må du reise til hunden og ikke den andre veien rundt. Alle adopsjoner håndteres ut av Joint Base San Antonio-Lackland i San Antonio, Texas. Det er ingen samme dags adoptjoner, så du må tildele flere dager for å møte hundene og finne den riktige passformen. Hunder kan ikke returneres til treningssenteret når de er vedtatt, så TSA vil jobbe med deg for å sikre at du finner en hund som virker som om de vil gjøre det bra i ditt hjem.

Rask fakta om TSA adoptable hunder

  • Til enhver tid har TSA Omtrent 140 hunder og valper blir opplært for eksplosiverdeteksjon. Ca 83% av dem uteksaminert.
  • Bare syv raser av hjørnetenner er tatt opp på programmet: tyske hyrder, Labrador Retrievers, Tyske Shorthaired Pointers, Wirehaired Pointers, Vizslas, Belgisk Malinois, og Golden Retrievers.
  • Det er helt gratis å adoptere en hund gjennom TSA Canine Adoption Program. Vær imidlertid oppmerksom på at du sannsynligvis trenger å bruke penger på trening i tillegg til dine vanlige hundeservicekostnader.
  • Du vil bli pålagt å signere en erstatningsavtale ved vedtak av en TSA-hund. Denne avtalen sier at du aksepterer alle fremtidige risikoer og konsekvenser av hunden, og at du godtar å betale for all fremtidig omsorg. Per avtalen, må du holde dyret som et kjæledyr og ikke kan selge det.

Ved å vedta en hund gjennom Tsa Dog Adoption Programmet er på mange måter veldig lik å vedta en hund gjennom et ly, med advarselen at hundene ikke kan returneres til TSAs omsorg hvis ting ikke trener. Før du søker, må du sørge for at du er forberedt på omsorgsnivået som vil være nødvendig, og at familien din er klar for et stort, svært aktivt dyr. Som inkluderer en dedikasjon til trening, og evnen til å jobbe i mange turer og mye spilletid.

Mislykkede deteksjonshunder kan gjøre Stellar Family Dyr. Lær mer om TSA Canine Adoption Program her og sjekk nettstedet regelmessig, slik at du vet når applikasjoner blir akseptert.

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » Hvordan adoptere fra tsa dog adoption-programmet