10 Beste små hunderaser for begrenset plass

Liten Pomeranian Dog

Små hunderaser har blitt oppdrettet for deres kompakte, håndterbare størrelse. I noen tilfeller, deres petite størrelse fordelt deres arbeidende eller jakt evne, som de var i stand til å komme inn i små rom eiere (og større hunder) kunne ikke. I andre tilfeller var de rett og slett ønskelige som runde hunder og allround endearing små følgesvenner. Små hunder er generelt lett å transportere, og de har vanligvis lavere mat og medisineringskostnader enn store raser. I tillegg gjør mange små hunderaser godt i boliger med begrenset plass.

Her er 10 av de beste små hundene å holde som kjæledyr.

Rase egenskaper

Generelt blir hunder som veier rundt 20 pounds eller mindre anses som små. Noen små raser er veldig kompakte og lave til bakken, mens andre kan være relativt høye og lange. Ikke alle små hunderaser elsker å være lap hunder, og mange har mer energi enn noen av deres store hundesammenheng. Så, hvis du leter etter en rase som kan tilpasse seg livet i et lite hjem, sørg for å velge en som er kjent for sin rolige oppførsel.

Tips

Små hunder gjør ofte opp for sin størrelse med store personligheter, noe som betyr at de drar nytte av konsekvent trening og positiv forsterkning. Og til og med små, lav-energi hunder trenger fortsatt daglig trening og aktiviteter for å stimulere sine tanker og kropper.

1:13

12 små hunder som gjør for gode reisekammerater

01 av 10

Mange Yorkshire Terriers elsker å sitte på sine eiers runder og er fine med å bli båret. Men de er ikke en wimpy hund. Yorkies gjør opp for deres små statur med store personligheter. De kan være gode vakthundene, som bekrefter enhver bevegelse rundt huset. Likevel er de først og fremst kjærlige følgesvenner og trenger ikke mye plass til å få tilstrekkelig trening.

Raseoversikt

Høyde: 7 til 8 tommer

Vekt: 7 pounds

Fysiske egenskaper: Compact Body-Silky Coat-Colors inkluderer svart og brunbrunt, blå og brunfarge, og mer

  • 02 av 10

    Dachshund har mange kallenavn: Doxie, Wiener Dog, Pølsehund, Hot Dog, og mer. Selvfølgelig er disse navnene for det meste relatert til rasenes distinkte utseende. Dachshunds kommer i standard eller miniatyrstørrelse, sistnevnte er ideell for småhunder entusiasten. De er søte og kjærlige med sine familier, men kan være forsiktige med fremmede.

    Raseoversikt

    Høyde: 5 til 9 tommer

    Vekt: Opptil 32 pounds

    Fysiske egenskaper: Lav, lange kroppskorte ben-farger inkluderer sjokolade, svart, rødt og mer

  • 03 av 10

    Poodles kommer i tre størrelser: leketøy, miniatyr og standard. Standarder er ganske store, mens miniatyrer og leker faller inn i kategorien Liten hund. De mindre pudler er kjent for deres levetid, sammen med deres intelligens og varemerke krøllete strøk. De kan være kjærlige følgesvenner, men trenger aktivitet for å holde dem underholdt. Heldigvis trenger de mindre pudler ikke så mye plass til å få sin energi ut.

    Raseoversikt

    Høyde: Miniatyr: 10 til 15 inches-leketøy: Opptil 10 tommer

    Vekt: Miniatyr: 10 til 15 pund, leketøy: 4 til 6 pounds

    Fysiske egenskaper: Krøllete, tette frakkfarger inkluderer hvit, aprikos, svart, brun og mer

  • 04 av 10

    Shih Tzu er i utgangspunktet plakatbarnet for runde hunder, som ikke er overraskende da rasen oppsto strengt som en følgesvenn. Disse hundene sporer lang, silkeaktig hår, selv om mange eiere trimmer kappen kort for lettere vedlikehold. De pleier å være ganske hardy med en varsel, selvsikker disposisjon.

    Raseoversikt

    Høyde: 9 til 11 tommer

    Vekt: 9 til 16 pounds

    Fysiske egenskaper: Long Double Coat-Colors inkluderer svart, blått, sølv, hvitt og mer

    Fortsett til 5 av 10 nedenfor.
  • 05 av 10

    Miniature Schnauzer er en spunky liten hund med en vennlig, men tøff personlighet. Lett anerkjent av sin signatur bearded haircut, denne terrieren har en sterk følelse av lojalitet og beskyttelse mot sin familie. Det er også kjent for å være en vokal rase og trenger et solid grunnlag for trening. Likevel, med daglige turer og spilletid, er det egnet for et lite hjem.

    Raseoversikt

    Høyde: 12 til 14 tommer

    Vekt: 11 til 20 pounds

    Fysiske egenskaper: Bushy skjegg og øyenbryn - farger inkluderer svart, sølv og mer

  • 06 av 10

    Chihuahuas er noen av verdens minste hunder og blir ofte sett totalt rundt i transportører, men de har store personligheter. Mens elskelig og lojal, er Chihuahuas også aktive og sassy med store "tøffe hund" holdninger. Mange binder tett med sine favoritt mennesker, men er skeptiske til noen andre. Den gode nyheten er at deres lille størrelse betyr at de ikke trenger mye plass til å leke og få sin energi ut.

    Raseoversikt

    Høyde: 5 til 8 tommer

    Vekt: Opptil 6 pund

    Fysiske egenskaper: Alert Expression-Glatt eller Long Coat-Colors inkluderer svart, brunfarge og mer

  • 07 av 10

    Disse runde små hundene er joviale sjeler. Pugs var en gang kjæledyrene i royalty og følgesvenner av tibetanske munker. Hengiven og jevnt temperert, de kan passe inn i mange forskjellige levende situasjoner, inkludert små boliger. Men de har en tendens til å utvikle pusteproblemer og øyeproblemer, så regelmessig helsekontroll er et must.

    Raseoversikt

    Høyde: 10 til 13 tommer

    Vekt: 14 til 18 pounds

    Fysiske egenskaper: Square Body-korte ben og ansiktsfarger inkluderer svart og fawn

  • 08 av 10

    Pomeranians ser ut som et kryss mellom et utstoppet dyr og en liten løve, takket være deres lange, fluffy jakke. De pleier å være våken og noen ganger bossy hunder med en intens lojalitet mot sine kjære. De trenger konsekvent trening og grenser for å holde sin sterke vilje ånd i sjakk. På grunn av deres lille størrelse, bør et par daglige turer og spilletid være nok til å møte sine treningsbehov.

    Raseoversikt

    Høyde: 6 til 7 tommer

    Vekt: 3 til 7 pounds

    Fysiske egenskaper: Kompakt kroppslig fluffy frakk-farger inkluderer svart, oransje og mer

    Fortsett til 9 av 10 nedenfor.
  • 09 av 10

    Boston Terrier er en munter, lojal og jevnt temperert hund. Rasen stammer fra å krysse en engelsk bulldog med en hvit engelsk terrier og ble oppkalt etter byen der den ble opprettet. Bostons pleier å være leken, selv om de også elsker å tilbringe tid i sine eiers runder. De er vanligvis veldig tilpasningsdyktige til leiligheten.

    Raseoversikt

    Høyde: 15 til 17 tommer

    Vekt: 12 til 25 pounds

    Fysiske egenskaper: Korte ansiktsmessige jakke-farger inkluderer svart og hvitt, segl og hvitt, og mer

  • 10 av 10

    Maltesen har en tendens til å ha en mild, men modig disposisjon. Denne hunden er generelt leken og vennlig, og det binder tett med sin familie. Rasen kan spores tilbake til oldtiden, hvor det var den elskede følgesvenn av kongelige og adel. Dagens maltesiske elsker fortsatt å bli bortskjemt og trenger ikke mye plass til å streife rundt.

    Raseoversikt

    Høyde: 7 til 9 tommer

    Vekt: Opptil 7 pund

    Fysiske egenskaper: Mørk, varsel øyne-silkeaktig, hvit jakke

  • Raser å unngå

    Det kan virke åpenbart for småhundelskere å unngå store raser, for eksempel Schæferhunder og Siberian Huskies. Men det er like viktig å utelukke eventuelle uønskede egenskaper, inkludert høye energinivåer eller behovet for kraftig trening, før du bestemmer deg for en rase. Det er flere små- til mellomstore hunder, for eksempel Jack Russell Terriers, som generelt har høye aktivitetsbehov og kanskje ikke passer for små mellomrom.

    Lav vedlikeholdshunder for opptatt eller lat mennesker
    Del det i det sosiale nettverket:

    Løp
    » » 10 Beste små hunderaser for begrenset plass