9 Populære brune hunderaser

9 populære brune hunderaser

Brun er en veldig populær farge for hunder, og mange hunder har brun i kappen på en eller annen måte, form eller form. Men ikke mange raser er brune over alt. Hundene nevnt her er for det meste brune og spenner fra små til store i størrelse. Hvis du har en affinitet for brune eller sjokolade-fargede hunder, les videre for å se om noen av disse brune raser er riktige for deg og din livsstil.

Brown Chihuaha

Chihuahua

Chihuahua er små hunder med store personligheter, som vanligvis veier ikke mer enn 6 pund. Og selv om de ikke ser truende, spiller de den delen av en støyende vakthund, slik at eierne vet om eventuelle mulige trusler som kan nærme seg. De er veldig sjarmerende, søte hunder med store øyne på sine små ansikter. Chihuahuas kan være langhåret eller korthåret, og brun er en vanlig farge. De gjør gode kjæledyr til boligboere, men på grunn av deres lille størrelse, bør de ikke være i hjem med små barn.

Pomeranian kjører i feltet

Pomeranian

En annen hund som ligner i størrelse til Chihuahua, er Pomeranian. Denne lille hunden er all fluff, og de veier vanligvis ikke mer enn 7 pund. Pomeranians ser alltid ut til å se ut som de smiler og er nysgjerrige, vennlige små hunder. De har en tykk dobbeltjakke som kaster sesongmessig. Siden de har så tykk pels, trenger de regelmessig børsting og grooming. Pomeranians er veldig energiske og liker konstant interaksjon med sine mennesker. De er gode kjæledyr for folk som ikke bryr seg om alle pelsen og hvem er enten pensjonert eller jobber hjemmefra. Igjen, et hjem med små barn som ved et uhell spiller for grov, er ikke ideelt for slike små hunder.

Brown Cavalier King Charles

Cavalier King Charles Spaniel

De Kavalier king cocker spaniel er en vakker hund med langt, bølget hår som er for det meste brun i fargen. De kan ha en hvit bryst, men eller til og med svarte markeringer. Med sine floppy ører som henger på hver side av ansiktet som lang silkeaktig hår, de er grasiøse utseende hunder. Selv om de er i leketøygruppen, er de på den største enden og kan veie opp til 18 pund. Cavalier King Charles Spaniels Lag gode runde hunder, men også som litt spilletid, noe som gjør dem til en ideell, godt avrundet hund for de fleste familier.

Brown Chesapeake Bay Retriever kjører

Chesapeake Bay Retriever

Gjennomsnittlig ca 70 pounds, er Chesapeake Bay Retriever en kjent jakthund, spesielt når det gjelder jakt vannfugler. Det er deres vanntette, bølgete dobbeltjakke som setter dem bortsett fra Labrador Retrieverens rett, kort jakke. Annet enn det ser de ganske like ut, dessuten for Chesapeake Bay Retrievers gule øyne. Selv om de er veldig aktive, gjør de også lojale og kjærlige følgesvenner. De gjør trenger lydighetstrening, Men siden de kan være sterke vilje.

brun irsk vann spaniel stående i feltet

Irsk vann spaniel

Akkurat som du forventer av navnet, elsker irsk vann spaniels vannet. Men de elsker også noen aktivitet som lar dem nyte en aktiv livsstil. Uten noen form for daglig mosjon, vil de sannsynligvis bli destruktive og defiant. Irsk vann spaniel er en av de største spaniels, gjennomsnittlig 60 pounds. Deres brune jakke er full av lange krøller, og med deres lange snute kan de enkelt forveksles med en puddel. De kaster ikke, noe som er bra for folk med allergi eller som bare ikke liker å rydde opp hunden hår. De er også gode med barn, noe som gjør dem gode kjæledyr til en aktiv familie.

Chocolate Labrador Retriever

Chocolate Labrador Retriever

Om sjokolade i farge, gul eller svart, Labrador Retrievers (eller labs) er en av de mest populære hundene i Amerika. De er sosiale, kjærlige og ivrige etter å behage. De trenger regelmessig trening som en hvilken som helst mellomstor hund, men de er utsatt for fedme uten det, og utøve en viktig del av deres daglige rutine. Foruten å gå for vanlige turer eller spille hente, elsker Labs å svømme. Labs gjennomsnittlig ca 65 pounds hvis de er sunne, men de kan veie mer eller mindre avhengig av deres høyde. De er gode familiehunder og er milde følgesvenner for barn.

brun tysk shorthaired pointer

Tysk Shorthaired Pointer

Hvis du er en jeger Hvem har et mykt sted for brune hunder, det er mulig at den tyske shorthaired pekeren er hunden for deg. De er enten solid brun eller hvit med brune flekker. Kåpen er kort, og de har lange floppy ører som henger sammen med ansiktet deres. De har også en rett hale som de bruker til å "Point" når de identifiserer et jaktmål. Tyske shorthaired tips er mellomstore hunder i gjennomsnitt om 60 pund. De har mye energi, så du må være forberedt på å gi mange muligheter for trening. Men etter en aktiv dag er de like glade for å snuggle opp ved siden av deg og slappe av.

Brown Cane Corso

Cane Corso

Julen Corso er en stor, majestetisk utseende hund som enten kan være svart eller brun i fargen. De kan nå ca 28 inches høye på skulderen og enkelt overstige 100 pounds. Annet enn deres korte, glatte frakk, er hunden lett identifiserbar av deres innadgående ører som ser små ut i forhold til deres store kropp. Selv om de ser skremmende ut, er de faktisk gode kjæledyr for familier med barn og andre dyr - forutsatt at de er sosialisert tidlig. Ved å ta dem til lydighetsklasser og sosialisere dem som en valp, vil du ha en lojal, intelligent venn som er ivrig etter å behage.

Brun Flott Dane Laying In Field

Great Dane

Den store danskeren er en stor hund som lett overskrider høyden på sine eiere når de står på bakbenene sine. De gjennomsnittlig 175-200 pounds og nå ca 3 meter høyt på skulderen. Store dansker betraktes som milde giganter, så hvis du kan komme forbi sin størrelse, vil du legge merke til en hund det er flott med barn, ivrig etter å behage og svært lojal mot familien sin. Store danskere kommer i en rekke farger som inkluderer brunt. De trenger mye plass på grunn av deres størrelse og ville gjøre det beste i et hjem med en stor, inngjerdet hage.

Som du kan se, er det mange brunette skjønnheter der ute i hunden verden. Hvis du leter etter en lat runde hund, en stor myk goofball eller en kombinasjon av de to, er det sannsynligvis en der ute i hunden verden som venter på deg.

Les neste: 10 populære store hvite fluffete hunderaser

9-Populære-Brown-Dog-Breets

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » 9 Populære brune hunderaser