Hvordan trene din pit bull dog for å være en god familie kjæledyr

Hund i park med kvinnelig eier

Pit Bulls få en dårlig rap. Sannheten er når godt oppdrettet og riktig sosialisert, Pit Bulls er svært vennlige, folk-orienterte kjæledyr. Med sitt høye energinivå og styrke, skjønt, Pit Bulls er ikke for alle. Men hvis du bestemmer deg for at Pit Bull er en god passform, vil du finne dem å være ekstremt intelligente og ivrige etter å lære. De utmerker seg ofte på lydighetstrening og hundesport.

Dessverre, hva mange som vet om Pit Bulls kommer fra nyhetshistoriene de hører om hundekamp eller pit bullangrep. Dette er en av grunnene til at det er så viktig å gjøre den ekstra innsatsen for å trene din Pit Bull. En velutdannet Pit Bull kan være en ambassadør for sin rase, og viser verden at med et kjærlig hjem og trening, kan Pit Bulls gjøre fantastiske kjæledyr.

Begynn å sosialisere valpen din tidlig

Hvis du har en ung pitbull valp eller planlegger å få en snart, gjør sosialisering din topp prioritet. Det er viktig at din pit bull valp lærer å være komfortabel med en rekke mennesker og situasjoner fra en veldig tidlig alder. Utsette det for barn, menn, kvinner og andre dyr. Få kjæledyret ditt pleide å bli håndtert. Hold ting positivt og opptatt, og la din pit bull valp komme tilnærmet nye ting i sin egen tid. Denne tidlige sosialiseringen er den viktigste komponenten i valpens treningsprogram.

Bruk positiv forsterkning for å trene din Pit Bull

På grunn av deres muskuløse bygg og styrke, trening som krever båndkorrigeringer eller annen straff, er ikke alltid effektiv med Pit Bulls. Du vil nok få bedre resultater med positiv forsterkning teknikker, for eksempel clicker trening eller annen belønningsbasert opplæring. De fleste Pit Bulls er ivrige elever og vil gjerne jobbe for belønningene.

Lær din Pit Bull å oppføre seg riktig med andre hunder

Fordi Pit Bulls har en historie om å bli oppdrettet som å kjempe hunder, er de ikke alltid tolerante for andre hunder. Du kan holde kontroll over hunden din i nærvær av andre hunder ved å lære det å fokusere på deg. Dette er når kommandoen "look" kommer i hendig. Andre kommandoer som kan bidra til å inkludere opphold, kom og tilbakekallingen. For å sikre at hunden din vil svare på dine kommandoer, selv når det kan bli distrahert av andre hunder, ta deg tid til å øve kommandoer i en rekke innstillinger og situasjoner. Det er viktig at hunden din kan svare på dine kommandoer når du er i parken, så vel som det gjør i stuen din. Dette tregetrinnet refereres til som proofing.

Det er imidlertid viktig å huske at hver hund er en person. Noen gjør det bra i husholdninger med andre hunder, mens andre viser aggresjon mot andre hunder. Det kan ikke stresses nok at aggresjon mot hunder ikke er like aggresjon mot mennesker. Bare fordi en pit bull er intolerant av andre hunder, betyr det ikke at det kommer til å være aggressivt mot folk.

Staffordshire Bull Terrier (Stafford): Dog Breed Profile

Vurder hunden god borger sertifisering

The Canine Good Citizen Program ble utviklet av American Kennel Club (AKC). Det innebærer å teste hunden din på flere ferdigheter, og hvis det passerer testen, får hunden et hjørne, god borger sertifikat fra AKC. For å bestå testen, må Pit Bull vite noen grunnleggende lydighetsferdigheter, være i stand til å gå gjennom en mengde, akseptere å bli slått av fremmede, og ikke reagere på andre hunder det passerer. Du må også signere de ansvarlige kjæledyrseierne.

Enhver hund kan dra nytte av Canine Good Citizen Program. For Pit Bulls kan det også gi bevis på at du har et veloppdragen, vennlig kjæledyr. Det er noe du kan vise potensielle utleiere eller naboer som bevis på at hunden din er en god hjørneborger. Det er bare ett skritt i å endre offentlighetens oppfatning av Pit Bull som en ond hund.

American Kennel Club nettside kan hjelpe deg med å finne hundene gode statsborger og evaluatorer.

Lær gjennom avansert trening og hundesport

Pit Bulls er vanligvis energiske og morsomme å trene. Mange av dem gjør det bra i avansert lydighet og hundesport, som for eksempel smidighet eller rally lydighet. Disse aktivitetene er en fin måte å ha det gøy og binde med gropen din og forsterke god oppførsel på samme tid. Avansert lydighet og hundesport har den ekstra fordelen av å tilby den perfekte kombinasjonen av trening og mental stimulering at disse aktive og intelligente hundene ønsker.

Problemer og proofing

En velutdannet hund vil kunne ta sine signaler fra deg i stedet for å reagere på tilstedeværelsen av en annen hund. Hvis du har problemer med å holde hunden din fra å vise aggresjon mot andre hunder, bør du vurdere å jobbe med en trener. Mange treningsfasiliteter tilbyr klasser for å hjelpe med bare dette problemet. Du kan se dem referert til som feisty fido eller reaktive hundeklasser.

Når det kommer ned til det, er Pit Bulls virkelig ikke annerledes når det gjelder trening enn noen andre hunder. Forskjellen kommer fra offentligheten Oppfattelse av Pit Bulls. Ta deg tid til å trene din Pit Bull, og du vil ha et godt og sunt medlem av familien som virkelig er en ambassadør av sin rase.

Se nå: Verktøyet som triks, hunden din til å elske bad

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » Hvordan trene din pit bull dog for å være en god familie kjæledyr