Beste tricolor hunderaser - liste & # 038; faq!

Beste Tricolor hunderaser - Liste & # 038; FAQ!

De vakre tricolor hunderaser Legg overbelastning av cuteness til pups, og det er også en av de vanligste fargeskjemaene på hunder i mange raser. Mesteparten av tiden har tricolored hunder en klassisk kombinasjon av hvite, brune og brune strøk som er i forskjellige mønstre som Brindle og Spotted. Det skjer på grunn av gener passert fra foreldrene.

Men selv med alt dette variet, møter vi fortsatt hunder som ser så spesielle ut som vi må stoppe og sette pris på skjønnhet. La oss beundre noen av de unike Tricolor raser av hunder og mønstre som du vanligvis kan se.

20 vakreste tricolor hunderaser

Enkelt-fargede hunder er søte, hvor mye mer hvis du ser flerfarget hunderaser? La oss begynne med å forklare de 20 vakreste tricolor hunder raser der ute. Hvem vet, du kan til og med ha sjansen til å adoptere en av disse søte, nydelige tri-fargepookene i fremtiden? Vi vil også snakke om de beste tingene om disse hjørnetenner.

1. Entlebucher Mountain Dog

Entlebucher Mountain Dogs er mellomstore raser som nesten alltid kommer med Tradisjonelle Tri-Color Coat Mønster - Hvit Bryst Blaze, en for det meste svart kropp og brune markeringer. Det kan ikke være så populært som andre hjørnetenner i hunden Show World, men denne kutten er en oppmerksomhetsfanger med slående godt utseende og et kjærlig hjerte.

Entlebuchers er hardt arbeidende raser. Så, hvis du elsker å sitte på sofaen hele dagen, er det den typen hund som passer for deg siden det krever daglige øvelser og aktiviteter. Entlebucher er heller ikke egnet for første gangs hundeeiere på grunn av sine høye energinivåer og sterk vilje. På grunn av sin korte pels er denne rasen rask til å groom. Dessuten er det ekstremt lojal mot sin Hooman`s foreldre & # 8216.

2. Bernese Mountain Dog

Bernese Mountain Dog, eller hvilke andre kaller Berner, `har en massiv bygget, og perfekt balansert svart, brun og hvit tett frakk. Svart er den dominerende fargen på baksiden av kroppen, mens brun er vanlig på bena og hvitt på brystet. Vær imidlertid oppmerksom på at du skal elske fysiske øvelser og aktiviteter hvis du vil adoptere denne rasen.

Berners ser skarpe ut på utsiden, men det har et mildt og lojalt hjerte på innsiden, noe som gjør det til en utmerket følgesvenn, selv for barn. Imidlertid må du trene den i de tidlige stadiene for å kontrollere instinkter og holdninger til andre mennesker.

Vakre Tricolor hunder
Bernese Mountain Dogs er også kjent som Berners.

3. Basset hund

Basset Hounds er en av de mest søte og søteste små tricolor hunderaser. Flertallet av denne rasen har en dominerende hvit farge og noen svarte og brune flekker på ryggen, hodet og halen. Hvis du er en avslappet person, vil denne rasen kose deg hele dagen og natten. Imidlertid kan trening bli vanskelig, så du må dra nytte av sine ivrige luktende sanser for å lære.

En annen utmerket kvalitet om Basset Hound er at dens korte pels krever minimal pleiepleie, men opprettholder rengjøring av ørene på grunn av sine utsatte øreinfeksjoner. Ved å opprettholde vekt, er daglige kortvandringsøvelser en god ide også.

4. Bull terrier

Mest Bull Terriers er hvitt eller brun og farge eller kombinere de to med noen svarte flekker på hodet eller kroppen. Det er en annen liten Tricolor hund rase som er så lett å elske. Kjent for å være gledelig og lekfull, det er ingen grunn til at du ikke liker bull terriers. Pluss, du trenger bare å groom sin pels ofte. Alt du trenger å gjøre er et ukentlig bad, og noen børsting for å holde denne hunden ren.

Akkurat som andre raser, er det bedre å trene Bull Terriers i løpet av sitt tidlige stadium for å være sosialt mot andre kjæledyr og andre familiemedlemmer. På grunn av sin faste bygget, er moderat trening viktig for å opprettholde den. Gi litt holdbar tygge leker er også riktig trening siden disse pooches elsker å gnave.

5. Pit Bull

Pit Bulls har mange kappemønstre, men den dominerende i Tricolor er de svarte, med brune og hvite flekker på bena og brystet. Denne rasen ser ut som en muscleman, men den har et mykt hjerte og en lekfull holdning. Det krever imidlertid regelmessig trening for å opprettholde sin bygning. Ellers vil fett hoper seg på Pit Bulls` Tummy. Likevel, å opprettholde sitt gode utseende er enkelt.

Når du vedtar Pit Bulls, vil du kanskje beholde noen tennisballer og holdbar leker hvor de kan forbruke sin høye energi. Mens dysene kan se kort ut, kan denne rasen også være din jogging kompis. Det er best å positivt kanalisere sin styrke og entusiasme til en sport som å løpe, hente eller docke hopping.

6. Større sveitsisk fjellhund

Jo større sveitsisk fjellhund hovedsakelig har en svart kropp, med hvite linjer fra hodet til brystet og brune flekker på bena. Denne hunden er en nær fetter av Bernese-fjellhunden i korthårede versjoner. Hvis du vil ha en mild gigantisk pooch, er Swissie ditt beste alternativ.

Større sveitsiske fjellhunder er store, kraftige, og det er vanlig å tilhøre de flerfargede hundene. Dessuten er det hengiven mot familiemedlemmer og til og med til barn. Men akkurat som andre store hjørnetenner, er trening viktig for å kontrollere sin oppførsel. Til tross for sin arbeidshistorie, har han bare milde daglige treningsbehov, med en lang dagligdags gange eller fotturer tilstrekkelig for å holde ham innhold.

7. Basenji

Basenji er en av de mest populære små tricolor hunderaser. Det meste av det har bare to toner av pels, men en tricolor er vanligvis svart med hvite og brune nyanser på ansiktet, bena og halen. Noen kaller det en stille hund fordi den har en tendens til å bjeffe mindre enn andre hjørnetenner, men denne rasen kan gjøre en rekke lyder som Yodels, Chirps og til og med skrik.

Hvis du er en første gangs hund eier, er Basenji ikke en god ide å adoptere. Ja, det ser søtt og kjekk ut, men det kan bli sta uten riktig trening. Denne hunden krever også trening for å konsumere sin energi. Ellers ville det bite eller tygge på de tingene du eier.

8. Chihuahua

Chihuahuas er korte, men de tilbyr mange personligheter. Denne lille og tålmodige gjør rasen er utrolig lojal mot sin herre og perfekt for tilbaketrukket hundeeiere. Det kan imidlertid være svært sta, så det er en utfordring for første gangs hundforeldre. Med en vanlig vekt på 6 pund, tenk en tri-farget chihuahua som kjører rundt huset ditt. Hvor bedårende ville det være?

Chihuahuas er en av de lengste boligene, og bortsett fra tannlege eller øyesykdom, for det meste sunn. Men du må støtte det med et riktig kosthold og noen øvelser og innendørs spill.

9. Panda Shepherd

Fra selve navnet, Panda Shepherds ser ut som en panda med de svarte sirkler rundt øynene. Det er faktisk en Tysk Shepherd! Det tilhører familien av hyrdehunder, men det som gjør det annerledes er det tri-fargede belegget med rasenes varemerke store ører. Hvis du elsker lekfull, hengiven og kjærlig hund - bør du se på denne rasen.

Bare vet at Panda Shepherds krever daglige fysiske og mentale øvelser for å trene sin lydighet og sosialisering ferdigheter. Tar hensyn til det for å brenne av ressursene mens de vokser opp, ville ikke skade.

10. Bokser

De fleste boksere har en brun kropp med en hvit jakke på pannen ned til brystet og svarte flekker rundt øynene. Det er en mellomstort rase berømt for sin firkantede hode og kropp, akkurat som en ekte bokser. Hva er mer imponerende er det Korrekt avlet boksere Ha en harmonisk andel av nesen til skallen, stive lemmer, kort rygg og tettsittende jakke. Ikke rart at det har vært på topp 10 av Amerikas mest elskede raser.

11. Australian Cattle Dog

Disse tricolorhundens raser har ofte dominerende svarte kappfarger, med brun pels på bena og ansiktet, og hvite flekker på kroppen. Mest Australske storfe hunder ha et sterkt hode med en bred skalle og muskuløs kinn som legger til mer kraft til deres utseende. Dessuten har den prikkede ører, mistenkelig glan og sunne tenner med en litt skremmende oppførsel.

Australske storfehunder er eksepsjonelt muskuløse, men det betyr ikke at de ikke er elskelige. Disse hjørnetenene er svært energiske, lekne og vennlige mot sine eiere. Hvis du vil adoptere en, må du sørge for at du er klar til å gi deg tid fordi det krever god trening og spilletid.

12. Cavalier King Charles Spaniel

Cavalier King Charles Spaniels er en av de største, for ikke å nevne fluffiest, leketøy raser. Den kommer i forskjellige tricolors kombinasjoner, hvor noen har dominerende svarte strøk mens andre har hvit pels. Likevel, kombinasjonen svart, brun og hvit resulterer i en bedårende tri-farget cavalier spaniel. På grunn av sin størrelse kan du forvente atletisk, høy utholdenhet og pålitelig hjørnetenner egnet for sport og jaktopplevelser.

Det kan høres ut som en sterk og uavhengig hund rase; Cavalier King Charles Spaniels er vennlige og elsker det punktet at de er aktive terapi hunder. Vær imidlertid oppmerksom på at denne rasen ikke er en i stand til vakthund, Selv om du noen ganger hører det bjeffer på døren din. Tross alt er disse leketøy raser som kan spille litt sport og er svært aktive.

1. 3. Collie Tricolor hund rase

Når du ser det, tør vi deg ikke å klemme en Collie Tricolor hund rase Selv om det er umulig. En perfekt avlet Tricolor Collie vil ha en pels som er jevn som fargene svarte, brune og hvite sprer seg gjennom kroppen sin. Det er en hund med høy energi og alltid ivrig etter å behage sine eiere. Hvis du vil ha den beste kandidaten for smidighet og lydighet, er denne hunden den perfekte kampen.

De fleste collies har en lang og tykk jakke som krever regelmessig kaming og børsting, som kan forbruke mye av tiden din. Videre, merk at disse rasene er følsomme for noen få vanlige medisiner, så ta det alltid til veterinæren når du observerer at noe ikke er riktig. Helseundersøkelser er også kritiske for å oppdage mulige øyeproblemer i rasen.

14. Beagle

Tricolor Beagles
Beagles er scenthounds.

Beagles er en av de vanligste tricolor hunderaser og kom i et fargerikt kalejdoskop med et 11-kappemønster som oppfyller AKC-standarden, hvis de er tricolorvarianter. Det er en liten hund som er både leken og en utmerket familie venn. I utgangspunktet jager beagles på pakker siden det er en scenthound som kan følge spor gjennom nesen.

Men vet at denne rasen krever regelmessig trening fordi det er den mest utsatte hunden til angst om separasjon. Så når du går på kontoret, sørg for at du forlater poochen noe å spille på hvor det kan forbruke sin energi. Det er viktig å unngå destruktiv oppførsel. Sjekk ut noen kule tri-farge hundenavn for beagles.

15. Nue bernese fjellhund

Beautiful Tricolored Nue Bernese Mountain Dogs ha en naturlig svart jakke med hvit pels fra pannen ned til brystet, mens de brune hårene ofte er synlige på føttene. Det er en annen mild gigantisk rase for tung løft og hjelper bønder tilbake i dagene til å trekke kort og kjøre husdyr.

I dag er de fleste Nue Bernese-fjellhunder også gode å være en følgesvenn, selv om noen fortsatt foretrekker store og tøffe jobber og aktiviteter. Likevel er det en ypperlig venn hjemme, en vakthund, og til og med kose når du føler deg løgn på sofaen hele dagen.

16. Pembroke Welsh Corgi

En vakker tri-farget Pembroke Welsh Corgi møtes ikke AKC rase standard, Men det er et annet typisk mønster som du kan se for denne hunden. Det er et morsomt og elskelig kjæledyr med en kort hale, noe som gjør denne rasen til og med cuter. Selv med korte ben, kan du fortsatt la poochen gjøre noen herding og agility triks. De fleste elsker sin lille bygget, tykk jakke og lekfulle egenskaper, noe som gjør det spratt mot toppen av popularitetsdiagrammene.

Med riktig omsorg og trening vil Pembroke Welsh Corgi bli et naturlig medlem av familien din på grunn av sin vennlighet og clownish mannerisms, noe som gjør det til en utmerket terapihund. Når du elsker å spille, er en Corgi din drøm furry kamp, ​​fordi det alltid kommer til å vente på at du skal kaste den neste ballen.

17. Australian Shepherd

Blandingen av brune, svarte og hvite farger på Australian Shepherd`s pels er et perfekt eksempel som ikke alle feil er stygg. Denne rasen er kjent for å være hundens verdenens kameleoner på grunn av sin flerfarge og mønstre i pelsen. Bortsett fra utseende, er disse hundene allsidige når det gjelder sport og utmerke seg i lydighet og herding.

Hvis du er en hundeier som elsker fysiske øvelser, bør denne hunden være en del av listen din. Australian Shepherd krever daglig trening, noe som gjør det til en utmerket jogging følgesvenn. Det ville imidlertid være best hvis du også er tålmodig i å kaste sin middels lengde frakk for å unngå tangles og splitter.

Tricolor Australian Shepherds
Australske hyrder er kameleonene i hunden verden.

18. Pomeranian

Vi ser ofte enten hvite eller brune Pomeranians, Men hva slags kutter er den tri-fargede pelsen av denne rasen. Pomeranianen kommer i mange farger og pelsmønstre Poms fluffy jakke gir den en teddy-bjørn utseende, Men det er utfordrende å holde tritt med vanlig børsting som kreves for å unngå matting. Det ville hjelpe hvis du også rengjør tennene regelmessig for å hindre tannproblemer som normalt skjer i leketøy raser.

Pomeranians er entertainere med levende demeanors. Poms er lykkeligste når de er med foreldrene sine. Som en aktiv hundedrader har denne rasen to ansikter - en lapdog og en eventyrkammerat. Poms er søte og kjærlige, men de er ikke ideelle for å adoptere hvis du har barn som lever med deg på grunn av deres skjøre og følsomme natur.

19. Papillon

Papillons er spesielle og forskjellige hunder på grunn av den lange pelsen som kan vokse rundt sine stående ører, eller hva de kaller sommerfugl-lignende ører. Det er en annen liten Tricolor hund rase med en utroskap for livet. Som beagles, kan du også nyte forskjellige idretter med denne hunden på grunn av sin utmerkede smidighet og lekenhet. Best av alt, det krever bare en moderat mengde trening som du enkelt kan gjøre gjennom korte turer og innendørs spill.

20. Engelsk bulldog

Akkurat som Pit Bulls, Engelsk bulldog viser en betydelig kropp og korte ben. Tro det eller ikke, disse raser en gang tegnet ok ut og holdt dem gjennom bulldogs` nese. I dag har Tan Point-genet blandet med hvitt og svart blitt vanlig i forskjellige oppdrettere.

Den engelske Bulldog er et perfekt familie kjæledyr som er pålitelig og pålitelig og omsorg for de fleste barn. Å være folk-orientert, krever dette bevisst på menneskelig interesse. I tillegg kan du raskt komme sammen med det godt på den første adopsjonsdagen. Legg merke til at engelske Bulldogs kan være fiendtlige mot utenlandske hunder, og til og med fremmede.

Om Tricolor hunderaser

En av de mest favoritt kjæledyrene rundt om i verden er hunder på grunn av deres cuteness overbelastning, og noen har vakre Tricolor hunderaser. Videre har hver hund enestående intelligens, lojalitet og lydighet som gjør dem god terapi for ensomme mennesker. Det beste med å ha Tricolor raser av hunder er at de er attraktive. Likevel vil enkelt- eller dobbeltfargede pooches alltid se særegne bra.

Hva betyr Tricolor hos hunder?

Tricolor hunderaser er vanligvis en kombinasjon av svarte, hvite og brune frakkfarger På grunn av sine gener. Hvit betyr fravær av farge i stedet for pigment hunden uttrykker. På den annen side må pooches med svarte og brune farger ha & # 8220; N / N & # 8221; som det dominerende svarte genet eller K-lokuset. Det betyr bare at det ikke er noe uttrykk i K-lokuset, noe som resulterer i hunder med svart pels. Brindles kan også ha tre farger, men de er kombinert eller strippet sammen, mens Merle er et mer marmorert mønster av mørke flekker av farge på samme fargebakgrunn.

Hva er den kuleste hunden rasen?

Den kuleste hunden rasen Avhenger av din preferanse. Noen kjæledyr foreldre foretrekker hunder med tykke strøk; Noen vil ha en følgesvenn med minimal vedlikehold, mens andre leter etter bestemte fargekrav. Likevel har hver hunder rase unike egenskaper og egenskaper som du kan elske og sette pris på. På samme måte som mennesker, har pooches også feil, men det handler om å akseptere at disse feilene er de tingene som gjør dem vakrere.

Pugs, Shi Tzus, Terriers og Beagles er noen av de vanligste leketøy raser. På den annen side er Shepherds, Huskies og Labradors gode alternativer for middels til store hjørnetenner. Når du velger din furrige følgesvenn, må du sørge for at du kan ta vare på det. Vedta et kjæledyr er som å ha et barn. Du må bruke litt tid på å spille, trene, fôre og gi det et komfortabelt hjem.

Hvilken hund er svart, hvit og brun?

Mest svarte, hvite og brune hunder er referert til som Tricolor hunderaser. Det skjer på grunn av generene som er arvet fra foreldrenes hjørnetenner. De mest forskjellige fargene er brune, svarte og hvite, eller blå, svarte og grå. Uansett, fur av vakre Tricolor hunder raser gjør dem unike og søte. I noen tilfeller er Tricolor også et resultat av brindle eller Merle.

Brindles kan også ha tre farger, men de er kombinert eller strippet sammen, mens Merle er et mer marmorert mønster av mørke flekker av farge på samme fargebakgrunn. Uansett, alle pooches er kjempebra på sine unike måter og spesielle egenskaper.

Hva heter en flerfarget hund?

En flerfarget hund faller under vakker Tricolor hunder. Det er flere mønstre og farger som brukes i hunder, og navnene på farger er ofte sjelden rase-spesifikke. For eksempel er alle tre raser genetisk samme farge, men kalles Dapple, Merle og Harlequin. Denne fargen er også den samme genetisk, men kalt sjokolade, rød, brun og lever.

Genene er en primær kjøringsfaktor for hundens jakkefarge. Hunder har ca 19.000 gener i deres genom, men bare noen få påvirker deres frakkens fysiske variasjoner. De normale reglene gjelder når flertallet av gener kommer i par, en fra hundens mor og en fra sin far. Det er mer enn én type gener av interesse eller allel.

Hunder er den eneste levende tingen på jorden som vil elske deg mer enn seg selv og uten å be om noe i retur, vel, kanskje bortsett fra noen kibbles. Uansett, Tricolor hunder raser eller ikke, disse pooches vil alltid være vår mest lojale beste venn.

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » Beste tricolor hunderaser - liste & # 038; faq!