Hva er de forskjellige typene pit bulls?

Hva er de forskjellige typer Pit Bulls?

For en Pit Bull er og er ikke, som du vet, er en rasende debatt online og offline. Spør noen Pit Bull Fancier, oppdretter og eier, og du vil få et annet svar hver gang. Pit Bull dukket opp som en type hunder mer enn en enkelt rase - men det er en slik rase som American Pit Bull Terrier& # 8230;

Så hva er Ulike typer pit bull hunder for tiden? Vi har avrundet hva Fellesskapet mener tilhører under paraplyen av Pit Bullaser. Noen av de siste rasene er litt mindre akseptert av flertallet.

Hva er en pit bull nøyaktig?

En pitbull er et navn gitt til typen hunder, nedstammet fra Bulldogs og Terriers. Det er litt forvirring om hva en pit bull akkurat er, og om det er i det hele tatt en rase eller ikke. Pit Bulls er faktisk blant de mest misidentifiserte og misforstått raser av hunder. Pit Bulls kan være purebred eller blandede hunder, som inneholder bulldog-type hunder og Bull Terrier-type hunder.

Som for de fysiske egenskapene, har Pit Bulls en Lagerhus med kort og bredt hode. De er sterke, modige og robuste med en muskuløs kroppsstruktur. Deres strøk er vanligvis glatte, korte og enkle å vedlikeholde. Nakken er tykk, muskuløs og krever pitbull krage for maksimal komfort.

Pit Bulls er raske, ivrige og ekstremt intelligente. De er beundret for deres smidighet og lydighet. Aktiviteter som vokter besetninger eller ser på Over din eiendom passer pitullene. Deres aggressivitet er misforstått og overvurdert. Snarere kan de være et velkomstmedlem av familien din med deres folk-orienterte og vennlige natur. I tillegg kommer hver type pit bull med sitt unike sett med fysiske og mentale egenskaper. For å holde slike magre og muskuløse legemer, krever pitbull-type hunder a Spesifikt høyt protein diett og intens trening og trening planer. Pass på at du investerer i noen Pit Bull-Friendly Dog Toys, også.

Ulike typer Pit Bulls

De formelle raser som vanligvis anses å være av mobbe type inkludere den American Staffordshire Terrier, de American Pit Bull Terrier, og Staffordshire Bull Terrier.

Men nylig, den American Bully er en rase som vokser populært anerkjent som en av de dyreste pit bull type hund raser. På den annen side er de blandede hundene som fysisk ligner disse rasene, merket som Pit Bulls av Shelters. Her er typene som er forklart i detaljer.

forskjellige raser av pitbull hunder
Infographic: En oversikt over de forskjellige raser av pitbull hunder.

American Pit Bull Terrier

De UKC gjenkjenner den American Pit Bull Terrier Som den første og bare offisiell pit bull rase i USA i dag. Et resultat av de amerikanske terrierene og de engelske bulldogene, gjennomsnittlig høyde og vekt på en amerikansk Pit Bull Terrier er 17 "til 21" og 30 til 60 pund.

Disse hundene ble tradisjonelt hevet som fighters. Av natur, de er vennlige, lydige og også forsiktige rundt ukjente ansikter. Men de kan også litt naturlig aggressive. For å temme den hypotetiske aggresjonen, er det tilrådelig for eierne å av og til holde sine valper omgitt av andre dyr og gjennomgå en forståelseshundens treningskurs.

Blå nese pit bull

En blå nese pitbull er en type pit bull, karakterisert av sin blå farget nese og frakk. Hundelskere, som er kjent med de forskjellige typene Pit Bulls og deres betydning, vet at den blå nesen pit oksene er ganske sjeldne. Disse hundene med blå jakke og nese er ekstremt ønsket og beundret. Faktisk er de ikke bare en type pit bull, men faktisk en kryss rase av en tyr og en terrier.

Bortsett fra den distinkte fargen som er forbundet med disse hundene, resten av funksjonene som kroppsstruktur, frakkvalitet, aggressivitet osv. er for det meste lik de andre typene.

Rød nese pit bull

Igjen en sjelden og ønsket farge i Pitbull-verdenen, de røde nesen pitbulls kommer med en rød farget nese og en kobberfarget jakke.

De historie Bak disse pitbulls er interessant og verdt å nevne. Konseptet med den røde nesen er faktisk relatert til Irish Pit Bulls som var tradisjonelt brukt til bull-baiting. Irsken kom til USA med disse rød-nosed pitbulls som fulgte dem. Årsaken til denne røde fargen på nesen er imidlertid ikke kjent. Eiere av denne typen Pit Bull må mate hunden, det beste utvalget av fiskeolje tilgjengelig der ute. Dette er nødvendig for å holde kobberskjorten skinnende og sunt. Breeding disse hundene kan la deg få en rød-nosed pup eller en blå-nosed valp også.

Rød nese og blå nese pitbull valper
To rød-nosed pitbull valper rundt en blå-nosed valp.

American Staffordshire Terrier

De American Staffordshire Terrier er enda en type pitbull som er tradisjonelt kjent for å være en arbeidshund. Oppdrettshistorien til disse hundene dateres tilbake til 1970-tallet når amerikanerne foretrukket en allsidig arbeidshund.

Den gjennomsnittlige høyden på disse hundene er 17 "til 19" og deres vekt er 60 til 90 pounds ca. De er de varmeiest og også den høyeste blant de forskjellige typer pituller. Deres kjøretur for intenst tunge oppgaver og også den naturlige aggresjonen er relativt mindre skjønt.

Staffordshire Bull Terrier

De Staffordshire Bull Terrier Hunder ble først oppdrettet av kullgruvearbeidere i England i deres ønske om lettere, raskere og pålitelige arbeidshunder. Blant de typer gropullene er Staffordshire Bull Terrier ganske lett, som veier ca 24 til 38 pounds med en høyde på ca 14 "til 16".

Deres kroppsstruktur er muskuløs og kappen er skinnende, men lett å vedlikeholde. Oppkalt etter et kjent sted i England, karakteristisk, disse hundene er søte og lojale og kan perfekt passe inn i en liten, men aktiv familie.

American Bully

De American Bully er en veldig populær og nyere type pitbull rase. Disse hundene er resultatet av kryss-avl mellom American Pit Bull Terrier og Engelsk Bulldogs. Den amerikanske mobbe kommer med enormt kampinstinkt og en kjøretur for hardt arbeid, som begge er arvet fra foreldrene.

Den gjennomsnittlige høyden på en amerikansk mobbing er 16 "til 20" mens vekten er proporsjonal med sin høyde. De amerikanske bullies kan være gode familiefester / medlemmer og dermed kan tjene som gode kjæledyr samtidig. Sjekk ut vår liste over mest innflytelsesrike amerikanske mobbing blodlinjer.

På grunn av deres siste økning i popularitet, er amerikanske mobber spredt over alt. Hver ny amerikansk bully oppdretter vil ha sin blodlinje å være den helt nye rasen standarden. Dette ligner på 90-tallet og Pitbull blodlinjer. Her er et sammendrag av hver subtype i den amerikanske mobben.

De forskjellige typer amerikanske mobber
De forskjellige varianter av amerikanske mobber.

XL Bully

XL Bully hundene, tegner fra navnet sitt, er De største varianter av amerikanske mobbehunder. En mannlig XL Bully måler ca 20 "til 23" mens hunnene vises i området fra 19 "til 22".

Mens de grunnleggende fysiske egenskapene til disse hundene ligner de fleste andre typer amerikanske mobber, er XL Bully mer muskuløs, høyere, måte mer massiv og mye bulkier enn de andre. En XL Bully må tas vare på godt, den gjennomsnittlige levetiden er 10 til 12 år. Hundene som tilhører denne kategorien, har en skinnende frakk som er stiv og nært.

Oppdrettere og eiere elsker XL Bully på grunn av sin gode høyde og overveldende stor struktur. I naturen er disse hundene lykkelige, vennlige og sosialt. De er kraftige, men myke natur. Deres muskulære struktur gjør ofte barna skremt, men en gang kjent, kan en XL Bully vise seg å være den mest elskede medlemmet av en familie.

Ekstrem mobbing

Den ekstreme mobben er i utgangspunktet en endring av standard bully variasjon. En ekstrem mobbingshund er forskjellig i den forstand at den har en tyngre bygg og kroppsstruktur. Disse hundene har en større kroppsmasse på grunn av deres tykke bein. Vekten og høyden på denne typen er de samme som den amerikanske mobben.

Ansiktsstrukturen er imidlertid bredere og litt rynket. Leppene til disse rasene er semi-lukkede og til tider, løs. Den bakre delen av denne hunden er litt tyngre sammenlignet med de andre rasen. En mannlig mobbing har en høyde på 17 "til 20" mens en kvinnelig mobbing er ca 16 "til 19" i høyden.

Standard mobbing

Standardbullet anses å være en av de beste amerikanske mobben raseprøver - Det kalles standarden av en grunn. I sitt generelle utseende og størrelse ligner det tett en bulldog. Det er faktisk nærmere den amerikanske Pit Bull Terrier. Deres kropper er Kompakt og tykk. Hodet er tungt, bredt og ofte ganske stort, men ikke disproportional til kroppene sine. Musklene rundt kinnet er svært uttalt mens hele kroppen har en muskuløs bygg.

Standardbullet kommer med enorm kraft og utholdenhet. Det viser seg å være et flott kjæledyr, hovedsakelig i kraft av sin kjærlige natur, spesielt mot eierne og familiemedlemmene. Under den tøffe eksteriøret har hunden gode bindingsevner og ser ut til å elske barn. Rasen er også tolerant mot fremmede og kan akseptere dem godt.

Klassisk mobbing

Den klassiske mobben er på overflaten, som ligner en standard amerikansk mobbing, men med visse forskjeller i sine fysiske egenskaper. En klassisk mobbing er Lysere i vekt med en kompakt kropp, magert muskler og tyngre bein. Disse hundene er ideelle for eiere og oppdrettere som vil ha en mindre tung mobbing med en lettere kroppsmasse.

Temperamentet til disse hundene er noe som ligner på standardbullet. Derfor kommer den klassiske mobben med en sosial, vennlig oppførsel og en stabil personlighet. De har en flott personlighet med mot og intelligens som deres dominerende egenskaper. De er også pålitelige og pålitelige og er mye elsket av deres mestere.

Pocket Bully

Som navnet antyder, er en lommebølle en annen subtype av amerikansk mobb som ikke bokstavelig talt er montert i en lomme, men er mye kortere i høyden. Kroppen til en lommebølle er synlig mer kompakt sammenlignet med de andre varianter. De ser cuter og er perfekt for eiere på jakt etter kortere bulldogs.

Hodet på disse hundene er tung, stor og bredere med ørene satt høyt. Deres øyne, derimot, vises i form av en mandel eller er ganske enkelt oval. Fargen på øynene kan være blå eller albino, avhengig av stamtavlen til den spesielle amerikanske bulllommen. En lommebølle er i hovedsak vennlig med en lykkelig oppførsel.

American Bulldog

De American Bulldog er enda en populær type pitbulls. Tradisjonelt var disse hundene brukes som verktøyhunder og tilordnet oppgaver som å beskytte hjemmene til deres mester. Den magre, stout, muskuløs kroppsbygning av en amerikansk bulldog gjør ham egnet for ulike typer oppgaver, som krever hardt arbeid, styrke og utholdenhet.

Disse hundene er assertiv, lojal og hengiven Samtidig, gjør dem gode arbeidskammerater og enda bedre familiemedlemmer. I disse dager er mange amerikanske bulldogs, på grunn av deres skarpe og flittige natur, trent til å bli sporing og vakthunder.

Bull terrier

De Bull terrier Er en rase av hund som tilhører Terrier-familien. Disse hundene er vanligvis korte og mangler bulkhet og muskuløs struktur av de andre mobbe raser. Gjennomsnittlig høyde og vekt på en mannlig bull terrier er henholdsvis 18 "til 22 og 25 til 29 kg mens den kvinnelige bull terrier vekterer ca 22 -25 kg.

Med en levetid på 10-14 år kommer Bull Terrier med en kort og tett frakk og finnes i forskjellige farger, inkludert hvitt, fawn, brindle, rød, svart og til og med tri-farge.

Hvilken rase er nærmest de originale pit bull hundene?

forskjeller mellom Amstaff, Pitbull og Bully
American Bully er bullier, mindre terrier enn AM-staben og AgBT.

Når det gjelder deres fysiske egenskaper, så vel som blodlinje, American Pit Bull Terrier kan anses å være nærmeste til de opprinnelige pitbull hundene. American Pit Bull Terrier stammer fra populære gamle skolen pitbull blodlinjer, hvorav de fleste var en del av hundens kampgruppe.

De er solidt bygget, mellomstore med kort hår og glatt frakk. Deres struktur er muskuløs, som er en dominerende karakteristikk for pitbull hundene. Sammenlignet med Staffordshire Bull Terrier, er de større med 6 "til 8" og tyngre med 25 til 35 pounds. Å være nærmest hva de originale pit-oksene er, mod og tenacity danner den grunnleggende karakteren til en amerikansk Pit Bull Terrier. De kan være aggressive for andre dyr, men vanligvis vennlige og lydige mot mennesket.

Hvorfor er det så mange typer pit bull hunder?

I motsetning til andre raser og typer hunder faller pitbulls ikke i en enkelt kategori og hvilke raser som anses å være pitbulls varierer mye. Dette er først og fremst på grunn av fravær av A Central Registry System som AKC, som gjelder for alle andre raser. Dette fraværet gir kjøpere og oppdrettere friheten til å gjøre i henhold til deres valg og preferanse med praktisk talt ingen autoritær kropp for å overvåke saken.

Dette er kombinert med det faktum at De fleste oppdrettere og eiere av Pitbulls i dag er fra en yngre generasjon. De foretrekker at blodlinjen er kjent for visse fysiske egenskaper, formål, ferdighet eller egenskap til hundene i stedet for noe som er gitt på dem av et standardisert system. Dermed fortsetter nye blodlinjer og uoffisielle undertyper å komme opp uten mye organisasjon eller struktur. Noen ganger fører denne prosessen til bemerkelsesverdige resultater, inspirerende medmennesker til å følge den samme banen. Andre ganger fører det til utdøde blodlinjer og mislykkede bully oppdrettere.

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » Hva er de forskjellige typene pit bulls?