10 Gigantiske hunderaser som gjør store kjæledyr

Saint Bernard ligger på en tregulv

Mens noen foretrekker små hunder, andre føler at det ikke er noe bedre enn massive hunder. Giant hjørnetenner kommer fullpakket med mange plusser. De er store softies med søte, milde temperament som tror de er laps solsenger. De er lojale og beskyttende for deres familiepakke. Og de er klare og er vanligvis enkle å trene.

Det er flere faktorer å vurdere før du vedtar en stor hunderavl. Større hunder krever mer av alt, fra mat til større skala forsyninger til Høyere veterinære omsorgskostnader. Også, en større hund trenger et større boareal for å bevege seg komfortabelt.

Her er 10 av de beste gigantiske hundene raser hvis du er klar for en massiv følgesvenn.

Tips

Hvis du får en gigantisk hund for en ung familie, er en pille som er vanskelig å svelge (spesielt for små barn) at massive hunder vanligvis har kortere levetid enn alle andre hunder. Mange lever bare om seks til 10 år, mens den gjennomsnittlige hundens levetid er rundt 12 til 15 år.

1:16

Se nå: 12 gigantiske hunderaser og hva som gjør dem spesielle

01 av 10

Man kan si at denne majestetiske skapningen ligner en liten hest enn en hund. Great Danes skiller seg ut i en mengde. Utseende, eller i dette tilfellet, størrelse, er ikke det som gjør det til en utmerket følgesvenn - det er denne rasen temperament. Disse hundene er generelt milde, lekne, vennlige og utrolig lojale. På grunn av deres størrelse ser de ut til å være goofballs, men det er deres større lemmer og plop-hvor som helst holdning som gjør dem morsomme å være rundt.

Raseoversikt

Gruppe: Arbeider (AKC)

Høyde: 28 til 32 tommer

Vekt: 110 til 175 pounds

Frakk og farge: Kort hår i brindle, fawn, blå, svart, harlequin (hvit med svarte flekker), eller mantel (svart og hvitt)

Forventet levealder: 6 til 8 år

  • 02 av 10

    Mastiffs er alle brawn på utsiden, men de er softhearted, lettvint ledsagere på innsiden. Hold en rag hendig for å rydde opp Slobber som drømmer fra deres massive hoder. Deres muskulære kropper kan banke over folk og gjenstander i stramme rom - hold det i bakhodet hvis du bor i en leilighet eller mindre hjem. Disse gigantiske hundene trenger rikelig med boareal og lydighetstrening hvor de går.

    Raseoversikt

    Gruppe: Arbeider (AKC)

    Høyde: 28 inches og opp

    Vekt: 120 til 230 pounds

    Frakk og farge: Korte frakk-farger inkluderer aprikos, brindle og fawn med en svart maske

    Forventet levealder: 10 til 12 år

  • 03 av 10

    Leonbergeren er en massiv arbeidshund som vanligvis har en snill, mild disposisjon. Denne rasen er kjent for å binde tett med sin familie, og det ser ut til å ha stor intuisjon når det gjelder menneskelige følelser. Leonbergers gjør utmerket familie kjæledyr og flott terapi hunder.

    Raseoversikt

    Gruppe: Arbeider (AKC)

    Høyde: 26 til 32 tommer

    Vekt: 90 til 170 pounds

    Fysiske egenskaper: Dobbeltjakke med fjær-farger inkluderer rød, brun og sand med en svart maske

    Forventet levealder: 7 til 10 år

  • 04 av 10

    I midten av 1800-tallet krysset oppdrettere Mastiff og Bulldog for å få en kraftig hund som kunne stoppe poachers. Dagens Bullmastiff er fortsatt en i stand vakthund og en verdsatt følgesvenn. Til tross for det litt skremmende utseendet, er dette en mild gigant som danner en solid binding med sin familie.

    Raseoversikt

    Gruppe: Arbeider (AKC)

    Høyde: 24 til 27 tommer

    Vekt: 100 til 130 pounds

    Frakk og farge: Korte frakk-farger inkluderer fawn, rød og brindle med en svart maske

    Forventet levealder: 8 til 10 år

    Fortsett til 5 av 10 nedenfor.
  • 05 av 10

    Newfoundlands er kjærlige følgesvenner og fremragende arbeidere. Med sine båndfødder og vanntette strøk, utviklet de seg til Ideelle vannhunder, Aiding Fishing Folk og redder folk fra å drukne. Det er i sin natur for å hjelpe og beskytte-spesielt barn - og alltid med en mild ånd.

    Raseoversikt

    Gruppe: Arbeider (AKC)

    Høyde: 26 til 28 tommer

    Vekt: 100 til 150 pounds

    Frakk og farge: Flat doble jakke-farger inkluderer svart, brun, grå og rygg og hvit

    Forventet levealder: 9 til 10 år

  • 06 av 10

    Vanligvis brukt i det søk og redning og som tjeneste dyr, Saint Bernards er gigantiske hunder med enda større hjerter. De har en tendens til å være milde, kjærlige familie følgesvenner, ofte å komme godt sammen med barn. Noen Saint Bernards innser ikke alltid hvor stor de er, så trening er et must for å holde dem under kontroll.

    Raseoversikt

    Gruppe: Jobber

    Høyde: 26 til 30 tommer

    Vekt: 120 til 180 pounds

    Frakk og farge: Tette frakk-farger inkluderer brun og hvit, rød og hvit og mer

    Forventet levealder: 8 til 10 år

  • 07 av 10

    Dogue de Bordeaux er en elskelig, slobbery hunk av en hund. Denne massive hunden med et gigantisk hode ser sterkt ut, men det er for det meste alt for show-det er en ekstremt lojal og mild rase. Det er beskyttende for sin familie og er en dyktig vakthund. Denne rasen stammer fra Frankrike og kalles noen ganger den franske mastiffen.

    Raseoversikt

    Gruppe: Jobber

    Høyde: 23 til 27 tommer

    Vekt: 100 pounds og oppe

    Frakk og farge: Korte frakk-farger inkluderer fawn, mahogny og rød med en svart maske

    Forventet levealder: 5 til 8

  • 08 av 10

    Great Pyrenees hunder er massive i kraft og søte disposisjoner. Blant de eldste hundene raser, har denne arbeidshunden en lang historie med å beskytte sau og beskytte hjem. Det er en veldig aktiv rase. Denne hunden krever kraftig daglig trening og lydighetstrening for å ende opp med en veloppdragen hund.

    Raseoversikt

    Gruppe: Arbeider (AKC)

    Høyde: 25 til 32 tommer

    Vekt: 85 pounds og opp

    Frakk og farge: Tykke dobbeltklær-farger inkluderer hvitt med grå, røde eller tan markeringer

    Forventet levealder: 10 til 12 år

    Fortsett til 9 av 10 nedenfor.
  • 09 av 10

    Historisk var irske ulvhunder kamp og jaktkammerater, så vel som foresatte av boliger. I moderne tider er Wolfhounds primært følgesvenn, selv om de har beholdt noen jakt og beskyttende instinkter. De trenger mer plass og mosjon enn noen av de andre gigantiske raser og generelt ikke trives i mindre boliger.

    Raseoversikt

    Gruppe: Hound (AKC)

    Høyde: 30 inches og opp

    Vekt: 105 til 120 pounds

    Frakk og farge: Rough Coat-Colors inkluderer svart, blå, brindle, krem, grå og mer

    Forventet levealder: 6 til 8 år

  • 10 av 10

    The Neapolitan Mastiff er en italiensk rase med gamle røtter som historikere kan spore tilbake til den romerske hærens krigsdyr. De ble senere vakthunder. Denne rasen er kjent for sine forskjellige rynker og løs hud, massive bein og lumbing gang. Det har en tendens til å være lojal og beskyttende, men generelt myk og mild.

    Raseoversikt

    Gruppe: Arbeider (AKC)

    Høyde: 24 til 31 tommer

    Vekt: 110 til 150 pounds

    Frakk og farge: Farger inkluderer svart, blått, mahogny og tawny

    Forventet levealder: 7 til 9 år

  • Raser å unngå

    Hvis massive hunder er din fancy, står det for å begrunne den teacup og leketøy raser er ikke din kopp te. Chihuahuas, Pomeranians og Yorkies har store personligheter, men hundens minste hunder ikke topp 7 pund eller får mye høyere enn 7 tommer når de vokser.

    De 10 beste store hundrasene for familier
    Del det i det sosiale nettverket:

    Løp
    » » 10 Gigantiske hunderaser som gjør store kjæledyr